lex
|
ojla - no pa da še jaz spesnim en sonetni venec v svojem postu dzanika - ful lepe voščilnice, ta iris folding tehnika je ful zanimiva - a si hodla na kak tečaj? uh tole mi je pa znano, kar se je zgodilo s tvojo znanko. namreč meni je na podoben način umrla kolegica v 4 letniku SŠ. s tem, da je imela tumor in ful močne glavobole, dohtarca ji je pa rekla, da se ji v šolo ne ljubi hodit. voščilnice - mam 2 razbojnika in mata nalogo, da jih naredita. verjetno jima bom koledar premazala s črno jajčno barvo pa bosta kraspala dol z zobotrebcem ročna dela + puzli - obožujem jih, jih pa moj ne preveč in pol mi je brezveze neki delat, če nikol ne bo prišlo na steno. no mogoče pa pol v bajti naredim kaj, če ne kaj drugega bom stene porisala ksenci, midva sva prijavljena skupaj, dobiva pa celih 95 € od za vse tri hd za drugi zobek darila za božička že imam , ker jim dam kar koledarje s slikami otrok in vsakemu 1 čokoldao, obdarujemo se pa samo najožji, za ostale frende pa buteljka, kava in čokolada andras , pa mala je pravi cuker . zdaj pa kar ostani tu, da te spravimo v smehec. blacky moja dva sta dobila prvo spodnje enice lunica jao koko zmešano sta mu zrasla zobka , se vidi, da je neki spešl fant tvoja tašča je pa čist adijo, sicer me tole z ocvirki spominja na mojo babico, ko je dala Aleksu polizat pršut, no on je preživel, babica pa nikol več ni probala kaj takega NETKI žolčni kamni bolijo v predelu pod žličko in zadaj na hrbtu pod lopaticami. če te zanima kaj specifičnega se mi javi na ZS al pa me pokliči. mene so interventno poslali naprej v bolnico že po prvem resnem napadu. sem šla k dežurnemu in se je ustrašil, da je trebušna slinavka, sem zjutraj dala kri in so bili jetrni testi zelo slabi, dokler da sem prišla pa do osebnega zdravnika sem bila pa že cela rumena (rumene beloočnice), ker se mi je zgleda zagozdil kamenček v žolčevodu, s tem da je naslednjo noč šel naprej. no v bolnici so bili potem jetrni testi boljši in sem potem dobila kar datum za operativni poseg, naredili so mi pa UZ trebuha, kjer so se videle majhne pikice na ekranu . v Slovenj Gradcu sem čakala na operacijo 2 meseca. sem pa do operacije imela strogo dieto: nič mastnega, pečenega mesa, nič jajc, mleko samo 0,5%mm, nobene čokolade. meni je bil najboljš kar prepečenec z marmelado in čaj, je pa edina dobra lastnost tega, da sem shujšala v nulo (bi zdaj tudi ) metuljček SANJSKA posteljnina , no evo zdaj ste pa še mene navdušile, evo že mam ideje za rojstne dneve otrok - posteljnina neboglasnica, da dobim jaz tak sms pa da piše gor Tanja, mojega zadavim (je mel bivšo s tem imenom ) maja super avtar rebeca za zobek sem se mislila pohvalit, da greva na sprehod, pa se ne bom ker sneži mirjam, jaz ti ostopim našo vlago iz stanovanja, nam dela zgago v spalnici herpes, ko čutiš da se začne delat si ga namažeš z ušesnim maslom in čudežno ga ne dobiš (zdravilo sem našla v časopisu 7dni) ja evo mi je uspelo prit na tekoče. včeraj smo se potepali mb, da smo kupli zimsko obutev. ampak sori v humanicu pa niso normalni s cenami - 80€ za otroške čevlje , še sreča, da so meli za Aleksovo št. ene znižane za 30€, ker jih nismo dobili zanj ne v daichmanu, ne v vogele in ne v pami trgovini v qulandii , ko bi ve vedele kaj vas še čaka . res mi paše da mam 2 babi v podobnih mesecih rojeni, da bosta lahko ponosili ena za drugo stvari ja nič grem pospravljat