Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 24.11.2008 11:37:05
|
|
|
|
metuljcek321
|
Aha, populis, se pravi, da tale bulca lahko kar precej casa ostane. Nasa je bila cepljena 19. 11., tko da bo ocitno se kar neki casa ... Blacky, pride prejle moj oci mal gor ta malo pogledat in pocrkljat & mu zacnem brati pesmico o bolhi, ki si jo napisala, pa on: "Ja, saj to pa poznam, je ful stara pesmica. Ampak tista, ki jo znam jaz, gre malo drugace ..." Torej, Blacky, a te zanima se tista druga verzija? Je mal bolj opasna & kruta ...
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 24.11.2008 11:38:24
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Kaj pa je bilo z Nyah in njeno deklico? Sori, pozabila. Nič. Ona ima fantka. Če misliš tisto, ko je ena (lunica?) vprašala, kaj je z Nyah in Katy, je tukaj mislila na 2 julijki, ne mami in hči. Ja, zguble sta se. Katy že ni veliko več čvekala v drugi polovici , Nyah pa se je še javila po porodu, zdaj pa nič več. Jih pogrešam.
< Sporočilo je popravil Blacky30 -- 24.11.2008 11:41:33 >
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 24.11.2008 11:38:34
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 no pr nas pa tko zgleda snegec... a sem jaz edina tu gor ki je navdušena da pada??? JAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!! NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE sem glih prijavo za šolo smučanja napisala za Aleksa, jaz komaj čakam da bo belo
|
|
[Brisano sporočilo] 24.11.2008 11:38:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.11.2008 11:39:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 24.11.2008 11:40:15
|
|
|
|
glugluglu
|
Mislim, da trenutno vodim
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 24.11.2008 11:40:51
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Blacky, pride prejle moj oci mal gor ta malo pogledat in pocrkljat & mu zacnem brati pesmico o bolhi, ki si jo napisala, pa on: "Ja, saj to pa poznam, je ful stara pesmica. Ampak tista, ki jo znam jaz, gre malo drugace ..." Torej, Blacky, a te zanima se tista druga verzija? Je mal bolj opasna & kruta ... Ja, daj povej. Me res firbec matra.....
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 24.11.2008 11:41:45
|
|
|
|
lex
|
moj dragi bi sicer bil najbolj vesel, če letos snega sploh ne bi blo, ker bo namesto smučanja punce pazil. kaj pa skače čez plot, če ne zna. pol je pa ko si koleno ven vržeš
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 24.11.2008 11:43:01
|
|
|
|
liju
|
Pozdravljene! Malo da se javim imam glih malo časa Žan spančka, Nino in ati pa sta pri P. Vam pol javim kako je bilo. Na socialno kličem in nobeden ne dvigne, če pa že pa mi kar druge številke dajejo Metuljček: lepa posteljnina. andras: tvoja pikica pa full lepo spi. mi ne moremo brez nočne pojedine Pa en velik zate in za tvojo pikico . To motoriko boste pa sigurno porihtali, samo da je ostalo ok. Me je zdaj glih klical, da niso nič kaj ti izpuščaji na nogi, da niso ne od praha, ne mehčalca. Ima pač baje tako suho kožo, katera pa se mu je vnela in zato so nastali rdeči fleki nanka: za tvoje bolančke maja:jaz sploh ne štejem koliko obrokov imamo, ko začne sitnarit ga pristavim in je to to Sneg:pri nas še ga ni . Blacky: pri tebi je že? Nič, grem zdaj malo kvačkat, me je včeraj soseda, ki je učiteljica prosila če bi hotela par malih prtičkov zakvačkat za otroke, ker imajo v šoli neki bazar, na katerem lahko stvari prodajajo in tako nekaj prislužijo za izlete. Jaz pa seveda rada pomagam in akcija lp
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 24.11.2008 11:43:04
|
|
|
|
liju
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis almera;Čestitike vaši julijki 2009 . Kaj pa to pomeni, sem kaj spregledala?
|
|
[Brisano sporočilo] 24.11.2008 11:44:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 24.11.2008 11:44:39
|
|
|
|
Blacky30
|
Pri nas še nič ne sneži, hvala bogu. Danes greva z Nejcem po vrtcu v bibliobus - prvič. Ker sva tukaj odrezana od sveta, je fajn, da se vsake toliko pripelje mimo in ga greva pogledat in si izposodit kako fajn risanko in knjigice. Veste, kaj pa jaz delam? Pišem sezname daril za božička, zraven pa Leclercov katalog listam in odločam, kaj kdo dobi. Kot božiček sem. Ravnokar sem Nejcu napisala, da dobi knjigico Luka, umetnik.
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 24.11.2008 11:46:59
|
|
|
|
Netta
|
pri nas imamo pa že božička na obisku
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 24.11.2008 11:49:17
|
|
|
|
Blacky30
|
Liju, take izpuščaje ima tudi Nejc po nogah. Ga mažem s hladilnim mazilom. Ja, pri nas v vrtcu tudi imajo božični darilni bazar, ko prispevamo in kupimo, kaj izdelajo. Je prav fajn, pri nas gre cela familija, midva in babici in dedek. Pa še dedek mraz pride. Komaj čakam! Mirjam, slikca ful super!
