|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
22.11.2008 20:21:59   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

user posted image

nočko!

Ne vem kdo je očka, ampak ta dva sta na definitivno od NČK in ne od tvoje sestreuser posted image user posted image user posted image

to se pa jaz tudi strinjam! sploh tavečji, kot bi Nčk gledala!

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
22.11.2008 20:25:54   
Lona76
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Je pa danes celo moj mož ustal ponoči in dal Taji prvič flašo. In posledice drage moje. Gospodična je spala do 7:40 in se zbudila dobre volje. Drugače se zjutraj ob 6 zbuja z jokom. Sem mu rekla da bo danes tudi on vstal pa da vidimouser posted image

Sigurno obstaja neka korupcija med njima user posted image . A ima Taja kake žepke pri pižamici, da bi lahko preverila? user posted image
bravo očka user posted image ...ma se vidi, da je strelec user posted image , pa če me spomin ne vara ima celo isti dan RD kot jaz user posted image

user posted image user posted image user posted image  res sta mi neki sumljiva, ko grem ven spi celo noč, ko ji da flašo spi lepo no bomo videli kako bo danes in če bo jutri zjutraj spet dolgo spala pol pa res začnem za žepi gledat al pa moža kontrolirat da ne uporablja metod izpred 50 let in ji kaj v flaško ne zlivauser posted image user posted image . RD imata pa na isti dan. No tudi moja tašča ima isti dan RD.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
22.11.2008 20:29:14   
Dinki
No evo, še stroj ti je zrihtal user posted image user posted image user posted image

Hmmmm, vidim, da imam prav srečo doma s Titkom in njegovim hranjenjem. Sem tako hvaležna, da tako lepo papca user posted image . Tit ima pa veliko raje zelenjavo kot sadje user posted image  in ga je pravi užitek hraniti, tako lepo ustka odpira, da se mami kar topi zraven user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

No, še današnji jedilnik, pol pa res grem user posted image :

dojenje
zajtrk: skuhan kompot iz jabolka, sliv in rozin. Na kompotu narejen gres + vmešano jabolka, slive in rozine
dojenje
kosilo: predjed: en prepečenec
          glavna jed: na čebulici in olivnem oljčku prepražen piščanček, bučke in cvetačka + malo zelene in petršiljčka. na koncu zgoščeno s polento. Pojedel spet celotno porcijo user posted image
dojenje
malica: mandarine user posted image
večerja: riževa kašica
dojenje

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
22.11.2008 20:31:46   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY

IZVIRNO SPOROČILO: tina50

TIMOTY ti kr pridi na srečanje, sploh ni važno če si "sveža", vseeno te sprejmemo za našo ! nevem, zdej bo verjetno v petek 28.11., bomo se še zmenile, glede na vreme in kaj bodo rekle ostale!

user posted image    HVALA, za te lepe besede. Ja, jst samo v ćetrtek ne morem - dopoldne mamo še cepljenje. Če pa bo kater drug dan pa pridem. user posted image

mislim, da bo sedaj na petek 28.11.08, tako, da kr pridi!

delam, pa na žalost ne v zdravstvu, ker prej nisem dobila, pol sem šla, pa tukaj k enmu privatniku, pol bi pa že lah šla delat v dom za ostarele, pa se nisem odločila, ker majo slabe plače. bi dobila tolk kot dobim zdej, pa bi delala nočne, nedelje, praznike,..... pol sem pa zanosila, zdej še pa tud ne iščem, bom verjetno imela še prej enega, pol bom šla pa mogoče, če bom dobila delat v zdravsvo!

< Sporočilo je popravil tina50 -- 22.11.2008 20:33:56 >

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
22.11.2008 20:34:39   
Dinki

user posted image

nočko!

Ne vem kdo je očka, ampak ta dva sta na definitivno od NČK in ne od tvoje sestreuser posted image user posted image user posted image

Ja! Sine je čez oči popolnoma ti NČK.

Je pa danes celo moj mož ustal ponoči in dal Taji prvič flašo. In posledice drage moje. Gospodična je spala do 7:40 in se zbudila dobre volje. Drugače se zjutraj ob 6 zbuja z jokom. Sem mu rekla da bo danes tudi on vstal pa da vidimouser posted image

Sigurno obstaja neka korupcija med njima user posted image . A ima Taja kake žepke pri pižamici, da bi lahko preverila? user posted image
bravo očka user posted image ...ma se vidi, da je strelec user posted image , pa če me spomin ne vara ima celo isti dan RD kot jaz user posted image

user posted image user posted image user posted image  res sta mi neki sumljiva, ko grem ven spi celo noč, ko ji da flašo spi lepo no bomo videli kako bo danes in če bo jutri zjutraj spet dolgo spala pol pa res začnem za žepi gledat al pa moža kontrolirat da ne uporablja metod izpred 50 let in ji kaj v flaško ne zlivauser posted image user posted image . RD imata pa na isti dan. No tudi moja tašča ima isti dan RD.

user posted image user posted image user posted image
madonca, si je pa tašča zrihtala darilo za svoj RD user posted image

No, zdej pa RES grem user posted image
Nočko!

