|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
22.11.2008 11:28:59   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Jagoga, upam, da je zdravje že boljše in da boste jutri lahko šli v toplice!!!!!!!!!!!user posted image
Pošiljam vam en kup user posted image user posted image user posted image , da bo vse ok!!!!!!

Ali katera ugane, zakaj še vedno na forumu visim? Mogoče zato, ker sem doma ostalauser posted image user posted image user posted image . Na poti v Čatež je trenutno sam taveliki sin z nono in nonotom. Tomažu so pikepoke malo pomagale, je že malo boljši, zdaj pa prosim pošljite še eno rundo pokapok še zame. Me je ta prehlad čist polegel, še gledat ne morem, tako me oči bolijo in solzijo. Ampak ko se tega prehlada in kašljanja rešiva tudi midva, bova tudi midva odrinila proti Čatežu. Upam, da bova do ponedeljka že dobra in da ne bo v ponedeljek snežilo, da bova tudi midva malo plavala.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
22.11.2008 11:34:39   
mumu
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Jagoga, upam, da je zdravje že boljše in da boste jutri lahko šli v toplice!!!!!!!!!!!user posted image
Pošiljam vam en kup user posted image user posted image user posted image , da bo vse ok!!!!!!

Ali katera ugane, zakaj še vedno na forumu visim? Mogoče zato, ker sem doma ostalauser posted image user posted image user posted image . Na poti v Čatež je trenutno sam taveliki sin z nono in nonotom. Tomažu so pikepoke malo pomagale, je že malo boljši, zdaj pa prosim pošljite še eno rundo pokapok še zame. Me je ta prehlad čist polegel, še gledat ne morem, tako me oči bolijo in solzijo. Ampak ko se tega prehlada in kašljanja rešiva tudi midva, bova tudi midva odrinila proti Čatežu. Upam, da bova do ponedeljka že dobra in da ne bo v ponedeljek snežilo, da bova tudi midva malo plavala.

Itak da bosta ut vidva do ponedeljka že tamin tako veselo čofotala...user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
22.11.2008 11:36:32   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

JEDILNIK in kakšne eksotične jedilnike imate nekatere

se strinjam. sploh ne vem od kje jim ideje user posted image . Moj Titek ostaja bolj kmečki fantiček in je bolj klasiko od hrane user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

DINKI a ti boš pa ukinila darila za starejše- bližnje, recesija pa to  user posted image user posted image user posted image , ja saj sem tudi jaz že to študirala, ker nas je že preveč ratalo in če vsakemu samo eno majhno malenkost- neumnost kupiš se ful nabere...pa četudi v DM-JU user posted image user posted image user posted image , ne NČK??? user posted image
Otrok imam pa tudi dosti , tako, da pod jelko ne bo prazno, sigurno ne. Imam  enih 7 otrok za obdarit. Pa raje njim malo več, ker se jim potem tako lepo svetijo učke, ko kaj dobijo.

Ja, tako smo se zmenili letos z mojimi starši in starši od mojega dragega. Bomo obdarili samo Titka. Itak smo že vsa leta bolj skromni pri novoletnih obdarovanjih. Pa če sem iskrena imam ful rada mesec december, ampak ta nakupovalna mrzlica mi je pa user posted image ....mi kar slabo rata ko pridem v trgovino, pa ko moreš najti idejo za vsakega posebej za darilo....skratka ni to zame, to mene ne osrečuje tako kot nekatere. rada pa lepo obdarim za RD. Bom pa zagotovo obdarila vse user posted image , ki so v Titovem krogu.

Še čestitke:

Julija in Kristjan vse NAJ, NAJ za mini RD. Bodita zdrava in nasmejana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Lucalu, upam, da zobka danes ven pogledata, da se umirijo vaše noči user posted image  in pa Urbanček user posted image user posted image user posted image  za nova 2 zobka....le kako ti jih uspe prišparati na obmesečnice? user posted image

toliko od mene,
uživajte!

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
22.11.2008 11:40:28   
Dinki

Oooooo user posted image user posted image user posted image , evo takoj pošiljava Titek in jaz pike poke tako zate kot za Tomažka:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

in drživa pesti, da bosta v ponedeljek že plavala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
22.11.2008 14:00:44   
tina50

Še slikico: user posted image  So pa firme Playshoes, tuki je tudi njihova

ursi upam, da nisi jezna, ker sem jaz tud Lanu kupila danes takšne čeveljče! hvala, da si povedala!user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
22.11.2008 14:19:14   
tina50
mergetkauser posted image user posted image user posted image , da bo šla teža čimprej gor!!!

