Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 10:54:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Končno je zaspala. Upam da vsaj za 45 minut
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 10:58:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tudi pri nas sneži Anja pa spi, pa kaj še človek rabi za srečo Kako pa se to lepo prebere. Moj Videk pa še vedno spi, ob 7 je jedo, od takrat pa je mir pri hiši. Sneži pa ne. Kaj če midve mal zamenjava Manco in Videka za kakšen dan, da se še jaz malo naspim
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 10:58:43
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca SS kje si ti doma, da imaš tako zimsko idilo?? Fužine, Poljanska dolina, bolj proti koncu doline, blizu Žirov, če ti je kaj poznano'
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 10:59:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A small boy wrote to Santa Claus: Dear Santa, Please send me a baby brother. Santa wrote back: "Send me your mother..."
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 11:01:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Gajo pa zgleda zobki matrajo,ker se skoz drgne po dlesnih,pa skoz neki jamra,ji namažem s calgelom pa je za ene 15 min dobr,pol pa spet. Joj upam da kmal pogledajo,ker tole je za znort Moja pa se ful joka. Sem ji zdaj dala calpol, da je sploh zaspala. Sem se eno uro matrala z njo. Gaja pa ne joka sam jamra,pa spat ne. Men se že kr meša s tem uspavanjem,čer sm jo eno uro pa pol pol sm pa jest obupala Meni pri spodnjih ni delala nič drugega kot jamrala. Zg. zobki pa so večji in kar joka. Se mi ful smili in sem ji mogla dat caplol, ker calgel ni zalegel. Zdaj pa spi kot ubita.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 11:02:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Gajo pa zgleda zobki matrajo,ker se skoz drgne po dlesnih,pa skoz neki jamra,ji namažem s calgelom pa je za ene 15 min dobr,pol pa spet. Joj upam da kmal pogledajo,ker tole je za znort Moja pa se ful joka. Sem ji zdaj dala calpol, da je sploh zaspala. Sem se eno uro matrala z njo. Aja a ta calpol kej bl pomaga k un za mazat? Jest mam lekadol sirup calpol je isto kot svečka, samo da je sirup
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 11:03:13
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Gajo pa zgleda zobki matrajo,ker se skoz drgne po dlesnih,pa skoz neki jamra,ji namažem s calgelom pa je za ene 15 min dobr,pol pa spet. Joj upam da kmal pogledajo,ker tole je za znort Moja pa se ful joka. Sem ji zdaj dala calpol, da je sploh zaspala. Sem se eno uro matrala z njo. Gaja pa ne joka sam jamra,pa spat ne. Men se že kr meša s tem uspavanjem,čer sm jo eno uro pa pol pol sm pa jest obupala Meni pri spodnjih ni delala nič drugega kot jamrala. Zg. zobki pa so večji in kar joka. Se mi ful smili in sem ji mogla dat caplol, ker calgel ni zalegel. Zdaj pa spi kot ubita. Pri nas tudi pri spodnjih ni blo nobenga problema, zdej pa nisem več prepričana da jo zgornji zobki dajejo, ker tole že ful dolg traja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 11:03:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca SS kje si ti doma, da imaš tako zimsko idilo?? Fužine, Poljanska dolina, bolj proti koncu doline, blizu Žirov, če ti je kaj poznano' Jaz sem že bila na vašem koncu in se mi sanja približno kje si. Se pa sploh ne čudim, da imate sneg. Čudim pa se, da ga k nam s Pohorja ni prineslo. Vsaj Hijenca ga je videla. Lahko kar pri njej ostane. ji ga šenkam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 11:05:13
|
|
|
|
špelin@
|
Hvala, barbaw, sem shranila za Majo. nina7, upam,da bo Gaja odspala eno konkretno rundo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 11:05:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Gajo pa zgleda zobki matrajo,ker se skoz drgne po dlesnih,pa skoz neki jamra,ji namažem s calgelom pa je za ene 15 min dobr,pol pa spet. Joj upam da kmal pogledajo,ker tole je za znort Moja pa se ful joka. Sem ji zdaj dala calpol, da je sploh zaspala. Sem se eno uro matrala z njo. Gaja pa ne joka sam jamra,pa spat ne. Men se že kr meša s tem uspavanjem,čer sm jo eno uro pa pol pol sm pa jest obupala Meni pri spodnjih ni delala nič drugega kot jamrala. Zg. zobki pa so večji in kar joka. Se mi ful smili in sem ji mogla dat caplol, ker calgel ni zalegel. Zdaj pa spi kot ubita. Pri nas tudi pri spodnjih ni blo nobenga problema, zdej pa nisem več prepričana da jo zgornji zobki dajejo, ker tole že ful dolg traja Zobki so lahko ena dva tri zunaj brez večjih vidnih "posledic", lahko pa otroka ful mučijo. Odvisno od praga bolečine. Škrat je imel ful visokega, mala pa ima zelo nizkega. Je občutljiva 100 na uro. Pa zobje prebijajo po plasteh in če je otrok občutljiv, kot moja recimo, jo vsaka plast bolj boli. zdaj pa je zadnja, ker se zob vidi samo še ni cel prebil na plan.