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
22.11.2008 20:36:53   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Samo na hitro!

Danes je bil dan čisto leteč, malo sem vas uspela prebrat veliko pa ne, smo bili pri moji mami na kosilu, potem pa še na obisku pri tašči.. Očka zdajle daj spat Tio, jaz pa se odpravljam s prijateljicami na večerjouser posted image user posted image user posted image . Držite mi pesti da ga naša mala mis ne bo sračkala.

mirno noč želim vsem skupaj

uživaj na polno pa držim pesti!

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
22.11.2008 21:10:15   
TIMOTY

Dober večer.

Evo Taja spi, jaz sem na RR, Tilen gleda risanke možek pa dela večerjo.

Timoty upam, da ti izpit uspe in hvala za članek. Ta dr. Drobeževa ima našo Tajo na RA in je sestra že takoj rekla da cicibanove čevlje pa ne, madonca pri Tilnu so bili pa najboljši. Po moje za vsakega otroka drugače pa če jih maš 5 šestega ne boš znal zrihtatuser posted image .

Danes nam je celo ratalo it ven. Smo bili zunaj, sicer je bil mraz ampak je pa pasal en sprehod. Prej pa sva šla s Tilnom v City park za bundo pogledat in spet nič kar bi blo meni všečuser posted image  sem pa Taji kupila kapo, šal in rokavice, Tilnu majčko, meni pa pižamo hello kittyuser posted image . Gužva je bla pa taka, k bi zastonj dajal. Očitno vsi že nakupujejo za božič. Tudi mi smo se dogovorili po moji strani da se kupi samo za otroke, za moževo stran pa jih še nagovarjam.user posted image  Ma majo še tašča, mož in svakinja decembra rd, pa Tilen, moja mami in njen partner januarja. Vam povem to je bankrot. No kaj čmo.

Zdej pa grem še mal pospravt ker čez dan nisem nič.

user posted image user posted image možeku, ki pripravlja večerjo in da je Taja zjutraj dolgo spala. user posted image za nakup.
Hvala glede izpita- jst tud upam- upanje vedno ostane. Ja, vse se spreminja enkrat je dobro za otroka, drugič spet ne itd......ma naj se že enkrat odločijo!!! Pridna, k greš zdej pospravlat. user posted image

timoty, hvala za članek ....ja, kot je napisala Mumu, so mnenja in priporočila različna. jaz osebno sem bolj za mehka obuvala.

Jst sm tud za mehka obuvala, se mi zdijo bolj udobna za te male nogice.

Aja pa sem pozabila pohvalt moža. Je popravil pomivalni stroj . Tko da spet na veliko pomivam. Ja kar se pa mobilca tiče ma mami polnilc mi ga je posodila, morm pa itak nov mobitel kupit, pa ga še nisem hotla ker ga ima Taja takooooooo rada. Joj kok ji je dobr . In ko ga da iz rok nič ne slišim moram na zvočnik poslušat kaj mi na drugi strani govorijo

user posted image user posted image za pospravljen pomivalni stroj, še dobro da maš štromarja pr hiši. Mobiteli so pa našim otročičkom očitno zelo zanimivi.... tile moderni otroci...user posted image

Hmmmm, vidim, da imam prav srečo doma s Titkom in njegovim hranjenjem. Sem tako hvaležna, da tako lepo papca . Tit ima pa veliko raje zelenjavo kot sadje  in ga je pravi užitek hraniti, tako lepo ustka odpira, da se mami kar topi zraven  .

Pr nas je tud tako, da ma zelenjavo skoraj raje kot sadje in vse lepo popapca, ga je res lepo gledat. Mamo pa res srečo, da je tako. user posted image

mislim, da bo sedaj na petek 28.11.08, tako, da kr pridi!

delam, pa na žalost ne v zdravstvu, ker prej nisem dobila, pol sem šla, pa tukaj k enmu privatniku, pol bi pa že lah šla delat v dom za ostarele, pa se nisem odločila, ker majo slabe plače. bi dobila tolk kot dobim zdej, pa bi delala nočne, nedelje, praznike,..... pol sem pa zanosila, zdej še pa tud ne iščem, bom verjetno imela še prej enega, pol bom šla pa mogoče, če bom dobila delat v zdravsvo!

Hvala. Ja, plače v zdravstvu so pa nikakve, glede na to da delamo 3 izmene- jst sm zaposlena na urgentni internistični ambulanti in mamo svega i svašta. Si bom pa zrihtala zdej 4 urni delovnik- ki pripada do 3 leta starosti otroka. Služba ni tolk vredna kot otrok. Pa še šolam se in če bi delala poln delovnik- otroka sploh vidla ne bi, to pa ne bo šlo!!!