TIMOTY user posted image user posted image user posted image user posted image za izpit! JAz pa nimam nobene volje, da bi se vpisala naprej(mam srednjo zdrvastveno), pa saj  me v to smer naprej niti ne veseli preveč!

jagoga to je pa res zoprno! se veseliš, da greš na lepše, potem pa takoleuser posted image , jaz bi kr znorela, nevem, če nebi kr šla zaradi mene, če pa zaradi otroka, potem, pa seveda ne! en košuser posted image user posted image , da bosta v ponedeljek že čofotala!

JULIJI in KRISTJANU pa vse naj, naj, bodita zdrava, nasmejana,.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
22.11.2008 14:28:51   
san
samo na hitro

Julija in Kristijan vse najboljše za vajini obmesečnici! Bodita zdrava, vesela in pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vilmi sem že poslala copatke in poštnin pride 0,48 centov, tko da Zala in Tina, če slučajno nobena iz Lj ne o šla na srečanje, vama lahko tut po navadni pošti pošljem.

šibam zdej

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
22.11.2008 15:52:38   
Vilma
Dober dan punce user posted image
A ste me kej pogrešale? user posted image  
Jaz vas sem. user posted image
Vidim, da ste načvekale kar 25 strani v tem tednu. Ne vem, če mi bo uspelo vse prebrat.
Evo mi smo prišli iz Čateža, polni novih vtisov, eni malce večji, eni malce starejši user posted image  
Bilo je lepo, oba otroka sta maksimalno uživala. Tokrat tudi Julija. Voda v Čatežu je zakon, ker je ful topla (cca 30 stopinj) tako da tokrat res nisem imela nobenega razloga, da je ne bi namakala. user posted image  

Z dopustom pa pridejo tudi novi problemi (pardon izzivi user posted image ).
Julija je pojačala nočno nespanje. Zadnje tri dni se je zbujala tudi na uro, največ je v kosu spala dve uri in pol.  Tako da mene spanje kliče. Že dolgo user posted image  Če ne prej bom možu rekla, da mi za 40 rojstni dan kupi en teden Jamajke. BOm šla tja sama in spalaaaa user posted image  

No drugi izziv pa je to, da se je Julija tokrat spuntala z zelenjavo. No ne samo z zelenjavo, tudi s polento, grisom, kuskusom... Skratka je samo sadje in po pravici povedano se sekiram okol tega.
Sprobavam vse: korenček zmešam z jabolkom, celo bučke sem zmešala s hruško... Ne gre. In to bučke, ki jih je imela najraje. Sicer se je upor proti zelenjavi začel že pred Čatežom tokrat pa je izbruhnil z vso silo na plan. Sem ravno na forumu brala par fint, moram poskusit, če bo kaj palilo.
Včasih se mi zdi, da bom doktorirala iz tega, kako nafinitrati otroke. user posted image   Ampak sej bo, sem se tud mal pomirila ko sem brala zgodbe o neješnosti otrok, tako da enkrat bo že.

Bo pa zdaj sadje gurala, potem pa to čisto nehala in prešla na zelenjavo. Jo pa imam na sumu, da je to zato, ker se non stop doji. Ja o Juliji govorim. user posted image  Tej moji malčici, ki tri mesece nazaj ni hotla joška sploh. Zdaj ni problem. Kjerkoli, zraven kogarkoli. NO le zraven Dominika se noče dojit. Bratec je še vedno zakon. Na bazenu pa.... Je pogruntala, da lahko gleda okoli, če vleče jošk v ustih sem ter tja.
Bom pripopala še kakšne slikce ob času.
In še nekaj. Moj sine bo imel čez 14 dni dve leti. Ne morem verjet, da je že tako velik. user posted image  V čatežu je začel ful govorit. Očitno se pozna, da smo bili cel teden skupaj. Najbolj mi je bil smešen, ker se je po bazenu drl: Moja mamaaaaaaaaaa. Ma to ful naglas. Se mi je tko fajn zdel. user posted image  Drugače pa se ful rad spušča po toboganu in govori: en, dva tli, gremoooooo. Ma tko je posrečen. user posted image  Bi lahko govorila še in še, je toliko tega.
Nič zdaj grem mal brat še vas za nazaj, pa se verejtno kasneje še oglasim.
Mejte se

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
22.11.2008 15:54:56   
Vilma
Ups sej res.
Moja Julija je danes stara osem mesecev. user posted image
Hvala vsem za čestitke. user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
22.11.2008 17:07:08   
jagoga
Julija vse najboljše za 8 mesecev, bodi zdrava in vesela punca, ki mamico uboga in pridno je (mleko, zelenjavo, sadje in vse ostalo kar je užitnouser posted image )

IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Pogrešale????? Toliko časa te ni bilo, da jaz sploh ne vem več kdo siuser posted image  

Evo mi smo prišli iz Čateža, polni novih vtisov, eni malce večji, eni malce starejši user posted image  
Bilo je lepo, oba otroka sta maksimalno uživala. Tokrat tudi Julija. Voda v Čatežu je zakon, ker je ful topla (cca 30 stopinj) tako da tokrat res nisem imela nobenega razloga, da je ne bi namakala. user posted image  

user posted image user posted image user posted image
Sem prav vesela, da ste uživali, res škoda da nismo še mi bili en teden prej.

Že dolgo user posted image  Če ne prej bom možu rekla, da mi za 40 rojstni dan kupi en teden Jamajke. BOm šla tja sama in spalaaaa user posted image  

Za 40 rojstni dan?? Ti boš pa imela še veliko neprespanih noči, da boš dočakala 40 let, a ti veš koliko je to še dalečuser posted image user posted image user posted image in za spat, bi si pa lahko kakšno cenejšo in bližjo destinacijo našla user posted image user posted image user posted image user posted image

Je pogruntala, da lahko gleda okoli, če vleče jošk v ustih sem ter tja.

user posted image user posted image user posted image Zdaj boš pa lahko šla na tekmovanje najdaljših bradavic.

Moj sine bo imel čez 14 dni dve leti. Ne morem verjet, da je že tako velik. user posted image  V čatežu je začel ful govorit. Očitno se pozna, da smo bili cel teden skupaj. Najbolj mi je bil smešen, ker se je po bazenu drl: Moja mamaaaaaaaaaa. Ma to ful naglas. Se mi je tko fajn zdel. user posted image  Drugače pa se ful rad spušča po toboganu in govori: en, dva tli, gremoooooo.

Ja, mama se boš mogla sprijaznit, otroci rastejo, eni norijo in govorijo, eni so pa že na dieti.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
22.11.2008 17:15:47   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Drugače pa ma tudi Taja raje "našo" hrano. Sem pa začela tko prakticirat da kosilo jaz Tilen in Taja skupaj jemo, ker potem več poje. Če pa je samo pa manj poje. Je pa res en jedec ratal. Če jaz ali Tilen kaj jeva hoče tudi ona. No to se ji tudi vidiuser posted image . Ma taka velka lička. No je pa P rekla da bolš da ma mal zaloge.

Tko zdej grem pa mal knjigico brat in spat, ker sem prav zmatrana, čleprav mi je danes celo ratalo popoldne s Tajo 15 min. oddremat.

Včasih se zgodi, da Tomaž je svojo hrano istočasno z nami, pa že zaključi s hranjenjem (noče več ust odpret), pol mu pa še malo našega dam, pa tako veselo odpira usta, samo da vidi, da je isto kot naše in še najboljše je, če je kar iz mojega krožnika.

Lona76 Sem te že nekajkrat hotela vprašat, odkar je Tilen doma, pa res niste imeli več težav s Tajinim zdravjem. In čestitke za 15 minutni dremež

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
22.11.2008 17:20:38   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

user posted image

nočko!

Ne vem kdo je očka, ampak ta dva sta na definitivno od NČK in ne od tvoje sestreuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
22.11.2008 17:31:44   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: mergetka

V glavnem, zgleda, da se moj mali škratek težje navaja na GH, ker je pri 6. mesecih mel 7400 (približno) in tolk ma tudi sedaj... Sicer so mu naredili veliko testov in rezultate izvem naslednji teden. Če ne prebavlja KM (kot ga v njegovih mesecih tudi sama nisem), pa zaenkrat nočejo testirat, ker je še premlad in bodo to naredili, če se nič drugaga ne najde oz. se teža ne začne vzpenjati.

Zdaj ga moram 5x na dan hranit z GH  in mu potem ponudit zizo in nato še infatrini (ki pa ga zavrača, vedno!). Zdaj mam občutek, da je še manj GH, ker jo ima na spisku tako pogosto.user posted image Ne bi mu rada uničila njegov čut za sitost še preden ga čist razvije...

Pediatrična je pa za mamice user posted image . Še na wc ne moreš iti kje v bližini in pol letiš v spodnji štuk in cel čas misliš, a se user posted image že joče, al kaj.... Matic je tu (skor prvič) jokal s solzami...user posted image   Da ne govorim o tem, da ne poskrbijo za hrano, še čaja ti skor ne dajo... tu mač, mislim res!!!! Sej vem, da smo mamice v takih situacijah bolj občutljive, ampak da so take razmere, si pa res nisem mislila. Včasih mamice res niso bile z malčki v bolnici, zdaj pa so in razmere se niso temu dejstvu skoraj nič prilagodile - pa bi se morale!! Eh, brez veze, boljše da neham. Upam, da bo v novi kaj drugače...

