nana35
|
Ne morem si kaj,da ne bi nekaj napisala,ne morem iz svoje kože,saj toliko me že poznate. Ne bom vas žalostila s svojimi besedami,rada bi se vam še 1x zahvalila za vse besede,hvala majra,muzika,klepetka,sunny m, intruder,koala,ljubljana,anita,mala pikica....za svoje žalostne zgodbe in lepe besede,vsem za vaše SMS-e...ne bom naštevala,da katere ne pozabim...v glavnem nekako gre.Na očija me vežejo sami lepi spomini,zelo dobro sva se razumela, zato je njegova smrt zame še toliko bolj kruta.Preživljam dneve v družbi mojega zlatega sončka in dobrih prijateljic,torej tudi v vaši družbi...Lusa,hvala.Tudi jaz jokam ob branju vaših besed,nekako me žalostijo in veselijo,da mislite name,mi hočete olajšati bolečino.Saj bo,vem da bo. Povejte svojim najdražjim da jih imate rade,meni je v veliko tolažbo da sem to naredila,kot da sem slutila... Upam,da se po pogrebu vse vrne v dokaj normalne tire in počasi začnem živeti s spomini in ne s solzami. Hvala vsem in vas berem! Golobček,super za kolke!! Sunny m.tudi da z Nejo ni nič hudega. Vsem slavljenčkom in vsakemu posebaj Vse najboljše!! klepetka,jaz imam MP4,gor se da glasba in tudi kak film gre gor,mislim da dva,ker je odvisno koliko MB ima,moj ima 4.Če bo Maruša poslušala samo glasbo lahko ima samo 1MB spomina,je dovolj. mala pikica,upam,da boš dobro uredila s svojim zdravjem. Verjetno sem veliko izpustila,koga pozabila,ampak vedite,da sem vam hvaležna,vsaki posebaj in da vas imam rada.