|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
21.11.2008 19:35:20   
Ursi2
Živjo, punce. Danes mi spet ni zselo prej se vsest za rač, da bi vas prebrala. Sem poskušala, pa ni šlo. pA SEJ  bom zvečer vse nadoknadla!!!user posted image
Smo bili danes zjutraj že spet pri mojih kjer smo delali, midva sva še v Avstrijo šla po novo  zalogo kapljic za železo za Lukija.
Potem pa sma bila doma pa se igrala in plesala pa knjige brala. Pa kr ni hotel zaspat in sma se spravila še v Mullerja po plenice in še druge stvari. Imajo danes in jutri 10% popust na vse nakupe. Je blo črno ljudi!user posted image

pA V PIKAPOLONICO SVA ŠLA IN sem mu kupila čeveljčke. So mi ful luškani pa 10€ sem dala zanje So pa taki mehki, ko da ne bi imel nič gor. Mu jih boma najbrž za Miklavža dala.
Še slikico: user posted image  So pa firme Playshoes, tuki je tudi njihova stran:
http://www.playshoes.com/en/shoes_walkingshoe_shoe.html

Jedilnik:
dojenje
zajtrk:puding na riževem mleku+rižolino
dojenje
malica: pečene bučke+polenta+korenček
dojenje
kosilo: prosena kaša+pečena zelenjava(bučke, cvetača, rdeča paprika, brstični ohrovt); na vrh pa še kaki in melona
večerja: ovseno mleko+prosena kaša+amarant+suho sadje+1/2banane
dojenje

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
21.11.2008 20:12:26   
Ursi2
URBAN in DAŠA VSE NAJBOLJŠE ZA OBMESEČNICO!!!!!!!!
user posted image

Jagoga, upam, da je zdravje že boljše in da boste jutri lahko šli v toplice!!!!!!!!!!!user posted image
Pošiljam vam en kup user posted image user posted image user posted image , da bo vse ok!!!!!!

Lona76, kak sonček je Taja!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Pa najbrž ful uživa na tistmu konjičku,al!?

Zala, upam, da ste že zdravi!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Dinki user posted image user posted image user posted image  za fajn noč!
Se pa tudi jz strinjam, da je najbrž bolje, da še počakaš s kivijem. Sej, ko je tudi veliko drugega sadja, na srečo.
Copatki, tile podloženi so pa ful luškani. Sem že jz tudi razmišljala, ali naj mu jih kupim, ali ne!!!?user posted image user posted image

Katiandi, čestitke za zobek(e)user posted image user posted image ! Za mleko in jajce v pecivu pa ne vem. Pomoje je boljši, da najprej poskusiš sam mleko in sam jajce, da vidiš, če bo kaka reakcija. Tako boš točno vedela, od česa je!Ampak to je samo moje mnenje,al!

Zofy, pridna da greš na tenis! Midva se spravljava že 2 leti, pa še dle od  ideje sploh nisma prišla!!!user posted image

Mumu, ful luškani čevelčki. Ma, za punčke so res noro lubane stvari!!!!!!  pA upam, da je bila noč kaj boljjša in da danes spet je, ker če ne se bo najbrž Tia kr malo prestrašla, ko bo vidla, kk mamci pokrovka z glave leti!!!!!!user posted image

Dinki, sej jz vedno kupujem zadnje minute darila. Sam letos sem pa rekla, da bi rada imela vse že kupljeno, preden se začne tista NORA GUŽVA. Ker itak ni ziher, da bomo zdravi in da bomo lahko letali okrog (pri malih za dan naprej ne veš, kaj prideuser posted image user posted image ), pa nočem ga včlačit takrat v centre, da bi kaj fasal.
Smo se pa tudi mi dogovorili za eno vsoto za tamale, za tastarejše pa smo rekli, da velja samo tisto, kar sami nardimo(narišemo, skvačkamo, spečemo,...............)Razen za starše bom nardila album vseh vnukov  in vnukinj in ga bomo skupaj dali) Pa za starša od mojega bom nardila album Lukijevo prvo leto!
KK st luškana s Titom!user posted image  pA KAK NASMEŠEK!!!!!!!! Sej ni čudno, da vse mamice in vse marčevke padajo na njega! No, dokler da še Luka ne, je tk vse ok!user posted image user posted image  A veš, da se mi zdi, ko gledat tole sliko, da je pa kr fejst tebi podoben! Sicer ne poznam tvojega, ampak nosek in usta oz. nasmeh, se mi zdi, da je čist tvoj!!!!!
Terida, čestitke Eriki za gimnastični podvig. Ma,  a že trenira za olimpijske igre!?user posted image
In super, da prideš na srečanje pa kr pripeli kolegico, pol jo bomo že mi prepričale, da bo začela tudi čvekati z nami, ne nas samo brati!!!!!user posted image

Katy13, upam, da je bila noč vredu in da nimate več vročine!!!!!!!!!