< Sporočilo je popravil TIMOTY -- 22.11.2008 21:12:57 >

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
22.11.2008 22:45:24   
Ursi2
user posted image Živjo!
Pa mi je končno se uspelo vsest  za user posted image  in tudi napisat kaj!

JULIJA IN KRISTJAN, VSEEEEE NAJBOLJŠE ZA OBMESEČNICI!!!!!!!!!!!!
user posted image

Je minila tale sobota, da sploh ne vem, kdaj.
Zjutraj smo šli k mojim, smo delali, pa jz sem vmes šla mah nabirat za jaslice. Sem ga nabrala 10 škatel oz gajbic. Je treba 5 družin oskrbet, tk da kr nanese potem tega maha. Sem šla pa rajši zdejle, ko še ni snega. Se z mojim pregovarjama, ker bi on rad nardil jaslice na tleh čez polovico dnevne sobe (take nardi vsako leto, je čist navdušen, da lahko jih dela) Sem pa rekla, da zaradi mene lahko ,sam pol bo imel do februarja dopust, da bo stražil, da Luka ne bo not lezel, ker jz ga ne mislim pazit pa se pregovarjat z njim. Bom čez en mesec vidla, kk se je odločil. Že danes sem imela cel popoldan probleme, ker je Luka skoz rinil v bobne, ki jih je postavil. Pa itak, da je vse skor na sebe dobil miljavženkrat!!!!!user posted image user posted image user posted image
Sem Lukana moji mami pustila in je bil priden, no v bistvu je skoz spal.user posted image
Potem smo šli pa domov, je šel moj z zborom na eno tekmovanje, midva sma se pa fajn mela doma. Potem je ob 16 spet zaspal in je spal do 18. Potem sem ga šla pa zbudit. Mi je pa uspelo danes vse pospravit, pobrisat, prah ubrisat, rože uredit,.......... Pa še tuš sem si privoščla.
Je pa Luka danes spet po ne vem, kakem času sam zaspal v postli. Sem ga dala budnega not, si je neki pel pa govoril, potem pa si je tk lepo pel, da sem še jz skor zaspala zraven, ko sem ga poslušala.
Zdej pa morem še perilo 1 stroj obesit pa eden se mi še pere.

Srečanje: jz sem za petek, 28.11, če se tudi ostale strinjate!????

Mergetka, veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi šla teža gor in da bi preiskave pokazale, da ni nič narobe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sem pa čist šokirana ad tem, kake razmere so v pediatrični. Sploh ne morem verjet. Midva sma bla pa v SG-ju in so sestre ful prijazne,pa ful za fore in se ti res posvetijo, vse jih lahko vprašaš, prosiš,..........Zdravniki pa so tudi super.  Še zdej, ko grem na kontrolo z Lukanom tja jih grem poozdravit pa malo čvekamo pa tako. Na Lukana so ble pa tud čist nore. Se je enkrat en popoldan jokal pa tak čist znerviran je bil. So vse sestre prišle gledat, kaj je narobe, da se joče, ker sploh niso mogle verjet, da se joče. In so ga pol zabavale, da je bil boljši volje! Mislim, res so ble 1a!!!!!!!!!!!!!

Lucalu, upam, da bo današnja noč veliiiiikoooo boljša!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Dinki, je pa oči priden, da je skuhal kosilo. Ko pa moj kuha, gremo pa v Mcdonalds jest. No, da ni vedno isto, gremo kdaj tudi na kebab!

Jagoga, pošiljam ti en veeeeeeeeeeeeeliki kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bote v ponedeljek skupaj v Čateških!!!!!!!!!!!

Tina50, itak da nisem huda, če si jih kupla. Lepo, da so se ti dopadli. A niso fajni, ko os taki mehki, pa vseeno čevlji?

Vilma, super, da ste se imeli fajn v Čatežkih!!!!!!!! In da je Julija uživala v vodi!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image In še čestitke Dominiku, da je začel govoriti. No zdej si boš pa najbrž kdaj zaželela tistih časov, ko še ni govoril! Sploh ko se bo začelo: ZAKAJ........user posted image user posted image user posted image
zA  zelenjavo pa se ne sekiraj. sej jo bo minla tale faza in bo spet sam zelenjavo tolkla. Ti ji kar dej tiso, kar ji je trenutno všeč, pa je!Pa čestitke, da se tako rada doji!!!!!!!!!!!!!

Timoty, sem prej prebrala, da imaš izpit ob 14, sma z Lukijem držala pesti za tebe!!!!!! Upam, da je kaj pomagalo! Pridna si!!!!!user posted image
Pa upam, da bote zadeli na kaki loteriji, ker ti verjamem, da si želite it v hiško!
Aja, hvala za članek, res je fajn kake take stvari prebrat!

