|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
22.11.2008 15:48:55   
Pupka
Vozli pa bomo po čist normalnih poteh-ni nekih poljskih poti al kaj podobnega, da bi prav potrebovali velika kola... Ampak tako so mi luštna... sam tak kot sem rekla... 4 velika kola mi ne zgledajo lepo....Oziroma nisem našla takega ki bi mi padel v oči

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
22.11.2008 15:49:04   
Maksi1
Pupka - midva se zadnej čase tudi nagibava za GT3 in mi je tudi meni grdo, da imajo samo 2 barvi. Samo se nisva še čisto odločila. Kupila bova namreč še košaro, vendar zanjo nikjer na netu nisem zasledila, koliko je težka. Ker ko sem gledala za voziček od Jane, je imel tisti, ki mi je bil všeč, full težko košaro in če potem imaš notri še dojenčka, kdo bo to dvignil. Zato hočem prej vedeti. Sem tako šla pogledat v Baby center, pa mi je prodajalka rekla, da na zalogi košare nimajo, vendar pa da jo lahko naročim. Ampak, če jo naročiš, jo moraš potem tudi kupit. Zato jo hočem videt najprej v živo.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
22.11.2008 15:49:56   
Pupka
Je pa res, da z košaro za novorojenčka ne zgleda najbolj....

No, jaz bi pa vse tole lahko v en post napisala... user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
22.11.2008 15:51:26   
diamantina
Sunny, brkn, Ajvy, bravo za obveščanje!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ime bo pa treba zdaj res že izbrati, midva sva to že opravila in sva se odločila, da bo najin fantek (če se niso kje zmotili) Ambrož. user posted image  

Midva sva v gradbeni mrzlici - trenutno je v delu nova centralna napeljava in imava že ves dan delavce, drugi teden nama še biomaso naredijo in upam, da se bomo končno lahko greli na nov način brez teh pujsastih drv in saj.

Že kej sneži? Pri nas je priletelo par snežink, zdaj pa je mir, je pa zelo, zelo mrzlo ... brrrr.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
22.11.2008 15:53:53   
sunny24
user posted image user posted image user posted image  Važno, da je plac za biro v vozičku...user posted image user posted image user posted image   Taka klasika za naš konc...user posted image user posted image user posted image

Kaj pa ta ti je všeč? 
http://www.soncek.si/si/jane-slalom-pro-formula-strata-etna-i13629.shtml 

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
22.11.2008 15:59:11   
sunny24
maksi, sej košara je enaka kot pri vseh ostalih PP, tko, da če grep v Pikapolonico imajo tam ta voziček PP P3 3v1 in je tudi košara razstavljena. V baby centru pa nimajo pojma sploh kaj prodajajo-mene tam ne vidijo, da bi kaj večjega za user posted image  kupovala!

diamantina, super za centralno!user posted image  Kako se je pa drugače uredilo s taščo in vsem ostalim? Majchy nam je prej lušte delala s snegom...
Pa fajn ime sta zbrala! user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
22.11.2008 16:10:13   
Pupka
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

user posted image user posted image user posted image  Važno, da je plac za biro v vozičku...user posted image user posted image user posted image   Taka klasika za naš konc...user posted image user posted image user posted image

Kaj pa ta ti je všeč? 
http://www.soncek.si/si/jane-slalom-pro-formula-strata-etna-i13629.shtml 

Sem rekla mojmu da če se bo odpovedal biri tak ko sem se jaz cigaretom... Me je tak bledo pogledal... Kot da bi mu z "matildo" zagrozila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ta mi je všeč, ja... Sam ona kao košara za novorojenčka ni povsem ravna, se mi zdi.... Vsaj na sliki ni videt...  Pa še strehica je taka čist mini user posted image