Drugače je pa mali ful živahen, skoz neki muva. Če je v naročju, bi se kr obračal... na tleh se kotali in puza, pa v bolnici je začel rito dvigat in se postavljat v položaj za plazenje user posted image user posted image . Radoveden je 100/uro, pa BABA govori in se ful smejeuser posted image user posted image user posted image .
To težo bomo pa tudi zrihtali, upam da ni kaj drugega, kaka alergija ali neprebavljanje...

mergetka, želim vam čim prejšnjo porast teže, da bodo sami super izvidi in da ne boste več obiskovali to trapasto bolnico.user posted image user posted image user posted image
Pomembno je da je otroček razigran in da dela že nove gibalne podvigeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
22.11.2008 18:36:20   
TIMOTY
IZVIRNO SPOROČILO: san

user posted image

user posted image

Kakšen cukr! Copatki so pa zelo kjut.

IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Več pa pozneje, se gremo probat uspavat z mlekom, ker drzga spet ne je. Dinki mogoče pa ona zarad mojga imena noče jest, ker ga imam po ultra suhic .  Pa sej či bla lačna bi po mojem jedla, al ne , sicer si je pa že dost zaloge nabrala, se je v 14 dneh zredila za pol kile .

user posted image user posted image user posted image Tia- za pridobljene grame, je pa pridna. Če bi bla lačna bi sigurni jedla. Sej bo, nč sekirat.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: meryy

user posted image
pozdravček vsem tudi od mene

Kako je luškan!! Cukr! user posted image

Mogoče bi pa rojstne dneve mamic pripisale k seznamu rojstev?

Ja, to bi blo še najbolj. user posted image

Ursi2 ti si pa res 1A, vse imaš pod kontrolo , jst o darilih še nč ne razmišlam, joj lažem, razmišlam kaj vse bi lahko jst dobila .

user posted image user posted image , pametno!

no, danes sem imela leteče. zdej mam pa mal miru. pa verjetno ne za dolgo... no, na naš 8 mesec je pokukala ven prva zgornja enka, predvidevam, da bo do večera še dvojka, vsaj zgleda tako in točno en mesec nazaj je bilo tako s spodnjima enkama . zgleda dobivamo zobe na obmesečnice

user posted image user posted image user posted image za zobke. To je pa fora, da zrastejo glih na obmesečnice.

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

joj dinki, kolk sta s titkom luštna na tej fotki , pa že skoz ti hočm povedat, da ma tamali čist tvoj nasmeh!!

ej to, da ima moj nasmeh me je pa čist ganilo. Hvala San . Ne vem zakaj sem tako vesela ko mi nekdo reče, da ima kaj mojega....verjetno zato ker se to zgodi tako malokrat , od vseh samo poslušam kako je Tit isti očka.

Enkratna sta na fotki in res ma tvoj nasmeh. Cartana fotka- ful.user posted image

Živjo, punce. Danes mi spet ni zselo prej se vsest za rač, da bi vas prebrala. Sem poskušala, pa ni šlo. pA SEJ  bom zvečer vse nadoknadla!!!
Smo bili danes zjutraj že spet pri mojih kjer smo delali, midva sva še v Avstrijo šla po novo  zalogo kapljic za železo za Lukija.
Potem pa sma bila doma pa se igrala in plesala pa knjige brala. Pa kr ni hotel zaspat in sma se spravila še v Mullerja po plenice in še druge stvari. Imajo danes in jutri 10% popust na vse nakupe. Je blo črno ljudi!

pA V PIKAPOLONICO SVA ŠLA IN sem mu kupila čeveljčke. So mi ful luškani pa 10€ sem dala zanje So pa taki mehki, ko da ne bi imel nič gor. Mu jih boma najbrž za Miklavža dala.
Še slikico: user posted image  So pa firme Playshoes, tuki je tudi njihova stran:
http://www.playshoes.com/en/shoes_walkingshoe_shoe.html

user posted image user posted image Čeveljčki so ful hudi, pravi frajer bo v njih. Jst sm Bla tud v petek v Mullerju, da sm mal popust izkoristla. Pa mamo zalogo user posted image .

Da bomo šle boljše volje v posteljo...

Veš kaj pomeni, če te mož objame in poljubi ko prideš domov,
te prijetno poboža po laseh, ti postreže z večerjo in te pol še
povabi v posteljo???