Mumu, želim ti čimlepši in čimnorejšiuser posted image user posted image večer!!!!

Lona76, super za sprehod in za šoping. Ne vem točno iz kod si, ampak če imate kje v bližini trgovino Wenice, sem zadnjič slišala, da imajo tam kr neki bundic, takih luškanih pa kr ugodno. Ampak, nisem pa gledala, ker jz še pri manjših gledam!user posted image
O, čestitke tvojemu možeku,user posted image user posted image user posted image da je dal flaško. Lepo od njega! nO, jutri pa le poročaj, kako je danes spala, da bomo vidle, če bomo tudi druge mogle začet bolj naše boljše polovice aktivirat. A bi le potem kaj bolj spali?user posted image user posted image

Pa priden, da je popravil pomivalca! Lepo je imet praktičnega moškega pri hiši!!

Jedilnik:
dojenje
zajtrk:puding na riževem mleku+rižolino+jabolko
dojenje
kosilo: pečene bučke in krompir (je pojedel celo porcijo, tako da sem sprosila še repeteuser posted image user posted image user posted image )
dojenje
malica: prosena kaša+sadje(borovnice, maline, banana)
dojenje
večerja:puding na ovsenem mleku+amarant+banana+maline
dojenje

sEJ RES, sem danes Lukanu  s paličnim zmiksala zmrznjene maline, borovnice ter zraven še banano. KK je blo to dobro. Kot bi jedel en domač sladoled, sam velik manj kalorično. Sem kr več nardila pa sem pol jz pojedla, ostalo sem pa Lukanu dala s toplo proseno kašo. Pa bo to sigurno še večkrat na jedilniku!!!!

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
23.11.2008 0:09:51   
mergetka
Ojla bejbe!

HVALA, HVALA IN ŠE ENKRAT HVALA vam za lepe želje in vzpodbudne besede user posted image user posted image user posted image !!!!!!

Matic je 5x na dan GH in sicer ne poje ful, ampak bo že... do magičnih 250 ml na obrok nam pa še velik manjka, sam men se zdi to res veliko za tak mali želodček. Kaj pa vam in vašim zakladkom?

Glede praskanja ušes: Matic se je včasih ful, tudi do krvi. Zdaj se ne več toliko, mogoč če je zaspan.

Sem zasledila, da je ena marčevka že strigla svojega čupkota. Jaz ga pa ne bom še tak kmalu, čeprav ma že ful dolge. Ne grejo mu na oči, ker ma tko mehke, da mu stojijo, če mu jih umaknem. Na čelo mu pridejo pri ku-ku-ju, če mu dam npr. brisačko na glavo in si jo pol da dol in takrat se vedno začudim, kak ma že dolge...

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Zjutraj smo šli k mojim, smo delali, pa jz sem vmes šla mah nabirat za jaslice. Sem ga nabrala 10 škatel oz gajbic. Je treba 5 družin oskrbet, tk da kr nanese potem tega maha. Sem šla pa rajši zdejle, ko še ni snega. Se z mojim pregovarjama, ker bi on rad nardil jaslice na tleh čez polovico dnevne sobe (take nardi vsako leto, je čist navdušen, da lahko jih dela) Sem pa rekla, da zaradi mene lahko ,sam pol bo imel do februarja dopust, da bo stražil, da Luka ne bo not lezel, ker jz ga ne mislim pazit pa se pregovarjat z njim.

user posted image user posted image user posted image user posted image si me nasmejala s tem dopustom IN jaslicami čez pol dnevne....user posted image user posted image user posted image

Mergetka, veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi šla teža gor in da bi preiskave pokazale, da ni nič narobe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sem pa čist šokirana ad tem, kake razmere so v pediatrični. Sploh ne morem verjet. Midva sma bla pa v SG-ju in so sestre ful prijazne,pa ful za fore in se ti res posvetijo, vse jih lahko vprašaš, prosiš,..........Zdravniki pa so tudi super.  Še zdej, ko grem na kontrolo z Lukanom tja jih grem poozdravit pa malo čvekamo pa tako. Na Lukana so ble pa tud čist nore. Se je enkrat en popoldan jokal pa tak čist znerviran je bil. So vse sestre prišle gledat, kaj je narobe, da se joče, ker sploh niso mogle verjet, da se joče. In so ga pol zabavale, da je bil boljši volje! Mislim, res so ble 1a!!!!!!!!!!!!!

Ja, vem, da se v nekaterih bolnišnicah za mamice lepše poskrbi (npr. vem za brežiško bolnico). In to, da si morala, San, tolk plačat, da si lahko prebedela noč na stolu - grozno user posted image user posted image . Brez mamic bi blo sestram in zdravnikom tudi ful težje...

Aja, za take bedne razmere pa niso krive sestre in zdravniki, ampak beden sistem, ki ga imajo! Sama sem bila zadovoljna z osebjem (z eno izjemo).

