|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del
25.11.2008 17:01:47   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: netka34

Ojla, pupike....

Nič me ne sprašujte prosim, ker moram zložit govor. Zej dva dni vas bom samo brala, pa navijala, itak!
Čez dva dni pa vam tut kej napišem....

Kruce in Darja, kar pogumno! Sej ste na pravi poti!!

Blanč, presenečenje prve vrste!! Prow cmok v grlu si mi nardila! Čestitam!!

Mejčkite se lepo, zunaj je mraz, pravi čas za se več stiskat z dragimi!!

Netka, upam, da je steboj vse uredu.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 401
25.11.2008 17:02:04   
Shadow

Zdej še samo naštudiram, kako pikice prepričat, da se ugnezdijo pol sem pa CARICAuser posted image user posted image

Joj, jaz bi tudi za ta recept prosila... Jih bom s sekundenkleberjem prisilila! user posted image  

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 402
25.11.2008 17:05:33   
zarja1
Blanči, Netka, Mišek moj 73-eti, Shadow helov babe...jaz moram skuhat kosilo, ker sem taaaaaaak lačna!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 403
25.11.2008 17:07:54   
bbpikica
Miska slikce ne znam dat na ZS rabm mal instrukcij. Pramena bom pa januarja dala ko bom šla spet po otročke, tko sva se zmenla.

Bumo pa ti si ja nora, tolk celic. Počivaj počivaj počivaj in naj bo res vse dobo. Četistam za tak pridelek.

Za vse ki si želijo snega pa posebno obvestilo, jaz ga poklonim neomejeno količino samo iskat ga morte pa same pridetuser posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 404
25.11.2008 17:08:39   
zarja1
joj BBpikica nisem te namerno spustila...samo sem mislila da si že šla....bye bye...user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 405
25.11.2008 17:09:21   
Shadow
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Punce - mene začenja kar fejst bolet v spodnjem delu trebuha ... user posted image  pa taka napetost se čuti .. sicer sem jo že včeraj, pa sem mislila, da če bi kaj bilo bo na Uz kaj komentirali ... Kaj se priporoča? Pitje dosti tekočine?

Se*, to je kar normalno, ja. Gotovo imaš 'gnečo' v jajčnikih, jutri ti bo pa odleglo, ko ti bodo bodoče otročke spunktirali. Ti kar lepo pijuckaj in se ne sekiraj. Me pa itak držimo pesti!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 406
25.11.2008 17:09:51   
Shadow
Uuuu, ti si pa hitra danes s kosilom! user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 407
25.11.2008 17:12:52   
miska73
Netka tak si tole dvoumno napisala... upam, da je vse OK.

Zarja pa kaj nimaš nič u hladilniku?

Bbpikica a veš, da sem jst nekaj časa nazaj tudi razmišljala o kakem pramenu... pa se nisem mogla odločit.
Bom počakala na tebe, da vidim kako bo ratalo.

Na ZS pa nalepiš slikco popolnoma enako kot na post.
Prej jo shraniš na spletu (www.shrani.si ali www.slikomat.com)
in pripopaš link na ZS.

Dost je bilo javljanja iz ilegale.
Grem še bit mal pridna.
Mejte se.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 408
25.11.2008 17:16:46   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: netka34

Ojla, pupike....

Nič me ne sprašujte prosim, ker moram zložit govor. Zej dva dni vas bom samo brala, pa navijala, itak!
Čez dva dni pa vam tut kej napišem....

Kruce in Darja, kar pogumno! Sej ste na pravi poti!!

Blanč, presenečenje prve vrste!! Prow cmok v grlu si mi nardila! Čestitam!!

Mejčkite se lepo, zunaj je mraz, pravi čas za se več stiskat z dragimi!!

Netka sem spet tvoj ticker pogledala ne mi rečt da je to tokar mislim da jeuser posted image user posted image . Pa saj ne more bit resuser posted image user posted image , jaz upam da se motim.

Zarja nč sekirat saj jaz vem da nobena nobene ne spusti, sam nas je čist preveč da bi lahko se vsake posebej spomnlauser posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 409
25.11.2008 17:22:07   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: miska73
Zarja pa kaj nimaš nič u hladilniku?

mož je eno vrečko privlekel doma......grem štofirit....

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 410
25.11.2008 17:24:54   
Shadow
Netka34, kaj je zdaj to o žalostnih srčkih?!?! user posted image Ne nam take pisat...

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 411
25.11.2008 17:35:54   
Shadow
Punce, preberite si to: http://katarina.blog.siol.net/2008/11/24/imeti-otroka-po-40-letu-je-kaj/

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 412
25.11.2008 17:41:00   
gloria
netkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 413
25.11.2008 17:43:59   
sapi
Lara, Lučka imata prav treba se bo zaposliti user posted image , bom možeka v knjižnico poslala ...
obi mi hudo zate, res si pogumna user posted image  ... naj bo naslednjič uspešno ...
blanč toooo, so peti pomagale kaj ... uh to bo otrok user posted image ...
šopka to bo pa bogata in plodna bera user posted image ...
uf, Bumo ti si pa naša super kokoška kar 20 jajčk, noro user posted image user posted image  ... držim pesti, da bo s tabo vse ok in boš lahko šla po svoje otročke ...

