|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
23.11.2008 9:28:39   
barika
Jutro
Snorlax, ne se sekirat, če ti punca ne bo "ustrezala", se lahko tolažiš, da prve zveze in ljubezni ne trajajo dolgo (po večini), je pa veeno boljše da ima punco, kot pa kakšno drogo ali pa alkota. DOl se pa lahko data kjerkoli, pa zdej ko je mrzlo, je boljše da sta v topli postelji, kot pa kje na mrzlem, da še kakšne pljučnice ne dobita.user posted image
Bethany, dej pejt v porodnišnico no...user posted image user posted image  a mene si že prehitela (rodila sem 12 dan čez PDP) pa še to bi trajalo, ker nisem bila nič odprta in brez popadkov, ko so mi pa dali umetne, je šlo pa 1-2-3, tak da ....

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
23.11.2008 9:31:30   
HuAnita
Snorči, ko sem jaz 1. prespala pri fantu,s em ravno dopolnila 18- let - mislm, da sem bila stara 18 in ene 2 dni - ker je bil ravno konec šole tudi, fant pa je bil še 17. Ampak itak ene par mesecev razen muckanja nisva nič kja počeča, ker sva jo po navadi peš mahnila v vasico, še malo dlje od Franceljna, pa se nama potem ob ene 4ih zjutraj res ni dalouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2177
23.11.2008 10:16:17   
darja33
Oj!

Mavo user posted image ? Al user posted image ?

Prvega fanta? Mi je nerodn povedat? (iz kontra razlogov kot ropotuljici...) Sicer pa js tud poznam eno ki je celo srednjo šolo norela pa se mi zdi da se še zdej ni iznorela.... (Mavo a ti jo poznaš...)

Jančika vnet šiv je pordel naokrog in iz luknjic tećče gnoj, koža je topla včasih boleča. To da dobiš vročino je pa že zadnji stadij....

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
23.11.2008 13:22:12   
snorlax
No, tole je pa trener od našega tavečjega. PERO

Kar tko, BTW. Slučajno sem ga zasledila. In ugotovila, da potemtakem gre naš otrok po vsej verjetnosti 6.12. v Ljubljano, ker, bohnedaj, da bi kaj takega zamudil.user posted image

< Sporočilo je popravil snorlax -- 23.11.2008 13:24:26 >

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
23.11.2008 18:59:05   
Bethany
Hej hej, malo poročanja o mojem dogajanju user posted image : od včeraj popoldan me šraufa kot pri menstruaciji in pojavil se je rahel rjavkasto roza izcedek. Danes na CTG vse ok, nič popadkov vidnih, čeprav me je vmes tudi šraufalo, pa odprta tud nisem nič. Zdravnica me je hotla notri obdržat, na opazovanju, ampak sem rekla, da sem raje doma in če se karkoli spremeni, pridem nazaj, saj nisem daleč. No, danes čez dan se izcedek ni več pojavil do zdajle, krči me pa vedno bolj grabijo, so pa še vedno zelo podobni menstrualnim. Zdaj pa ne vem, al je to sam kak začetek resnih popadkov ali so to že začetni popadki user posted image in kdaj naj spokam v P., če mi seveda prej voda ne odteče ali začnem krvaveti?

Ziher imate kakšne pametne predloge iz svojih izkušenj, ane? user posted image user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
23.11.2008 19:02:04   
sonček85
draga moja kaj ti si še kar doma ,še nisi šla v P?

Joj to tvoje dete pa res noče prijokati na svetuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
23.11.2008 19:04:29   
barika
Bethany, po mojem boš ta teden že 1 v 1 user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
23.11.2008 19:15:54   
Ropotuljica
Bethany, na koliko minut pa imaš krče?

Punce, kaj naj naredimo: Š že nekaj tednov totalno komplicira zaradi pranja las. Noče in noče si jih umivat, pa je prej že vse tako lepo laufalo. Zdaj, ko je govorna že tako zelo sposobna, pa dobivava take nazaj, da samo gledaš. Po hudem kreganju in pregovarjanju nama je rekla, da je ona "kovenc" (z naglasom na e - pojma nimam, kaj je to, ampak to neznano bitje omenja že nekaj časa, nihče pa ne ve, kaj je to in kako izgleda; danes mi ga je kao narisala, zato, mami, da boš vedla, kaj je to, ampak so ble samo neke krivulje user posted image ). No, v glavnem, rekla je, da je ona kovenc in da kovenci si ne umivajo las. Pa mamo!

