mismis
|
Sploh ne vem, kje začeti... Netka, saj ne vem, mogoče jaz narobe razumem tvoj post, toda za vsak slučaj ti pošiljam en velik Sapi, nič obupavat že zdaj, mogoče je pa ta bolečina znak, da sta se pikici vgnezdili. Saj si sama rekla, da sta bili lepši kot prejšnjič, torej zakaj ti ne bi tokrat uspelo Žižek, si zrihtala napotnico? Naš pride jutri, zdaj imamo že nekaj časa tako, da sem torek in sredo do večera sama Zarja, hvala za Colina, so se mi kar sline pocedile, ko sem videla njegovo fotko, mrbit pa danes še kakšen njegov film pade, tako za samo fotostimulacijo Daisy, kako si mi ti, javi se nam, če nič drugega, da rečeš ali si dobro ali slabo Bumo, pa ti si pravi jajčko BOOM , čestitke. Sedaj pa počivati, da boš počakala svoje pikice spočita, pa veliko piti in lulati. Želvica, ja našemu kužonu se je včeraj res odtrgalo na tem snegu, ma ni bilo stvari, ki je nisva počela, od skakanja, kepanja, valanja po tleh... Kako si mi ti, vsak dan si bližje in bližje, plusku na testu Kajatina, samo da je prišla, zdaj pa lahko nadaljuješ s postopkom Darja, tudi tebi pošiljam en velik . Bo pa januar naš mesec Lara, verjamem da boš imela svojega kužona, ko boš imela lastno hišo, ampak sedaj si ga tako ali tako ne moreš privoščiti, ko nosiš dve pikici pod srcem. Namreč majhni in mladi kužoni zahtevajo ogromno časa, seveda če ga hočeš pravilno vzgojiti, ti pa boš morala ves svoj čas nameniti vzgoji pikic Ajsi, kako si mi ti kaj, zadnje čase prideš k nam, se pofočkaš, navijaš, nato pa zdrviš naprej Mojsonček, seveda da pridem zamtrana domov, še sploh če upoštevaš, da ima ta kužon na slikah cca 6 mesecev, sedaj jih pa štejemo že 13. Tako, da je še malo večji in močnejši, pa vendar moj največji crkljanjec. Kako si mi ti. Biba Bond, jaz tudi navijam, da so slabosti posledica alineje c Pikovit, kaj dogaja pri tebi. Je gospod mož že kaj bolje ali še vedno bergla okoli? Abra, si danes kaj lepega kupila? Joj še malo pa bomo dihale s teboj bbpikica ma pa novo frizuro in je pa lepa in je važna, tra la la. Žal ti jaz nisem mogla posredovati svojih predlogov, sem te takrat na hitro pogledala, tako da sploh ne vem, kaj bi ti pasalo. Sej ne, da znam drugače tudi svetovati ljudem kaj jim paše. Čakam slikico Gloria, super za lazanjo in sprehode, sem ti kar malo fovš, ker si doma in uživaš s svojim Nikom. Kako je s krči, je kaj bolje? Lučka, torej greš na bolniško, edino pametno, glede na tvojo službo se res ni za igrati, še sploh ko pomisliš, da si tako težko prišla do svojih pikic. Kako je kaj Matevž Blanči, a Žak, Pak in Mak ubogajo? Za pingvine sem ti pa že čestitala Miška, nič štrihat srebrnine, saj veš, da so vsak božič in novo leto, dve najbolj aktualni barvi zlata in srebra. Boš pa ja usklajena s tako čarobnim časom v letu Se*, počivaj in veliko pij, če te pa res boli za nezdržati pa v avtu in v najbližjo bolnico, saj veš kako pravijo, bolje preprečiti, kot lečiti Pija, kako kaj, si ti morda tudi slamnata? Shadow, jaz sem se že odločila, da izklopim negativne stvari iz mojega življenja, in ena izmed negativnih stvari je ta blog, za živo glavo ga ne grem več brati. Ženska ni vredna moje pozornosti Bambi, a si morda dobila moj z.s. z odgovori na tvoja vprašanja Mlinčko family, kje ste? zadnje čase ste vi štirje bolj malo med nami a sem vse podelala? Ma zihr sem katero spustila, pa me ne prosim tepsti