Grem pa pridem pol nazaj!!!!!!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
21.11.2008 20:56:15   
Ursi2
San, en kup user posted image user posted image user posted image , da bote zdravi, tako mladi kot tudi tamladiuser posted image
Kk je luškan Urban na uni sliki! Kk se smeji! Prav vidi se mu, kk je navihan!!!!!!!!user posted image
Pa čestitke za zobek!!!!!!user posted image user posted image

NČK, kak user posted image  je Anja. M, kk so lubani tile naši zakladki!!

Dinki, za titovo sedenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zofy, čestitke Juliji za stanje ob steni! user posted image user posted image user posted image Pa kam se jim tako mudi. Zakaj tk hitro mine tisti čas, ko so take male štručke!?user posted image

Katj, te je lepo malo brat! Si kr mislim, da je mogel Rok uživat v Atlantisu!!!!!user posted image
Jz sem tudi mislila, da bomo šli v nedeljo na bazen. Pa ne bo nič iz tega!user posted image  Ma dragi ene vaje z bendom, pa ne gremo nikamor. MOgoč boma pa kr sama šibnalauser posted image

Tina50, verjamem, da te jezi, ko Lan noče jesti. Sploh, ker res težko greš kam po kakih opravkih sama.
Kaj pa če res poskusiš, da ene par dni za vaju kuhaš kr naprimer kake puranje ali telečje zrezke ali faflice pa kak pečen krompir v pečici ali restan krompir na malo olja pa kako kuhano zelenjavo ali riž,........... Pa mu daš to za jest, takrat ko tudi vidva jeta. Tudi mi smo imeli probleme, ker kar ni hotel več kot kaki 2 žlički. Potem sem pa kuhala kr bolj take stvari in sem mu dala isto jest kot za naju, je pa začel jest. Aja, pa še ena fora je bila. Ni mi hotel odpret ust,ko sem šla z žlico proti ustom. pa sem rekla, pa nič, pa že nisi lačen. In sma midva jedla, paje gledal naju in sem mu dala jest z mojo žlico, je pa odpru tk na široko usta, da bi lahko slona pojedel. Tako mu zdej dam njegovo žlico, da se on igra z njo, jz pa ga s svojo navadno žlico fotram.
Ti pa kr uživaj na igri. Pa še za mene, si jo ful želim videt! Doma se bota tvoja moška tk porihtala, da na koncu še verjet ne boš mogla!!!!!!!!!user posted image

Meryy, kk ste luškani!!!!!!!!!!!! Kaj mu paše kapa pa šal!!!!!user posted image

No, da vas vprašam, a ve bote uporabljale šđale za vaše  sončke?Sem danes malo gledala, sam se mi zdi, da ga bo naš imel skoz v ustih, pol bo pa čist moker, bo pa slabši, kot pa če ga ne bi imel!user posted image

Mumu, tvoj oče je pa posrečen.user posted image No, in na kateri modni pisti te lahko vidimo?user posted image

Ne morem verjet, prišla sem skoz. Vsaj upam da sem uspela približno vse pokomentirat!
Grem še kaj nardit, pa še pol pridem kaj pogledat!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
21.11.2008 20:59:47   
mumu
Da bomo šle boljše volje v posteljo...

Veš kaj pomeni, če te mož objame in poljubi ko prideš domov,
te prijetno poboža po laseh, ti postreže z večerjo in te pol še
povabi v posteljo???

Da si falila hišo.....

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
21.11.2008 21:02:39   
Lona76
Dober večer!