Netka mislim nate ...

Jaz sem pa danes začutila tako pekočo bolečino okoli popka kar vem, da to ni nič dobrega ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 414
25.11.2008 18:25:07   
Pija76
Blanč pa ta je dobiten postopek user posted image

Bumo vidim da si šefovstvo v Jati prevzela, bravo!

Netka pogumno naprej! Enkrat bomo tud me zmagovalke!!!!!!!

Abra jaz bi te rada vidla okroglo!!!!!! Pa da mi ne napišeš, da te bom lahk tako vidla tud kasneje, ker te bom pobožala user posted image

< Sporočilo je popravil Pija76 -- 25.11.2008 18:27:06 >

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 415
25.11.2008 18:28:55   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Punce, preberite si to: http://katarina.blog.siol.net/2008/11/24/imeti-otroka-po-40-letu-je-kaj/

Eh, ta baba je čist zmešana. Vedno se vtikuje v eno in isto temo samo zato, ker je tu veliko komentarjev in ona lahko svoje komplekse izraža preko postov.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 416
25.11.2008 18:44:23   
bbpikica
Miska evo upam dami rata od zadaj zgleda zdaj tko nekak, me je že mal sneg namočil sm bla s pesom na sprehodu pa itak sem spet kidala
Joj prevelika moram pomanjšat

< Sporočilo je popravil bbpikica -- 25.11.2008 18:48:34 >

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 417
25.11.2008 18:52:14   
bbpikica
Upam da tole pa bo

ne spet prevelika

< Sporočilo je popravil bbpikica -- 25.11.2008 18:53:47 >

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 418
25.11.2008 18:55:44   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Eh, ta baba je čist zmešana. Vedno se vtikuje v eno in isto temo samo zato, ker je tu veliko komentarjev in ona lahko svoje komplekse izraža preko postov.

Čist zmešana! Ta ni niti gat dala dol in bila noseča tko da ni trošila časa in energije v zanositev! Energije ima pa zdaj preveč, škoda da k so pamet talal je pa verjetn že rojevala user posted image .

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 419
25.11.2008 19:00:41   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Miska evo upam dami rata od zadaj zgleda zdaj tko nekak, me je že mal sneg namočil sm bla s pesom na sprehodu pa itak sem spet kidala
Joj prevelika moram pomanjšat

Da vidmo kaj sem zdaj ustvarla
user posted image

Bravo jaz ratal!
Ostale ti bom pa mal kasnej na ZS poslala, se grem mal luftat od tega popanja slikc čist padla pod stres. 

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 420
25.11.2008 19:02:27   
mismis
Sploh ne vem, kje začeti...

Netka, saj ne vem, mogoče jaz narobe razumem tvoj post, toda za vsak slučaj ti pošiljam en velik user posted image

Sapi, nič obupavat že zdaj, mogoče je pa ta bolečina znak, da sta se pikici vgnezdili. Saj si sama rekla, da sta bili lepši kot prejšnjič, torej zakaj ti ne bi tokrat uspelo

Žižek, si zrihtala napotnico? Naš pride jutri, zdaj imamo že nekaj časa tako, da sem torek in sredo do večera sama

Zarja, hvala za Colina, so se mi kar sline pocedile, ko sem videla njegovo fotko, mrbit pa danes še kakšen njegov film pade, tako za samo fotostimulacijouser posted image user posted image

Daisy, kako si mi ti, javi se nam, če nič drugega, da rečeš ali si dobro ali slabo

Bumo, pa ti si pravi jajčko BOOM user posted image user posted image user posted image , čestitke. Sedaj pa počivati, da boš počakala svoje pikice spočita, pa veliko piti in lulati.

Želvica, ja našemu kužonu se je včeraj res odtrgalo na tem snegu, ma ni bilo stvari, ki je nisva počela, od skakanja, kepanja, valanja po tleh... Kako si mi ti, vsak dan si bližje in bližje, plusku na testu

Kajatina, samo da je prišla, zdaj pa lahko nadaljuješ s postopkom

Darja, tudi tebi pošiljam en velik user posted image . Bo pa januar naš mesec

Lara, verjamem da boš imela svojega kužona, ko boš imela lastno hišo, ampak sedaj si ga tako ali tako ne moreš privoščiti, ko nosiš dve pikici pod srcem. Namreč majhni in mladi kužoni zahtevajo ogromno časa, seveda če ga hočeš pravilno vzgojiti, ti pa boš morala ves svoj čas nameniti vzgoji pikic

Ajsi, kako si mi ti kaj, zadnje čase prideš k nam, se pofočkaš, navijaš, nato pa zdrviš naprej

Mojsonček, seveda da pridem zamtrana domov, še sploh če upoštevaš, da ima ta kužon na slikah cca 6 mesecev, sedaj jih pa štejemo že 13. Tako, da je še malo večji in močnejši, pa vendar moj največji crkljanjec. Kako si mi ti.

