|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del
24.11.2008 20:08:50   
Zvezdica
Zvezdica a kar še ni konc tvojim kalvarijam z balkonom. Upam, da boš kmalu dobra.

O ne, balkon je že skoraj saniran, zdaj urejamo sobco za tamalčka, pa je treba stanovanje spet prilagajat, delovna soba gre na balkon, mali dobi svojo sobco. Liam svojo ima, tko da stanovanje je sicer kar velik ampak kaj ko enkrat zrihtaš pol ti pa en sonček vse postavi na glavo.

Kako pa ti...kdaj gresta naprej?

Lupčkauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 251
24.11.2008 20:09:38   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

user posted image

NETKA ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja netki tudi od meneuser posted image

Gloria kako je Nikec, ga še krčki dajejo?

i belive i can fly....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 252
24.11.2008 20:11:59   
Zvezdica
Bb pikica....postriži se do ramen, mal na lunco ampak res čisto malo, oz tako da boš čutila spremembo.

Jast si lase puščam,pa puščam, pol pa grem in si skoraj vse ostrižem in take spremembe so tok fajn. Ker lasje slej ko prej zrastejo, občutek je pa svetovnuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 253
24.11.2008 20:13:50   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

user posted image

NETKA ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja netki tudi od meneuser posted image

Gloria kako je Nikec, ga še krčki dajejo?

....so se umiril....niso več tko pogosti so pa še...no saj je 2.5 mesca zdej naj bi kmal nehaluser posted image ...sem zadnje tri tedne dajala vetrovne kapljice iz koroških lekarn in so mu najbolj od vseh pomagale...kak si ti....Rim se tud teb lepo približuje a ne...komi čakam da se počasi odpravteuser posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 254
24.11.2008 20:19:04   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Bb pikica....postriži se do ramen, mal na lunco ampak res čisto malo, oz tako da boš čutila spremembo.

Joj tolk velik se jaz nebi postrigla to je  več kot 20cmuser posted image . Mal sm razmišljala o tem da bi se nivojsko al plastno saj ne vem kako se reče postrigla. Tko da bi končna dolžina ostala ista, pa mogoče kakšne medene pramene ene šestuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 255
24.11.2008 20:21:24   
miska73
Podganca kako si mi ti? Čist bizi?

Žiži Pa še kako. Gužva v službi.

BBpikica, jst imam postopno postrižene lase in sem zelo zadovoljna.
Sem pa včasih tudi imela približno tako frizuro kot ti.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 256
24.11.2008 20:23:29   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Joj tolk velik se jaz nebi postrigla to je  več kot 20cmuser posted image . Mal sm razmišljala o tem da bi se nivojsko al plastno saj ne vem kako se reče postrigla. Tko da bi končna dolžina ostala ista, pa mogoče kakšne medene pramene ene šestuser posted image

Vidim, da že razmišljaš o taki frizuri.
Kaj pa če bi se za začetek samo postrigla.
Pramene pa si daš naslednjič.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 257
24.11.2008 20:25:51   
gigi1
BBpikica jaz navijam za paža. Sem mela tolk dolge k ti, pa sem se na paža ostrigla in vsi pravijo, da zgledam 10 let mlajša. Mater, se že 20im bižam user posted image  user posted image  user posted image

Zvezdica maš pa res gradbišče. Sam bo, pa lušn, ko bo fertik user posted image  user posted image  user posted image

Se* ste pa res sramežljive user posted image  user posted image  user posted image

Glorija lupčka Nikcu od mene user posted image . Tebi pa tudi enga ta glasnega.

Zdej pa šibam...

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 258
24.11.2008 20:27:34   
Tina1
mismis moje počutje je zaenkat ok. Vročine od sobote popoldne nimam, spodi pa mal špika, krči, pa napihnen trebuh.
Kako pa vajina šola? Kdaj mta izpit?

želvica mislm da se mi počas začenjajo taki dnevi. Lih dons je en tak dan k sem full optimistična in dobrovoljna, je pršu moment k mi je šlo vse na živce. Ma pa sej bo.
Kakšno je pa pr teb kej počutje?

sapi bravouser posted image grej, božaj in čuvaj ju za vseh 9mesecev

pika.po zelo mi je žaluser posted image , pa smo vsi upal da bo vseeno kej dobrga ratal

bambi75 super user posted image za stopko. Naj bo neboleča.

bbpikica, paiz kerga konca si ti to doma, da je tolk snega nanesel
Sem pa tud jz mela cca 10let dolge lase, lansko leto sem se pa postrigla na full kratko. Ti se mal posvetuj s frizerko, pol pa akcija.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 259
24.11.2008 20:35:22   
bbpikica
Tina sem mal vn iz vrhnike pa v hribe neki čez 600m pa padem glih v tist vremenski pas da ko je sneg ga je pri nas ful, se prav če na avtocesti od Logatca do Unca sneži pol pri meni tudi.