Današnji dan je smotan. Mi je pomivalni stroj crknuuser posted image . In pomivam že cel večer posodo pa je spet ker smo večerjo jedluser posted image . Sicer je moj hvala bogu električar in ga je šel gledat, tko da je že odkril napako in bo jutri del kupil pa upam da bo delal in da ne bo iz pomivalnega stroja mešalc ratuuser posted image . Ja pa še polnilc za mobitel mi je crknu in zdej nisem mobilna. Ma k ma hudič mlade.
Taja pridno spi, Tilen pa z očitom neki na netu gleda, prej je pa Anico gledu. Komaj čaka petke da lahko Anico gleda. Prav da mu je všeč in da je zaljubljen vanjouser posted image . Ja kar hitro se zaljubi. Upam da ko bo starješi ne bo tako in mi ne bo vsak teden druge pripeljal domovuser posted image .
San super za nov zobek. Mi smo še vedno brezzobi, mogoče pa dobimo kakšnega za 9 mesecev? Je pa Urban tak ornk fant. Joj kakšne laske ma že. Se mi zdi da je naša Taja najbl čelava. Kaj čmo po očijuuser posted image
Mumu upam, da Tia danes kaj bolje je.
Drugače pa ma tudi Taja raje "našo" hrano. Sem pa začela tko prakticirat da kosilo jaz Tilen in Taja skupaj jemo, ker potem več poje. Če pa je samo pa manj poje. Je pa res en jedec ratal. Če jaz ali Tilen kaj jeva hoče tudi ona. No to se ji tudi vidiuser posted image . Ma taka velka lička. No je pa P rekla da bolš da ma mal zaloge.

Marvy res lušna slikca.

Ja MUMU res je zdej se hecamo, čez par let bo pa res kakšen marčevček kakšno marčevko domov prpelu bo pa ornk komedijauser posted image .

Tko zdej grem pa mal knjigico brat in spat, ker sem prav zmatrana, čleprav mi je danes celo ratalo popoldne s Tajo 15 min. oddremat.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
21.11.2008 21:03:33   
Lona76
IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Da bomo šle boljše volje v posteljo...

Veš kaj pomeni, če te mož objame in poljubi ko prideš domov,
te prijetno poboža po laseh, ti postreže z večerjo in te pol še
povabi v posteljo???

Da si falila hišo.....

user posted image user posted image user posted image user posted image  pa še res je verjetno.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
21.11.2008 21:08:43   
Lona76
Ja Tina50 tudi jaz ti želim čimlepši ogled predstave. Ata in Lan se bosta že porihtala. Kot je že Dinki napisala so naši zakladki brihtni k 100 hudičev. Npr. naša Taja je vedno ko sem šla jaz zvečer ven in jo je dal mož spat spala celo noč, če jo da pa on spat pa sem jaz doma pa niti pod razno lumpa malauser posted image
Ursi hvala za pohvala. Res je uživala na tem končku tko da ga bo mogoče miklavž prnesu, al pa božiček

Zdej pa res gremuser posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
21.11.2008 21:40:54   
Naša črtica koraka
Večer, gospe.
No, pa sem se spet malo nasmejala. Punce ve ste tako smešneuser posted image , v smislu dobrovoljnosti, ne neumnosti, da ne bo pomote. Ste me s svojimi sončnimi posti prav v dobro voljo spravle. user posted image

Danes sem bila pa jaz NČK100/h. Tale moja žvala potegne kilometre, da jih kar zmanjka. Kar naenkrat je LJ bližja. sem letala sem in tja, če je familija je en navaden sestanek prava organizacijska akrobacija! Ampak je rataluser posted image .

Ponoči pa - katastrofa, da jo vikaš!
Nosek, lakota, vroče ... itd. zbujanje non stop, potem pa jok, da mi je bilo prav hudo, revček. Pa skoz jo moram pazit, ker ona napol v slnu, hop na vse 4 in gre, ko tank na žive in mrtve ... če gre slučajno v zid ne odneha, kar naprej kobaca na mestu (ko v kakšni risanki).

Seveda je pa potem zaspana že takoj, ko se zbudi. In po opoldanskem spancu je v roku ure spet zaspana ... in če vmes ni nahranjena je jooooj, ne more ne jesti, ne spati. Tako da je njena mami postala kung fu kuharica user posted image , je to čisto dobro proti lenoritisu, slabo pa za prste ...

Zajtrk: najprej je hotela MOJ čaj. user posted image  Prav iz MOJE šalce, čeprav je bil v njeni isti. Potem je pa pojedla jabolko in prepečenec naribana v kašo.
Malica: dojenje, zaspana ko #
Južna: cvetača v juhi, malo polente in zdrobljena bučna semena.
Malica: dojenje
VEčerja:na riževem mleku kuhan korenček, malo kosila brez bučnih semen, na riževem mleku kruh, dojenje

V celje ne pridem, ker bom imela drug teden samo skakanje okrog. Snega pa ne bo, sem se zmenila za naslednji dan zvečer user posted image . Ampak za Kranj ... ok, bom še za celje naročla, kej več pa ne, me bojo drgač ocarinl!

