|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Novembra
21.11.2008 21:32:38   
dini
Ste šle že spat?user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
22.11.2008 7:51:55   
tihoupanje
Ta Anonimna se je zmotila in zdaj vemo, kdo je....user posted image user posted image user posted image  
Ne zameri mi, ker se malce hecam......Za mene si itak neznana.....

Moramo biti realni in ne pričakovati peveč od vsakega znakca, ki se pojavi. To jaz poskušam. Nagibam se k temu, da nama ni uspelo, ker se v trebuhu ne dogaja nič. Če bi se zarodek gnezdil, pošiljal hormone in razvijal....bi to bilo vsaj na en način čutiti.....No, izkušnje so različne....

Glede mojega SS, pa ne bi nič pisala....Navadna zgodba in čistvo vsakdanje dogajanje.....

Od zunaj je pri nas sonček!!! Pa tako so napovedovali dež, sneg. grmenje........

Tako, da nikoli ni tako hudo, kot se v prvi moment zdi in kot napovedujejo....Tudi v žilvjenju.

Berem tudi Pušenjaka vsako jutro in imam občutek, da se je naveličal odgovarjati na vedno ista vprašanja (toksa, izcedki, ßhcg narašča in pada, ...)

Lepo se imejte...

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
22.11.2008 9:45:26   
aqua77
JUTRO! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu tihoupanje)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
22.11.2008 9:47:13   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

JUTRO! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bo danes kakšna nova srečka nosečka?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
22.11.2008 9:47:48   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Jaz čakam, da se kaka javi!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
22.11.2008 9:51:10   
spps

Jaz čakam, da se kaka javi!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image  tudi jaz,aquica še posebej pa čakam,dan,ko boš ti sporočila,da si nosečkauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
22.11.2008 10:11:41   
Nončika

JUTRO!

Jaz čakam, da se kaka javi!!!!
tudi jaz,aquica še posebej pa čakam,dan,ko boš ti sporočila,da si nosečka

Jaz tudi čakam, da se lahko keri čestita. pred tremi leti sem jaz trepetale te dni za tisti željeni plusek. in sem ga 26.11.2004 tudi zagledala. na roj. dan mojega nečaka. juppiii!user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
22.11.2008 10:13:15   
spps
csaje,a zdaj pa boš šla v nove borbe?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
22.11.2008 11:11:10   
Anonimen
Dobro jutro!

No pri meni ni tako dobro sem dobila to user posted image , tako da nama tudi Klomifen ni nič pomagal, in se selim v 12 krog..... sem pa res zelo žalostna in razočarana, ampak sej jutri je nov dan pa bo boljš.

Za ostale ki še čakate na user posted image pa želim veliko sreče.

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 1659
22.11.2008 11:16:11   
aqua77

user posted image  tudi jaz,aquica še posebej pa čakam,dan,ko boš ti sporočila,da si nosečkauser posted image user posted image

po moje boš ti prej rodila..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
22.11.2008 11:24:18   
spps

po moje boš ti prej rodila..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz bom rodila,ti pa zanosilauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
22.11.2008 12:56:09   
Inana
Punce, tole danes prvič slišim (iz fertilityfriend.com) … mogoče bo še kateri pomagalo pri zanositvi … Slina (!) in lubrikanti naj bi bili strup za spermiče. Torej, nič od tega ne smemo uporabljati, če si želimo user posted image . Poleg tega pa sem prebrala še, da se po user posted image ne sme izvajati keglovih vaj, ker spermiče potiskajo ven. Torej tja, kjer jih nočemo.  Pa srečno, punce ... ja, tudi jaz čakam kakšno novo user posted image danes ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
22.11.2008 12:58:35   
Nončika
spps, smo na poti, da se v kratkem pričenjamo podajati v nove boje. če ne prej pa februarja sigurno.

sem že pričela spremljati vaše teme, ker me že en cajt vleče, da bi meli bebico.

jaz bom rodila,ti pa zanosilauser posted image user posted image user posted image

kdaj pa maš ti rok? kdaj boš rodila?

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
22.11.2008 13:55:56   
dini
Ojla punce, kako ste?user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
22.11.2008 14:26:02   
dini
A boste kar tiho?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
22.11.2008 14:39:04   
dini
Za vas:

Najpogostejše telesne spremembe v nosečnosti
Porast telesne teže za več kakor 2 kg na mesec lahko ogrozi zdravje nosečnice in ploda. Pri nosečnici se lahko razvijejo nosečnostni diabetes ali gestoze (otekanje, zvišanje krvnega tlaka), pri plodu pa zastoj v rasti ali prekomerna debelost.
Pogoste kožne spremembe so strije (na trebuhu, stegnih, prsih – po porodu ostanejo svilnato bele proge) in rjavkaste nosečnostne pege na čelu, licih, sencih.
Otekanje nog je pogostejše v zadnjih tednih nosečnosti. Med nosečnostjo so močneje obremenjene ledvice (izločati morajo vse presnovke za nosečnico in otroka) in srce (količina krvi, ki kroži, se poveča za 1 liter).
Zaprtje, spahovanje, zgaga (predvsem zaradi hormonskih sprememb in rastoče maternice).
Slabosti se v prvih treh mesecih nosečnosti pojavljajo pri 50–80 % bodočih mamic. Večina slabosti je posledica prilagajanja na nosečnost.
Bolečine v križu so zelo pogoste proti koncu nosečnosti. Maternica, ki nosi plod, je povečana, visi na svojih vezeh na križu. Če je trebušna stena, ki ji daje oporo spredaj, oslabela, se maternica povesi naprej in navzdol in pojavijo se bolečine v dimljah, križu, medenici.

Zdrava nosečnost
Pred zanositvijo:
  • ginekološki pregled s svetovanjem,
  • opustitev škodljivih razvad,
  • prenehanje z jemanjem kontracepcijskih tablet,
  • zdrava prehrana in gibanje,
  • dodatki folne kisline (vsaj 400 µg/dan).

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
22.11.2008 14:41:33   
Inana
Dini, a ti to pišeš, da bi se me premislile? user posted image Jst se resno kar malo zamislim, ko berem te stvari, čeprav vem, da vse to pač spada zraven ... 

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
22.11.2008 14:43:22   
dini
Ne, ampak zato da bi ble zdrave.user posted image user posted image

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
22.11.2008 18:16:47   
dini
S* a si za pogovor?user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
22.11.2008 18:27:28   
dini
Čist sama smuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
22.11.2008 18:28:16   
Inana
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Čist sama smuser posted image user posted image user posted image

Nisi user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
22.11.2008 18:29:33   
dini
Skor cel danuser posted image , lepo da sm dobila družbo, kaj kej poveste?user posted image

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
22.11.2008 18:30:19   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Jst bom pa zdej kar čokolino udarla, mnjammmm.user posted image user posted image user posted image
tudi jaz sem včeraj za večerjo jedla čokolinouser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
22.11.2008 18:31:01   
Inana
Pri meni se nepričakovanje user posted image bliža vrhuncu ... ampak moja draga "prijateljica" že oznanja svoj prihod z izcedkom user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
22.11.2008 18:31:24   
dini
Je bil dober sonček ne?user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?