Miska a nima tud Mlinčka približno tako frizuro kot ti sam mal svetlejšo?

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 260
24.11.2008 20:36:51   
lučka 25
Pa saj ste čisto nore. oliko ste spet natipkale, oz. natipkali. user posted image
Grem kar po vrsti.

Reby, ti kar vzemi kak ketonal, da boš lažje zdržala.user posted image

Pika.po, zelo mi je žal. Vem, da nobena beseda ne more pomagati, pa upam, da vsaj objem malo user posted image

blanč, naj miklavž prinese prelepo darilo.

Shadow, pozitivno razmišljaj. Boš videla kako bo v sredo lep dan.

gigi, lepo skrbiš za punce, ki bluzijo s slabimi  mislimi.user posted image

Shuka, zjutraj je bilo še malo snega. Upam, da si sedaj že zadovoljna ker ga je več.user posted image
A potem jaz še lahko še rečem in prosim za Prometrium, ki mi ga bo naslednji teden zmanjkalo?user posted image

obi, kaj naj rečem. Nič, naj se pot nadaljuje v lepši luči.

netka, ja 25.7. je lep dan in naj tako tudi ostane in postane tudi za tebe. Si dobla lep odgovor od Pušenjaka. user posted image  Pa uživaj na častnem 6. mestu. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Vidiš, jaz sem pa na 5. mestu in 5 je tudi moja srečna številka.user posted image

lara, ti kar lepo uživaj in lepo na masažo.user posted image

biba007, za te CB sem videla da jih imajo, ampak za enkrat samo v avstriji. a pri nas pa še ne vem. Bi pa mene tudi zanimalo kako izgleda. Jaz sem do sedaj v teh 3,5 letih delal CB samo enkrat, da sem videla kako izgleda -, sedaj pa kar dva CB da sem bila sigurna, da ta + drži.user posted image

Dakec, lepo da si se nagledal svoje pupe. Ti samo uživaj vuser posted image  .

špelka, naj bo naslednje leto februar en lep začetek in november en prelep konec.user posted image  user posted image

miška, vidim da s imela aktiven vikend. Jaz pa sem od jutri dalje na bolniški.

baci, potem bo pa treba še malo za stimulacijo poskrbeti.user posted image  

želvica, vrjamem da te daje strah pred testi. Semm p bila jaz to rajžo res sproščena in sem kar vrjela same vase, da mi bo uspelo. Me je zvilo sao, ko sem imela malo krvavega izcedka, pa me je brat takoj postavil na realna tla, da to ni nič, da j bilo pri njima enako in sedaj pestvata prelepega otročka. Zdaj pa tudi že kar fantaziram, da sta se oba prijela in da bova imela fantka in punčko.user posted image  Probaj še ti malo odmislit slabe misli, pa mal na pozitivo zavij.

jazzz, tudi mene moti to cedenje iz nožnice, ampak vse bomo potrpele, samo da je vse v redu.

bambi, super za stopko, v sredo pa en lep dan s čim več celic.

zvezdica, naj bodo dela čim prej končana in naj se gradbišče preseli kam drugam. Ti pa se merkaj in ne preveč delat, ker rodit ti pa res še ni treba.user posted image

Kruce, tudi BC mini lepo pokaže črtice, ampak jaz sem si rekla, da hočem videti plus na CB. Naj bo test pozitiven, pa če je BC ali CB!user posted image

zarja, a je bilo spet noro veliko dela. Danes tudi pri nas. Sem prišla domov šele ob 18h, kar za šolstvo ni praksa. user posted image

sapi, super novica! Kar 2 lepi balstocisti. Zdaj pa user posted image user posted image  lepo čuvaj in to vse do poletnih dni.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

kajatina meni je udi superfact malo podljšal ciklus in to zua 4 dni.

miška že skrbi skupaj z zarjo za fotostimulacijo. user posted image

šopka nič bat za rdečico. Bo mimo, ni pa to nič hudega.

