|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
25.11.2008 21:32:07   
Anonimen
No ja vsaj veselega decembra sem resena...user posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3576
25.11.2008 21:32:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Vidm da ste dons bl resne teme užgale... ja tale kriza je res prava kriza, pa še na slabš kaže user posted image . Glede zaposlitev sm bla pa v službi glih tam, da sem vidla vse najslabše možno, kar se dogaja na delovnih mestih, tko da me že težko kaka stvar preseneti.

Verjemte delodajalci počnejo take svinjarije, da se vam še sanja ne. No sej stvari niso nikol čist črno bele, včasih tud kak šef upravičeno popizdi in koga odpusti. Mah ni za govorit.

Na pa sm rekla, da ne bomo o službi user posted image ... 

A ste že razmišljale, kaj boste za božička kupovale? Js bom kr kake malenkosti...

Jest nč ker sm čist brez fickauser posted image ,bom drugo letouser posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3577
25.11.2008 21:32:13   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

A veste kaj je najbolj žalostno. Da institucija, ki je odvisna od otrok, npr. vrtci in šole, delajo največje svinjarije glede zaposlenih. Največ žensk v šolstvu izgubi službo, ko gredo v porodniško. Vzrok: enoletne pogodbe za določen čas, ko ta poteče, če te ni, pride druga oseba in ti ostaneš na cesti. Žalostno ampak resnično. Trenutno poznam 5 primerov, z mano vred. user posted image

user posted image user posted image user posted image Ja absurdi se dogajajo. Kje je Špelin@ danes???

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
25.11.2008 21:32:34   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Ta moja ta rdeča je pa tudi malo čudna - le nekaj malo izcedkauser posted image user posted image user posted image

Jest sm jo tud dons dobla,pa tud neki bl maluser posted image

Bom mela pa kmal tvoj problem če bo šlo tako naprej.Vsak večer full jem,kile mi grejo pa kr dol. Zdej jih mam sam 50,5user posted image  Tok sm jih mela nazadnje v OŠ. Ma prov grdo mi je k nimam riti,nimam jošk,no sam še trebuha mam mal. Mi ni jasno kako to gre kr dol pa jem vsak večer fuluser posted image

Kje maš pa ti trebuh?user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
25.11.2008 21:32:44   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Jana a boš poslala za vabilo?

evo zdle

Zdaj sicer hanija banija ni doma in upam, da ne bo jutri prepoznouser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
25.11.2008 21:33:15   
Anonimen

Ta moja ta rdeča je pa tudi malo čudna - le nekaj malo izcedkauser posted image user posted image user posted image

Bom mela pa kmal tvoj problem če bo šlo tako naprej.Vsak večer full jem,kile mi grejo pa kr dol. Zdej jih mam sam 50,5user posted image  Tok sm jih mela nazadnje v OŠ. Ma prov grdo mi je k nimam riti,nimam jošk,no sam še trebuha mam mal. Mi ni jasno kako to gre kr dol pa jem vsak večer fuluser posted image

Jaz jih imam pa le 48user posted image user posted image . Upam, da se bo to kmalu začelo urejat, če ne prej pa ko prenehamo z dojenjem. Samo jaz full težko kile pridobivam, razen v nosečnostiuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Joj kaj vam zavidam.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3581
25.11.2008 21:33:16   
tally

Vidm da ste dons bl resne teme užgale... ja tale kriza je res prava kriza, pa še na slabš kaže user posted image . Glede zaposlitev sm bla pa v službi glih tam, da sem vidla vse najslabše možno, kar se dogaja na delovnih mestih, tko da me že težko kaka stvar preseneti.

Verjemte delodajalci počnejo take svinjarije, da se vam še sanja ne. No sej stvari niso nikol čist črno bele, včasih tud kak šef upravičeno popizdi in koga odpusti. Mah ni za govorit.

Na pa sm rekla, da ne bomo o službi user posted image ... 

A ste že razmišljale, kaj boste za božička kupovale? Js bom kr kake malenkosti...

Jest nč ker sm čist brez fickauser posted image ,bom drugo letouser posted image

Pri nas bodo kake malenkosti.user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
25.11.2008 21:33:16   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Katina

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

No, sedaj veš katerim službam se izogibatuser posted image

A boš rižev narastek? Njami, kar dober mi je ratal.

ooooooooo jest ga bi

Pridi, vabljena.

Ja bi,pa me je zamedluser posted image . Zdej iščem v omari če mam kej sladkega

ej a si ti sigurna ,da že nisi user posted image ???Sladko mi je nekaj sumljivouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
25.11.2008 21:33:52   
Katina

Ne sedaj ne, ju3pa ni blema/saj ni čokoladauser posted image /

Pridi, ti prišparam košček. Pa še kofetek dobiš.

Js bi tud, ampak lahko sam kofetek user posted image ...

Prid še ti, tvoj kos bo pa kdo drug pojedel, Kofetek pa ziher dobiš. pa še zmišljuješ se lahko. mam trenutno kar izbiro.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
25.11.2008 21:34:08   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Jaz jo pa še sploh nisem dobila od poroda user posted image

a se pritožuješ? pa sej je ne rabiš, al si jo tako želiš?

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
25.11.2008 21:34:21   
Anitka
No katera bo prva user posted image ???

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
25.11.2008 21:34:24   
Anonimen
Kje pa je Valentina pa Spelin@ ????

Neposredna povezava do sporočila: 3587
25.11.2008 21:34:30   
valentina2006
ČER... o joj, kok ste napisale user posted image ... ja, ja pridne ste ble user posted image

Estrella*: user posted image user posted image user posted image za pregled...

