|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del
24.11.2008 19:02:21   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: miska73
Zarja jst sem pa eno slikco zate našla.

Mišiču moj daj prilepi........no....

Tole je ena bližnja slikca Mattovih hlač. user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil miska73 -- 24.11.2008 19:06:16 >

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 226
24.11.2008 19:03:44   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

se pa napihnili v teh dveh dneh kot tvoj medvedek, pa on še tudi ni počil.user posted image

da razčistimo tole enkrat za vselej; moj medvedek se ne napenja in napihujeuser posted image user posted image user posted image ....a ne Larči...tak se naprej nasloni, da lahko tud user posted image  poljubčka, ki sedijo mal dlje od ekrana.....

Ajja. Sorry. Zarja ti kar lubčkaj nosečke. Se opravičujem vsem nosečkam, ampak res me je spomnil na to kako so moji folikli ekspodirali. Brez zamere. Velja. user posted image

pa ja, saj vsem pošilja poljubčke...tud zate se bo moral čez kak mesec naprej naslanjat....user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 227
24.11.2008 19:04:52   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Se*  user posted image  za stopko in za folikelčke. Mislim, da sem šla predzadnja ja. No za mano je bil še eden par, drugih pa nisem videla.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Midva. E, sem te ftrofila! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

A res. Pa kaj mi je na čelu pisalo al kaj.  user posted image    No zakaj  me pa nisi potem pocukala za rokav pa povedala kdo si. user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 228
24.11.2008 19:05:08   
Shadow

IZVIRNO SPOROČILO: Shadow
Je pa res malo hecno ženske kar napasti z vprašanjem: Ej, a si ti z ringaraje? Bi ziher katera čudno pogledala... user posted image

me smo si povedale kake hecne pižame nosimo...pol pa vse bruhnile v smeh, ko smo se videle....user posted image user posted image user posted image

Odlična ideja! Pol si pa bomo pod halje špegale! user posted image  No, jaz imam posebno IVF/ICSI spalno srajco, ki jo nosim samo za te posebne priložnosti. Modra je.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 229
24.11.2008 19:06:35   
zarja1
Mišek jaz sem ga vidla ganz nagega
user posted image ...pol pa mi fotke ni prileplo, zdaj pa je ne najdem več. To bi ti morala videt....user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 24.11.2008 19:08:02 >

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 230
24.11.2008 19:08:48   
miska73

Mišek jaz sem ga vidla ganz nagega
user posted image ...pol pa mi fotke ni prileplo, zdaj pa je ne najdem več. To bi ti morala videt....

Jst bi tudi tako slikico gledala...

Za do takrat da jo najdemo pa še malo oblečenega Matta.

user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 231
24.11.2008 19:10:30   
bambi75

Zarjica v soboto si pa svojega Matta zamudila, ko si se potepala.

a zdaj me pa še ti rajcaš????? user posted image user posted image user posted image  Kateri film je bil? A bo ponovitev rajši povejte!!!!!!!!Pa zdaj itak odpade stimulacija ko me user posted image  zdeluje....user posted image

Ja, kaj pa vem, ne vem, če sem si točno zapomnila Čez trideset pa še pri tastarih al nekaj takega. Sem samo vmes med reklamami gledala malo, je imel moj daljinca v rokah user posted image .

< Sporočilo je popravil bambi75 -- 24.11.2008 19:13:14 >

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 232
24.11.2008 19:10:31   
Pija76
Punce, danes so pa lepe novičke ane? Razen PIke.po se mi zdi. Punca drži se, pogumno naprej.

Netka user posted image
Bambi user posted image

Kajatina lulaj!!

Sapi čuvaj!!

Špelka že tiščim pestke!!

Tolk sem imela za prebrat, da sem ostalo vse pozabila user posted image . Vse vas toplo pozdravljam ( mene full mrazi) in vam želim same lepe stvari!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 233
24.11.2008 19:16:31   
Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Se*  user posted image  za stopko in za folikelčke. Mislim, da sem šla predzadnja ja. No za mano je bil še eden par, drugih pa nisem videla.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Midva. E, sem te ftrofila! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

A res. Pa kaj mi je na čelu pisalo al kaj.  user posted image    No zakaj  me pa nisi potem pocukala za rokav pa povedala kdo si. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Hm, ne vem, če ti je kaj na čelu pisalo ... Feeling pač.. No, ampak cuknit te pa nisem mogla, bi izpadla dotalno čudaško, če ne bi bila to ti. Si predstavljaš, da te cuknem za rokav: Am, a si ti mogoče Bambi petinsedemdeset? user posted image  user posted image  user posted image  