Da si falila hišo.....

user posted image user posted image user posted image , super...

Taja pridno spi, Tilen pa z očitom neki na netu gleda, prej je pa Anico gledu. Komaj čaka petke da lahko Anico gleda. Prav da mu je všeč in da je zaljubljen vanjo . Ja kar hitro se zaljubi. Upam da ko bo starješi ne bo tako in mi ne bo vsak teden druge pripeljal domov .

To si pa dobro napisala user posted image user posted image . Tako hitro odraščajo... ljubezen, puberteta, šola..... kaj vse nas še čaka user posted image user posted image

Danes sem bila pa jaz NČK100/h. Tale moja žvala potegne kilometre, da jih kar zmanjka. Kar naenkrat je LJ bližja. sem letala sem in tja, če je familija je en navaden sestanek prava organizacijska akrobacija! Ampak je ratal .

user posted image user posted image , da je vse ratalo. Ti pa si faca, se vedno nasmejim user posted image .

moj mobi je pa anja zadnjič tako preslinila, da mikrofon ne dela več. LAhko samo poslušam, jezikat nazaj pa ne morem. Za ene je to idealen mobi . Mojemu možu je kar všeč.

eee ... Kaj sem ... nekaj sem še hotela povedat ... puzabla, aprastite

Meni je glih tako zaslinu cel mobi in mam zdej neka nadomestna jauser posted image , si moram novga nabavt. Kolk sline imajo na zalogi user posted image .

user posted image

Kakšna lepa fotka. Prav posrečena. Ful sta prikupna- 2 sončka.

IZVIRNO SPOROČILO: tina50

TIMOTY ti kr pridi na srečanje, sploh ni važno če si "sveža", vseeno te sprejmemo za našo ! nevem, zdej bo verjetno v petek 28.11., bomo se še zmenile, glede na vreme in kaj bodo rekle ostale!

user posted image    HVALA, za te lepe besede. Ja, jst samo v ćetrtek ne morem - dopoldne mamo še cepljenje. Če pa bo kater drug dan pa pridem. user posted image

Margetka: Upam, da se vam bo to s težo čimprej poštimalo, držim pesti. user posted image user posted image user posted image user posted image . Hvala za link. Pa, da se boste čimmanj zadrževali na pediatrični. Tud pr nas so grozni baje, pa sestre tud... tako sm slišala.

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

dan ,

kako sta kaj danes?
upam, da ste vsi zdravi in zunaj ker je tako lepo. No, zjutraj je bilo res nebeško, je tako lepo sonček sijal, zdej se je pa malo skril, ampak ga pričakujem nazaj in ko se Titek zbudi, ga šibneva ven. oči bo pa kosilo skuhal .

user posted image user posted image za očija, da je bil priden in je skuhal kosilo!

Pošiljam vam en kup , da bo vse ok!!!!!!

Ali katera ugane, zakaj še vedno na forumu visim? Mogoče zato, ker sem doma ostala . Na poti v Čatež je trenutno sam taveliki sin z nono in nonotom. Tomažu so pikepoke malo pomagale, je že malo boljši, zdaj pa prosim pošljite še eno rundo pokapok še zame. Me je ta prehlad čist polegel, še gledat ne morem, tako me oči bolijo in solzijo. Ampak ko se tega prehlada in kašljanja rešiva tudi midva, bova tudi midva odrinila proti Čatežu. Upam, da bova do ponedeljka že dobra in da ne bo v ponedeljek snežilo, da bova tudi midva malo plavala.

Da boš čimprej zdrava in šla v toplice ti pošiljam en kup  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image .......

IZVIRNO SPOROČILO: tina50

TIMOTY za izpit! JAz pa nimam nobene volje, da bi se vpisala naprej(mam srednjo zdrvastveno), pa saj  me v to smer naprej niti ne veseli preveč!

HVALA. Danes je bla pa srednja žalost, sploh nevem, če bom nardila patologijo, pa sm se ful učila...so bla pa vprašanja tako zvito zastavljena, da tud če si znal, nisi nč znal. Sm jezna, ko user posted image . Sploh nevem zakaj sm se tolk učila, bi raje več cajta mojmu sončku posvečala. Kje pa delaš, če lahko vprašam user posted image ???????