Anitka: Držim pesti, da se Gal čimprej pocajta in user posted image user posted image user posted image za mere.

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Kje pa je Valentina? Upam, da je vse ok z Matevžem. user posted image user posted image user posted image

Matevž je OK. Mami je bla dons zelooo delavna, se je vrgla v pospravljanje, pa postle je prestilala, prala, peglala... in še in še... zdej sem pa čist kaput že user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: BOJANC

En pozdrav vsem
Lepo da se spomnite tudi na nas bivše. Sama vas redno berem in se veselim z vami vsakega novega dosežka vaših čmrljev.mi smo v redu, dali smo skozi že tudi op. pregrade.Upamo da nam kmalu rata ,če bo vse posreči. Pridno čvekajte še naprej pa bodo padle tudi februarčice.user posted image Lp vsem skupaj

Lepoooo, da se oglasiš... upam, da vam čimprej uspe user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
25.11.2008 21:34:57   
barbaw

Jaz jo pa še sploh nisem dobila od poroda user posted image

Jaz tudi ne. user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
25.11.2008 21:35:00   
aurora28
Estrella hvala za odgovor. Jaz pa nimam težav z pacanjem, ker nimam ne izcedkov in ne menstre, pa nevem ali bi me to moralo skrbeti, ker še nisem dobila user posted image ???

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 3590
25.11.2008 21:35:14   
jana81
anitka bom še en mail poslala, sem pozabla neki napisat tam, sem prehitro poslala...ne bo prepozno jutri, sej je šele 6.12

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
25.11.2008 21:35:17   
Anonimen

Jaz jih imam pa le 48user posted image user posted image . Upam, da se bo to kmalu začelo urejat, če ne prej pa ko prenehamo z dojenjem. Samo jaz full težko kile pridobivam, razen v nosečnostiuser posted image user posted image

Ja sej pravm da če bo šlo tako naprej bom kmal tm. Ma men so šle zmer gor če sm zvečer jedla,zdej pa kr doluser posted image Sm jih mela pred user posted image  54 pa mi je blo ok,tole zdej mi pa ni več. Te čist štekam , da ti ni dobr.

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3592
25.11.2008 21:35:21   
jana81

Poglejte kako naš mali uživa v svojem stolčku, noge na mizo pa gas user posted image !

user posted image

joj naty kot da bi Nejca gledala, komi da se najeva.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
25.11.2008 21:35:28   
barbaw

Ne sedaj ne, ju3pa ni blema/saj ni čokoladauser posted image /

Ti se kar tolaži.

Neposredna povezava do sporočila: 3594
25.11.2008 21:35:34   
barbaw

A veste kaj je najbolj žalostno. Da institucija, ki je odvisna od otrok, npr. vrtci in šole, delajo največje svinjarije glede zaposlenih. Največ žensk v šolstvu izgubi službo, ko gredo v porodniško. Vzrok: enoletne pogodbe za določen čas, ko ta poteče, če te ni, pride druga oseba in ti ostaneš na cesti. Žalostno ampak resnično. Trenutno poznam 5 primerov, z mano vred. user posted image

Če je kaj žalostno je pa tole res žalostno. Tud jaz poznam nekaj primerov, ko jih zaposlijo tako, da so čez poletje brez slube, s 1.9. pa jovo na novo. user posted image user posted image user posted image

Zato jih pa ne rabijo za nedoločen čas zaposlit. Barabe. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
25.11.2008 21:35:39   
barbaw

Poglejte kako naš mali uživa v svojem stolčku, noge na mizo pa gas user posted image !

user posted image

Ful lepe slikice (ta in avatar). user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
25.11.2008 21:35:48   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: ****

EVO me nazaj... Hvala Barbaw in ostale da me razumete...

Sem se najedla junk fuda pa 2 tviksa u rit ...se mal bolje pocutim ampak jezna sem se zmeraj...

Predvsem sem pozabila se to povedat da bi lahko sla danes popoldan na cepljenje ob normalni uri enkrat od 2 do 5h pa je moj rekel da dones pa ne ker nima cajta...jebela cesta zdej pa jutri moram pa sred noci lazit, takrat k je najvec foljka ker tud nima cajta...

Prmejdus ce ne bom kar doma ostyala in ga narocila tukaj v bolnico k tistmu zdravniku ce ga ne vzame ta cetrtek kod over list pa naslednji cetrtek...

Deci niso za nic druzga kot za probleme delat.user posted image user posted image

Ja dolgcajt mi pa res ni... le kako ko pa zivim kjer zivim...

Pa pojdi k vašemu zdravniku v bolnico, ki jo imaš blizu. Saj teh par dni gor dol ne bo nič hudega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
25.11.2008 21:35:56   
barbaw

V katerem vrtcu si delala?

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
25.11.2008 21:35:59   
kasso
jaz se vrnem domov in vidim, da me čaka 13 strani...kaj naj rečem druzga kot pridne čvekice user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
25.11.2008 21:36:03   
barbaw

Ravno gledam Preverjeno in me srce boli koliko ljudi odpuščajo, pa kako lahko preživiš z 450 € na mesece, če se pa vse draži user posted image Kaj bodo naredili takšni, ki so stari 50 ali več in nimajo ustrezne izobrazbe, kdo jih bo zaposlil??? Jaz se malo tolažim, da imam izobrazbo in vsaj 3,5 leta delovne dobe in srčno upam, da se bo našlo kaj? 

To so prave user posted image , ki se sedaj dogajajo.  Kaj bo z našimi user posted image , če se bo tako nadaljevalo?

V nedolgled tole ne bo moglo it. samo ne vem, kdaj bo voditelje naše države srečala pamet. Nikoli?

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?