Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 23.11.2008 8:25:35
|
|
|
|
tihoupanje
|
Pozdravljene! Lep dan.....Čudovit.....Kot podarjen.... Vsi moji znaki, ki jih opažam, so lahko tudi znaki za nekakšno hormonsko neravnovesje. Zdaj sem si mleko pogrela in mi je po njemu slabo. Pijem vodo, da se mi želodec umiri. Mogoče pa je vse skupaj kaj podzavestnega, kdo ve.... Meni pa se zdi, da sem umirjena in ne kompliciram preveč. Pa tudi ne upam preveč Vsaj tako mislim..... Ne pišem pa vam veliko, ker imam doma preveč dela, ko je ta elektrika senejša. .... Giotti in Tane pogrešam!!!!! Danes sem zopet zrla v tisti test od včeraj... .....Črtici sta res zelo močni.... . Na eni internetni strani sem pa prebrala, da se vgnezditev dogaja od 7. do 12. dne po oploditvi. Jutri je ta moj 12.dan......če se je sploh kaj dogajalo...... Pa še nekaj.....Madonca..... Ti smrdljivi vetrovi pa niso za zdržat.... .....Če je to vpliv morebitne nosečnosti, pa bo kriza, če bo taka situacija še 8 mesecev.... .... Vzemite ta čudovit dan.......Naužijte se energije sonca..... Pa veliko sreče vama želim.....
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 23.11.2008 12:28:27
|
|
|
|
DannyS
|
Ojla punce. Sicer vidim, da je danes bolj mirno tu, ampak bom že jaz malo poskrbela, da se kaj premakne...:) Namreč oglašam se z fulll lepo novičko, danes zjutraj sem zagledala . Nisem več mogla zdržat, da ne bi nardila testa. Sicer moram nabavit še enega, da bom 100%, čeprav mislim da je to to. Torej sem srečka .
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 23.11.2008 12:34:24
|
|
|
|
Inana
|
Danes je tako lep dan zunaj, jaz pa sem zelo zelo ... Teta je v izvidnico poslala svojega sodelavca (gospod Rjavi Izcedek) in mi pustila sporočilo, da se jutri vidiva ... Ne pušča nobenih presenečenj ... točna kot urca ... spet. Življenja res nima smisla planirati ... Gre pač svoja pota, samo prepustiti se moramo in uživati v tem, kar imamo ... recimo, da so v tem trenutku proste ure, naspane noči in še kaj moja prednost ... in treba jih je izkoristiti ... ... gremo v nove boje in ko bo, bo. bomo zelo veseli. Do takrat pa je še toliko drugih lepih stvari na tem svetu, ki jih je treba užiti, spoznati, doživeti.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 23.11.2008 12:35:41
|
|
|
|
Inana
|
DannyS, supeeeeeeeer!!! Bravo, čestitke in lepo nosečnost ti želim. Uživaaaaaaj!
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 23.11.2008 12:42:54
|
|
|
|
DannyS
|
Hvala Inana. V katerem krogu pa sta s tvojim? Drugače pa ne se preveč obremenjevat, ker itak pride pravi čas za vsakega. Nama je v kar hitro v 2. krogu uspelo, s tem da v prvem krogu nisva štartala na polno... tako, da sem kar malo presenečena, da je tako hitro uspelo, glede na to, da ima kar dosti parov težave.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 23.11.2008 12:53:44
|
|
|
|
bubika86
|
lep pozdrav vsem skupaj. punce moje jaz sem danes zelo razočarana , dobila sem . spet....
