Anonimen
|
da ne pozabim. smo bli na obisku pri njegovi mami. že zadnjič sem vam povedala, da mu je tiščala v roko žemljo, ko pa je ni želel dat v usta, mu jo je dala na pol in zraven ploskala in kričala naj jo da v usta. danes... danes drage moje... mu je na vsak način želela dati ocvirke češ, da naj probamo, da sej ne bo pojedel, sam polizal bo, da vidimo kak okus ma. skratka, ker nisva pustila in sem znorela, da 4 mesečni otrok ne bo jedel,lizal, vohal kakorkoli takih stvari, je rekla da kompliciram... se mam za čisto normalno, pa ko tole za seboj preberem, ne vem no. dejte mi rečt, men je čist logično, da je to norost kar ona dela, njej se zdi normalno. valda mam prav?! no in zadnjič ko smo nli na obisku, sem prav razmišljala, da mi ne bo treba nič rečt, da bo luki sam jo začel zavračat, ker je do njega groba. ga ma fuuuuuuuuuuuuuuuul rada, ampak v vsej svoji ljubezni do njega pretirava, ga grobo stiska, glasno cmoka, nosi kot avionček, da se tamali cel krči od strahu, ga zvija, na silo poseda... in evo, danes sem vidla, tamali sploh noče bit pri njej, čist trd je bil in pol je skoz ponavljala, da ne more razumet, da se ji niti enkrat ne nasmeji več. je prišla njena sestra, se je tamali režal in cartal. bo pa tako pogruntala
|