No drugi izziv pa je to, da se je Julija tokrat spuntala z zelenjavo. No ne samo z zelenjavo, tudi s polento, grisom, kuskusom... Skratka je samo sadje in po pravici povedano se sekiram okol tega.
Sprobavam vse: korenček zmešam z jabolkom, celo bučke sem zmešala s hruško... Ne gre. In to bučke, ki jih je imela najraje. Sicer se je upor proti zelenjavi začel že pred Čatežom tokrat pa je izbruhnil z vso silo na plan. Sem ravno na forumu brala par fint, moram poskusit, če bo kaj palilo.
Včasih se mi zdi, da bom doktorirala iz tega, kako nafinitrati otroke.   Ampak sej bo, sem se tud mal pomirila ko sem brala zgodbe o neješnosti otrok, tako da enkrat bo že.

Nč se sekirat, ker zdej ne je zelenjave, ko bo pripravljena jo bo spet jedla kot velika. Naj papca kar ji paše, okusi se spreminjajo. Sej bo.

Zdaj boš pa lahko šla na tekmovanje najdaljših bradavic.

sREČANJE: Samo razmišljala sem, če bi mogoče prestavili rsečanje na torek 25 ali petek 28.11. Sicer meni je vseeno, kdaj je, samo zato sem mislila, ker Timoty v Čet ne more, pa sem mislila, če je drugim vseeno. Če ne bomo pa naslednjo srečanje hiter v njenih konch naredle!!!!!!

HVALA. Kako lepo, da tud name misliš, čeprav sm "friška" tle.  user posted image user posted image user posted image
Ja srečanje v našem koncu bi blo tud fajn- emkrat, čimprej, ker bomo kmal že v službi user posted image .

Tako, pa sm vas le pokomentirala, kolkr sm lahko. Jezna sm bla ko user posted image ... mali je lepo pančkal, pol pa eni trije modeli začnejo pod blokom žagat neke veje pa drevje in se je v joku zbudu revček. Bi jim kr nekej na glavo vrgla. Pa sm prekinila pisanje, pa sm spet mal pisala, pa sm se z malim še vmes igrala, ampak sm prišla do konca. Komaj čakam, da bomo začeli hišo gradit, da bomo končno na svojem. Do user posted image 3 leta valjda bo, upam- parcela je sm dnarja ni še, bi blo fajn na loto dobit... hmmm....mogoče bi ga pa mogla prej igrat, da bi kaj dobila user posted image user posted image . Zdej je pa spet malo zadremal in si grem vročo čokolado nardit, da se mal segrejem in posladkam. Vas pridem pogledat še kasneje. Lep preostanek večera vam želim....

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
22.11.2008 18:44:16   
TIMOTY
To sm najdla glede ortopedske obutve za otroke.

ORTOPEDSKA OBUTEV – DA ALI NE?
  Večina staršev še vedno meni, da morajo biti prvi otrokovi čevlji ortopedsko oblikovani, čemur pa ortopedi ostro nasprotujejo. Številne medicinske študije so namreč pokazale, da otrokovo »plosko« stopalo za normalen razvoj ne potrebuje ortopedsko oblikovanih čevljev oziroma da so ortopedski čevlji za razvoj otrokovega stopala in hoje celo škodljivi. Ortopedi še zlasti odsvetujejo trde vložke, ki naj bi podpirali stopalo in s tem pospešili oblikovanje stopalnega loka. Janja Drobež, razvojna pediatrinja, pravi, da so ti vložki v resnici povsem neučinkoviti in otroka tiščijo. Otrok je prisiljen hoditi po zunanjem robu stopala, zato se dostikrat poslabša tudi vzorec otrokove hoje. Človeška noga je bila ustvarjena, da bi bila bosa. Zato se tudi otroško stopalo najbolje razvija, če je boso ali obuto v mehko obuvalo z ravnim podplatom brez kakršnihkoli ortopedskih dodatkov.

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
22.11.2008 19:29:43   
mumu
Timoty hvala za tale članek, ker res vsak drugače pove kaj je prav, v razvojni zdravnica pravi da so pediped user posted image , fizioterapevt pa user posted image . In kako naj človek ve kaj je prav in kaj ne.

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
22.11.2008 19:32:26   
mumu
Samo na hitro!

Danes je bil dan čisto leteč, malo sem vas uspela prebrat veliko pa ne, smo bili pri moji mami na kosilu, potem pa še na obisku pri tašči.. Očka zdajle daj spat Tio, jaz pa se odpravljam s prijateljicami na večerjouser posted image user posted image user posted image . Držite mi pesti da ga naša mala mis ne bo sračkala.

mirno noč želim vsem skupaj

< Sporočilo je popravil mumu -- 22.11.2008 19:36:29 >

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
22.11.2008 19:45:56   
TIMOTY

Timoty hvala za tale članek, ker res vsak drugače pove kaj je prav, v razvojni zdravnica pravi da so pediped , fizioterapevt pa . In kako naj človek ve kaj je prav in kaj ne.

