Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 19:11:05
|
|
|
|
zarja1
|
BBpikica za kratko frizuro iz tako dolgih las....hmmmmmmmm. To pa je pogum!
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 19:12:43
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Prišel poštar in pustil najlepše pismo mojega življenja. Čedo se me je resno ustrašu in mi prvič zrihtu dva pingvinčkaaaaaaaaa. Bravo sosedaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!! Navijaaaaaaammmm ... Bambika držim pestke za jutri ... pa za vse ostale tudi !!!!
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 19:14:18
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra Zarja, nimaš nč več dolgočasnih sestankov, včasih si lahko tolko tuki visela v končni fazi je to boljš a misliš, da je boljš? Vsaj manj študiram na to? Vas pa kljub temu pogrešam....... Ti si kaj boljš? Še čisto malo pa bomo dihale.......komaj čakam malo gimnastičarko...
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 19:16:26
|
|
|
|
bbpikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: Shadow Punce, preberite si to: http://katarina.blog.siol.net/2008/11/24/imeti-otroka-po-40-letu-je-kaj/ Eh, ta baba je čist zmešana. Vedno se vtikuje v eno in isto temo samo zato, ker je tu veliko komentarjev in ona lahko svoje komplekse izraža preko postov. Čist zmešana! Ta ni niti gat dala dol in bila noseča tko da ni trošila časa in energije v zanositev! Energije ima pa zdaj preveč, škoda da k so pamet talal je pa verjetn že rojevala . Jaz je od zadnjič ko je pisala o OBMP raj sploh ne berem več, slabo vpliva na rast foliklov in moje psihično stanje, kar se mene tiče se beja izživlja ker vidi da nam pride do živga. Zato jo ignoriram.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 19:18:51
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: Shadow Punce, preberite si to: http://katarina.blog.siol.net/2008/11/24/imeti-otroka-po-40-letu-je-kaj/ Eh, ta baba je čist zmešana. Vedno se vtikuje v eno in isto temo samo zato, ker je tu veliko komentarjev in ona lahko svoje komplekse izraža preko postov. IZVIRNO SPOROČILO: Katarinin blog Nekaj o meni Pozdravljeni Ime mi je Katarina in sem stara 35 let. Sem:- mama dvema čudovitima punčkama - razvezana mama že predolgo let - diplomirana socialna delavka - bila do sedaj vodja projektov v gradbenih podjetjih- ljubica, punca, partnerka, kakorkoli že pravijo tej vlogi pri 35 letih............ Bogi hčerki ob zafrustrirani materi ki se pri 35ih še ni našla......
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 19:19:03
|
|
|
|
Abra
|
Zarja, boljš je če ti je v službi dolgčas pa res ni fajn. Vsake tolko že, na forumu se ti pa tut ne bi dalo skoz viset. Pol, ko koga pogrešaš, ga maš samo še raj. Gimnastičarki smo pa že ta nik odvzeli nč prevalov noče delat in če se ne bo potrudla, ne bo z gimnastiko nič še kar lepo komot sedi, mula
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 19:22:14
|
|
|
|
Shuka
|
Zarči si pa faca
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 19:22:14
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: Shadow Punce, preberite si to: http://katarina.blog.siol.net/2008/11/24/imeti-otroka-po-40-letu-je-kaj/ Eh, ta baba je čist zmešana. Vedno se vtikuje v eno in isto temo samo zato, ker je tu veliko komentarjev in ona lahko svoje komplekse izraža preko postov. IZVIRNO SPOROČILO: Katarinin blog Nekaj o meni Pozdravljeni Ime mi je Katarina in sem stara 35 let. Sem:- mama dvema čudovitima punčkama - razvezana mama že predolgo let - diplomirana socialna delavka - bila do sedaj vodja projektov v gradbenih podjetjih- ljubica, punca, partnerka, kakorkoli že pravijo tej vlogi pri 35 letih............ Bogi hčerki ob zafrustrirani materi ki se pri 35ih še ni našla...... le zakaj se sprašujem???? Tolk mlada in pametna...
