metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Naj ga zapade 1 m, ceste in potke naj splužijo pol pa naj bo suha zima Cak, ampak tole se pa tud men ne slis slabo. Jest sm za. Se katera? Dejmo klub ustanovit flower, jaz ti zelim, da bi tetka M cim prej prisla, da zrihtas mireno. Evo, drzim pesti in ti posiljam pozitivne misli ... pa nekaj rdecega ... Uf, glu, ja, tole je kar precej belo, se strinjam. lex, to za smucarsko solo! Jest si pa prav tezko predstavljam, kako bo smucarajanje zgledalo pri nas, k je mama totalen antitalent. Hm, jaz na sanke, moz in hci pa na smucke. Tko nekak! Ej, pri nas zdajle, v tem sneznem metezu asfaltirajo del ceste, k so jo zadnjic raztrescili, ker je pri sosedih ena cev puscala. In potem je blo razhajkano glih tam, k grem jaz iz garaze na cesto ... evo, zdajle stimajo. Kapo dol delavcem! Je sel oci mal cekirat, da bo vse OK. Revezem se je menda ena tona asfalta usula dol s prikolice - zdejle mecejo visek nazaj. Joj, joj. liju, a bos pol poslikala prticke, prosim? mirjam, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Ma, meni je to superca, da se pise enemu od decembrskih moz - tko d best, se veselim, k bova s ta malo sestavljali pisemce ... Blacky, dober moz si ti!