Sem pa ziher, da te v sredo več ne bi 100% prepoznala. Imam zeeelo zeeelo slab spomin za obraze. Niti naše ajsike nisem takoj prepoznala, ko sva se srečali user posted image user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 234
24.11.2008 19:20:02   
zarja1
Ja, kaj pa vem, ne vem, če sem si točno zapomnila Čez trideset pa še pri tastarih al nekaj takega. Sem samo vmes med reklamami gledala malo, je imel moj daljinca v rokah user posted image .

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 235
24.11.2008 19:22:31   
Zvezdica

Zarja jst sem pa eno slikco zate našla.

Mišiču moj daj prilepi........no....

Tole je ena bližnja slikca Mattovih hlač. user posted image

user posted image

Sem vedla da moram pokukat na ivfovke.... valjda če nam take lepteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zarja draga, ti pa nagca matta poišči... Pol bom pa še slabš spala.

i belive i can fly....

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 236
24.11.2008 19:22:43   
bambi75
Pa veš Se*, da sem se s tvojim možekom malo pogovarjala, ko si ti šla k sestri. Sem hotela vedeti, če imaš tudi ti že stopko. PA je bil malo zmeden in ni čisto točno vedel kako in kaj, ampak na koncu je rekel, da misli da ja. Verjetno si je mislil, kaj me pa ta baba čudaška to sprašuje. user posted image  user posted image  No se mu opravičujem.

Neposredna povezava do sporočila: 237
24.11.2008 19:27:50   
Shadow
Se*, a veš, da sem šla pogooglat, kaj sploh pomeni tvoj nick:

Serendipity is the effect by which one accidentally discovers something fortunate, especially while looking for something else entirely. The word has been voted as one of the ten English words that were hardest to translate in June 2004 by a British translation company. (Wikipedia)

Zanimivo!

Neposredna povezava do sporočila: 238
24.11.2008 19:28:46   
šopka
hej soborke! rabim nujno posvetovanje. jutri imam prvi UZ in sem si prejle dala zadnjo injekcijo gonala in še cetrotide sem si mogla dat. in po tem cetrotidu me mesto vboda peče in se mi je k en žgorc naredu(kot od koprive) peče in žge a je to normalno al sem kej narobe nardila????!!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 239
24.11.2008 19:40:05   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: šopka

hej soborke! rabim nujno posvetovanje. jutri imam prvi UZ in sem si prejle dala zadnjo injekcijo gonala in še cetrotide sem si mogla dat. in po tem cetrotidu me mesto vboda peče in se mi je k en žgorc naredu(kot od koprive) peče in žge a je to normalno al sem kej narobe nardila????!!!!

Šopka, sicer ti ne znam odgovorit točno za tole, ampak mene je vsakič ko sem bolj površinsko dala špiko, ne tist da sem jo"zabila" pod kožo ampak tako bolj peklo ko user posted image pa tud zgledalo, kot da so me koprive pobožale. Sem dala alkohol gor ali pa fiziloško, pa je bilo hitro bolje.

i belive i can fly....

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 240
24.11.2008 19:41:28   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: šopka

premalo si jo verjetno zapičla. Meni se je to pri prvi zgodilo, sem preveč površinsko pa se mi je taki mali mehurček naredil. Z blazinico vate ga potegni, bo takoj zginil...

Horny Teddy

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 241
24.11.2008 19:42:44   
zarja1
Kruce a boste že ponoči lulali? Da vem kdaj moram prit čestitat!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 242
24.11.2008 19:43:34   
bambi75
Šopka ta injekcija 100% peče, ker v MB ti jo da sestra. Glede mehurčka pa ne vem, verjetno je tako kot so ti že povedale.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 243
24.11.2008 19:43:57   
Serendipity

Pa veš Se*, da sem se s tvojim možekom malo pogovarjala, ko si ti šla k sestri. Sem hotela vedeti, če imaš tudi ti že stopko. PA je bil malo zmeden in ni čisto točno vedel kako in kaj, ampak na koncu je rekel, da misli da ja. Verjetno si je mislil, kaj me pa ta baba čudaška to sprašuje. user posted image  user posted image  No se mu opravičujem.

