TIMOTY
|
IZVIRNO SPOROČILO: san Kakšen cukr! Copatki so pa zelo kjut. IZVIRNO SPOROČILO: mumu Več pa pozneje, se gremo probat uspavat z mlekom, ker drzga spet ne je. Dinki mogoče pa ona zarad mojga imena noče jest, ker ga imam po ultra suhic . Pa sej či bla lačna bi po mojem jedla, al ne , sicer si je pa že dost zaloge nabrala, se je v 14 dneh zredila za pol kile . Tia- za pridobljene grame, je pa pridna. Če bi bla lačna bi sigurni jedla. Sej bo, nč sekirat. IZVIRNO SPOROČILO: meryy pozdravček vsem tudi od mene Kako je luškan!! Cukr! IZVIRNO SPOROČILO: mumu Mogoče bi pa rojstne dneve mamic pripisale k seznamu rojstev? Ja, to bi blo še najbolj. IZVIRNO SPOROČILO: mumu Ursi2 ti si pa res 1A, vse imaš pod kontrolo , jst o darilih še nč ne razmišlam, joj lažem, razmišlam kaj vse bi lahko jst dobila . , pametno! IZVIRNO SPOROČILO: san no, danes sem imela leteče. zdej mam pa mal miru. pa verjetno ne za dolgo... no, na naš 8 mesec je pokukala ven prva zgornja enka, predvidevam, da bo do večera še dvojka, vsaj zgleda tako in točno en mesec nazaj je bilo tako s spodnjima enkama . zgleda dobivamo zobe na obmesečnice za zobke. To je pa fora, da zrastejo glih na obmesečnice. IZVIRNO SPOROČILO: Dinki IZVIRNO SPOROČILO: san joj dinki, kolk sta s titkom luštna na tej fotki , pa že skoz ti hočm povedat, da ma tamali čist tvoj nasmeh!! ej to, da ima moj nasmeh me je pa čist ganilo. Hvala San . Ne vem zakaj sem tako vesela ko mi nekdo reče, da ima kaj mojega....verjetno zato ker se to zgodi tako malokrat , od vseh samo poslušam kako je Tit isti očka. Enkratna sta na fotki in res ma tvoj nasmeh. Cartana fotka- ful. IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 Živjo, punce. Danes mi spet ni zselo prej se vsest za rač, da bi vas prebrala. Sem poskušala, pa ni šlo. pA SEJ bom zvečer vse nadoknadla!!! Smo bili danes zjutraj že spet pri mojih kjer smo delali, midva sva še v Avstrijo šla po novo zalogo kapljic za železo za Lukija. Potem pa sma bila doma pa se igrala in plesala pa knjige brala. Pa kr ni hotel zaspat in sma se spravila še v Mullerja po plenice in še druge stvari. Imajo danes in jutri 10% popust na vse nakupe. Je blo črno ljudi! pA V PIKAPOLONICO SVA ŠLA IN sem mu kupila čeveljčke. So mi ful luškani pa 10€ sem dala zanje So pa taki mehki, ko da ne bi imel nič gor. Mu jih boma najbrž za Miklavža dala. Še slikico: So pa firme Playshoes, tuki je tudi njihova stran: http://www.playshoes.com/en/shoes_walkingshoe_shoe.html Čeveljčki so ful hudi, pravi frajer bo v njih. Jst sm Bla tud v petek v Mullerju, da sm mal popust izkoristla. Pa mamo zalogo . IZVIRNO SPOROČILO: mumu Da bomo šle boljše volje v posteljo... Veš kaj pomeni, če te mož objame in poljubi ko prideš domov, te prijetno poboža po laseh, ti postreže z večerjo in te pol še povabi v posteljo??? Da si falila hišo..... , super... IZVIRNO SPOROČILO: Lona76 Taja pridno spi, Tilen pa z očitom neki na netu gleda, prej je pa Anico gledu. Komaj čaka petke da lahko Anico gleda. Prav da mu je všeč in da je zaljubljen vanjo . Ja kar hitro se zaljubi. Upam da ko bo starješi ne bo tako in mi ne bo vsak teden druge pripeljal domov . To si pa dobro napisala . Tako hitro odraščajo... ljubezen, puberteta, šola..... kaj vse nas še čaka IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka Danes sem bila pa jaz NČK100/h. Tale moja žvala potegne kilometre, da jih kar zmanjka. Kar naenkrat je LJ bližja. sem letala sem in tja, če je familija je en navaden sestanek prava organizacijska akrobacija! Ampak je ratal . , da je vse ratalo. Ti pa si faca, se vedno nasmejim . IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka moj mobi je pa anja zadnjič tako preslinila, da mikrofon ne dela več. LAhko samo poslušam, jezikat nazaj pa ne morem. Za ene je to idealen mobi . Mojemu možu je kar všeč. eee ... Kaj sem ... nekaj sem še hotela povedat ... puzabla, aprastite Meni je glih tako zaslinu cel mobi in mam zdej neka nadomestna ja , si moram novga nabavt. Kolk sline imajo na zalogi . IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka Kakšna lepa fotka. Prav posrečena. Ful sta prikupna- 2 sončka. IZVIRNO SPOROČILO: tina50 TIMOTY ti kr pridi na srečanje, sploh ni važno če si "sveža", vseeno te sprejmemo za našo ! nevem, zdej