No, pa še ena njena današnja cvetka: se odpravljam na fitnes, pa mi mala na vratih reče: mami, pa hitro laufi, da boš mela močne mišice! No, tako!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
23.11.2008 19:23:58   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica

Bethany, na koliko minut pa imaš krče?

krč traja manj kot min, se pa pojavljajo na cca 15 do 20 min. Vmes pa pravo olajšanje... user posted image Čeprav se mi ne zdijo neki ful močni.

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
23.11.2008 19:38:20   
skuštrana
kovenc

Ha, ha, mogoče pa misli da je Slovenc user posted image user posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Neposredna povezava do sporočila: 2185
23.11.2008 19:41:52   
skuštrana
Bethany, če bi bila jaz na tvojem mestu bi se šla pokazat. Samo jaz nisem ravno primer, ker pri meni gre vse zelo hitro - prvi porod začetek ob 4 zjutraj, ob 9 je bila mala že zunaj, drugi porod - začetek ob 5 zjutraj ob 8 je bil mali že zunaj, s tem da smo ga morali nazaj tiščat, ker je bil narobe obrnjenuser posted image
Mi pa nobenkrat ni odtekla voda sama od sebe.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
23.11.2008 20:08:01   
Jančika_
Bethany, vidim, da si še prijavljena. Kaj pa vem, jaz sem dobila popadke takoj na 5 minut, tako da sem kar šla, drugič mi je pa odtekla voda, pa tudi ni bilo kaj za razmišljat. Če si blizu porodišnice, počakaj, da bojo na 7-5 minut recimo. Pa fejst ti držim pesti, da bo šlo hitro in brez komplikacij.

Darja, šiv je rdeč, pa nič ne teče ven. Včeraj zvečer sem našla Bivacyn prašek, pa je precej pomagal. Zgleda, da ne bo sile, bom kar do torka počakala, da vidim, kaj bo rekla. Sem pa danes dobila M, tako da sem kar dobro ocenila svoje počutje. In nič me ne boliuser posted image , tega sem pa tako vesela, da ne morem povedat! Ker zadnjih trikrat sem se tuleč zvijala na tlehuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2187
23.11.2008 20:29:59   
skuštrana
Jančikauser posted image user posted image user posted image da nič več ne boli. Kakšno olajšanje, hauser posted image

Hoover, je že v planu za nakup, ampak šele po selitvi na svoje. Do takrat bo moral tale zdržat. Sicer je stroj star 2 leti in sem z njim super zadovoljna, ampak je res premajhen..Kaj pa šele bo. Koliko rund cot pa ve operete na dan/teden..Jaz bi lahko vsakdan oprala 2 rundi, če bi se mi dalo..Že res, da perem tudi plenice, ampak tiste samo vsake 4 dniuser posted image

Jogi, mi2 imava Dormeo in nama je ok..Arsen ima kokosovo vzmetnico, Liza pa vzmetnico iz Ikee, ki bo šla potem direkt v smeti, ker bo cela prelulana in prebruhanauser posted image

Še ena naša cvetka - Liza je danes gledala knjigo Lukec dobi sestrico.In mi2 to gledava, tam pa je vse full zaresno narisano in prideva do slike kjer ženska rojeva otroka..In Liza to gleda, sprašuje kaj je to, ji povem da se tako dojenček rodi in ona po par minutnem razmisleku zgrožena vpraša - PA KAR ČEZ LULIKO PRIDE VEN user posted image user posted image In ta slika ji nikakaor ni šla iz gleve, jo je morala pokazat M, pa Arsu..

Pa še svojega moža moram pohvalit, je bil včeraj na delavnici NE!po guzi (ne po riti) in je full sodeloval, spraševal in vpijal..In se celo nekaj novega naučil user posted image user posted image Je bil tam nepremičen celih 90 minut in je samo vpijal..Res fajn.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
23.11.2008 20:32:03   
Ropotuljica
bethany, če boš šla noter, boš skor zihr noter ostala, razen če majo ful polno. Jaz pa mislim, da če ne krvaviš in če si bla danes na pregledu, ni treba noter hodit. jaz sem obakrat dobla popadke, čist podobne menstr. krčem, vse skupaj čisto blago, samo sem jih pa imel ana 5 minut ali manj. jaz ti svetujem, da si beležiš, na koliko časa se ti pojavljajo, in ko bo blizu 5 minut al pa na 5 minut, takrat pa greš not.

Skuštrana, kovenc bi lahko bil mogoče tud Slovenc, ker baje da ji je to povedala Nina, ki pa je Bosanka.

