metuljcek321
|
I'm back, ritka cista in diseca, Anja v lezalniku, kjer ceblja s svojimi malimi frendi - zivalicami. lunica, ej, ej, ej, tasce, tasce ... Moja je k sreci krasna in nimam pripomb. flower, pa da ni mogoce plusek tam pri vas? Ce je ze zunaj minus, je morda pa notri plus In, jep, tocno tako je, kot pravis, najprej je porodnisko nadomestilo (105 dni), potem pa nadomestilo za nego in varstvo otroka (260 dni). liju, si danes ze klicala? Almera, za svakinjo! In se julijka bo - kul! Ni boljsega! mojcek, za night out! Sicer pa ja, vloga se daje leto za letom vedno znova. Ker se vmes spreminjajo tvoji dohodki (recimo, da se), potem se tudi visina dodatka spreminja. Mislim, da bo drugo leto za oddat to 1. 4. Midva sva letos presegla znesek, pa mi je na CSD rekla, da lahko potem drugo leto spet preverim, kaj in kako je z zadevo. Aha, neboglasnica obvlada zadevo ... lahko tud sedaj oddas, pa dobis pac od zdaj naprej. In hm, mojcek, herpes? A se je na obletnici valete dogajalo kaj, cesar ne vemo? Stos, stos ... Upam, da cim prej zgine. Jep, levinja, ni ga cez obcutek, ko v ponedeljek ni treba vstat za v sluzbo. To je res sanjsko! Naj traja! levinja, a tvoja deklica se poliva? Vidim, da je krstila pizamico. No, nasa je pa vceraj poseljico ... notrije bila pa 5 minutk ... hja, tko je to. Je treba markirat. liju, za ritko in izboljsanje. nanka, kako zdravje pri vasi hisi? Uf, netki, kamni? To pa ful, ful, ful boli, a ne? Med nosecnostjo te pa najbrz niso gledali, a ne? Pojdi se pokazat, ne odlasaj! In, tako kot pravi Blacky, kar samoplacnisko - bos vsaj takoj na vrsti in vedela, kako ukrepati naprej. Ker pri javnem zdravstvu vemo, kako je s histrostjo. Pa bradavice tud pokazat! Da ne bi bla kaksna sumljiva sprememba. Joj, res tole ni bil vas vikend. , da bo cim prej bolje! Majuska, cevapcici? Pa kam gre ta svet? Me pa klele razmisljamo in tuhtamo, kdaj bomo zacele uvajat GH - al pri 6. mesecih, al kaj prej, eni pa tkole, kar nae veliko - zemlje, cevapi, ocvirki. Masina, saj to je za gurmana juzna! GR, upam, da ti uspe cez dan nadoknaditi izgubljen spanec.