Ful mate lepe slikice gor in vaši sončki user posted image user posted image user posted image user posted image !

Vidim, da dajete jedilnike gor user posted image user posted image user posted image ! Mal sem za vami in ne vem, če ste se menile o tem... a mi lahko mal napišete, kako delate pudinge za user posted image , a čist navaden puding al kaj? Pa čebulo tudi že dajete?

Grem spat, lepo se mejte in uživajte v nedelji!!!!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
23.11.2008 8:18:08   
mumu
ZALA

user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
23.11.2008 9:02:32   
Ursi2
Živjo, midva sma sicer že dobre 2 urii pokonci, sam morem se z malim še posebej ukvarjat, da ne bo kaj siten, pa mojga dragega zbudil. Sem mu rekla, naj spi kakor dolgo hoče, ker je bil ful zmatran že včeri.

Sem vam pa pripravla en zajtrk, tako da se kr vsete in si privoščite!!
user posted image

ZALA, VSE NAJBOLJŠE ZA OBMESEČNICO!!!!!!!!!!!!
user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
23.11.2008 9:06:56   
lucalu

Dobro jutro mamice! Kaj bo dobrega?
Naša noč je bila spet prespana!!! user posted image  Časa pa spet nimam, da bi vse prebrala...
Malo bom zdaj, ostalo pa kasneje...

user posted image  

NČK prekrasna otročička!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Srečanje: Meni je vseeno, ali je v čet ali v pet. Tako da naj še druge povejo, kaj jim bolj odgovarja!

Tudi meni je popolnoma vseeno, zmenite se... jaz vsekakor pridem!

IZVIRNO SPOROČILO: mergetka
Hvala vsem za dobre želje. Ja, teža ni šla gor že 1 mesec in 3 tedne, tko da sva res pristala na pediatrični.
Sej ne vem, kje naj začnem, ker se je zgodilo tolk tega in bi lahko napisala roman ;). Bom raj bolj na kratko, ker ste ve itak tolk napisale, da ne vem, kdaj vas bom uspela nadoknadit....

V glavnem, zgleda, da se moj mali škratek težje navaja na GH, ker je pri 6. mesecih mel 7400 (približno) in tolk ma tudi sedaj... Sicer so mu naredili veliko testov in rezultate izvem naslednji teden. Če ne prebavlja KM (kot ga v njegovih mesecih tudi sama nisem), pa zaenkrat nočejo testirat, ker je še premlad in bodo to naredili, če se nič drugaga ne najde oz. se teža ne začne vzpenjati.

Zdaj ga moram 5x na dan hranit z GH  in mu potem ponudit zizo in nato še infatrini (ki pa ga zavrača, vedno!). Zdaj mam občutek, da je še manj GH, ker jo ima na spisku tako pogosto.user posted image Ne bi mu rada uničila njegov čut za sitost še preden ga čist razvije...

Pediatrična je pa za mamice user posted image . Še na wc ne moreš iti kje v bližini in pol letiš v spodnji štuk in cel čas misliš, a se user posted image že joče, al kaj.... Matic je tu (skor prvič) jokal s solzami...user posted image   Da ne govorim o tem, da ne poskrbijo za hrano, še čaja ti skor ne dajo... tu mač, mislim res!!!! Sej vem, da smo mamice v takih situacijah bolj občutljive, ampak da so take razmere, si pa res nisem mislila. Včasih mamice res niso bile z malčki v bolnici, zdaj pa so in razmere se niso temu dejstvu skoraj nič prilagodile - pa bi se morale!! Eh, brez veze, boljše da neham. Upam, da bo v novi kaj drugače...

Drugače je pa mali ful živahen, skoz neki muva. Če je v naročju, bi se kr obračal... na tleh se kotali in puza, pa v bolnici je začel rito dvigat in se postavljat v položaj za plazenje user posted image user posted image . Radoveden je 100/uro, pa BABA govori in se ful smejeuser posted image user posted image user posted image .
To težo bomo pa tudi zrihtali, upam da ni kaj drugega, kaka alergija ali neprebavljanje...

Pikapokice za Matička, naj gre teža čimprej gor!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Pa bravo za muvanje in BABO!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

Najprej vse najboljše Daši, pa Urbančku in Lucalu...upam, da sem to dobro izpeljala in si zapomnila. Sem slaba v teh čestitkah, ker čas tako leti, da me povozi vse skupaj. user posted image user posted image user posted image

Hvala lepa!!! user posted image

Ali katera ugane, zakaj še vedno na forumu visim? Mogoče zato, ker sem doma ostalauser posted image user posted image user posted image . Na poti v Čatež je trenutno sam taveliki sin z nono in nonotom. Tomažu so pikepoke malo pomagale, je že malo boljši, zdaj pa prosim pošljite še eno rundo pokapok še zame. Me je ta prehlad čist polegel, še gledat ne morem, tako me oči bolijo in solzijo. Ampak ko se tega prehlada in kašljanja rešiva tudi midva, bova tudi midva odrinila proti Čatežu. Upam, da bova do ponedeljka že dobra in da ne bo v ponedeljek snežilo, da bova tudi midva malo plavala.

jagoga, en kamion pikapokic samo zate!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zala vse najboljše za tvojo obmesečnico!!! Bodi pridna, zdrava in vesela! user posted image

To je vse kar mi je zaenkrat uspelo... kasneje več...

