Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 24.11.2008 17:49:09
|
|
|
|
sonček33
|
Sapi - čuvaj ju!!
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 24.11.2008 17:50:49
|
|
|
|
Shadow
|
Sapi, to si pa tako lepo napisala... res. Me kar malo stiska, zato ne bom nobenih butastih slikic zraven lepila. Lepo se cartajte!
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 24.11.2008 17:53:32
|
|
|
|
Shadow
|
Bambi75, Se*, kdaj se morata javiti na punkcijo? 7.30? Jaz imam ob 8.45 ET. Se mogoče v dnevni kliniki kaj vidimo.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 24.11.2008 18:09:29
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 No jaz pa sem danes dobila stopko in si jo zvečer zapičim, tako da v sredo 26.11 punkcija. Me je pa tokrat strah, da bodo folikli popokali, ker so ta večji veliki že 25,26. nič ne bodo popokali do večera......jaz sem isto velikost imela, pa ni noben počil to je superrrrrrrrrrrrrrrrr Se podpišem, nič nebo popokalo. Boš vidla kolk foliklov te bo v sredo čakalo
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 24.11.2008 18:22:53
|
|
|
|
miska73
|
Netka kaj jst to berem... a ti to resno... Joj mišek moj mali SUPER !!!!!!!
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 24.11.2008 18:24:32
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow Bambi75, Se*, kdaj se morata javiti na punkcijo? 7.30? Jaz imam ob 8.45 ET. Se mogoče v dnevni kliniki kaj vidimo. Thanks Shadow! Ti - pa pazi ušeska! Veš da te bodo čakali tvoji Šcccccc s temačnimi misli! Drugače pa imam napisano 7.45 (na žalost se bomo zgrešile ...). Pa ti Bambi? Sem danes poskušala ugotoviti katera si . Si šla predzadnja k sestri Mariji postopko?
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 24.11.2008 18:26:40
|
|
|
|
Bumo
|
Serendipity, Bambi super za stopko!!
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 24.11.2008 18:32:23
|
|
|
|
n74
|
Prvi otrok spočet v epruveti se je rodil 25.7.1978 In če bo šlo vse po sreči pri nas, imam rok 25.7.!!!!!! Iiiiii, Netka, pa ravno na moj rojstni dan. Še so čudeži, čestitke
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 24.11.2008 18:34:09
|
|
|
|
Shadow
|
Se*, mislim, da bomo vse na koncu pristale v oni sobi v 1. nadstropju z belimi naslanjači, tako da se morda vidimo. Je pa res malo hecno ženske kar napasti z vprašanjem: Ej, a si ti z ringaraje? Bi ziher katera čudno pogledala... ET-ji so ponavadi takoj za punkcijami na dnevnem redu, tako da morda pa...
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 24.11.2008 18:37:53
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow Je pa res malo hecno ženske kar napasti z vprašanjem: Ej, a si ti z ringaraje? Bi ziher katera čudno pogledala... me smo si povedale kake hecne pižame nosimo...pol pa vse bruhnile v smeh, ko smo se videle....
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 24.11.2008 18:39:16
|
|
|
|
miska73
|
Sapi dve blastocistke Bravo generacija. Pika.po Čimprej v nove boje. Bambi75, Se* za foliklčke Zarja jst sem pa eno slikco zate našla.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 24.11.2008 18:41:05
|
|
|
|
kajatina
|
Se še jaz na hitro javim. Res ste prehitre, da bi bila z vsem na tekočem ampak vidim, da so na splošno kar lepe novičke. Jaz pa čakam in seveda noče in noče prit. Še v nobenem postopku mi ni toliko zamujala -4 dni. Sej vem, da je to verjetno od suprefacta. Napišite mi kakšne izkušnje ste imele ve oz. koliko vam je ta tečkica zamujala. Hvala vsem in en snežen topel .
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 24.11.2008 18:42:39
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Zarja jst sem pa eno slikco zate našla. Mišiču moj daj prilepi........no....