Soseda je bla full kregana od patronažne, ker je mela vozek, ki za čist malo ni bil raven.... torej ni bil - ampak čist mal /... razumeš?Je kupla druzga... user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
22.11.2008 16:12:35   
Maksi1
Sunny - hvala za nasvet. Bom šla pogledat. Sicer pa voziček bom tudi jaz verjetno kupila v ITA, samo bi mi pa blo všeč, da bi imela že zbranga in bi ga potem samo šla iskat.
Sem pa tudi jaz videla, da imajo v Baby centru najbolj visoke cene. Edino v Pikapolonici me moti ena prodajlaka, ki me v trenutku, ko prestopim prag trgovine, sprašuje, če mi kej pomaga. Jaz pa bi rada videla, da me pusti vsaj neki minut pri miru, da si ogledam najprej sama. Sej ji povem, da bom najprej malo pogledala in da jo potem pokličem. Samo, kaj ko me zmoti s s tistim vprašanjem in potem grem čez par minut ven, ne da bi kej kupla ali jo vprašala.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
22.11.2008 16:18:28   
sunny24
Ma kaj je mela za en voziček...Sej te košare za novorojenčke so prov ravne...user posted image  Ma ta od Jane je pomojem prov ravna, pa strehica se mi tudi ni zdela tako majhna-vsaj kar sm v živo vidla v izložbi.
Ti pa tvojmu "groziš" s prepovedjo pitja bire? Mislim...user posted image user posted image user posted image  Sej meni tudi zapaše birca, poleti...ga ni bujšega! Zdej pač ne, si jo bom pa poleti prvoščla!

majchy, kako kej križ? Je že minilo? Kaj počneš?

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
22.11.2008 16:20:17   
diamantina
Sunny, zdaj je malo zatišje, ker je veliko dela pri hiši in se niti nimava časa kaj veliko pogovarjati, jaz pa imam po vrhu še težave z bolečinami v trebuhu in križu, tako da mi je G naročila počivanje, ki pa se ga žal vedno ne morem držat, ker bi me preveč stvari prehitelo, sama pa vem, da bom vedno težje kaj naredila, zato raje delam, ampak počasi, pa upam na pomoč domačih.

Moj je želel, da ima ime nek pomen in neko tradicijo, pa da ni čisto vsakdanje, čeprav je to tudi pogosto ime,  no pa sva izbrala tega, kar preko leksikona imen od Keberja (taki roza leksikon je). Meni je bilo bolj važno, da se sklada s priimkom, pri čemer so moji starši zame malo pihnili mimo in sem želela, da moj ne bo potreboval stokrat razlagat in ponavljat imena, tako kot sem mogla jaz. Ampak imam pa srečo, da bom 30. maja dobila drug priimek, ki celo paše mojemu imenu user posted image  user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
22.11.2008 16:20:17   
sunny24
maksi, to gre tudi meni na živce...Tkoj ku priješ v trgovino, naleti na tebe in da če ti kej pomaga...Če bom rabla da mi kej pomaga, jo bom že šla vprašat...
Kir voziček pa mate ogledan še razen GT3?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
22.11.2008 16:26:11   
Pupka
Ma kje... Tudi meni zapaše... Sam kaj ko moram pol stokrat na WC.  user posted image Od kar sem noseča nekonzumiram alkoja- prav nič... se mije pa zadnjič bira zaluštala- sem nardila 2 požirka.... to je vse v teh 7 mesecih. Ker sodelavka je tudi noseča ampak ona biru spije kdaj češ ob kaki malci- ponavadi če se je pica user posted image

Pa grem stavit, da če bi mu rekla naj izbira med mano in biro... Bi en čas razmišljal.... user posted image user posted image

Ona soseda pa je mela voziček od PP, ampak oni, ki se sam naslon prestavlja, pol pa veš da zadnja prestava je lih tolko da naslon kao ni povsem raven- če bi ga dala na tla recimo... Ker baje ne sme bit niti malo privzdignjem. Je blo pa očitno dost da je ona zatežila... user posted image Zato pa mi je ta košara od PP pa ona oc concorda  isto taka super

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
22.11.2008 16:34:29   
Balonchy