Joj, sej ne moreš verjet! Tjaža sem pustila na najini postelji,da bi sam zaspal, ker če sem zraven, se kar nekaj premetava in me vleče za lase. Pa je kar obležal, zdelo se je,d a je zaspal (če ga M pusti, ponavadi lepo zaspi). Potem pa kar naenkrat zaslišim stopinjce. Prepričana sem bila, da je Š. Pa se med vrati pojavi T. jaz sem se začela ful smejat, nisem se mogla zadrževati. T je bil ko kaka buba, napol mu je šlo na smeh. Ko je videl, da se smejim, se je razveselil, stopil do mene in mi dal dudo. Takrat pa mu je M rekel: Ti ti ti! Ne morte verjet, kak izraz na njegovem obrazu – prav videlo se mu je, kako je žalosten. M je rekel: ne bomo te kregali, ga vzel v roke in odnesel. Zdaj pa spi z njim. 

Neposredna povezava do sporočila: 2189
23.11.2008 20:37:30   
skuštrana

Skuštrana, kovenc bi lahko bil mogoče tud Slovenc, ker baje da ji je to povedala Nina, ki pa je Bosanka.

Saj zato sem se spomnila, mogoče ji je ona kaj rekla, pa še full podobna beseda je..Drgač pa ji jaz pač nekaj časa ne bi prala glave, če je takašna panika, bi pa vmes izvajala "pranje možganovuser posted image user posted image ) recimo s kakašno knjigico, kjer si kdo pere glavo ali pa bi punčki prali glavo..Pač kaj takšnega. Pa ko bi kdo prišel na obisk bi ga vprašala, če si pere glavo, pa take fore...

Bethany ,jaz sem tudi bila na pregledu ta dan ko sem rodila, pa so mi rekli, da še dolgo ne bo niččNo, pa je bilo user posted image user posted image Mislim, da pri prevm otroku ne moreš vedet kako bo, lahko da se ti bo full vleklo, lahko pa da boš že čez par ur štruco cartala..Koliko pa imaš do porodnišnice?

Neposredna povezava do sporočila: 2190
23.11.2008 20:46:31   
barika
Ropotuljica, a T. te še vedno cuka? Martin je iz cukanja prešel na božanje (hvala bogu, ker je bilo za pop**** boleče).

Jančika, jaz sem ugotovila, da za vsako rano (takšno lai drugačno) mi ful pomaga Tea tree krema od Justa. Sem imela eno rano, ki se ni in ni hotla zacelit, pa skozi seje gnojila, potem sem si pa s tem namazala in je bilo v dveh dneh super, mozolje na obrazu pa tud skor čez noč pozdravla.

Neposredna povezava do sporočila: 2191
23.11.2008 20:48:34   
skuštrana
Bethany, lahko pa si nabaviš 2 glavnika just in case http://www.ringaraja.net/forum/porod-z-glavnikoma-v-dlaneh/m_3418554/tm.htm  user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
23.11.2008 20:49:54   
teta beta
Bethany, jaz bi tudi že šla na tvojem mestu. Tisti roza izcedek je bil čep, krči pa so popadki. Kako dolgo bo trajalo, pa sam bog ve. Meni se je prvič odluščil čep 17 dni čez PDP (ja, jaz tudi user posted image ), bila sem malo odprta, popadkov pa še nič. Pol so mi pa kar predrli mehur in dodali umetne, da ne bi predolgo trajalo. Tako se mi je čep odluščil ob 7 zjutraj, rodila sem pa ob 3 popoldne. Sem bila pa že prej hospitalizirana. Drugič pa sem bila v petek zjutraj še na CTG in so me poslali domov, zvečer ob 10, 11 so se začeli popadki, čep je šel okrog enih, ob pol štirih sem pa rodila. 12 dni čez PDP user posted image

Ropotuljica, jaz sem isto najprej pomislila, da je Slovenc user posted image . Pranje glave - pri nas je poleti pomagalo, ko smo šli v aqualuno in je povsod špricalo, pa tobogani, tunkanje itd. Je imela skoz mokro glavo in ni bilo panike.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Neposredna povezava do sporočila: 2193
23.11.2008 21:00:20   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: mavo
Saj to pa menda veš, da moraš za lateks imeti ful zračen prostor, moji kolegici je dormeo plesen napadlauser posted image

Dormeo ni iz lateksa ampak iz neke pene, kar je baje bistvena razlika. Sem gledala cenovne razrede vzmetnic in so najcenejši ti iz pene (ala Dormeo), potem so tiste z vzmetmi in najdražji so iz lateksa. Baje naj bi bili res kvalitetni.