Biba Bond, jaz tudi navijam, da so slabosti posledica alineje c user posted image user posted image

Pikovit, kaj dogaja pri tebi. Je gospod mož že kaj bolje ali še vedno bergla okoli?

Abra, si danes kaj lepega kupila? Joj še malo pa bomo dihale s teboj

bbpikica ma pa  novo frizuro in je pa lepa in je važna, tra la la. Žal ti jaz nisem mogla posredovati svojih predlogov, sem te takrat na hitro pogledala, tako da sploh ne vem, kaj bi ti pasalo. Sej ne, da znam drugače tudi svetovati ljudem kaj jim paše. Čakam slikico

Gloria, super za lazanjo in sprehode, sem ti kar malo fovš, ker si doma in uživaš s svojim Nikom. Kako je s krči, je kaj bolje?

Lučka, torej greš na bolniško, edino pametno, glede na tvojo službo se res ni za igrati, še sploh ko pomisliš, da si tako težko prišla do svojih pikic. Kako je kaj Matevž

Blanči, a Žak, Pak in Mak ubogajo? Za pingvine sem ti pa že čestitala

Miška, nič štrihat srebrnine, saj veš, da so vsak božič in novo leto, dve najbolj aktualni barvi zlata in srebra. Boš pa ja usklajena s tako čarobnim časom v letu

Se*, počivaj in veliko pij, če te pa res boli za nezdržati pa v avtu in v najbližjo bolnico, saj veš kako pravijo, bolje preprečiti, kot lečiti

Pija, kako kaj, si ti morda tudi slamnata?

Shadow, jaz sem se že odločila, da izklopim negativne stvari iz mojega življenja, in ena izmed negativnih stvari je ta blog, za živo glavo ga ne grem več brati. Ženska ni vredna moje pozornosti

Bambi, a si morda dobila moj z.s. z odgovori na tvoja vprašanja

Mlinčko family, kje ste? zadnje čase ste vi štirje bolj malo med nami

a sem vse podelala? Ma zihr sem katero spustila, pa me ne prosim tepsti

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 421
25.11.2008 19:02:48   
Kruce Fiks
user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 422
25.11.2008 19:03:47   
Pija76
Ravnokar je prišel user posted image . Nisem :) Ti si?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 423
25.11.2008 19:04:57   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Ravnokar je prišel user posted image . Nisem :) Ti si?

jap, do jutri user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 424
25.11.2008 19:09:38   
Abra
Se mi zdi, da sem danes celo vse prebrala user posted image

Lara, počasi boste samo vi4 pomembni. Boljš se boš pikic zavedala in jih čutila, bolj boš čutila te spremembe. Vse ostale stvari bodo v petem planu in te zato tut prizadele ne bodo tko več. Vse bo enkrat boljš, važno, sa ste s pikicami ok user posted image
Podložene noge pa meni ne piomagajo kaj dosti, na hrbtu se ne da več spat, oz. bolj malo, pa ta otečenost je tkoo lepo po celem telesu razporejena user posted image očitno bom vedno manj tipkala user posted image

Zarja, nimaš nč več dolgočasnih sestankov, včasih si lahko tolko tuki visela user posted image v končni fazi je to boljš user posted image

Obi user posted image šit no. Upam, da bo tudi zate božiček bolj radodaren

Blanč user posted image user posted image jupi, zdaj tri, pol pa še dva otročka user posted image a tvoj že za nov avto špara user posted image

Sonček, ja v soboto sem bla še "normalna", v nedeljo pa že otečena user posted image sem se z bolečimi zapestji zbudila, pa sem mislila, da sem jih kaj v spanju tiščala.

bpikica, lepa frizurca, najbolj je pa važno, da si si všeč user posted image

Gloria, pritisk imam ok, ga vsak dan kontroliram. Tudi Pušenjak pravi, da je to čisto normalna zadeva, seveda če je pritisk ok in ni beljakovin v urinu.

Bumo user posted image user posted image pa ti si za v jato user posted image zdaj pa lepo počivat, ker to res ni hec.

Netka, madonca, kaj je blo? A pada, al kaj?

Shadow, te ženske nima smisla brat in si kakorkoli živce uničevat. Je eno zakompleksamo bitje, ki išče pozornost..

Pija, čas moram najt in da zdržim do kave user posted image vsak dan imam kej, pa moram pol hitro kavč likat. Obljubim, drug teden!

Mišmiš, še vedno sta s kužonom tko pridna user posted image ga prav vidim, kako je v snegu užival

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?