user posted image  user posted image  user posted image  Si mislim, ja. Ker mu niti sama nisem točno znala povedat kako in kaj user posted image  user posted image
Hja, pa pridem ven in je bil poln informacij, zdaj vem, kdo ga je poučil user posted image . TNX

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 244
24.11.2008 19:47:32   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Se*, a veš, da sem šla pogooglat, kaj sploh pomeni tvoj nick:

Serendipity is the effect by which one accidentally discovers something fortunate, especially while looking for something else entirely. The word has been voted as one of the ten English words that were hardest to translate in June 2004 by a British translation company. (Wikipedia)

Zanimivo!

user posted image

Jap - izbrala sem si zaradi dveh razlogov 1. enega dobrega filmčka, potem, 2. pa zaradi povezave z besedo serenity (jasnost), ki nekak nakazuje moje ime ampak mi Serendipity lepše zveni user posted image

Pomen pa je res težko prevest, v smislu - nendano razodetje, odkritje .. nekaj podobnega, no.

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 245
24.11.2008 19:53:43   
šopka
hvala! čist sem panična ratala. saj sm mojmu rekla, da grem danes rajši v zdrav.dom pa je reku čist po moško OUF pa kaj je zdaj to paže bomo.
netka čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 246
24.11.2008 19:58:57   
gigi1
Oj pupike

Čisto na hitro, ker kuham...

Se*, Bambi jupiiiii user posted image  user posted image  user posted image

Shadow, Se* in Bambi sem se prav nasmejala, kako se ne spoznate user posted image . Me v Lju, ko vidimo, da imamo isti dan UZ se kar po ZS zmenimo, se opišemo...al mamo pa razpoznavni znak. Majčka RR.

A ne Netka user posted image

Sapi joj kolk jst močno stiskam pestke. Mam pa tabodbr filing user posted image . Pa glej, da boš res korajžo zbrala za naslednji RR miting.

Želvi lupčka user posted image

Zvezdica a kar še ni konc tvojim kalvarijam z balkonom. Upam, da boš kmalu dobra.

Pijek moj kdaj greš v čistilnico? jst sem za jutri in pojutrišnjem overbooked.

Miška evo mene user posted image . Mal se me je neka viroza hotla lotit čez vikend, pa sem jo z ingverjevim čajčkom in knajpanjem ubila user posted image

Zarjica jap Matt je bil pa zadnjič prov fejst. Sem ga še jaz občudovala user posted image . Film je bil pa...mhm neki..čez 30 pa še vedno pri tasrarih...neki takega.

Podganca kako si mi ti? Čist bizi?

Abra se nič ne mudi...ko boš imela čas.user posted image  Al pa vse na kavici podelava user posted image

Kruce navijamo, navijamo...naj BC dans ponoč pokaže najlepše črtice user posted image  user posted image  user posted image

Vem, da sem še neki pozabla....sam...večerjica kliče

Lupčke prav vsem user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 24.11.2008 19:59:19 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

Neposredna povezava do sporočila: 247
24.11.2008 20:04:32   
gloria
user posted image

NETKA ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 248
24.11.2008 20:04:38   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Oj pupike

Čisto na hitro, ker kuham...

Se*, Bambi jupiiiii user posted image  user posted image  user posted image

Shadow, Se* in Bambi sem se prav nasmejala, kako se ne spoznate user posted image . Me v Lju, ko vidimo, da imamo isti dan UZ se kar po ZS zmenimo, se opišemo...al mamo pa razpoznavni znak. Majčka RR.

user posted image  user posted image  user posted image

Če smo pa sramežljivke user posted image  user posted image

ma, bom pa ziher v sredo našo bambi pod rebrca dregnila, ni kaj.

Bambi - ti boš imela narkozo?

Shadow - to je lokalna, a ne?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 249
24.11.2008 20:06:51   
bbpikica
Čer vsem.
Pri nas je 20 cm snega in najbolj vesel ga je naš peso. Jaz pa malo manj ker sem celo uro kidala da bom šla jutri sploh lahko v dolino.
Punce zdaj pa rabm pomoč. Jutri sem naročena pri frizerju pa pojma nimam kako naj se postrižem. Že skoraj deset let imam enako frizuro. Do sredine hrbta enako dolge ravne črne lase. Zdaj bi pa malo spremenila sam jih nebi prav zlo krajšala. Imate kakšne ideje?

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?