Vse ostale, ki vas nisem omenila. Ne zamerit. Tudi vam želim čim lepše novice, dogodke,...in to vsak dan posebej.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 261
24.11.2008 20:39:22   
Zvezdica
Gloria, ravno danes sem stopila v 8 mesecuser posted image
Ja se prbližuje, me je kar malo strah če bodo dela dokončanauser posted image

Ja žiži, bo pa pol tok lepo. Komaj čakam.

BBpikica, sprememba je samo če je extremuser posted image . Ti si najdi nekaj da bo tebi všeč.

Moram k tamalmuuser posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 262
24.11.2008 20:40:41   
lučka 25
Da poročam še kako je z mano. V vrcu in to v moj skuopini imamo po en primer noric, škrlatinke, rota virusa in viroze. Pa sem se odločila, da mi je vsega dovolj in ne bom več igrala junakinje. Ker tudi samo delo brez viroz v jaslih sedajle za mene ni ravno pametno. Sem šla k osebnemu zdravniku in imam sedaj do 25.12. bolniško, potem pa moram par dni prej priti k njemu in prinesti še mnenje G o bolniški, da me dajo na komisijo. Tako, da upam, da ostanem na bolniški do konca. Imam pa bolniško na naravo dela inbolniško pred ovirami (virusi), se pravi moram živeti normalno, hodit na sprehode,...nikakor pa ne samo ležati. Mi je pa kar malo čudno, da me ne bo več v službo vsaj za približno 2 leti.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 263
24.11.2008 20:47:22   
bbpikica
Lučka pametna odločitev. Zdaj sta pomembna ti in tvoja oz. tvoji pikici. Čas ko boš doma pa le pametno izkoristi za sprehode in sproščanje predvsem pa glej da boš srečna in zadovoljna. Uživaj v svoji nosečnosti ki si jo toliko časa čakala in se tudi prematrala da si prišla do tukaj.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 264
24.11.2008 20:49:37   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Lučka pametna odločitev. Zdaj sta pomembna ti in tvoja oz. tvoji pikici. Čas ko boš doma pa le pametno izkoristi za sprehode in sproščanje predvsem pa glej da boš srečna in zadovoljna. Uživaj v svoji nosečnosti ki si jo toliko časa čakala in se tudi prematrala da si prišla do tukaj.

Se strinjam. Zdaj bom lahko brez skrbi uživala, ker me ne bo več skrbeo, kateri virus bom dobila od otrok in da ne bom koga dvignila. Ker je res zelooo težko, da ne  dvigneš otročkov in jih pocartaš, ampak morajo sami splezat v naročje. Ah ti moji štrukeljčki.user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 265
24.11.2008 20:59:48   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25
sami splezat v naročje. Ah ti moji štrukeljčki.user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 266
24.11.2008 21:00:43   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

sami splezat v naročje. Ah ti moji štrukeljčki.user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image

Če so pa res. Jih že zdaj poogrešam. Pa saj jih bom po mje kar pogost hodila obiskvat.user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 267
24.11.2008 21:16:41   
netka34
Oj, Abra, sej narašča, ma zelo počasi....pa gvišnouser posted image

Ojeeeej, Bambi, to pa so komadiči!! Bojo pa bolj zrele celice!!!user posted image Pa mirno roko pri stopki!!

Tudi tebi Se* mirno roko pri stopki!!user posted image

He he Kruce, ku bomo skakali, k bo user posted image !!! Že vidm potres...

OOOOOOOOOo, hvala za častno 6. mesto!!!user posted image
Joooj, vam povem, če tale user posted image ostane pri nas, bo ziher punčka...že vem, ker babe smo itak bl trpežne!!! Strinjate?

Hvala, Zarji...pa kaka kap, sej si še mlada!!! Zlato in močno srce..user posted image user posted image

Sapi, ku sm vesela zate!! Ti kar močno verjemi, pol si na pol poti!! Lepo čuvaj pikici, super si opravila!user posted image
Nism bla na GK, veš da bi te šla pozdravit), sem kar tle pr nas uštimala, jutri pa grem gor...

