|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBER IVF/ICSI II.del
24.11.2008 17:49:09   
sonček33
Sapi -  čuvaj ju!!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 201
24.11.2008 17:49:25   
Shadow
Bambi75, Se*, bravo punci, tako se dela!!! user posted image user posted image user posted image
Naj mine hitro in uspešno!

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 202
24.11.2008 17:50:49   
Shadow
Sapi, to si pa tako lepo napisala... res. Me kar malo stiska, zato ne bom nobenih butastih slikic zraven lepila. Lepo se cartajte!

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 203
24.11.2008 17:53:32   
Shadow
Bambi75, Se*, kdaj se morata javiti na punkcijo? 7.30? Jaz imam ob 8.45 ET. Se mogoče v dnevni kliniki kaj vidimo.

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 204
24.11.2008 18:09:29   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

No jaz pa sem danes dobila stopko in si jo zvečer zapičim, tako da v sredo 26.11 punkcija.
Me je pa tokrat strah, da bodo folikli popokali, ker so ta večji veliki že 25,26.

nič ne bodo popokali do večera......jaz sem isto velikost imela, pa ni noben počil
to je superrrrrrrrrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se podpišem, nič nebo popokalo. Boš vidla kolk foliklov te bo v sredo čakalouser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 205
24.11.2008 18:22:53   
miska73
Netka kaj jst to berem... a ti to resno...
Joj mišek moj mali user posted image
user posted image user posted image
SUPER !!!!!!!

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 206
24.11.2008 18:24:32   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Bambi75, Se*, kdaj se morata javiti na punkcijo? 7.30? Jaz imam ob 8.45 ET. Se mogoče v dnevni kliniki kaj vidimo.

Thanks Shadow!

Ti - pa pazi ušeska! user posted image   user posted image  Veš da te bodo čakali tvoji user posted image   user posted image  user posted image  Šcccccc s temačnimi misli! 

Drugače pa imam napisano 7.45 (na žalost se bomo zgrešile user posted image ...). Pa ti Bambi? Sem danes poskušala ugotoviti katera si user posted image  user posted image  user posted image . Si šla predzadnja k sestri Mariji postopko?

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 207
24.11.2008 18:26:40   
Bumo
Serendipity, Bambi user posted image user posted image  super za stopko!!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 208
24.11.2008 18:32:23   
n74
Prvi otrok spočet v epruveti se je rodil 25.7.1978
In če bo šlo vse po sreči pri nas, imam rok 25.7.!!!!!!

Iiiiii, Netka, pa ravno na moj rojstni dan. Še so čudeži, čestitke user posted image user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 209
24.11.2008 18:34:09   
Shadow
Se*, mislim, da bomo vse na koncu pristale v oni sobi v 1. nadstropju z belimi naslanjači, tako da se morda vidimo. Je pa res malo hecno ženske kar napasti z vprašanjem: Ej, a si ti z ringaraje? Bi ziher katera čudno pogledala... user posted image

ET-ji so ponavadi takoj za punkcijami na dnevnem redu, tako da morda pa... user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 210
24.11.2008 18:37:53   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow
Je pa res malo hecno ženske kar napasti z vprašanjem: Ej, a si ti z ringaraje? Bi ziher katera čudno pogledala... user posted image

me smo si povedale kake hecne pižame nosimo...pol pa vse bruhnile v smeh, ko smo se videle....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 211
24.11.2008 18:39:16   
miska73
Sapi dve blastocistke user posted image user posted image user posted image Bravo generacija.

Pika.po user posted image Čimprej v nove boje.

Bambi75, Se* user posted image za foliklčke

Zarja jst sem pa eno slikco zate našla.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 212
24.11.2008 18:41:05   
kajatina
Se še jaz na hitro javim. Res ste prehitre, da bi bila z vsem na tekočem ampak vidim, da so na splošno kar lepe novičke.
Jaz pa čakamuser posted image  in seveda noče in noče prit. Še v nobenem postopku mi ni toliko zamujala -4 dni. Sej vem, da je to verjetno od suprefacta.
Napišite mi kakšne izkušnje ste imele ve oz. koliko vam je ta tečkica zamujala.
Hvala vsem in en snežen topeluser posted image .

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 213
24.11.2008 18:42:39   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: miska73
Zarja jst sem pa eno slikco zate našla.

Mišiču moj daj prilepi........no....

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 214
24.11.2008 18:45:06   
zarja1
Kajatina jaz nisem bla na nobenih medikamentih pa ko bi morala ta user posted image  prit ni prišla celih 14 dni...pa smo dekline tu gori vse živo sprobavale...pa refošk, pa aspirin, pa beli kostimuser posted image user posted image user posted image ........hudičevka pa nič...
no pol je pod vplivom Dabrostona obupala in prišla, in me skor vtrgala na pol.... saj bo...to je vpliv zdravil pa živčki pa vse živo...mogoče si pa kot naša Ajsi noseča, ha?