bo verjetno v petek 28.11., bomo se še zmenile, glede na vreme in kaj bodo rekle ostale! HVALA, za te lepe besede. Ja, jst samo v ćetrtek ne morem - dopoldne mamo še cepljenje. Če pa bo kater drug dan pa pridem. Margetka: Upam, da se vam bo to s težo čimprej poštimalo, držim pesti. . Hvala za link. Pa, da se boste čimmanj zadrževali na pediatrični. Tud pr nas so grozni baje, pa sestre tud... tako sm slišala. IZVIRNO SPOROČILO: Dinki dan , kako sta kaj danes? upam, da ste vsi zdravi in zunaj ker je tako lepo. No, zjutraj je bilo res nebeško, je tako lepo sonček sijal, zdej se je pa malo skril, ampak ga pričakujem nazaj in ko se Titek zbudi, ga šibneva ven. oči bo pa kosilo skuhal . za očija, da je bil priden in je skuhal kosilo! IZVIRNO SPOROČILO: jagoga IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 Jagoga, upam, da je zdravje že boljše in da boste jutri lahko šli v toplice!!!!!!!!!!! Pošiljam vam en kup , da bo vse ok!!!!!! Ali katera ugane, zakaj še vedno na forumu visim? Mogoče zato, ker sem doma ostala . Na poti v Čatež je trenutno sam taveliki sin z nono in nonotom. Tomažu so pikepoke malo pomagale, je že malo boljši, zdaj pa prosim pošljite še eno rundo pokapok še zame. Me je ta prehlad čist polegel, še gledat ne morem, tako me oči bolijo in solzijo. Ampak ko se tega prehlada in kašljanja rešiva tudi midva, bova tudi midva odrinila proti Čatežu. Upam, da bova do ponedeljka že dobra in da ne bo v ponedeljek snežilo, da bova tudi midva malo plavala. Da boš čimprej zdrava in šla v toplice ti pošiljam en kup ....... IZVIRNO SPOROČILO: tina50 TIMOTY , za izpit! JAz pa nimam nobene volje, da bi se vpisala naprej(mam srednjo zdrvastveno), pa saj me v to smer naprej niti ne veseli preveč! HVALA. Danes je bla pa srednja žalost, sploh nevem, če bom nardila patologijo, pa sm se ful učila...so bla pa vprašanja tako zvito zastavljena, da tud če si znal, nisi nč znal. Sm jezna, ko . Sploh nevem zakaj sm se tolk učila, bi raje več cajta mojmu sončku posvečala. Kje pa delaš, če lahko vprašam ??????? IZVIRNO SPOROČILO: Vilma No drugi izziv pa je to, da se je Julija tokrat spuntala z zelenjavo. No ne samo z zelenjavo, tudi s polento, grisom, kuskusom... Skratka je samo sadje in po pravici povedano se sekiram okol tega. Sprobavam vse: korenček zmešam z jabolkom, celo bučke sem zmešala s hruško... Ne gre. In to bučke, ki jih je imela najraje. Sicer se je upor proti zelenjavi začel že pred Čatežom tokrat pa je izbruhnil z vso silo na plan. Sem ravno na forumu brala par fint, moram poskusit, če bo kaj palilo. Včasih se mi zdi, da bom doktorirala iz tega, kako nafinitrati otroke. Ampak sej bo, sem se tud mal pomirila ko sem brala zgodbe o neješnosti otrok, tako da enkrat bo že. Nč se sekirat, ker zdej ne je zelenjave, ko bo pripravljena jo bo spet jedla kot velika. Naj papca kar ji paše, okusi se spreminjajo. Sej bo. IZVIRNO SPOROČILO: jagoga IZVIRNO SPOROČILO: Vilma Je pogruntala, da lahko gleda okoli, če vleče jošk v ustih sem ter tja. Zdaj boš pa lahko šla na tekmovanje najdaljših bradavic. IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 sREČANJE: Samo razmišljala sem, če bi mogoče prestavili rsečanje na torek 25 ali petek 28.11. Sicer meni je vseeno, kdaj je, samo zato sem mislila, ker Timoty v Čet ne more, pa sem mislila, če je drugim vseeno. Če ne bomo pa naslednjo srečanje hiter v njenih konch naredle!!!!!! HVALA. Kako lepo, da tud name misliš, čeprav sm "friška" tle. Ja srečanje v našem koncu bi blo tud fajn- emkrat, čimprej, ker bomo kmal že v službi . Tako, pa sm vas le pokomentirala, kolkr sm lahko. Jezna sm bla ko ... mali je lepo pančkal, pol pa eni trije modeli začnejo pod blokom žagat neke veje pa drevje in se je v joku zbudu revček. Bi jim kr nekej na glavo vrgla. Pa sm prekinila pisanje, pa sm spet mal pisala, pa sm se z malim še vmes igrala, ampak sm prišla do konca. Komaj čakam, da bomo začeli hišo gradit, da bomo končno na svojem. Do 3 leta valjda bo, upam- parcela je sm dnarja ni še, bi blo fajn na loto dobit... hmmm....mogoče bi ga pa mogla prej igrat, da bi kaj dobila . Zdej je pa spet malo zadremal in si grem vročo čokolado nardit, da se mal segrejem in posladkam. Vas pridem pogledat še kasneje. Lep preostanek večera vam želim....
|