NASMEŠKI: ja, eni naši zakladki majo čist po mamicah nasmeške: bani in titek pa verjetno tudi moja anja, pa julija od Vilme ...

POPRAVLJENI RAČUNALNIKI: user posted image user posted image user posted image

POKVARJENI STROJI: user posted image user posted image  MOŽ=električar=user posted image

moj mobi je pa anja zadnjič tako preslinila, da mikrofon ne dela več. LAhko samo poslušam, jezikat nazaj pa ne morem. Za ene je to idealen mobiuser posted image . Mojemu možu je kar všeč.

eee ... Kaj sem ... nekaj sem še hotela povedat ... puzabla, aprastiteuser posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
21.11.2008 21:44:12   
Naša črtica koraka
user posted image

nočko!

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
21.11.2008 21:45:35   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

aja, pozabila sem pa na najpomembnejše:

ČESTITKE BANIJU ZA 8 MESECEV IN DAŠI ZA 9 (to je pa že čist tu mač, btw)!!!

user posted image user posted image user posted image , sam hitr je pa res šlo

ja pismo, tako hitro je šlo, da me je sezulo od brzine...

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
21.11.2008 21:53:04   
Ursi2
NČK, kaj sta posrečena! user posted image user posted image user posted image Ma, se mi kr zalušta čimprej še kakega met!!!!!!!user posted image

Ma, sem se nasmejala tvojmu postu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sPLOh tisto, kk rine z glavo v zid. No, naš ne v zid, zato pa v Rob postle ali pa se tk zasuče, da se čist zakela in ne more nič več!user posted image
Ja, čaj pa voda pa sok je itak 1000x bolj dober iz naših kozarcov, kot pa iz njihovih! Le zakaj!??user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2336
21.11.2008 21:57:26   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

TINA50: s me sppmnila, ko si zadnjič pravila da ste fafljice zunaj pekli ... da te vprašam ali ste jih v letni kuhinji pekli ... kako se obnese, plusi, minusi?
Saj ne, da bom v kratkem delala letno kuhinjo, a morda jo bo pa moja snaha, pa rabm vedt, da bom lohk pametna!user posted image

pekli smo jih v kaminu, postavljen zraven letne kuhinje, ki pa še ni čisto gotova tako, da kuhat v njej še ne moremo! lahko ti bom povedala potem spomladi, ko bo gotova, ker letos se ni splačalo, da bi dali kuhalno ploščo pa vse notri, ker še nebi mogli koristit,.....zunaj je maraz...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2337
21.11.2008 22:37:37   
tina50
no, pa smo naredili baseuser posted image

moj igrce igra, pa lah mal vas pokomentiram!

copatki a je katera  že dobila odgovor na tisti e-mail, ko sem ga jaz dala, a imajo podložene?

hvala vsem za spodbudne besede glede hrane in spanja! ja bo naš mali črv jedel tist kar boma midva, sam morm še pogrunata neki za malco, da bo jedel, ma bo že se porihtal! glede spanja Lana  in mojagauser posted image , se bosta pa tudi porihtala, če ne bo pač malo joka, potem pa bo!

a v mullerju je pa kr popust? ja bomo pa mogoče jutri šli?? bomo vidli kaj bo moj rekel na to, če bo čas! če več kupiš, se pa kr splača!

Nčk Anja je pa tak cukr na sliki (na obeh slikah(pa tudi sin)), da bi ti jo kr vzelauser posted image user posted image user posted image

san, meryy, dinki vaši fantički so tut kr za pojest

Katy13, upam da je Taja že boljše in da je bila noč vreduuser posted image user posted image

Terida pridi, pridi na srečanje in pripelji kolegicouser posted image user posted image  in user posted image user posted image  za sedenje, špago!

Ursi2 user posted image user posted image  za kupljena darila! jaz sem se pa letos odločila in sem že tudi naročila pri big bangu foto knjižice z našemu fantičku in jih bomo podarili za božička našim doma, tašči in tastu, ter omici(stari mami od mojga dragega)! jaz mislim, da je to kr lepo darilo, ker so itak vsi nori na Lana, imajo pa že tako polno rit vsega, tako da,..... nečkom bom pa kupila kakšno igračo oz. igrice!
vam bom pokazala knjigice na srečanju, ker jih bom šla prej iskat!!

marita user posted image user posted image za čohanje, da bo čimprej nehal oz, da se čimprej zaceli.

lucalu, hvala, ker si mi povedala, kje je trgovina! vem kje je to!!

jagoga upam, da je vaše zdravje ok. in imejte se lepo v čatežu!

