Ursi2
|
Živjo! Pa mi je končno se uspelo vsest za in tudi napisat kaj! JULIJA IN KRISTJAN, VSEEEEE NAJBOLJŠE ZA OBMESEČNICI!!!!!!!!!!!! Je minila tale sobota, da sploh ne vem, kdaj. Zjutraj smo šli k mojim, smo delali, pa jz sem vmes šla mah nabirat za jaslice. Sem ga nabrala 10 škatel oz gajbic. Je treba 5 družin oskrbet, tk da kr nanese potem tega maha. Sem šla pa rajši zdejle, ko še ni snega. Se z mojim pregovarjama, ker bi on rad nardil jaslice na tleh čez polovico dnevne sobe (take nardi vsako leto, je čist navdušen, da lahko jih dela) Sem pa rekla, da zaradi mene lahko ,sam pol bo imel do februarja dopust, da bo stražil, da Luka ne bo not lezel, ker jz ga ne mislim pazit pa se pregovarjat z njim. Bom čez en mesec vidla, kk se je odločil. Že danes sem imela cel popoldan probleme, ker je Luka skoz rinil v bobne, ki jih je postavil. Pa itak, da je vse skor na sebe dobil miljavženkrat!!!!! Sem Lukana moji mami pustila in je bil priden, no v bistvu je skoz spal. Potem smo šli pa domov, je šel moj z zborom na eno tekmovanje, midva sma se pa fajn mela doma. Potem je ob 16 spet zaspal in je spal do 18. Potem sem ga šla pa zbudit. Mi je pa uspelo danes vse pospravit, pobrisat, prah ubrisat, rože uredit,.......... Pa še tuš sem si privoščla. Je pa Luka danes spet po ne vem, kakem času sam zaspal v postli. Sem ga dala budnega not, si je neki pel pa govoril, potem pa si je tk lepo pel, da sem še jz skor zaspala zraven, ko sem ga poslušala. Zdej pa morem še perilo 1 stroj obesit pa eden se mi še pere. Srečanje: jz sem za petek, 28.11, če se tudi ostale strinjate!???? Mergetka, veliko , da bi šla teža gor in da bi preiskave pokazale, da ni nič narobe!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sem pa čist šokirana ad tem, kake razmere so v pediatrični. Sploh ne morem verjet. Midva sma bla pa v SG-ju in so sestre ful prijazne,pa ful za fore in se ti res posvetijo, vse jih lahko vprašaš, prosiš,..........Zdravniki pa so tudi super. Še zdej, ko grem na kontrolo z Lukanom tja jih grem poozdravit pa malo čvekamo pa tako. Na Lukana so ble pa tud čist nore. Se je enkrat en popoldan jokal pa tak čist znerviran je bil. So vse sestre prišle gledat, kaj je narobe, da se joče, ker sploh niso mogle verjet, da se joče. In so ga pol zabavale, da je bil boljši volje! Mislim, res so ble 1a!!!!!!!!!!!!! Lucalu, upam, da bo današnja noč veliiiiikoooo boljša!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dinki, je pa oči priden, da je skuhal kosilo. Ko pa moj kuha, gremo pa v Mcdonalds jest. No, da ni vedno isto, gremo kdaj tudi na kebab! Jagoga, pošiljam ti en veeeeeeeeeeeeeliki kup , da bote v ponedeljek skupaj v Čateških!!!!!!!!!!! Tina50, itak da nisem huda, če si jih kupla. Lepo, da so se ti dopadli. A niso fajni, ko os taki mehki, pa vseeno čevlji? Vilma, super, da ste se imeli fajn v Čatežkih!!!!!!!! In da je Julija uživala v vodi!!!!!!!!!! In še čestitke Dominiku, da je začel govoriti. No zdej si boš pa najbrž kdaj zaželela tistih časov, ko še ni govoril! Sploh ko se bo začelo: ZAKAJ........ zA zelenjavo pa se ne sekiraj. sej jo bo minla tale faza in bo spet sam zelenjavo tolkla. Ti ji kar dej tiso, kar ji je trenutno všeč, pa je!Pa čestitke, da se tako rada doji!!!!!!!!!!!!! Timoty, sem prej prebrala, da imaš izpit ob 14, sma z Lukijem držala pesti za tebe!!!!!! Upam, da je kaj pomagalo! Pridna si!!!!! Pa upam, da bote zadeli na kaki loteriji, ker ti verjamem, da si želite it v hiško! Aja, hvala za članek, res je fajn kake take stvari prebrat! Mumu, želim ti čimlepši in čimnorejši večer!!!! Lona76, super za sprehod in za šoping. Ne vem točno iz kod si, ampak če imate kje v bližini trgovino Wenice, sem zadnjič slišala, da imajo tam kr neki bundic, takih luškanih pa kr ugodno. Ampak, nisem pa gledala, ker jz še pri manjših gledam! O, čestitke tvojemu možeku, da je dal flaško. Lepo od njega! nO, jutri pa le poročaj, kako je danes spala, da bomo vidle, če bomo tudi druge mogle začet bolj naše boljše polovice aktivirat. A bi le potem kaj bolj spali? Pa priden, da je popravil pomivalca! Lepo je imet praktičnega moškega pri hiši!! Jedilnik: dojenje zajtrk:puding na riževem mleku+rižolino+jabolko dojenje kosilo: pečene bučke in krompir (je pojedel celo porcijo, tako da sem sprosila še repete ) dojenje malica: prosena kaša+sadje(borovnice, maline, banana) dojenje večerja:puding na ovsenem mleku+amarant+banana+maline dojenje sEJ RES, sem danes Lukanu s paličnim zmiksala zmrznjene maline, borovnice ter zraven še banano. KK je blo to dobro. Kot bi jedel en domač sladoled, sam velik manj kalorično. Sem kr več nardila pa sem pol jz pojedla, ostalo sem pa Lukanu dala s toplo proseno kašo. Pa bo to sigurno še večkrat na jedilniku!!!!
|