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 19:23:16
|
|
|
|
sapi
|
mismis sem imela v prejšnjem postopku isto bolečino, sicer malo močnejšo in kak dan kasneje a isti občutek, takrat temu nisem pripisovala toliko pomena, sedaj, ko se mi je že drugič to zgodilo pa ga .. pustimo se presenetiti ...
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 19:23:18
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra Gimnastičarki smo pa že ta nik odvzeli nč prevalov noče delat in če se ne bo potrudla, ne bo z gimnastiko nič še kar lepo komot sedi, mula
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 19:24:25
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Zarči si pa faca zakaj? Sem spet kje mimo pihnila? Draga to dela estrofem....
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 19:27:39
|
|
|
|
Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Abra Gimnastičarki smo pa že ta nik odvzeli nč prevalov noče delat in če se ne bo potrudla, ne bo z gimnastiko nič še kar lepo komot sedi, mula ja, ni več smešno jo bo treba po riti
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 19:27:54
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Zarči si pa faca zakaj? Sem spet kje mimo pihnila? Draga to dela estrofem.... Ma neeee, zato k si daš tolk dela z navijaškim tekstom Super si!
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 19:30:07
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: blanč Prišel poštar in pustil najlepše pismo mojega življenja. Čedo se me je resno ustrašu in mi prvič zrihtu dva pingvinčkaaaaaaaaa. Bravo sosedaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!! Navijaaaaaaammmm ... Bambika držim pestke za jutri ... pa za vse ostale tudi !!!! greš v službico?
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 19:32:09
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Abra Gimnastičarki smo pa že ta nik odvzeli nč prevalov noče delat in če se ne bo potrudla, ne bo z gimnastiko nič še kar lepo komot sedi, mula ja, ni več smešno jo bo treba po riti Shuki se ti spomniš, ko je padla debata, da bodo enkrat to naši otroci brali...A je Abra to prešpricala?
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 19:33:07
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Zarči si pa faca zakaj? Sem spet kje mimo pihnila? Draga to dela estrofem.... Ma neeee, zato k si daš tolk dela z navijaškim tekstom Super si! ma daj no ....saj sem pri tebi le dve besedi dodala...kakšen tekst....
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 19:34:11
|
|
|
|
bbpikica
|
Kruce kako ti je pa to ratal. To me moraš pa pod nujno naučit prosim. Zarja sej se ne bom na kratko postrigla. Tako frizuro imam zdaj, prej sem imela vse enako dolge, sem se kar se dolžine tiče sam ene 3cm postrigla, razen ob straneh kjer sem se ene 20cm, ampak se to v bistvu ne pozna ker je končna dolžina ista. Mismis in Abra saj rabla sm sam kakšno idejo čeprav sem pol na koncu ne boste verjele ugotovila da je frizerka pri kateri sem se nekoč že zadovoljno frizirala pa je potem izginla neznano kam, zdaj zaposlena točno tle kamor sem se šla danes frizirat in se me je spomnla in tud kolk sm panična za dolžino ( mi zlo počas rastejo ) pa da imam zelooo tanke lase in da je treba previdno delat nivoje da ne pridejo repki. No in končni rezultat je bil da sem vsa srečna in zadovoljna s svojo novo frizurco. Samo še tam nekje do 22-23 januarja počakam pa po pramena in sem zmagala.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 19:35:08
|
|
|
|
zarja1
|
Gigi a dans se derema ja Juve?
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 25.11.2008 19:39:43 >
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 19:39:44
|
|
|
|
Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Abra IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Abra Gimnastičarki smo pa že ta nik odvzeli nč prevalov noče delat in če se ne bo potrudla, ne bo z gimnastiko nič še kar lepo komot sedi, mula ja, ni več smešno jo bo treba po riti Shuki se ti spomniš, ko je padla debata, da bodo enkrat to naši otroci brali...A je Abra to prešpricala? nisem prešpricala je pa treba vedet, kdo je taglaven oz. vsaj poskuša bit
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 25.11.2008 19:39:47
|
|
|
|
sapi
|
bbpikica res imaš lepe lase, frizurico pa sploh ..
|
Najbolj brane vsebine v rubriki December: Najbolj ploden mesec v letuČe si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?