TIMOTY ti kr pridi na srečanje, sploh ni važno če si "sveža", vseeno te sprejmemo za našouser posted image user posted image ! nevem, zdej bo verjetno v petek 28.11., bomo se še zmenile, glede na vreme in kaj bodo rekle ostale!

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
21.11.2008 22:44:28   
Ursi2
Srečanje: Meni je vseeno, ali je v čet ali v pet. Tako da naj še druge povejo, kaj jim bolj odgovarja!

Jz pa morem zdejle še eno Power point predstavitev nardit, pa kr nekak nimam pravih idej. Vse drugo zravn po internetu iščem!user posted image user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
21.11.2008 22:49:44   
mergetka
IZVIRNO SPOROČILO: san

IZVIRNO SPOROČILO: mergetka

Ojla, mamce!

Malo sem vas prišla pozdravit. Vidim, da me pogrešate... user posted image
Skor nimam več časa brat RR. Malo obiskujemo ZD (zaradi teže bomo mogoče šli naprej v pediatrično), malo berem (Julla, pa Semoličevo (Igriva vadba za dojenčka) - ful priporočam oboje, jaz sem čist noter padla!!), pa velik cartam Matica.

Nč, uživajte s svojimi zakladki!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

ooo, hvala za priporočili, ta druge ne poznam, bom mal pogledala.
kako pa je s težo, a stagnira, al gre prepočasi gor, no, upam, da vsaj pada ne. držim pesti, da bo vse ok. sicer si pa ti zelo drobna, pa je mogoče po tebi.... a je pa lepo?

Ojla, mamice!

Hvala vsem za dobre želje. Ja, teža ni šla gor že 1 mesec in 3 tedne, tko da sva res pristala na pediatrični.
Sej ne vem, kje naj začnem, ker se je zgodilo tolk tega in bi lahko napisala roman ;). Bom raj bolj na kratko, ker ste ve itak tolk napisale, da ne vem, kdaj vas bom uspela nadoknadit....

V glavnem, zgleda, da se moj mali škratek težje navaja na GH, ker je pri 6. mesecih mel 7400 (približno) in tolk ma tudi sedaj... Sicer so mu naredili veliko testov in rezultate izvem naslednji teden. Če ne prebavlja KM (kot ga v njegovih mesecih tudi sama nisem), pa zaenkrat nočejo testirat, ker je še premlad in bodo to naredili, če se nič drugaga ne najde oz. se teža ne začne vzpenjati.

Zdaj ga moram 5x na dan hranit z GH  in mu potem ponudit zizo in nato še infatrini (ki pa ga zavrača, vedno!). Zdaj mam občutek, da je še manj GH, ker jo ima na spisku tako pogosto.user posted image Ne bi mu rada uničila njegov čut za sitost še preden ga čist razvije...

Pediatrična je pa za mamice user posted image . Še na wc ne moreš iti kje v bližini in pol letiš v spodnji štuk in cel čas misliš, a se user posted image že joče, al kaj.... Matic je tu (skor prvič) jokal s solzami...user posted image   Da ne govorim o tem, da ne poskrbijo za hrano, še čaja ti skor ne dajo... tu mač, mislim res!!!! Sej vem, da smo mamice v takih situacijah bolj občutljive, ampak da so take razmere, si pa res nisem mislila. Včasih mamice res niso bile z malčki v bolnici, zdaj pa so in razmere se niso temu dejstvu skoraj nič prilagodile - pa bi se morale!! Eh, brez veze, boljše da neham. Upam, da bo v novi kaj drugače...

Drugače je pa mali ful živahen, skoz neki muva. Če je v naročju, bi se kr obračal... na tleh se kotali in puza, pa v bolnici je začel rito dvigat in se postavljat v položaj za plazenje user posted image user posted image . Radoveden je 100/uro, pa BABA govori in se ful smejeuser posted image user posted image user posted image .
To težo bomo pa tudi zrihtali, upam da ni kaj drugega, kaka alergija ali neprebavljanje...