To je tud mene zbegalo user posted image , pa sm mal pogledla. Sm bla kr presenečena user posted image , pa sm vam ga hotla pokazat. Lepo, da ti je prav prišel.

Samo na hitro!

Danes je bil dan čisto leteč, malo sem vas uspela prebrat veliko pa ne, smo bili pri moji mami na kosilu, potem pa še na obisku pri tašči.. Očka zdajle daj spat Tio, jaz pa se odpravljam s prijateljicami na večerjouser posted image user posted image user posted image . Držite mi pesti da ga naša mala mis ne bo sračkala.

mirno noč želim vsem skupaj

user posted image user posted image , da si je mami vzela čas zase in šla na user posted image . Upam, da se boš imela fajn. Tia bo pa itak pridna, bo že očka poskrbel za to. Uživaj.

< Sporočilo je popravil TIMOTY -- 22.11.2008 19:51:35 >

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
22.11.2008 20:12:31   
Lona76
Dober večer.

Evo Taja spi, jaz sem na RR, Tilen gleda risanke možek pa dela večerjo.

Kristjan in Julija vse najboljše za vajini obmesečnici, bodita zdrava in razveseljujta vse okrog sebe.

Jagoga user posted image user posted image da se do ponedeljka pozdraviš in ti rata v Čateške. Hudimana otroc ne zbolijo pol pa me. Je pa res, da smo imeli malo mir glede Tajinega zdravja, se je končno malo opomogla, ampak mi žal zdej pa že oba neki smrkata. Upam, da pri Taji ne bo šlo kam naprej, za Tilna pa vem da bo ok, ker je ja že velik fant. Kar pa se hranjenja tiče je pa Taja ista. Če ima drugačno hrano ona za našo sigurno še prostor najdeuser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO:jagoga

user posted image user posted image user posted image Zdaj boš pa lahko šla na tekmovanje najdaljših bradavic.

user posted image user posted image user posted image .

NČK Anja in Matija pa sta definitivno tvoja in sta tok lušnauser posted image .

Margetka upam, da vam začne teža rasti, da bojo izvidi ok in da ne obiščete več pediatrične, ker vem da je za bruhatuser posted image user posted image .

Timoty upam, da ti izpit uspe in hvala za članek. Ta dr. Drobeževa ima našo Tajo na RA in je sestra že takoj rekla da cicibanove čevlje pa ne, madonca pri Tilnu so bili pa najboljši. Po moje za vsakega otroka drugače pa če jih maš 5 šestega ne boš znal zrihtatuser posted image .

Danes nam je celo ratalo it ven. Smo bili zunaj, sicer je bil mraz ampak je pa pasal en sprehod. Prej pa sva šla s Tilnom v City park za bundo pogledat in spet nič kar bi blo meni všečuser posted image  sem pa Taji kupila kapo, šal in rokavice, Tilnu majčko, meni pa pižamo hello kittyuser posted image . Gužva je bla pa taka, k bi zastonj dajal. Očitno vsi že nakupujejo za božič. Tudi mi smo se dogovorili po moji strani da se kupi samo za otroke, za moževo stran pa jih še nagovarjam.user posted image  Ma majo še tašča, mož in svakinja decembra rd, pa Tilen, moja mami in njen partner januarja. Vam povem to je bankrot. No kaj čmo.

Je pa danes celo moj mož ustal ponoči in dal Taji prvič flašo. In posledice drage moje. Gospodična je spala do 7:40 in se zbudila dobre volje. Drugače se zjutraj ob 6 zbuja z jokom. Sem mu rekla da bo danes tudi on vstal pa da vidimouser posted image

Mumu načvekaj se s prijateljicami in dobro se najej. Tia bo pa itak pridna.

Zdej pa grem še mal pospravt ker čez dan nisem nič.

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
22.11.2008 20:14:47   
Dinki
Vidim, da ste načvekale kar 25 strani v tem tednu. Ne vem, če mi bo uspelo vse prebrat.

Dan Vilma, seveda smo te pogrešale, dobrodošla spet med nami čvekicami user posted image . Lepo, da ste imeli fino, predvsem Dominik in Julija. No, mami je priletela nazaj malce zmatrana, ampak vidim, da so kljub temu ostali lepi spomini user posted image .
Upam, da se tole z zelenjavo uredi. Predvsem pa spanje od Julije user posted image .

timoty, hvala za članek user posted image ....ja, kot je napisala Mumu, so mnenja in priporočila različna. jaz osebno sem bolj za mehka obuvala.