< Sporočilo je popravil barbaw -- 25.11.2008 11:06:10 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 11:06:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Gajo pa zgleda zobki matrajo,ker se skoz drgne po dlesnih,pa skoz neki jamra,ji namažem s calgelom pa je za ene 15 min dobr,pol pa spet. Joj upam da kmal pogledajo,ker tole je za znort Moja pa se ful joka. Sem ji zdaj dala calpol, da je sploh zaspala. Sem se eno uro matrala z njo. Gaja pa ne joka sam jamra,pa spat ne. Men se že kr meša s tem uspavanjem,čer sm jo eno uro pa pol pol sm pa jest obupala Meni pri spodnjih ni delala nič drugega kot jamrala. Zg. zobki pa so večji in kar joka. Se mi ful smili in sem ji mogla dat caplol, ker calgel ni zalegel. Zdaj pa spi kot ubita. Sam to itak zdej lahko ful traja da vn pogledajo ane? No pa da bosta obe dolg spale,upam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 11:08:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Gajo pa zgleda zobki matrajo,ker se skoz drgne po dlesnih,pa skoz neki jamra,ji namažem s calgelom pa je za ene 15 min dobr,pol pa spet. Joj upam da kmal pogledajo,ker tole je za znort Moja pa se ful joka. Sem ji zdaj dala calpol, da je sploh zaspala. Sem se eno uro matrala z njo. Gaja pa ne joka sam jamra,pa spat ne. Men se že kr meša s tem uspavanjem,čer sm jo eno uro pa pol pol sm pa jest obupala Meni pri spodnjih ni delala nič drugega kot jamrala. Zg. zobki pa so večji in kar joka. Se mi ful smili in sem ji mogla dat caplol, ker calgel ni zalegel. Zdaj pa spi kot ubita. Sam to itak zdej lahko ful traja da vn pogledajo ane? No pa da bosta obe dolg spale,upam Ponavadi traja ja. Samo je pa tako kot sem zgoraj napisala. Odvisno od praga bolečine.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 11:09:44
|
|
|
|
špelin@
|
A ste slučajno videle tole temo KLIK ??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 11:09:57
|
|
|
|
barbaw
|
Moja se je že zbudila. Ni spala niti pol ure.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 11:11:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A ste slučajno videle tole temo KLIK ?? A so ponoreli? Potem se jaz selim v Avstralijo!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 11:13:36
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca SS kje si ti doma, da imaš tako zimsko idilo?? Fužine, Poljanska dolina, bolj proti koncu doline, blizu Žirov, če ti je kaj poznano' Jaz sem že bila na vašem koncu in se mi sanja približno kje si. Se pa sploh ne čudim, da imate sneg. Čudim pa se, da ga k nam s Pohorja ni prineslo. Vsaj Hijenca ga je videla. Lahko kar pri njej ostane. ji ga šenkam. Jaz ga ji na moje stroške pošljem, če ga želi, samo da se ga rešim, jaz bi rajši takole : kot pa takole:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 11:14:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A ste slučajno videle tole temo KLIK ?? A so ponoreli? Potem se jaz selim v Avstralijo!!!!! Eventualno naredim še enega pa se preselim v Nemčijo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 11:14:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca SS kje si ti doma, da imaš tako zimsko idilo?? Fužine, Poljanska dolina, bolj proti koncu doline, blizu Žirov, če ti je kaj poznano' Jaz sem že bila na vašem koncu in se mi sanja približno kje si. Se pa sploh ne čudim, da imate sneg. Čudim pa se, da ga k nam s Pohorja ni prineslo. Vsaj Hijenca ga je videla. Lahko kar pri njej ostane. ji ga šenkam. Jaz ga ji na moje stroške pošljem, če ga želi, samo da se ga rešim, jaz bi rajši takole : kot pa takole:
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 11:19:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A ste slučajno videle tole temo KLIK ?? Ma ja,sam probajo naj Barbaw hvala,sm vidla da si že odgovorila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 11:20:49
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Drage moje, za vas imam pomembo sporočilo DARMAR VAS VSE LEPO POZDRAVLJA in pravi, da se verjetno vidimo na večerji pri kitajcu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 11:22:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Drage moje, za vas imam pomembo sporočilo DARMAR VAS VSE LEPO POZDRAVLJA in pravi, da se verjetno vidimo na večerji pri kitajcu A veš, da sem včeraj razmišljala o njej. da mi ne bo spet katera napopala metle.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 11:23:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
prednovoletna zabava: 1. edinaos 2. Špelin@ 3. Katina 4. Nina7 5. jana81 6. ss 7. estrella 8. barbaw 9.sesil 10. Naty* 11.tally 12. kasso 13. darmar
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 11:23:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Drage moje, za vas imam pomembo sporočilo DARMAR VAS VSE LEPO POZDRAVLJA in pravi, da se verjetno vidimo na večerji pri kitajcu Super. Nas bo pa kar velik . A je katera obvestila Martino,Myo,Taulo....pa ne vem a sm še kakšno pozabila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 11:24:33
|
|
|
|
sesil
|
dan vas sam na hitro pozdravim, ker nimam časa. skratka, noč je bila katastrofa. Aneja je samo jamrala. jaz nisem mogla ob 4h več in sem rekla mojemu, da jo dava na sredino, pol se je javil, da bo z njo. brezuspešno. no, pol je prišla na sredo in zaspala. ko je trdno spala, sva jo prestavla nazaj v svojo posteljo in je naredila celo 2 urci. pomoje jo res kaki zobi matrajo. vročine mislim da nima, saj je stara živahna aneja. nisem niti merla. še nekaj me muči. jaz kitajskih rac, podgan, psov in mačk ne jem . zelenjavarka pa tudi nisem. sej ni problema, bom pač manjkala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 25.11.2008 11:25:10
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Drage moje, za vas imam pomembo sporočilo DARMAR VAS VSE LEPO POZDRAVLJA in pravi, da se verjetno vidimo na večerji pri kitajcu A veš, da sem včeraj razmišljala o njej. da mi ne bo spet katera napopala metle. Jaz sem pa ravno zjutraj razmišljala, da jo moram poklicat pa vprašat če bi ona tudi šla, no evo, me je pa ona kontaktirala. Očitno bojo šle metle dobro v prodajo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?