Naty-Taja, tudi midva bova vzela 7 conskega. Sva ga v Hitexu že mal testirala. Ampak meni je tisti, ki naj bi bil za mojo težo na prvi občutek čist premehak. user posted image Zdaj pa ne vem, ali naj jim verjamem, da je tak najboljši, ali naj vzamem rajši malo tršega, ki je za nad 75kg. Bova pa tudi midva vzela dva jogija, že zaradi nastavljivih letvic, ki si jih bova privoščila zraven.
V Hitexu ti ga dajo na 3 tedensko testiranje, tako da če ti ne ustreza, ga lahko vrneš nazaj (nekaj malega se sicer plača). Verjetno se bova res za tega odločila. Sva pa gledala po spletni strani in sestava Hitex in Dollar lateksovih vzmetnic je identična. Še cena je do centa enaka. Po mojem delajo tole lateksovo jedro za vse enako, razlika je le, kaj piše na prevleki.

Snorlax, ja midva sva letos (pred 2 mesecema) zamenjala jogi. Kupila sva Dormeo ampak sva ga reklamirala oziroma dala nazaj, ker se nama je po 3 tednih pena že posedla. Zdaj pa iščeva naprej.
Kakšen je bil dan po prvi samotni noči brez tavelikega sina? A je kaj komentiral?

Bethany, držim pesti, da je to začetek in da bo hitro tudi konec in se boš jutri že catrala s svojo user posted image .

Skuštrana, jaz operen na teden 6-7 strojev. Pa perem vedno konec tedna, ponavadi mi stroj laufa celo soboto in še nedeljo dopoldne. Ravno zato, se mi nabere kar veliko in bi mi tudi prišel prav večji boben.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
23.11.2008 21:03:05   
HuAnita
Bethany, če še ne rojevaš, ti pa jaz svetujem, da še počakaš! user posted image   Sem čidna, ne? No, pri meni so popadki trajali natanko 11,5 ur - začeli opoldne, do 19.30.ure sem se matrala doma, potem pa še doooolge 4 ure v bolnišnici..
Tudi 2-ič sem precej dolgo čakala, ob 2.00 šla v bolnico - ampak je bilo drugače, bi šla že prej, če bi moja mama prej prišla pazit ta velikouser posted image , tako je pa bila živčna in je trajalo, da je uletela.... - ob 4.05 pa že rodila.

Neposredna povezava do sporočila: 2195
23.11.2008 21:03:08   
Ropotuljica
ja mater no, meni pa še na misel ni prišlo,da bi bil to Slovenc user posted image

barika, ja, T bi me še vedno rad cukal, ampak zdaj že ve, da me ne sme, ker mu vsakič rečem au al pa boli. Če mu pa ne rečem, me pa debelo pogleda in sam reče, da je to au user posted image user posted image V glavne, neki že najde, da me okol prinaša. Spat pa ob tem tud ne morem user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2196
23.11.2008 21:05:27   
Ropotuljica
Aja, glavo smo danes oprali brez cmeranja, je pa trajalo eno uro, da smo jo prepričali, pa še ati si jo je moral najprej oprat. Pred tem nama je še povedala, da nobenega od naju nima rada in da si zato ne želi, da ji kateri koli od naju opere glavo!

Neposredna povezava do sporočila: 2197
23.11.2008 21:07:04   
HuAnita
Skuštrana, tudi jaz operem cca 6-7 strojev. Imamo pa precej malega, Whirpoola, tistega, ko odpiraš boben zgoraj - tak ozek model. Meni osebno se sicer zdni, da s tole higieno res preveč kompliciramo, pa kaj, če je kak flek gor - evo, danes sem malega komplet preoblekla 5x?!? Pa če je to normalno - pol stroja?! Ob redkih svetlih trenutkih ima na dan 2 kompleta umazana. Jaz bi ga z enmim flekom šač pustila ves dan, ampak kot pravim, standardi higiene strmo naraščajo.user posted image   Če pa perem recimo tepihe - krpare - zavese, prevleke, posteljnino, pa celo do 10 strojev tedensko...

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
23.11.2008 21:08:49   
HuAnita
Ropotuljica - user posted image user posted image user posted image  Se prav zabavam ob vaših prigodah. Vidim, da nisem edina z otroki, ki me prinašajo naokoli sto na uro in peljejo na limanice... Ima Š. tudi ideje dobre...

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
23.11.2008 21:10:55   
Janeja
Ropotuljica ti pa imaš pestro. En te cuka, druga te ne mara - boga ti user posted image .

Naša Lea zadnje čase ful trmari in jezika nazaj. Vse je NE in še enkrat NE. Pol se pa razjezim in se delam užaljeno in cela raznežena pride do mene in mi reče: "mami, rada te imam". Pa z vso močjo me stisne in začne lubčkat. user posted image Kako naj se pa pol še naprej jezim user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.