metuljcek321
|
Blacky, prvi zobek naj bo zajcek + kdaj, potem pa morda res lahko samo v oklepaju, koliko jih je vse skupaj, sicer bo tega too much. lunica, kako Luka???? mirjam, kaj pa kaksne termo nogavicke, si probala? Pa skorenjci - a so notri podlozeni? Tko k ena ovcka? GR, great pics! TIsta martinova pojedina je pa sploh slastna Pa lepi gobelini! Kolk so pa veliki? lex, za streho nad glavo! Almera, glede blaga je pa v BTC-ju, hala A trgovina KILOMETER & tam imajo tudi lustne vzorce. Sam midva, kot ze receno, tokrat nisva prisla do tam, ker sva ze prej nasla tiste ovcke ... Je pa babi (po mozevi strani) zelo dobra sivilja in precej tam kupuje za otrocke, da potem kaj naredi. , kak dober medvedek Bor! lejla - praznik cokolade? Slisi se slastno! liju, drzte se! Glede porodniske: jaz sem pred ene dvema mesecema ze dobila odlocbo za nego in varstvo. Papirje sem oddala le 1x, CSD je sam poslal. Sem pa nastopila tale drugi del porodniske, ki traja 260 dni (prvi pa 105, btw) s 1. 10. Hm ... poklici & povprasaj za vsaj slucaj. A res, populis, ti si mogla pa 2 x oddajat? Cudno ... Jaz sem ze kar na zacetku vse napisala, da bom jaz koristila tale drugi del (ki bi ga sicer lahko tudi moz, ce bi se tko zmenila). Aha, je pa moz nesel odpustnico tja, to je pa res. In populis, za konkurencen dolgi post. tims, a bos kaksno slikico stanovanja prilepila? ksenci, ja, tole, da je vedno manj casa, se strinjam. Si ga je treba kar znat najdt, pa je. Za razna ustvarjanja in umetniska udejstvovanja Ni tezko, ce se le hoce. Je pa res ponavadi bolj simpl, da se kar kupi. dzanika, kaaaaaj? 20-letna punca umrla? Kar tako na hitrco? Dzizs! Moje sozalje! Kar mravljinci mi grejo po roki ... grozno ... grozno ... Kali, za drugi zobek! To je pa kot po tekocem traku. 3jemi, lepe slikice, se vidi, da je bilo na praznovanju fletno. In dobra finta z motorjem ... ga je pa vsaj pojedel, a ne? Almera, prijateljici za Stello. In vau, ze 11. dojencek letos ---- ja, kolksna firma pa ste? Pohvalno, pohvalno! Blacky, dobra pesmica o bolhi. Je ze skopirana! gluna3 - ja, ideja o tem, da se kupi voscilnice, ki jih izdelajo otroci v vrtcu in soli, je d best. Zal pri nas na soli ni vsako leto tega biznisa, le tu in tam ... Skoda. vneta ritka: Sudokrem je antisepticen, poskusi. Vau, auroraa, en teden krizarjenja po Sredozemlju. Upam, da je tam kaj bolj toplo Menda je se v Avtraliji (teden pred zacetkom poletne sezone) snezilo?! flower, kako Lan? Je bolje? Majuska, pa si vnesla vse podatke? Kaksne obresti? Avtorske honorarje ipd? Morda so oni dali zraven se kaksen vajin dohodek, ki si ga morda spregledla, in je zato potem prislo manj? Pozanimaj se, kaj in kako, da ne bo slo kaj mimo tebe v drug zep! neboglasnica, dobra finta tole s Tanjo ... da potem clovek studira, kdo je to ... In cestitke! Kako je pa hcerkici ime? ksenci, mizerija, pa taksni dodatki. Se pravi, da imate mozevo placo + tale dodatek in od tega naj bi lagodno in krasno ziveli, pa se razmisljali o povecanju druzine najbrz, a ne? Sociala pa taka, ja! In potem se vlada sirokousti, da je ona glavna faca & je vplivala na baby boom. Ha, ha, haaaaaaaaa, ha. Stos pa tak! andras, prav lepo pozdravljena! Samo, da je vse OK in sta s pikico dobro. Lepi slikici tvoje malcice, ki odlicno napreduje. In ze pol leta ima ---- ulala! Javi se se kaj! maja, za zamenjan avatar. Je zelo cortlih! rebeca, za drugi zobek. Evo, zdaj je stevilo zobk in uses izenaceno Moja pa ima se vedno dalec vec uses kot zob (razmerje 2:0) Blacky, kaksno dekico imas na rjuhi? Flis? Ali kaksno specialno? lunica, ocvirke - ti to resno? Da bi jih Luka testiral? Saj ne vem, al naj se smejem ali jokam, no. Uf, letim, slisim, da moja na veliko kaka tule zraven & morava it previt ... be back soon Vsem hvala za odgovore re. kosek/posteljca.