< Sporočilo je popravil lucalu -- 23.11.2008 9:08:23 >

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
23.11.2008 9:30:44   
aleži
Julija in Zala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi pa letimo se sprehajat, ker je krasno user posted image .

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
23.11.2008 9:31:54   
aleži
Jagoga si pogledala e-mail?

Pošiljamo ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
da greš jutri s Tomažom na sneg in kopanje!!!

< Sporočilo je popravil aleži -- 23.11.2008 9:32:09 >

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
23.11.2008 9:33:58   
aleži
A ja, kaj nobena še ni dala slikic iz srečanja? NČK vem,d a je rekla, da se slabo vidijo, Jagoga??? in Azzurri še ni dal možek kot zgleda dol iz foto?

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
23.11.2008 9:50:20   
Naša črtica koraka

Nčk Anja je pa tak cukr na sliki (na obeh slikah(pa tudi sin)), da bi ti jo kr vzelauser posted image user posted image user posted image  

mi2 sva dosegljivi samo v kompletu ... tako da, ti naju lahko vzameš, nama boš kosila kuhala itd. ... js ti bom pa taščo špilala. Ste mi dale kar nekaj idej za user posted image  tašče. user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
23.11.2008 9:50:55   
Naša črtica koraka

user posted image

nočko!

Ja! Sine je čez oči popolnoma ti NČK.

user posted image , js pa malo bolj v detalje poznam našo familijo, pa sestro sem tudi že vidla ... user posted image  Ampak, user posted image user posted image  to ni nič, VE imate prav, user posted image  res sta moja.

MERGETKA: žal mi je, da to slisim. Zdaj me pa zanima, ali ni tako, da ko gre dojilja s svojim user posted image  v bolnico, da ji bivanje tam krije njeno zavarovanje (ali pa user posted image  zavarovanje). In, če je temu res tako, je potem sploh user posted image narobe, da mamica ne dobi čaja ... vsaj na hodnik bi lahko kakšen bidon s čajem naštimali ... al je to tako dragoooo da je ceneje, da mamica izgubi mleko in je treba dodajat?

Sicer pa glede teže, te popolnoma razumem. Tudi glede hranjenja ... mojo neješčo tičico sem po vilmini ideji začela hranit večkrat s hrano, ki jo ima rada. Torej, če ima rada juho, jo dobi tudi za zajtrk (no, v resnici jo je za malico ene parkrat) ... pač nekaj da si raztegne želodček ...  nočem pametovat, samo diskutiram, ker sama v resnici ne vem ... Mislim, da je naš cilj, da hranjenje vzljubijo, ne pa da ga zasovražijo.

< Sporočilo je popravil Naša črtica koraka -- 23.11.2008 9:52:01 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
23.11.2008 10:20:36   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

A ja, kaj nobena še ni dala slikic iz srečanja? NČK vem,d a je rekla, da se slabo vidijo, Jagoga??? in Azzurri še ni dal možek kot zgleda dol iz foto?

ne, js bi dala slikice gor, samo nobena mi ni odgovorila ali jih naj dam pod zakljenjeno ali ne in ... ne vem, kaj pravite ... pa kakšno geslo smo že imele??

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
23.11.2008 10:22:21   
Naša črtica koraka
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa še

user posted image

za JAGOGO (če te bo pa preveč prijelo in boš prezdrava, pa kakšno pikopoko vrni user posted image )

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
23.11.2008 10:33:17   
mumu
Evo še mene

Včeraj sem je imela super sem se najedla in nasmejala, doma sem bla pa že kmalu Tia se je takoj oglsila, tko da sem jo lahko šla mal pobožat pa polubčkat pol je pa frajerka spala do petnajst čez pet, je dobila malo za jest in je potegnila do 7.20 user posted image user posted image user posted image . Bom šla kar večkrat ven mogoče je pa to recept user posted image user posted image user posted image .

Danes smo spet leteči glemo na Lanin 1. rojstni dan tko da nas ne bo nič doma.

Vsem bolančkom želim da se kmalu pozdravijouser posted image user posted image , vsem rastočim zobkom pa ukazujem da neboleče pokukajo na plano user posted image user posted image , In da bodo vsi začel jest tako kot je treba.

Izkoristite ta prelep sončen dan  user posted image user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
23.11.2008 10:36:59   
Lona76
Dobro jutro!