Vsem čestitke za obmesečnice in rojstne dneve (neki sem oplazila, da se govori user posted image )!!!!

Aha, ta knjiga od Semoličeve je res fajn, notri so vaje z valjem, žogo, pa ful piše o tem, kako pravilno spodbujati obračanje, kotaljenje, plazenje, aktivno sedenje in nazadnje hojo.

Evo linka, če katero zanima:
http://www.zdravo-gibanje.si/index.php?id=razvoj_vadba_dojencka

Sem vseeno napisala cel romanuser posted image . Lepo se mejte in uživajte s svojimi sončki user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
21.11.2008 22:59:24   
san
jst bom kmalu kot tisti ubogi fižolček, k mu je trebušček počil, tolk sem se do solz nasmejalauser posted image user posted image user posted image ....kaj vse pišete....user posted image

nčk, anja in matija sta pa user posted image user posted image user posted image . pa anja ma tvoj pogled. kot da bi me ti gledala iz une fotke....

tina, še imajo tiste rdeče snežake podložene, sm vidla slikco. ful prijazna gospa! pa hvala za naslov

mumu, tvoj oči je pa mega modern gospod

nčk, men je dons moj mobi padu v lužo, ko sm iz avta stopila, na srečo še deluje, revež... je že vsega hudga vajenuser posted image

šal, mi imamo trenutno rutko tako plišasto okoli vratu, šal mu bom pa tud dajala. je banči tak fejst zmrzljivček.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
21.11.2008 23:08:52   
san
oh, margetka, držim pesti, da bodo izvidi ok in da ne bo kaj hujšega. se bo že privadil na gh, pač počasneje. je pa res zoprno, da ga moraš silit tolikokrat jest, če on še ne čuti takšne lakote. no, držim pesti, da se vse uredi in teža začne vsaj malo naraščat.user posted image user posted image user posted image
s pediatrično pa sama tudi nimam dobrih izkušenj. sem vedno na stolu notri prespala ob otrocih, za jest pa itak nisem dobila nič. za pit še manj... na infekcijski sm pa mogla še doplačat to, da sm na stolu v sobi lahko čez noč ostala, še sedaj vem 8800 sit na noč pred osmimi leti!
upam, da vama ne b več treba nazaj!!!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
21.11.2008 23:26:41   
Špela100
user posted image  Čvekice, čvekice!!!!!!!!!!!user posted image  

Najprej vse najboljše Daši, pa Urbančku in Lucalu...upam, da sem to dobro izpeljala in si zapomnila. Sem slaba v teh čestitkah, ker čas tako leti, da me povozi vse skupaj. user posted image user posted image user posted image

Slikce...lušni, lušni vsi od mamic do sončkov. user posted image user posted image

Mumu: fensi šmensi bo ta tvoja hčerkica, samo upam, da podplati zdržijo  pri njenih obratih user posted image  -rokerica mala.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
22.11.2008 0:05:45   
Špela100
user posted image  Ma kaj sem naredila...prehitro odposlala.....
kje sem ostala??

MUMU: ja tudi tvoje ime je posrečeno, sem tudi jaz na srečanju vprašala 2x, user posted image user posted image , sem mislila, da je to tvoj nadimek al kaj podobnega....no saj tudi mi nismo v povprečnih imenih user posted image , ne jaz,  hčerka pa sploh ne user posted image user posted image , zdaj nas maks malo vleče v povprečje...user posted image user posted image

KIVI to da je samo strup prvič slišim...zakaj pa naj bi bil sam strup??

Naša črtica koraka
Prekorokerice zmorejo s svojimi fafljicami zamahniti več kot miljavženkrat med aerošopingom. user posted image

Ja ti jih tudi pihneš učitlca....

MARITA user posted image  za ušesko od Maksa

JEDILNIK in kakšne eksotične jedilnike imate nekatere
- dojenje +piškot
- mala skutka sadna LM
- polenta+ finokio ( koromač ali janževec)
- dojenje
- dojenje
- dojenje ja danes smo bili sitni, so zgornji enki ven prišli in je bil cel dan juhuhu, je spal od 11-12 dopoldne, potem pa do pol sedmih nič...no zdaj pa spi...

JAGOGA uživaj v Čatežu....čeprav vseeno ne bi bila na tvojem mestu user posted image user posted image user posted image   tašča, taščica....