Horny Teddy

(odgovor članu kajatina)
Neposredna povezava do sporočila: 215
24.11.2008 18:47:05   
bambi75
pika.po user posted image  

Sapi pridno grej svoji pikici in kot si rekla pri tebi bosta ostali za vedno.

Zarja pri tebi se pa tudi začenja akcija.
A res so bili tvoji tudi tako veliki. Hvala si me malo potolazila. sSo se pa napihnili v teh dveh dneh kot tvoj medvedek, pa on še tudi ni počil.user posted image

Shadow ti pa že ET. Seveda te bo nekaj lepih pikic počakalo.

Bumo kako pa kaj pri tebi. Ves v redu?

Se*  user posted image  za stopko in za folikelčke. Mislim, da sem šla predzadnja ja. No za mano je bil še eden par, drugih pa nisem videla.

No zdaj pa grem res za nazaj brat, ker se samo šlepam skozi najnovejše novice.

< Sporočilo je popravil bambi75 -- 24.11.2008 18:52:40 >

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 216
24.11.2008 18:52:14   
kajatina
O Zarja tole bi bilo res lepo ampak se mi zdi, da bi kar mogla prit, ker me skoz nekaj špika, boli, pa tudi glava me boli, tako da so vsi znaki prisotni, samo glavne gospe ni od nikoderuser posted image .

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 217
24.11.2008 18:52:36   
zarja1
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 218
24.11.2008 18:54:42   
zarja1
se pa napihnili v teh dveh dneh kot tvoj medvedek, pa on še tudi ni počil.user posted image

da razčistimo tole enkrat za vselej; moj medvedek se ne napenja in napihujeuser posted image user posted image user posted image ....a ne Larči...tak se naprej nasloni, da lahko tud user posted image  poljubčka, ki sedijo mal dlje od ekrana.....

Horny Teddy

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 219
24.11.2008 18:55:11   
Serendipity

Se*  user posted image  za stopko in za folikelčke. Mislim, da sem šla predzadnja ja. No za mano je bil še eden par, drugih pa nisem videla.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Midva. E, sem te ftrofila! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 220
24.11.2008 18:56:04   
bambi75
Zarjica v soboto si pa svojega Matta zamudila, ko si se potepala.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 221
24.11.2008 18:56:06   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: kajatina

O Zarja tole bi bilo res lepo ampak se mi zdi, da bi kar mogla prit, ker me skoz nekaj špika, boli, pa tudi glava me boli, tako da so vsi znaki prisotni, samo glavne gospe ni od nikoderuser posted image .

znaki tu na tem forumu ne veljajo NIČ. Če bo še zamujala ti kr palčko kupit in lulat....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu kajatina)
Neposredna povezava do sporočila: 222
24.11.2008 18:57:13   
zarja1

Zarjica v soboto si pa svojega Matta zamudila, ko si se potepala.

a zdaj me pa še ti rajcaš????? user posted image user posted image user posted image  Kateri film je bil? A bo ponovitev rajši povejte!!!!!!!!Pa zdaj itak odpade stimulacija ko me user posted image  zdeluje....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 223
24.11.2008 18:59:09   
Goldy
zarja - slabosti minejo, pa pridejo, zdejle mi ena neki nagaja, mislim, da bom šla neki v usta dat. Mogoče bo bolje?

netka - to dekle!!!! Lepo v miru.user posted image user posted image user posted image user posted image .... Vse živalice za srečo. Res se tu gori dogajajo čudeži.

pika.po - eno user posted image  in z optimizmom naprej. Ni druge!!

sapi - zdaj pa se pusti razvajat in čez 14 dni user posted image  ali user posted image

Vsem ostalim lep večer še naprej. Pridem še pogledat, samo zdele morem pa jest!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 224
24.11.2008 19:01:23   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

se pa napihnili v teh dveh dneh kot tvoj medvedek, pa on še tudi ni počil.user posted image

da razčistimo tole enkrat za vselej; moj medvedek se ne napenja in napihujeuser posted image user posted image user posted image ....a ne Larči...tak se naprej nasloni, da lahko tud user posted image  poljubčka, ki sedijo mal dlje od ekrana.....

Ajja. Sorry. Zarja ti kar lubčkaj nosečke. Se opravičujem vsem nosečkam, ampak res me je spomnil na to kako so moji folikli ekspodirali. Brez zamere. Velja. user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?