|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
25.11.2008 10:10:31   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

jaz osebno se bolj veselim dobre večerje ob prijetni družbi, za vlačenje po lokalih pa sploh ne vem več če sem za to, bomo videliuser posted image

Tudi jaz se veselim dobre večerji ob prijetni družbi. Za po večerji pa nič ne obljubim, ker tisti vikend bom imela tako ali tako pesto, tako da bom že to večerjo težko not uturila, ampak se bom potrudila user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
25.11.2008 10:11:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
ESTRELLA sporoča, da je bolj ali manj varno prispela do gl. cesteuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj pa je tisto manj??
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da je prispela in da se ni nič zgodilo

baje ji je vožnja, kar dala strah v kostiuser posted image

user posted image  Kaj pa za nazaj???

v Godoviču baje orng snežiuser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3052
25.11.2008 10:12:06   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

ESTRELLA sporoča, da je bolj ali manj varno prispela do gl. cesteuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj pa je tisto manj??
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da je prispela in da se ni nič zgodilo

baje ji je vožnja, kar dala strah v kostiuser posted image

user posted image  Kaj pa za nazaj???

v Godoviču baje orng snežiuser posted image

A res al kaj?
Pri nas pa HB danes ŠE ne, pa tud upam da ne bo, ker me vse boli od kidanja včeraj user posted image

< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 25.11.2008 10:15:37 >

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
25.11.2008 10:16:02   
Anonimen

jaz osebno se bolj veselim dobre večerje ob prijetni družbi, za vlačenje po lokalih pa sploh ne vem več če sem za to, bomo videliuser posted image

Tudi jaz se veselim dobre večerji ob prijetni družbi. Za po večerji pa nič ne obljubim, ker tisti vikend bom imela tako ali tako pesto, tako da bom že to večerjo težko not uturila, ampak se bom potrudila user posted image

Men je čist vseen.Sam ene so omenjale, da bi šle rade plesat. Mogoče bi blo pa fajn tako gostilno najdit kjer je živa muska pa potem se lahko čveka al pa pleše

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
  Neposredna povezava do sporočila: 3054
25.11.2008 10:17:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Men je čist vseen.Sam ene so omenjale, da bi šle rade plesat. Mogoče bi blo pa fajn tako gostilno najdit kjer je živa muska pa potem se lahko čveka al pa pleše

znaš plesat na kitajsko muzkouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3055
25.11.2008 10:17:50   
Soncnica Sandra ***
Sem šla zdele ven na balkon naredit par fotk naše zasnežene pokrajine, in vidim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  SPET PADA SNEG user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3056
25.11.2008 10:18:28   
Anonimen

Sem šla zdele ven na balkon naredit par fotk naše zasnežene pokrajine, in vidim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  SPET PADA SNEG user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3057
25.11.2008 10:19:54   
Anonimen

znaš plesat na kitajsko muzkouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3058
25.11.2008 10:21:05   
Soncnica Sandra ***
eVO NAŠA mANCA JE ŽE BUDNA user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3059
25.11.2008 10:21:50   
Soncnica Sandra ***

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
edina pa kje jih ti pobiraš

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
25.11.2008 10:23:14   
kasso
Le enkrat sem bila v kitajski in to v cesarskem mestu. Kako so ostale, ne vem, a tu je ambient ok.

Včeraj pa sem peljala otroka k zobarju in sta bila presenetljivo pridna, ko je obema barvala zobke. Naslednjič pa bo Petji dokončala še zgoraj, Gašperju pa bo vrtala ....zzzzzzzzzzz

Pri nas tudi spet sneži. Včeraj pa ga je vsega pobralo, ker je kasneje deževalo. Estrella pa boga, upam, da pride srečno nazaj domov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
25.11.2008 10:23:40   
Anonimen
Tudi pri nas snežiuser posted image user posted image Anja pa spi, pa kaj še človek rabi za srečouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3062
25.11.2008 10:25:13   
Anonimen
Gajo pa zgleda zobki matrajo,ker se skoz drgne po dlesnih,pa skoz neki jamra,ji namažem s calgelom pa je za ene 15 min dobr,pol pa spet. Joj upam da kmal pogledajo,ker tole je za znort