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 24.11.2008 11:50:55
|
|
|
|
Netta
|
Veste, kaj pa jaz delam? Pišem sezname daril za božička, zraven pa Leclercov katalog listam in odločam, kaj kdo dobi. Kot božiček sem. Ravnokar sem Nejcu napisala, da dobi knjigico Luka, umetnik. mi smo pa včeraj miklavžu pisal...sva se delala da nama kao ana narekuje, in si je seveda zaželela tisto kar sva si midva pač zamislila, uf kok sem otročja.
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 24.11.2008 11:51:22
|
|
|
|
liju
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower liju moraš kliknit citiraj, poleg odgovara klikni, če ne ti ne da v okvirček. pa da probam IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: dzanika liju citate moraš skopirati tako da daš na vrhu citiraj pri tisti katero hočeš citirati in potem tam skopiraš v post katerega pišeš. + to, da se mora sporočilo ki ga hočeš citirat začet z (quote)izvirno sporočilo:.... in končat z (quote). V tem primeru ti bo dalo okvirček, drugače pa ne. Pa ne znam
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 24.11.2008 11:52:54
|
|
|
|
liju
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis liju;almerina svakinja je noseča in je julijka 2009 jaz sem že mislila da gre 2 krog
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 24.11.2008 11:53:10
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Kaj pa je bilo z Nyah in njeno deklico? Sori, pozabila. Nič. Ona ima fantka. Če misliš tisto, ko je ena (lunica?) vprašala, kaj je z Nyah in Katy, je tukaj mislila na 2 julijki, ne mami in hči. Dobr sm jest to povezala, ja. 5 tock zame!
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 24.11.2008 11:54:01
|
|
|
|
lex
|
liju take suhe fleke sem imela jaz, srbijo ko 100 , kopala oz. tuširala in mazala sem se z linolo fett, imaš oljno kopel in kremo, super zadeva je. mislim, da jo tu hd uporablja
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 24.11.2008 11:54:37
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 Veste, kaj pa jaz delam? Pišem sezname daril za božička, zraven pa Leclercov katalog listam in odločam, kaj kdo dobi. Kot božiček sem. Ravnokar sem Nejcu napisala, da dobi knjigico Luka, umetnik. mi smo pa včeraj miklavžu pisal...sva se delala da nama kao ana narekuje, in si je seveda zaželela tisto kar sva si midva pač zamislila, uf kok sem otročja. Pa ni to ful fajn???? Bodo otroci veseli, da imajo tak otročje starše, jim bomo fajn družba. Saj jaz sem ista.
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 24.11.2008 11:57:04
|
|
|
|
glugluglu
|
Liju kursor na koncu postavi za quote, ki mora ostati izpisan, pa še malo dol pojdi in šele takrat začni pisat
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 24.11.2008 11:57:27
|
|
|
|
Anonimen
|
uf blacky in mirjam, mislim da sva midva z mojim najbolj otročja daleč daleč najbolj no dopuščam možnost, da je kateri podobno hihi blacky fajn darilo sta vidva to kupla nejčku pa kakšen lep božiček je zgoraj, juhuuu, midva sva pa v hm kupila božičkovo oblekco, kaj bo lušten mali
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 24.11.2008 11:57:34
|
|
|
|
Netta
|
hehe, saj sem tudi zase seveda napisala pisemce...pomoje sem ga še vsako leto do sedaj in mi je tok fajn, ko pisemček izgine iz okenske police...hehe, me je pa mož že spraševal kje se dobi tisto kar sem si zaželela a o vlažilcu zraka potem nobena nič ne ve???
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 24.11.2008 11:58:30
|
|
|
|
nanka
|
Natka je bila cepljena 10.11. pa se bulica tudi malo čuti , 17.12. imava pa še tretje cepljenje, upam da do takrat zgine. Naša ima 7 obrokov med 120-140, enega nočnega bi lahko ukinila, ker niti ne kliče za hrano, samo potem pa kilaža ne gre nikamor in spet ni dobro, tako da ostajava na 7 obrokih. Ima pa zdaj že malenkost čez 5 kg.
|
|
|
|
RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del 24.11.2008 11:58:47
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: liju IZVIRNO SPOROČILO: flower liju moraš kliknit citiraj, poleg odgovara klikni, če ne ti ne da v okvirček. pa da probam IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: dzanika liju citate moraš skopirati tako da daš na vrhu citiraj pri tisti katero hočeš citirati in potem tam skopiraš v post katerega pišeš. + to, da se mora sporočilo ki ga hočeš citirat začet z (quote)izvirno sporočilo:.... in končat z (quote). V tem primeru ti bo dalo okvirček, drugače pa ne. Pa ne znam ne vem zakaj ti pol ne gre, od flower pa ti je lepo citiralo
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?