SREČANJE: ja na žalost bi meni bil to bolj projekt kot sprehod user posted image  , mi je malo daleč...user posted image

PRASKANJE PO UŠESKU: ja tudi maks to dela in sem ga že peljala uha pogledat, pa je ok, zgleda, da jim to paše...

DINKI a ti boš pa ukinila darila za starejše- bližnje, recesija pa to  user posted image user posted image user posted image , ja saj sem tudi jaz že to študirala, ker nas je že preveč ratalo in če vsakemu samo eno majhno malenkost- neumnost kupiš se ful nabere...pa četudi v DM-JU user posted image user posted image user posted image , ne NČK??? user posted image
Otrok imam pa tudi dosti , tako, da pod jelko ne bo prazno, sigurno ne. Imam  enih 7 otrok za obdarit. Pa raje njim malo več, ker se jim potem tako lepo svetijo učke, ko kaj dobijo.

URSI2: jaz bi tudi že kaj rada nakupila za božička...jaz tako uživam, ko kupujem darilca in jih potem zavijam, pa dam vse pod jelko, pa potem to delim...juhu...se že veselim...no januarja se malo manj veselim, ko dobim izpisek iz banke...ma saj se samo enkrat živi in s sabo ne bom nič odnesla, mi je pa toplo pri srcu, ko komu kaj dam. user posted image

TERIDA samo to te prosim, da ne mene zašpecat pri komisiji za slovenistke, ker bom dobila trajno izgnanstvo iz rr-ja user posted image user posted image
In bravo vse pohvale tvoji gimnastičarki user posted image , ji bo teta špela100 pokazala še par for, ker je 12 let gimnastiko trenirala user posted image , sicer je zdaj cela zakrnela in ji vse kosti pokajo sam kakšen nasvet ji pa lahko dam user posted image

SAN usposobi že tale tvoj kompič, ker te pa že mal pogrešam

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
22.11.2008 0:46:57   
Špela100
user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Večer, gospe.
No, pa sem se spet malo nasmejala. Punce ve ste tako smešneuser posted image , v smislu dobrovoljnosti, ne neumnosti, da ne bo pomote. Ste me s svojimi sončnimi posti prav v dobro voljo spravle. user posted image

Danes sem bila pa jaz NČK100/h. Tale moja žvala potegne kilometre, da jih kar zmanjka. Kar naenkrat je LJ bližja. sem letala sem in tja, če je familija je en navaden sestanek prava organizacijska akrobacija! Ampak je rataluser posted image .

Ponoči pa - katastrofa, da jo vikaš!
Nosek, lakota, vroče ... itd. zbujanje non stop, potem pa jok, da mi je bilo prav hudo, revček. Pa skoz jo moram pazit, ker ona napol v slnu, hop na vse 4 in gre, ko tank na žive in mrtve ... če gre slučajno v zid ne odneha, kar naprej kobaca na mestu (ko v kakšni risanki).

Seveda je pa potem zaspana že takoj, ko se zbudi. In po opoldanskem spancu je v roku ure spet zaspana ... in če vmes ni nahranjena je jooooj, ne more ne jesti, ne spati. Tako da je njena mami postala kung fu kuharica user posted image , je to čisto dobro proti lenoritisu, slabo pa za prste ...

Zajtrk: najprej je hotela MOJ čaj. user posted image  Prav iz MOJE šalce, čeprav je bil v njeni isti. Potem je pa pojedla jabolko in prepečenec naribana v kašo.
Malica: dojenje, zaspana ko #
Južna: cvetača v juhi, malo polente in zdrobljena bučna semena.
Malica: dojenje
VEčerja:na riževem mleku kuhan korenček, malo kosila brez bučnih semen, na riževem mleku kruh, dojenje

V celje ne pridem, ker bom imela drug teden samo skakanje okrog. Snega pa ne bo, sem se zmenila za naslednji dan zvečer user posted image . Ampak za Kranj ... ok, bom še za celje naročla, kej več pa ne, me bojo drgač ocarinl!

NASMEŠKI: ja, eni naši zakladki majo čist po mamicah nasmeške: bani in titek pa verjetno tudi moja anja, pa julija od Vilme ...

POPRAVLJENI RAČUNALNIKI: user posted image user posted image user posted image

POKVARJENI STROJI: user posted image user posted image  MOŽ=električar=user posted image

moj mobi je pa anja zadnjič tako preslinila, da mikrofon ne dela več. LAhko samo poslušam, jezikat nazaj pa ne morem. Za ene je to idealen mobiuser posted image . Mojemu možu je kar všeč.

eee ... Kaj sem ... nekaj sem še hotela povedat ... puzabla, aprastiteuser posted image

O pozdravljena NČK 100 user posted image user posted image , ti imaš pa res eno žvalo...škoda, ker me nisi ti zadnjič s srečanja peljala domov. user posted image  Bi šlo skozi ovinke.