Neposredna povezava do sporočila: 3063
25.11.2008 10:26:59   
Soncnica Sandra ***
Evo, današnje fotke:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3064
25.11.2008 10:27:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Le enkrat sem bila v kitajski in to v cesarskem mestu. Kako so ostale, ne vem, a tu je ambient ok.
user posted image jaz sem bila tam par let za valentinovo, res je prijetno vzdušje, tuha muzika, baje nas bo Nina presenetila z nekim kitajski plesomuser posted image user posted image user posted image Nina brez zamere, mal hecauser posted image pa fajn je ker imajo veeeeliko okroglo mizo in se bomo vse komot pogovarjaleuser posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 3065
25.11.2008 10:27:24   
hijenca

Tudi pri nas snežiuser posted image user posted image Anja pa spi, pa kaj še človek rabi za srečouser posted image

Kako pa se to lepo prebere. user posted image

Moj Videk pa še vedno spi, ob 7 je jedo, od takrat pa je mir pri hiši.user posted image user posted image  Sneži pa ne.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
25.11.2008 10:28:48   
hijenca
SS kje si ti doma, da imaš tako zimsko idilo??

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
25.11.2008 10:31:39   
špelin@

Lepo, da si skromna user posted image  Meni do tele "idile" niti najmanj ni, ker me čisto nič ne vleče ven, ampak bom morala iti... user posted image  Pri nas sicer (še) ne sneži, je pa turobno, mokro in mraz user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
25.11.2008 10:33:03   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

user posted image jaz sem bila tam par let za valentinovo, res je prijetno vzdušje, tuha muzika, baje nas bo Nina presenetila z nekim kitajski plesomuser posted image user posted image user posted image Nina brez zamere, mal hecauser posted image pa fajn je ker imajo veeeeliko okroglo mizo in se bomo vse komot pogovarjaleuser posted image

user posted image user posted image user posted image  joj maš ti domišljijouser posted image .

Gaja pa noče zaspat,sam jamra pa jokca,zaspat pa neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3069
25.11.2008 10:35:29   
Naty*

user posted image user posted image user posted image user posted image  kaj le še....

Sm glih hotla vprašat kaj je z našo šetnjouser posted image . Poklič!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
25.11.2008 10:38:20   
barbaw

Gajo pa zgleda zobki matrajo,ker se skoz drgne po dlesnih,pa skoz neki jamra,ji namažem s calgelom pa je za ene 15 min dobr,pol pa spet. Joj upam da kmal pogledajo,ker tole je za znort

Moja pa se ful joka. user posted image  Sem ji zdaj dala calpol, da je sploh zaspala. Sem se eno uro matrala z njo.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
25.11.2008 10:43:33   
barbaw
Špelin@

dr. MAJA SKERBINJEK KAVALAR, LAVRIČEVA 1, MB, 02 250 26 33

V bistvu je alergološka ambulant,a ona pa je dr. med.spec. pediater in je obenem tudi poulmolog. Mene je moja P njej poslala kot pulomolgo in šele tam sem videla, da ima alegološko ambulanto. Ko si naročen vse lepo poteka pa še čakalnico je imela lepo opremljeno z otroškim pohištvom, barvicami, igračami in knjigicami.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
25.11.2008 10:46:04   
barbaw
A small boy wrote to Santa Claus:

Dear Santa, Please send me a baby brother.

Santa wrote back:      "Send me your mother..."

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
25.11.2008 10:48:39   
Anonimen

Moja pa se ful joka. user posted image  Sem ji zdaj dala calpol, da je sploh zaspala. Sem se eno uro matrala z njo.

Gaja pa ne joka sam jamra,pa spat ne. Men se že kr meša s tem uspavanjem,čer sm jo eno uro pa pol pol sm pa jest obupala

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 3074
25.11.2008 10:51:10   
Anonimen

Aja a ta calpol kej bl pomaga k un za mazat? Jest mam lekadol sirupuser posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?