user posted image
user posted image

user posted image

PDPIme (starost)(št.user posted image , št.user posted image )Spol-imePreglediPorod.
user posted image  1.2. rebeka84           (1,0)  user posted image                 17.12.  LJ
user posted image   2.2. smokvica72      (3,0)   user posted image                 ?     LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)     (2,0)   user posted image                  ?      
user posted image   3.2. mamutka          (3,2)   user posted image                ?
user posted image   3.2. bara10             (2,0)   user posted image                 ?
user posted image   3.2. LaraS               (x,x)    user posted image                ?
user posted image   5.2. Ajvy                  (2,1)   user posted image               26.11.  LJ
user posted image   5.2. nina 166           (2,1)   user posted image                ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)     (2,1)   user posted image                 ?
user posted image    5.2. petrap (24)      (1,0)    user posted image               17.12.  PO
user posted image  5.2. claud (22)          (1,0)   user posted image - Larissa    1.12.
user posted image   6.2. kk85                  (2,1)   user posted image                 ?
user posted image   6.2. RAISA (35)         (2,1)   user posted image                  ?       LJ
user posted image    7.2. witto (29)         (1,0)   user posted image                 3.12.  IZ 
user posted image   7.2. carmar               (2,1)   user posted image                 ?
user posted image  7.2. suzyto                 (2,1)   user posted image - Lora         ?
user posted image   8.2. reckova (24)      (1,0)   user posted image               15.12.  MB 
user posted image   8.2. timy (28)            (1,0)   user posted image                2.12.  CE
user posted image   8.2. Nea                    (4,2)  user posted image                 ?
user posted image   8.2. diamantina (23) (1,0)  user posted image - Ambrož    9
.12. MB
user posted image  8.2. Pupka (24)          (2,1)  user posted image               12.12.  PT
user posted image  10.2. cati (28)            (3,0)   user posted image               2.12.  MB
user posted image 10.2. kolumbo             (x,1)   user posted image              3.12.
user posted image 10.2. Shuka                 (3,0)  user posted image              26.11.
user posted image 10.2. Katjusa (27)       (2,1)  user posted image                 8.12. CE
user posted image  10.2. orto2 (28)          (1,0)  user posted image                5.12. LJ
user posted image  10.2. barbyka (32)      (3,1)  user posted image                     ?    LJ
user posted image  13.2. izidora                (5,2)  user posted image                    ?
user posted image  14.2. Kranjcanka         (x,x)  user posted image                    ?
user posted image  14.2. Maša29              (1,0)  user posted image                    ?   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)         (1,0)  user posted image                     ?   CE
user posted image  15.2. micamuca           (1,0)  user posted image                     ?
user posted image  15.2. SALT (23)            (2,0)   user posted image                     CE 
user posted image  16.2. birdy                   (2,1)  user posted image                     ?
user posted image  16.2. kayica24 (24)     (1,0)  user posted image  - Marinela  10.12. PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27) (1,0)  user posted image - Aljaž           ?    MB
user posted image  16.2. mala* (23)          (1,0)  user posted image                    10.12. KR
user posted image  17.2. julija 30 (30)       (1,0)  user posted image                      ?    PT
user posted image  17.2. tanci29 (31)        (2,1)  user posted image                  2.12.
user posted image  18.2. naia (25)             (1,0)  user posted image                       ?    LJ
user posted image  18.2. Želva                   (2,1)   user posted image                     ?
user posted image  18.2. *Nelly* (27)         (1,0)  user posted image                     ?
user posted image  19.2. zorica (30)           (1,0)  user posted image                      ?   MS
user posted image  20.2. maja83 (24)         (2,1)  user posted image                      ?   SG
user posted image  20.2. mrka                     (x,x)  user posted image                      ?
user posted image  20.2. macka27 (25)       (1,0)  user posted image                     ?  KR/LJ
user posted image  20.2. brkn83 (25)           (1,0)  user posted image                  23.12. CE
user posted image  21.2. Cvetka13              (2,1)  user posted image               24.11./12.12.
user posted image  21.2. Maksi1                  (1,0)  user posted image                  5.12.
user posted image  21.2. Alter_ego              (2,1)  user posted image                    ? 
user posted image  22.2. Pikica5 (21)           (2,0)  user posted image user posted image               ?   MB
user posted image  22.2. glen (28)               (5,1)  user posted image - Val         10.12. IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)          (4,1)  user posted image                   ?
user posted image  22.2. Deja (25)               (1,0)  user posted image                4.12.  CE
user posted image  23.2. antonia (32)          (3,0)  user posted image                      ?      PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)      (1,0)  user posted image - Hana        2.12.  LJ
user posted image  23.2. Anonimen              (x,x)  user posted image                    ?
user posted image  24.2. sunny24 (27)         (2,0)  user posted image                    8.12.  PO
user posted image  24.2. Luca (29)               (1,0)   user posted image                      ?   LJ
user posted image  25.2. delfinkica                (x,x)   user posted image                      ?
user posted image  25.2. boma2 (31)            (2,1)   user posted image                    19.12.  LJ
user posted image  25.2. lilcha (28)               (1,0)   user posted image - Maša         1.12.  LJ
user posted image  26.2. sazi (32)                (2,1)   user posted image                  24.11.  LJ
user posted image  26.2. piskot (33)             (2,1)   user posted image                          KR
user posted image  26.2. akvalina (27)          (3,1)  user posted image - Lea             8.12.  LJ
user posted image  26.2. BarbaraGS (28)      (1,0)  user posted image - Elizabeta       ?
user posted image  26.2. Miša99 (34)           (3,2)   user posted image                     25.11. LJ
user posted image  28.2. dita7                      (x,x)   user posted image                        ?