Zala vse najboljše za mini rojstni dan!user posted image

Naša noč KATASTROFA!!!! Spanja skoraj nič!!! Ima Taja tako zabasan nos, da je groza. Sem ji ponoči trikrat nos pucala pa še ni blo dovolj je skos jokala ker ni mogla dihatuser posted image . Danes smo tudi že z baby-vacom dvakrat čistili in to je notri smrkljauser posted image . Se pa bojim da bi ji šlo naprej na pljučka tko da bo sesalc cel dan uklopljen . Ma po moje ni nič narobe če gremo ven, ker vročine nima, zunaj pa je full lep dan? Če bi pihalo je nebi upala, tko pa mislim da bo ok.
Glede piškotov me neki zanima. Ja vem kompliciram z enimi piškoti. A to so tisti od Bambija? Sem jih včeraj kupila in piše gor da je lahko prisoten lešnik in pa da vsebujejo meduser posted image . Joj res kompliciram z enimi piškoti. Ko bi pri Tilnu pol tok kompliciralauser posted image .
Današnji jedilnik:
zajtrk: polenta z mlekom
malica: banana z jogurtom
kosilo: goveja juhica in zelenjav iz juhice ter rižek notri
malica: mleko
večerja: kašica Milupa.

Pediatrična: Osebje je bilo do mene vedno full prijazno. Res niso oni krivi da so take razmere, ampak ta lepa država ki novo pediatrično gradi že toliko časa da vam povem da je spet premajhna in spet ne bo prostora ne za mamice in tudi zdravniki ne bojo imeli dovolj prostora, tako kot ga sedaj nimajouser posted image . Naj pa bi dojilja dobila čaj in pa 3 obroke. Samo problem teh obrokov je v tem, da moraš v klet jest, otorka pa pustiti na oddelku. Čeprav jaz ko sem Tajo še dojila so mi sestre popazile jo. Ja na WC je pa tut lušno it. Na infekcijski sem pa jaz pred 2 letoma plačala da sem bila s Tilnom 20€ za nočitev z zajtrkom. Sva imela svojo sobo in jaz sem imela svojo posteljo, zjutraj so mi pa še zajtrk prinesli.

Nič grem Taji spet nosek pucat in pa malo ven ker je res tooook lepo

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
23.11.2008 10:37:49   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

o, Vilma, welcome nazaj! user posted image user posted image user posted image .
Glede branja nazaj, pa ... nisi nič zamudila, raze tega, da je ena zadela na loteriji in je nekaj malega denarja velikodušno razdelila  prvim 5im, ki so se javile (vsaka je dobila 0,1€!!!!!) ... pa da smo izumile par  novih besed, pa da so copate ocarinili, pa da so tašče user posted image  in tudi tasti in kaj vse dobrega smo skuhale, pa veliko smo hvalile druga drugo in bile pohvaljene.

JULIJA: samo da papa. Je pa res grozno, ko misliš, da rabi kaj več ... ampak po drugi strani, če teža napreduje, pomeni, da je vse ok, ne?
Poznam eno deklico, ki je bila pri svojih 2letih celo poletje izključno na 3 vrstah sadja in čebuli. Ampak njena mama, prekajena že od ostalih 5 otrok, je bila čisto uizi, je rekla, bo že začela jest, ko bo rabla. In je.

DOMINIK: user posted image user posted image  za spregovorenje user posted image user posted image . Zdj se bo pa začelo, jezikanje user posted image .

Tako da mene spanje kliče. Že dolgo user posted image  Če ne prej bom možu rekla, da mi za 40 rojstni dan kupi en teden Jamajke. BOm šla tja sama in spalaaaa user posted image   

user posted image  

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
23.11.2008 11:22:19   
Dinki
dan punce!

uf, kakšen lep sonček imamo spet user posted image . jaz sem ravnokar speglala eno goro oblek, pa še zmeraj sem nekje na dve tretini user posted image . Zdej sem si pa mogla mal desnico spočit in priti na RR user posted image . Noč za nami OK, ampak jutro pa popolnoma živahno. Tit ima neko obdobje, ko se ful na glas dere...aua ušesa! Pa ne, da se joka, ampak tko dere, da na koncu že čist rdeč rata user posted image  in to mu je ful zabavno, ker se potem na koncu zmeraj zasmeji in s tem sam sebe zabava...kr neki....meni ni s tem nič zabaven user posted image .

Je pa Luka danes spet po ne vem, kakem času sam zaspal v postli. Sem ga dala budnega not, si je neki pel pa govoril, potem pa si je tk lepo pel, da sem še jz skor zaspala zraven, ko sem ga poslušala.

Dinki, je pa oči priden, da je skuhal kosilo. Ko pa moj kuha, gremo pa v Mcdonalds jest. No, da ni vedno isto, gremo kdaj tudi na kebab!

