Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 21.11.2008 21:32:38
|
|
|
|
dini
|
Ste šle že spat?
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 22.11.2008 7:51:55
|
|
|
|
tihoupanje
|
Ta Anonimna se je zmotila in zdaj vemo, kdo je.... Ne zameri mi, ker se malce hecam......Za mene si itak neznana..... Moramo biti realni in ne pričakovati peveč od vsakega znakca, ki se pojavi. To jaz poskušam. Nagibam se k temu, da nama ni uspelo, ker se v trebuhu ne dogaja nič. Če bi se zarodek gnezdil, pošiljal hormone in razvijal....bi to bilo vsaj na en način čutiti.....No, izkušnje so različne.... Glede mojega SS, pa ne bi nič pisala....Navadna zgodba in čistvo vsakdanje dogajanje..... Od zunaj je pri nas sonček!!! Pa tako so napovedovali dež, sneg. grmenje........ Tako, da nikoli ni tako hudo, kot se v prvi moment zdi in kot napovedujejo....Tudi v žilvjenju. Berem tudi Pušenjaka vsako jutro in imam občutek, da se je naveličal odgovarjati na vedno ista vprašanja (toksa, izcedki, ßhcg narašča in pada, ...) Lepo se imejte...
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 22.11.2008 9:45:26
|
|
|
|
aqua77
|
JUTRO!
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 22.11.2008 9:47:13
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 JUTRO! bo danes kakšna nova srečka nosečka?
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 22.11.2008 9:47:48
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 JUTRO! bo danes kakšna nova srečka nosečka? Jaz čakam, da se kaka javi!!!!
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 22.11.2008 9:51:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 JUTRO! bo danes kakšna nova srečka nosečka? Jaz čakam, da se kaka javi!!!! tudi jaz,aquica še posebej pa čakam,dan,ko boš ti sporočila,da si nosečka
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 22.11.2008 10:11:41
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 JUTRO! bo danes kakšna nova srečka nosečka? Jaz čakam, da se kaka javi!!!! tudi jaz,aquica še posebej pa čakam,dan,ko boš ti sporočila,da si nosečka Jaz tudi čakam, da se lahko keri čestita. pred tremi leti sem jaz trepetale te dni za tisti željeni plusek. in sem ga 26.11.2004 tudi zagledala. na roj. dan mojega nečaka. juppiii!
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 22.11.2008 10:13:15
|
|
|
|
spps
|
csaje,a zdaj pa boš šla v nove borbe?
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 22.11.2008 11:11:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! No pri meni ni tako dobro sem dobila to , tako da nama tudi Klomifen ni nič pomagal, in se selim v 12 krog..... sem pa res zelo žalostna in razočarana, ampak sej jutri je nov dan pa bo boljš. Za ostale ki še čakate na pa želim veliko sreče.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 22.11.2008 11:16:11
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 JUTRO! bo danes kakšna nova srečka nosečka? Jaz čakam, da se kaka javi!!!! tudi jaz,aquica še posebej pa čakam,dan,ko boš ti sporočila,da si nosečka po moje boš ti prej rodila.....
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 22.11.2008 11:24:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 JUTRO! bo danes kakšna nova srečka nosečka? Jaz čakam, da se kaka javi!!!! tudi jaz,aquica še posebej pa čakam,dan,ko boš ti sporočila,da si nosečka po moje boš ti prej rodila..... jaz bom rodila,ti pa zanosila
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 22.11.2008 12:56:09
|
|
|
|
Inana
|
Punce, tole danes prvič slišim (iz fertilityfriend.com) … mogoče bo še kateri pomagalo pri zanositvi … Slina (!) in lubrikanti naj bi bili strup za spermiče. Torej, nič od tega ne smemo uporabljati, če si želimo . Poleg tega pa sem prebrala še, da se po ne sme izvajati keglovih vaj, ker spermiče potiskajo ven. Torej tja, kjer jih nočemo. Pa srečno, punce ... ja, tudi jaz čakam kakšno novo danes ...