Očka zdajle daj spat Tio, jaz pa se odpravljam s prijateljicami na večerjouser posted image user posted image user posted image . Držite mi pesti da ga naša mala mis ne bo sračkala.

Držimo pesti, ti pa UŽIVAJ MAXIMALNO user posted image

Zdej grem pa gledat film X files....
mirno nočko vsem skupaj user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
22.11.2008 20:16:32   
Lona76
Aja pa sem pozabila pohvalt moža. Je popravil pomivalni strojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tko da spet na veliko pomivam. Ja kar se pa mobilca tiče ma mami polnilc mi ga je posodila, morm pa itak nov mobitel kupit, pa ga še nisem hotla ker ga ima Taja takooooooo rada. Joj kok ji je dobruser posted image . In ko ga da iz rok nič ne slišim moram na zvočnik poslušat kaj mi na drugi strani govorijouser posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
22.11.2008 20:16:43   
tina50

seveda smo te pogrešaleuser posted image user posted image

še jaz ne sledim, pa sem res skoraj vask dan tukaj gor!user posted image

Z dopustom pa pridejo tudi novi problemi (pardon izzivi user posted image ).
Julija je pojačala nočno nespanje. Zadnje tri dni se je zbujala tudi na uro, največ je v kosu spala dve uri in pol.  Tako da mene spanje kliče. Že dolgo user posted image  Če ne prej bom možu rekla, da mi za 40 rojstni dan kupi en teden Jamajke. BOm šla tja sama in spalaaaa user posted image  

Jaz tudiiiiiiiuser posted image  , za spanje pa upam, da se čimprej porihta!

Včasih se mi zdi, da bom doktorirala iz tega, kako nafinitrati otroke. user posted image   Ampak sej bo, sem se tud mal pomirila ko sem brala zgodbe o neješnosti otrok, tako da enkrat bo že.

kJE PA SI TO BRALA? men bi tud to prišlo prav! men še pa sadja ne je!user posted image

Bo pa zdaj sadje gurala, potem pa to čisto nehala in prešla na zelenjavo. Jo pa imam na sumu, da je to zato, ker se non stop doji. Ja o Juliji govorim. user posted image  Tej moji malčici, ki tri mesece nazaj ni hotla joška sploh. Zdaj ni problem. Kjerkoli, zraven kogarkoli. NO le zraven Dominika se noče dojit. Bratec je še vedno zakon. Na bazenu pa.... Je pogruntala, da lahko gleda okoli, če vleče jošk v ustih sem ter tja.
Bom pripopala še kakšne slikce ob času.
In še nekaj. Moj sine bo imel čez 14 dni dve leti. Ne morem verjet, da je že tako velik. user posted image  V čatežu je začel ful govorit. Očitno se pozna, da smo bili cel teden skupaj. Najbolj mi je bil smešen, ker se je po bazenu drl: Moja mamaaaaaaaaaa. Ma to ful naglas. Se mi je tko fajn zdel. user posted image  Drugače pa se ful rad spušča po toboganu in govori: en, dva tli, gremoooooo. Ma tko je posrečen. user posted image  Bi lahko govorila še in še, je toliko tega.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je verjetno res najboljši občutekuser posted image user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
22.11.2008 20:19:22   
Lona76
Aja pa še Vilma upam, da bo začela vaša žabica še kaj drugega jest kot sadje. Sicer pa vem, da boš neki stuhtala. Če se zdej tko pridno doji, pa sta imeli na začetku probleme. Joj pa upam, da se kmalu kaj več naspite. In ne šele na potovanju za 40 rojstni dan. Pa mislim da na Jamajki nebi spala, za spanje si rajš kakšne topličke zamisli.user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
22.11.2008 20:19:34   
tina50

vilmi sem že poslala copatke in poštnin pride 0,48 centov, tko da Zala in Tina, če slučajno nobena iz Lj ne o šla na srečanje, vama lahko tut po navadni pošti pošljem.

šibam zdej

imaš zs

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
22.11.2008 20:20:11   
Dinki

Je pa danes celo moj mož ustal ponoči in dal Taji prvič flašo. In posledice drage moje. Gospodična je spala do 7:40 in se zbudila dobre volje. Drugače se zjutraj ob 6 zbuja z jokom. Sem mu rekla da bo danes tudi on vstal pa da vidimouser posted image

Sigurno obstaja neka korupcija med njima user posted image . A ima Taja kake žepke pri pižamici, da bi lahko preverila? user posted image
bravo očka user posted image ...ma se vidi, da je strelec user posted image , pa če me spomin ne vara ima celo isti dan RD kot jaz user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?