Biba, hvala!!user posted image
Pa Miška73, a si vidla, do kam sm prigurala??user posted image
Pa Goldy...user posted image
Pija, ti pa le volnene nogavice gor, kukr jih mam js že cel dan, pa boš topla! Pa en čajček za cirkulacijo!user posted image
Pa Zvezdica naša...user posted image Kmalu boš spet miceno dete cartala!!user posted image
Mismis, ti si pa pridna res! Prow zaslužla si boš zej po mrcini vzgajat še pridne otroke!!user posted image user posted image
Želvica, še malček....a gre ta cajt kam?user posted image
Lučka, super, d si si zrihtala bolniško! Js sm tut danes na plesu z metodiko ugotovila, da ga bom verjetno delala drugo leto!user posted image

Pika.po, enkrat bo, ne skrbi. sej boš hitro dobila nov zagon, če ne druzga, iz ihte...HOČEM TO!!!user posted image

N74!! A tut tvoj r.d.??? No, moj najljubši moški(stric) v otroštvu je mel tut na ta dan r.d. In ta človek je bil zakon! V marsičem se vidim v njemu. Popoln umetnik, op vrhu še samouk! Ma sej pravim, d s(m)o user posted image zakon!user posted image
Odkar je (prezgodaj) umrl, ga v mislih prosim,  naj mi pošlje kakega angelčka, ki bo hotu ostat pri nas...Pa poglej, kaj si je on zamislu!!!

Dejzi, kako kaže? Zate upam, da nisi še vrgla puške v koruzo?!?user posted image

Kajatina, meni je za cel teden zamujala...še nikoli v življenju tako!! Kar strpno sej veš, kaj je potrpljenje...če kdo to ve, smo me!!user posted image

Ja, Gigi, majčka rula!!! Ful dobra zamisel...kdo jo je že dal?user posted image user posted image user posted image

GLORIA!! Hvala, no upam, da grem res po tvoji poti!!!! Joj, bi te prow objela zej!!! Pa lupčka Nikecu!!user posted image

Sonček, Lara, Blanči, pa še kera...madona, same korenine!!user posted image user posted image

In vse ostale, ki se vas nism lih poimensko dotaknila...tudi z vami sem v  mislih!!

Odhajam s kočijo v pančevo, ker poje jutri rana ura, pa da ne bo kakih presenečenj na cesti...sej veste... Pa če se spomnete, pa še mal pestke stiskejte...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 268
24.11.2008 21:22:52   
pikovit
Čer

Netka čestitke bejbauser posted image user posted image user posted image

Evo dobila rezultate mojih hormonov.No pa sem spet tam,ko ne vem z čim primerjat in kako zdaj stojim z to zadevo.So pa višji kot pa so bili 6 let nazaj.Upam,da je še vedno v mejah normale.

Punce,ker ste spet tolk naklofale,jaz vas pa nimam časa brat,vas vse lepo pozdravljam in vam želim vse dobro.Upam,da vas danes sneg ni zamedel in da niste ostale kje na cesti.Imejte se lepo.

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 269
24.11.2008 21:41:31   
lučka 25
Pa da navijamo še za jutrišnje akterke in akterja.user posted image  
user posted image user posted image user posted image

Torek, 25.11.
Bumo - punkcija
KruceFiks - palčka

Torek, 25.11.
sonček85 - pregled
mandreja - NS

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 270
24.11.2008 21:46:54   
bbpikica

Torek, 25.11.
Bumo - punkcija
KruceFiks - palčka

Torek, 25.11.
sonček85 - pregled
mandreja - NS

Lučka jaz se bom kar pod tvoj post podpisala

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 271
24.11.2008 22:19:13   
kajatina
Tudi jaz navijam za vse za jutri.     user posted image
Torek, 25.11.
Bumo - punkcija
KruceFiks - palčka

Torek, 25.11.
sonček85 - pregled
mandreja - NS

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 272
24.11.2008 22:24:08   
bambi75

Torek, 25.11.
Bumo - punkcija
KruceFiks - palčka

Torek, 25.11.
sonček85 - pregled
mandreja - NS

Si sposodim in navijam tudi jaz

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 273
24.11.2008 22:29:04   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: kajatina

user posted image
Torek, 25.11.
Bumo - punkcija
KruceFiks - palčka

Torek, 25.11.
sonček85 - pregled
mandreja - NS

Jaz tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kajatina)
Neposredna povezava do sporočila: 274
24.11.2008 22:30:24   
Shadow
Naj še jaz ukradem to fletno navijanje! Naj bo jutri lep dan!

Torek, 25.11.
Bumo - punkcija
KruceFiks - palčka

Torek, 25.11.
sonček85 - pregled
mandreja - NS

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?