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 22.11.2008 12:58:35
|
|
|
|
Nončika
|
spps, smo na poti, da se v kratkem pričenjamo podajati v nove boje. če ne prej pa februarja sigurno. sem že pričela spremljati vaše teme, ker me že en cajt vleče, da bi meli bebico. IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 JUTRO! bo danes kakšna nova srečka nosečka? Jaz čakam, da se kaka javi!!!! tudi jaz,aquica še posebej pa čakam,dan,ko boš ti sporočila,da si nosečka po moje boš ti prej rodila..... jaz bom rodila,ti pa zanosila kdaj pa maš ti rok? kdaj boš rodila?
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 22.11.2008 13:55:56
|
|
|
|
dini
|
Ojla punce, kako ste?
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 22.11.2008 14:26:02
|
|
|
|
dini
|
A boste kar tiho?
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 22.11.2008 14:39:04
|
|
|
|
dini
|
Za vas: Najpogostejše telesne spremembe v nosečnosti Porast telesne teže za več kakor 2 kg na mesec lahko ogrozi zdravje nosečnice in ploda. Pri nosečnici se lahko razvijejo nosečnostni diabetes ali gestoze (otekanje, zvišanje krvnega tlaka), pri plodu pa zastoj v rasti ali prekomerna debelost. Pogoste kožne spremembe so strije (na trebuhu, stegnih, prsih – po porodu ostanejo svilnato bele proge) in rjavkaste nosečnostne pege na čelu, licih, sencih. Otekanje nog je pogostejše v zadnjih tednih nosečnosti. Med nosečnostjo so močneje obremenjene ledvice (izločati morajo vse presnovke za nosečnico in otroka) in srce (količina krvi, ki kroži, se poveča za 1 liter). Zaprtje, spahovanje, zgaga (predvsem zaradi hormonskih sprememb in rastoče maternice). Slabosti se v prvih treh mesecih nosečnosti pojavljajo pri 50–80 % bodočih mamic. Večina slabosti je posledica prilagajanja na nosečnost. Bolečine v križu so zelo pogoste proti koncu nosečnosti. Maternica, ki nosi plod, je povečana, visi na svojih vezeh na križu. Če je trebušna stena, ki ji daje oporo spredaj, oslabela, se maternica povesi naprej in navzdol in pojavijo se bolečine v dimljah, križu, medenici. Zdrava nosečnost Pred zanositvijo: - ginekološki pregled s svetovanjem,
- opustitev škodljivih razvad,
- prenehanje z jemanjem kontracepcijskih tablet,
- zdrava prehrana in gibanje,
- dodatki folne kisline (vsaj 400 µg/dan).
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 22.11.2008 14:41:33
|
|
|
|
Inana
|
Dini, a ti to pišeš, da bi se me premislile? Jst se resno kar malo zamislim, ko berem te stvari, čeprav vem, da vse to pač spada zraven ...
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 22.11.2008 14:43:22
|
|
|
|
dini
|
Ne, ampak zato da bi ble zdrave.
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 22.11.2008 18:16:47
|
|
|
|
dini
|
S* a si za pogovor?
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 22.11.2008 18:27:28
|
|
|
|
dini
|
Čist sama sm
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 22.11.2008 18:28:16
|
|
|
|
Inana
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Čist sama sm Nisi
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 22.11.2008 18:29:33
|
|
|
|
dini
|
Skor cel dan , lepo da sm dobila družbo, kaj kej poveste?
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 22.11.2008 18:30:19
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Jst bom pa zdej kar čokolino udarla, mnjammmm. tudi jaz sem včeraj za večerjo jedla čokolino
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 22.11.2008 18:31:01
|
|
|
|
Inana
|
Pri meni se nepričakovanje bliža vrhuncu ... ampak moja draga "prijateljica" že oznanja svoj prihod z izcedkom
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 22.11.2008 18:31:24
|
|
|
|
dini
|
Je bil dober sonček ne?
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?