mergetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: san IZVIRNO SPOROČILO: mergetka Ojla, mamce! Malo sem vas prišla pozdravit. Vidim, da me pogrešate... Skor nimam več časa brat RR. Malo obiskujemo ZD (zaradi teže bomo mogoče šli naprej v pediatrično), malo berem (Julla, pa Semoličevo (Igriva vadba za dojenčka) - ful priporočam oboje, jaz sem čist noter padla!!), pa velik cartam Matica. Nč, uživajte s svojimi zakladki!!!!!!! ooo, hvala za priporočili, ta druge ne poznam, bom mal pogledala. kako pa je s težo, a stagnira, al gre prepočasi gor, no, upam, da vsaj pada ne. držim pesti, da bo vse ok. sicer si pa ti zelo drobna, pa je mogoče po tebi.... a je pa lepo? Ojla, mamice! Hvala vsem za dobre želje. Ja, teža ni šla gor že 1 mesec in 3 tedne, tko da sva res pristala na pediatrični. Sej ne vem, kje naj začnem, ker se je zgodilo tolk tega in bi lahko napisala roman ;). Bom raj bolj na kratko, ker ste ve itak tolk napisale, da ne vem, kdaj vas bom uspela nadoknadit.... V glavnem, zgleda, da se moj mali škratek težje navaja na GH, ker je pri 6. mesecih mel 7400 (približno) in tolk ma tudi sedaj... Sicer so mu naredili veliko testov in rezultate izvem naslednji teden. Če ne prebavlja KM (kot ga v njegovih mesecih tudi sama nisem), pa zaenkrat nočejo testirat, ker je še premlad in bodo to naredili, če se nič drugaga ne najde oz. se teža ne začne vzpenjati. Zdaj ga moram 5x na dan hranit z GH in mu potem ponudit zizo in nato še infatrini (ki pa ga zavrača, vedno!). Zdaj mam občutek, da je še manj GH, ker jo ima na spisku tako pogosto. Ne bi mu rada uničila njegov čut za sitost še preden ga čist razvije... Pediatrična je pa za mamice . Še na wc ne moreš iti kje v bližini in pol letiš v spodnji štuk in cel čas misliš, a se že joče, al kaj.... Matic je tu (skor prvič) jokal s solzami... Da ne govorim o tem, da ne poskrbijo za hrano, še čaja ti skor ne dajo... tu mač, mislim res!!!! Sej vem, da smo mamice v takih situacijah bolj občutljive, ampak da so take razmere, si pa res nisem mislila. Včasih mamice res niso bile z malčki v bolnici, zdaj pa so in razmere se niso temu dejstvu skoraj nič prilagodile - pa bi se morale!! Eh, brez veze, boljše da neham. Upam, da bo v novi kaj drugače... Drugače je pa mali ful živahen, skoz neki muva. Če je v naročju, bi se kr obračal... na tleh se kotali in puza, pa v bolnici je začel rito dvigat in se postavljat v položaj za plazenje . Radoveden je 100/uro, pa BABA govori in se ful smeje . To težo bomo pa tudi zrihtali, upam da ni kaj drugega, kaka alergija ali neprebavljanje... Vsem čestitke za obmesečnice in rojstne dneve (neki sem oplazila, da se govori )!!!! Aha, ta knjiga od Semoličeve je res fajn, notri so vaje z valjem, žogo, pa ful piše o tem, kako pravilno spodbujati obračanje, kotaljenje, plazenje, aktivno sedenje in nazadnje hojo. Evo linka, če katero zanima: http://www.zdravo-gibanje.si/index.php?id=razvoj_vadba_dojencka Sem vseeno napisala cel roman . Lepo se mejte in uživajte s svojimi sončki !!!!
|