Bravo Lukec za spanje user posted image
glede moškega kuhanja: user posted image user posted image user posted image  sej je tud to v redu user posted image . No, sej moj tudi malkrat kaj skuha, ampak se pa spravi kadar se mu da, in če se kuha nekaj kar ima on rad.

sEJ RES, sem danes Lukanu  s paličnim zmiksala zmrznjene maline, borovnice ter zraven še banano. KK je blo to dobro. Kot bi jedel en domač sladoled, sam velik manj kalorično. Sem kr več nardila pa sem pol jz pojedla, ostalo sem pa Lukanu dala s toplo proseno kašo. Pa bo to sigurno še večkrat na jedilniku!!!!

ja, to ke pa res dobro user posted image . Jaz sem zadnjič zmiksala Titku banano in borovnice pa je imel ful rad, jaz pa še bolj, sem kar upala, da ne bo vse pojedel user posted image .

Matic je 5x na dan GH in sicer ne poje ful, ampak bo že... do magičnih 250 ml na obrok nam pa še velik manjka, sam men se zdi to res veliko za tak mali želodček. Kaj pa vam in vašim zakladkom?

Pri Titu je tako, da le kosila lahko poje tolikšno količino, torej ko je zelenjava. zajtrka poje najmanj, ponavadi 100 ml, medtem ko večerje poje cca 150 ml. Je pa odvisno od dneva, enkrat nečesa več, drugič nečesa manj.

Pa čebulo tudi že dajete?

Pri uvajanju nisem dajala nič, sem le prekuhala zelenjavico. Zdej ko že lepo jemo pa mu prepražim meska s čebulco ali s česnčkom, k zelenjavi zmeraj dodam maol česnčka in pride zares njami user posted image . Taki dodatki naredijo hrano zares okusno. Tudi petršiljček in ostale frišne začimbice. Mu pa nikoli ne solim pa kljub temu lepo poje.

zala, vse naj, naj za obmesečnico. Bodi zdrava in nasmejana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
23.11.2008 11:34:35   
Dinki

Sem vam pa pripravla en zajtrk, tako da se kr vsete in si privoščite!!
user posted image  

pa ti si zlata Ursi2, hvala user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Naša noč je bila spet prespana!!! user posted image   

Bravo Tai, kar tako naprej user posted image user posted image user posted image

ne, js bi dala slikice gor, samo nobena mi ni odgovorila ali jih naj dam pod zakljenjeno ali ne in ... ne vem, kaj pravite ... pa kakšno geslo smo že imele??

no, upam, da ne bom kaj narobe rekla, ampak mislim, da slikic ni potrebno zaklepati, ker smo jih zaklenile le iz 1. srečanja. Iz 2. in 3. pa jih nismo več.

IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Včeraj sem je imela super sem se najedla in nasmejala, doma sem bla pa že kmalu Tia se je takoj oglsila, tko da sem jo lahko šla mal pobožat pa polubčkat pol je pa frajerka spala do petnajst čez pet, je dobila malo za jest in je potegnila do 7.20 user posted image user posted image user posted image . Bom šla kar večkrat ven mogoče je pa to recept user posted image user posted image user posted image .

No vidiš mumu....kar ponoviti, kmalu in redno pa bo user posted image  user posted image ...pridna Tia user posted image  in očka user posted image

Glede piškotov me neki zanima. Ja vem kompliciram z enimi piškoti. A to so tisti od Bambija? Sem jih včeraj kupila in piše gor da je lahko prisoten lešnik in pa da vsebujejo meduser posted image . Joj res kompliciram z enimi piškoti. Ko bi pri Tilnu pol tok kompliciralauser posted image .

Lona, upam, da se nosek Taji kmalu odmaši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
glede piškotkov....jaz sem med prvimi piškotki dajala Titu Plazma keks....a misliš te? jaz jih imam ful rada in sem jih jedla že kot otrok. Tit jih ima tudi ful rad. No, in sem šele kasneje enkrat prebrala, da vsebujejo malo medu al sledi medu....pa me je kar malo stisnilo, ampak sem si rekla, če mu do sedaj nič ni....joj, kaj smo mi vse kot dojenčki jedli pa smo vsi živi in zdravi. Po mojem, da ni panike....moje mnenje....

o, Vilma, welcome nazaj! user posted image user posted image user posted image .
Glede branja nazaj, pa ... nisi nič zamudila, raze tega, da je ena zadela na loteriji in je nekaj malega denarja velikodušno razdelila  prvim 5im, ki so se javile (vsaka je dobila 0,1€!!!!!) ...

user posted image user posted image user posted image

OK, zdej pa gremo počasi k mojim na kosilo....
obleke bodo pa že počakale, al pa tud če ne user posted image

lepo se imejte!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
23.11.2008 13:50:04   
jagoga

Za slikice mora pa možek od Azzurre poskrbet, ker jaz sem z njenim fotoaparatom slikala.

NČK, ti kar gor prilepi

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?