mml
|
Hoj čvekice meni dnevi tako bežijo, da je joj...zjutraj se malo pocrkljamo, po tem peljem Manco v vrtec, greva z Maticem malo naokorg, po tem je že čas za Maticevo spanje (imam najrajši, da lepo spi opoldansko spanje doma, da se dobro naspi) in po tem je že spet čas, da greva po Manco...tako da uspem prebrati, kaj čvekate, za pisanje mi pa skoraj zmanjka časa in volje...kaj šele bo, ko bom šla v službo... Maticu rasteta obe spodnji dvojki in se neznosno smeje, če mu dlesni drgnem s prstom, uspešno sam stoji kakšnih 10 sekund, po tem se pa lepo spusti in odšiba naprej po vseh 4, popoldan je najsrečnejši, če si Manca vzame čas in skupaj norita in se režita. Je prav zanimivo opazovati, kako se vsak teden več skupaj zabavata ljubljana smo vas v nedeljo vseh 5 videli v mestu, si imela Jakoba v naročju, ker je spal, samo nas niste videli... golobček super, za Ninine kolke. Si predstavljam, kako si si oddahnila in kako je Nina vesela, ker ima končno spet proste nogice in se lahko kobaca mala pikica ja revmatologi so "malo hecni"...oni čakajo, da se nabere določene število težav, da so izpolnjeni kriteriji za postavitev diganoze, šele po tem začnejo z zdravljenjem...prej pride pa v poštev samo zdravljenje z analgetiki in kakšna fizioterapija...upam, da ti bo kaj boljše in bodo tvoje težave počasi izginile triš ampak imate pa čudno anestezistko , mislim kakšna pa je razlika med Hb 102 in 105...če bi recimo Žana pustila par ur žejnega in bi mu po tem vzeli kri, bi imel pa Hb 105...to se mi zdi tako precej mimo...sicer je pa ena taka meja večinoma za operacije Hb 100...tako da upam, da bo Žan kmalu imel Hb 105 in bo ta nesrečna op za njim dašabina super za izgubljene kg ...moji odvečni kg, se pa nikakor nočejo izgubiti...se me kar držijo in nočejo po svoje , se jih bo treba bolj radikalno lotit... Neža, Gašper in Nejc vse najboljše in najlepše