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 23.11.2008 13:02:29
|
|
|
|
Inana
|
Bubika86 te razumem ... Mogoče se malo potolažiš z mojim zadnjim sporočilom ... Always look on the bright side of life
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 23.11.2008 13:07:03
|
|
|
|
bubika86
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inana Življenja res nima smisla planirati ... Gre pač svoja pota, samo prepustiti se moramo in uživati v tem, kar imamo ... recimo, da so v tem trenutku proste ure, naspane noči in še kaj moja prednost ... in treba jih je izkoristiti ... ... gremo v nove boje in ko bo, bo. bomo zelo veseli. Do takrat pa je še toliko drugih lepih stvari na tem svetu, ki jih je treba užiti, spoznati, doživeti. inana- prov maš vse to sem si že velikokrat rekla, pa najbrž me sama razumeš želja in potem tako razpčaranje-po vsih tistih znakih... nč življenje teče dalje, usoda je taka.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 23.11.2008 13:07:38
|
|
|
|
Nončika
|
DannyS, čestitke za in želim ti prelepo nosečnost. si si že izračunala rok? Inana, .pa pridno v nove boje. navijam zate na decemberski temi. imaš pa ta pravi pogled na svet. uživaj in doživi vse kar se lepega lahko doživi. prepusti se. otročiček bo pa ratal, ko si boš najmanj mislila in najmanj pričakovala.
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 23.11.2008 13:10:02
|
|
|
|
Nončika
|
bubika86, zate tudi objemček. ta naša tetka iz Amerike ni ravno najbolj dobrodošla. tetka bejž nazaj in decembra za praznike pa ostani v Ameriki.
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 23.11.2008 13:22:44
|
|
|
|
Inana
|
IZVIRNO SPOROČILO: *csaje* ta naša tetka iz Amerike ni ravno najbolj dobrodošla. tetka bejž nazaj in decembra za praznike pa ostani v Ameriki. Nikoli nisem preveč marala Amerike. Mogoče bo pa sedaj z Obamo kaj bolje in nam ne bodo več vsega svojega tako vsiljevali
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 23.11.2008 13:30:20
|
|
|
|
luna80
|
Pozdravljene punce moje! Po 2 mesecih prempra se Vam javljam. Danys, čestitke, bravo!!!!!! Tudi meni je M zamujala. Sem mela v ponedeljek rozast izcedek.... čudn je blo uglavnem. Pa še to k sem res na to pozabla in odklopla..... Pa je ni blo do dons.... Pa je moj reku, pa kva si živčna sej bo pršla.... pa ni pršla.... Pa sem šla dons v dm-a pa nabavla tri teste- spet zmetala celo premoženje za te teste, matr ej, noro. Prejle sem šla kosilo skuhat pol po kosilu, ko se je moj odpelu ven, sem pa v samoti spet nardila teste. In fak, fak, norororooooo, vsi trije so se obarvali z dvema črticama. Punce, jz se še zdele vsa tresem. Teste si bom dala kr v okvir, ker tega res ne dožviš velikokrat..... noro! Ratal nama je po tolikih mesecih matranja in obremenjavanja. Tko da punce, bo za vse bo. Navijam še naprej. Nikol nisem nehala mislt na vas, lčeprav nisem velik pisala, brala sem vas pa vedno in navijala za vsako posebej. Zdej bom počakala do zdravnika kaj bo, potem bom pa vidla če bom še komu povedala, razen mojmu!!!! RADA VAS IMAM!!!!!
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 23.11.2008 13:32:16
|
|
|
|
Inana
|
Je pa pravi pluskov dan danes. Super Luna80, da vama je uspelo. Čestitkeeeeee!
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 23.11.2008 13:35:34
|
|
|
|
luna80
|
Inana, hvala res. Tole je kr šok zame!!! Še vedno ne dojamem!!!! Tudi zame je enkrat posijal sonček.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 23.11.2008 13:51:18
|
|
|
|
Nončika
|
Nikoli nisem preveč marala Amerike. Mogoče bo pa sedaj z Obamo kaj bolje in nam ne bodo več vsega svojega tako vsiljevali si me pa res v smeh spravila z to izjavo. luna80, čestitke.
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 23.11.2008 13:54:46
|
|
|
|
dini
|
Čestitke usem novim , za tiste ki vas je obiskala pa fulllll
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 23.11.2008 13:59:20
|
|
|
|
dini
|
Ej punce ste mele še kake znake razen da ni blo ?
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 23.11.2008 14:43:51
|
|
|
|
dini
|
Inana kaj kej poveš?