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 24.11.2008 18:45:06
|
|
|
|
zarja1
|
Kajatina jaz nisem bla na nobenih medikamentih pa ko bi morala ta prit ni prišla celih 14 dni...pa smo dekline tu gori vse živo sprobavale...pa refošk, pa aspirin, pa beli kostim ........hudičevka pa nič... no pol je pod vplivom Dabrostona obupala in prišla, in me skor vtrgala na pol.... saj bo...to je vpliv zdravil pa živčki pa vse živo...mogoče si pa kot naša Ajsi noseča, ha?
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 24.11.2008 18:47:05
|
|
|
|
bambi75
|
pika.po Sapi pridno grej svoji pikici in kot si rekla pri tebi bosta ostali za vedno. Zarja pri tebi se pa tudi začenja akcija. A res so bili tvoji tudi tako veliki. Hvala si me malo potolazila. sSo se pa napihnili v teh dveh dneh kot tvoj medvedek, pa on še tudi ni počil. Shadow ti pa že ET. Seveda te bo nekaj lepih pikic počakalo. Bumo kako pa kaj pri tebi. Ves v redu? Se* za stopko in za folikelčke. Mislim, da sem šla predzadnja ja. No za mano je bil še eden par, drugih pa nisem videla. No zdaj pa grem res za nazaj brat, ker se samo šlepam skozi najnovejše novice.
< Sporočilo je popravil bambi75 -- 24.11.2008 18:52:40 >
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 24.11.2008 18:52:14
|
|
|
|
kajatina
|
O Zarja tole bi bilo res lepo ampak se mi zdi, da bi kar mogla prit, ker me skoz nekaj špika, boli, pa tudi glava me boli, tako da so vsi znaki prisotni, samo glavne gospe ni od nikoder .
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 24.11.2008 18:52:36
|
|
|
|
zarja1
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 24.11.2008 18:54:42
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 se pa napihnili v teh dveh dneh kot tvoj medvedek, pa on še tudi ni počil. da razčistimo tole enkrat za vselej; moj medvedek se ne napenja in napihuje ....a ne Larči...tak se naprej nasloni, da lahko tud poljubčka, ki sedijo mal dlje od ekrana.....
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 24.11.2008 18:55:11
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 Se* za stopko in za folikelčke. Mislim, da sem šla predzadnja ja. No za mano je bil še eden par, drugih pa nisem videla. Midva. E, sem te ftrofila!
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 24.11.2008 18:56:04
|
|
|
|
bambi75
|
Zarjica v soboto si pa svojega Matta zamudila, ko si se potepala.
|
|
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 24.11.2008 18:56:06
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajatina O Zarja tole bi bilo res lepo ampak se mi zdi, da bi kar mogla prit, ker me skoz nekaj špika, boli, pa tudi glava me boli, tako da so vsi znaki prisotni, samo glavne gospe ni od nikoder . znaki tu na tem forumu ne veljajo NIČ. Če bo še zamujala ti kr palčko kupit in lulat....
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 24.11.2008 18:57:13
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 Zarjica v soboto si pa svojega Matta zamudila, ko si se potepala. a zdaj me pa še ti rajcaš????? Kateri film je bil? A bo ponovitev rajši povejte!!!!!!!!Pa zdaj itak odpade stimulacija ko me zdeluje....
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 24.11.2008 18:59:09
|
|
|
|
Goldy
|
zarja - slabosti minejo, pa pridejo, zdejle mi ena neki nagaja, mislim, da bom šla neki v usta dat. Mogoče bo bolje? netka - to dekle!!!! Lepo v miru. .... Vse živalice za srečo. Res se tu gori dogajajo čudeži. pika.po - eno in z optimizmom naprej. Ni druge!! sapi - zdaj pa se pusti razvajat in čez 14 dni ali Vsem ostalim lep večer še naprej. Pridem še pogledat, samo zdele morem pa jest!
|
|
RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del 24.11.2008 19:01:23
|
|
|
|
bambi75
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 se pa napihnili v teh dveh dneh kot tvoj medvedek, pa on še tudi ni počil. da razčistimo tole enkrat za vselej; moj medvedek se ne napenja in napihuje ....a ne Larči...tak se naprej nasloni, da lahko tud poljubčka, ki sedijo mal dlje od ekrana..... Ajja. Sorry. Zarja ti kar lubčkaj nosečke. Se opravičujem vsem nosečkam, ampak res me je spomnil na to kako so moji folikli ekspodirali. Brez zamere. Velja.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?