user posted image user posted image user posted image    VSEH TREBUŠČKARC = 72   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 20
user posted image  = 14
 user posted image  = 39

Z nami so pot začele:   
kalaxy, nicnic, anonimna, loveforever - junija pričakuje user posted image   user posted image user posted image , fortun, mariana, Rubin, Fargesia, Katyy26, lea88

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 22.11.2008 16:37:34 >

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
   [Brisano sporočilo]
22.11.2008 16:34:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2414
22.11.2008 16:35:11   
Balonchy

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
   [Brisano sporočilo]
22.11.2008 16:43:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2416
   [Brisano sporočilo]
22.11.2008 16:44:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2417
22.11.2008 16:47:10   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

BALONCI JST BI KAVICOOOOOO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A prec???

Neposredna povezava do sporočila: 2418
   [Brisano sporočilo]
22.11.2008 16:51:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Balonchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2419
22.11.2008 16:54:18   
Maksi1
Sunny-zaenkrat mamo zbranga samo GT3 in če bom zadovoljna s košaro, je to to. Izbirat vozičke me namreč precej utruja. Taka ogromna izbira. Na netu ni da ni. Samo, ko pa potem bolj pobližje pogledaš, pa niso glih. Pri nas je namreč problem, da je moj s Krasa doma in rabimo tak voziček, da ne ne gre samo po asfaltu.

Kolumbo- super za uhančke. Res zelo lepo.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
22.11.2008 17:00:18   
Pupka
Kar se tiče izbire vozičkov user posted image Jaz v drugo gledam sam od PP, sem pa preverla te kao še priznane firme... S tem da že po slikcah vidiš izgled če ti je okej al ne... Res sem hitro končala z gledanjem... Tako da resimo da sta dva v ožjem izboru.... user posted image user posted image Zdaj samo še v živo pogledat 

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
22.11.2008 17:04:33   
Maksi1
Pupka - sej meni so tudi od PP všeč, ampak me moti, da imajo po večini dva ročaja za peljat voziček, meni je pa tako všeč, da je ročaj eden, čez celo širino vozička. Tako da ali pelješ z eno roko ali pa se kregaš s tvojim, kdo bo vozil. user posted image  Je pa res, da sta dva ročaja fajn, ker lahko gor še kako torbico obesiš.

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
22.11.2008 17:09:26   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

Ona soseda pa je mela voziček od PP, ampak oni, ki se sam naslon prestavlja, pol pa veš da zadnja prestava je lih tolko da naslon kao ni povsem raven- če bi ga dala na tla recimo... Ker baje ne sme bit niti malo privzdignjem. Je blo pa očitno dost da je ona zatežila... user posted image Zato pa mi je ta košara od PP pa ona oc concorda  isto taka super

A veste kaj pa men ne gre skup? Kako ne sme met niti mal naklona... Kokr vem če otrok dost poliva se priporoča celo v pojstli otroški met mal naklona. Da recimo podložiš vzglavje. Sej pol je isti drek tud pri vozičkih. A ni no?
Jst glede tega naklona sicer ne vem točn, vem pa da sem bla ena redkih avgustovk pri katerih otrok v pojstli ni mel naklona. Ampak mi ga res nismo rabil ker Neli praktično ni polivala, oziroma je samo takoj po tistem ko je jedla malo polila, pol pa nč več.
Pa tko, btw. košare morjo vse bit ravne, edin če je mela športni del da mogoče ni bil čist raven.  Mi smo pri Neli mel sam športni del in mogoče da ni bil čist popolnoma raven ampak to je blo tko minimalno če je (devomim, ampak recimo) da se s sploh ne opazi.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
22.11.2008 17:11:40   
Maksi1
Birdy - zanimiv pogled na zadevo. Se splača tudi v tej smeri razmišljat.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
22.11.2008 17:17:29   
Balonchy
user posted image

kolumbo - bo OK??? user posted image user posted image user posted image    Sam neki mala slikica se mi zdi... user posted image  user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?