Ja tudi maks, se obrne v spanju na levi bok in hop se že gunca na vseh 4, pol pa z glavo v povšter udari, ker jo ne more pokonci držati...

Ti NČK ne reklamiraj preveč tega tvojega mobija, da mi ga moj slučajno ne kupi za božička. user posted image user posted image  Moj  je vseh muh poln.

No zdaj pa gre pokrovka pod tuš in mal brat romantiko, pol pa mižule.

Neposredna povezava do sporočila: 2345
22.11.2008 8:06:24   
mumu
JULIJA

user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
22.11.2008 8:08:36   
mumu
KRISTJAN

user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
22.11.2008 8:26:12   
lucalu
Dobro jutro mamice! Kaj bo dobrega?
Naša noč... spet katastrofa! No ja, saj bo bolje...
Samo na brzino, da voščim slavljencema, potem grem uspavat detece in pridem nazaj...

Kristjan in Julija iskrene čestitke ob vajini obmesečnici!!! Veliko zdravja, sreče in novih podvigov vama želim!!!user posted image user posted image  

Evo, toliko za zdaj... se "slišimo" kasneje...

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
22.11.2008 11:21:58   
TIMOTY

JULIJA in KRISTJAN vse naj naj in da bosta zdrava, vesela.....

user posted image

Zdej pa moram it, učenje, ob 14 h izpit. Pol vas mam pa ful za prebrat. Lep dan vam želim

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
22.11.2008 11:25:03   
Dinki
dan user posted image ,

kako sta kaj danes?
upam, da ste vsi zdravi in zunaj ker je tako lepo. No, zjutraj je bilo res nebeško, je tako lepo sonček sijal, zdej se je pa malo skril, ampak ga pričakujem nazaj in ko se Titek zbudi, ga šibneva ven. oči bo pa kosilo skuhal user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Pa za starša od mojega bom nardila album Lukijevo prvo leto!
KK st luškana s Titom!user posted image  pA KAK NASMEŠEK!!!!!!!! Sej ni čudno, da vse mamice in vse marčevke padajo na njega! No, dokler da še Luka ne, je tk vse ok!user posted image user posted image  A veš, da se mi zdi, ko gledat tole sliko, da je pa kr fejst tebi podoben! Sicer ne poznam tvojega, ampak nosek in usta oz. nasmeh, se mi zdi, da je čist tvoj!!!!!

ursi2, to z albumom je pa ful dobra ideja user posted image ....mogoče bi pa jaz naredila za stare starše koledar 2009 s slikicami od Titka user posted image ....uf, hvala za idejo!
Pa hvala tudi tebi za pohvale mojega najdražjega user posted image .

Lona76, upam, da stroj že pere posodo user posted image . Za polnilc pa tako, če se ga ne da popraviti, piši božičku za nov telefonček user posted image .

NČK, ful sta user posted image user posted image  tvoja 2 otročička user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tina50

copatki a je katera  že dobila odgovor na tisti e-mail, ko sem ga jaz dala, a imajo podložene?

Ja, sem dobila, hvala tina50. Ima pa te s krznom podložene enake, torej te s sneženim možem. sem mislila, da bo kaj več izbire. Bom še mal po eBayu pogledala če so kaki taki.

IZVIRNO SPOROČILO: mergetka

V glavnem, zgleda, da se moj mali škratek težje navaja na GH, ker je pri 6. mesecih mel 7400 (približno) in tolk ma tudi sedaj... Sicer so mu naredili veliko testov in rezultate izvem naslednji teden. Če ne prebavlja KM (kot ga v njegovih mesecih tudi sama nisem), pa zaenkrat nočejo testirat, ker je še premlad in bodo to naredili, če se nič drugaga ne najde oz. se teža ne začne vzpenjati.

user posted image  Mergetka, tole mi je bilo pa prav hudo ko sem brala. Mali Matic user posted image . Jaz vam pošiljam en moljon tavžent petsto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da nebi testi pokazali nič slabega in da Matičku tekne GH vsak dan bolj, kilce gredo pa samo še GOR! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Dinki -- 22.11.2008 11:27:09 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?