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 23.11.2008 14:47:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Hojla punce! Mene sicer ni na seznamu. Ker sem mal obupala po n-tih mesecih pričakovanja . Ravno ta teden je spet nekje ne pričakujem. In včeraj po seksu sem bila malo krvava, tudi mož, no sem bila prepričana, da sem dobila M, si dala notri tampon, potem ko sem zjutraj dala ven je bil pa čist "bel". Nikjer sledu o kakšni M, ki se je nakazala včeraj po seksu. Nekako sem se že včeraj sprijaznila da ta mesec spet ni uspelo, zdaj pa ne vem ali naj imam sploh še kaj upanja. Nečirčakujem je pa nekej ta teden. Imam dokaj neredno. Čestitam vsem novembrskim nosečkam, za tiste, ki te dni pričakujete pa še posebej močno stiskam pesti.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 23.11.2008 14:53:28
|
|
|
|
dini
|
Anonimen dokler je ni je še zmer upanje, pa tudi ko pride si lahk useeno tako da mene čist nč več ne preseneča, sam še to me lahk preseneti .
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 23.11.2008 15:39:52
|
|
|
|
dini
|
Je kera gor?
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 23.11.2008 16:37:04
|
|
|
|
luna80
|
Hvala še enkrat za čestitke. Dini znakov NOBENIH. Nič. Test sem šla delat zarad tega, ker mi ni še nikol zamujala tkole, pa v ponedeljek sem imela na papirju ko sm se obrisala roza izcedek, to je pa tud vse. Počutm se isto, kot pa vse mesece. Tko da mi je prou čudn. Bojo zdravniki povedali ta svoje. heheheh. Tko da o znakih je brezveze razmišljat, ker po moje jih prvi mesec sploh še ni!!! Jem normalno, vonj imam normalen, na vodo hodim normalno, utrujena nisem nč, zaspana tud ne. Okus mam normalen...... vse nornmalno.... Skratka najbolj se je prepustit, jz sm se in ko sm najmanj pričakovala je ratal. Še ko sm vidla dve črtice nisem verjela, bom šele pr zdravniku. LP
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 23.11.2008 16:39:10
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: DannyS Ojla punce. Sicer vidim, da je danes bolj mirno tu, ampak bom že jaz malo poskrbela, da se kaj premakne...:) Namreč oglašam se z fulll lepo novičko, danes zjutraj sem zagledala . Nisem več mogla zdržat, da ne bi nardila testa. Sicer moram nabavit še enega, da bom 100%, čeprav mislim da je to to. Torej sem srečka . ne morem verjet tako sem vesela.Res čestitke bubika86,inana: luna 80:kaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjj jaz vidm, da si nosečka.jeeeeeeeeeee bravo a vidiš da po tolikem času še vedno upanje ostaja in je možnost,da boš tudi ti zagledala + IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Mene sicer ni na seznamu. Ker sem mal obupala po n-tih mesecih pričakovanja . Ravno ta teden je spet nekje ne pričakujem. In včeraj po seksu sem bila malo krvava, tudi mož, no sem bila prepričana, da sem dobila M, si dala notri tampon, potem ko sem zjutraj dala ven je bil pa čist "bel". Nikjer sledu o kakšni M, ki se je nakazala včeraj po seksu. Nekako sem se že včeraj sprijaznila da ta mesec spet ni uspelo, zdaj pa ne vem ali naj imam sploh še kaj upanja. Nečirčakujem je pa nekej ta teden. Imam dokaj neredno. lahko da je počila kaka kožica ali pa žilica ,in da si nosečka
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 23.11.2008 16:40:51
|
|
|
|
dini
|
Punce ki so ble so rekle da jim je blo že 1 mesec oz. par dni pred tem ko bi mogla pridt slabo, bruhale, prsi napete,..
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 23.11.2008 18:04:49
|
|
|
|
busi2
|
Jst sm pa danes (3 dni pred ) nardila Baby Check miny in pokazali sta se , čeprav je bla tista testna zelo zelo bleda. Se že lahka veselim ? Naj ponovim test čez par dni, da vidim, če bosta močnejši?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?