|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
22.11.2008 14:53:12   
Pupka
hmmm.... Kdaj pa je to...

Ker vprašanje če moj sploh ve za to... Je bolj bike scena pa to... user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
22.11.2008 14:53:59   
Čebel@
sunny....jaz žal nimam pomivalca in sem vso posodo kar na roke pomila.....bom šla za pol ure ležat da me neha bolet potem greva pa s kolegico v ljublano za eno drugo kolegico kupit darilo.....mmmmmmm boste mela pa full dober kosilo

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
22.11.2008 14:54:07   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

drage moje!
imam bon za spletno trgovino sonček za 20evrov za nakup kateregakoli otroškega vozička!
če bi katera imela naj mi sporoči

a si preko spleta naročila vožiček?? kakšnega pa??

boma2 :)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
22.11.2008 14:55:34   
boma2

pri nas je začelo snežit!

a ti mal nas hecaš??

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
22.11.2008 14:55:52   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

drage moje!
imam bon za spletno trgovino sonček za 20evrov za nakup kateregakoli otroškega vozička!

ne ne eno nosečiško revijo sem kupila in je bil notri in če ga takera rabi -a bo kupila tam voziček ji ga z veseljem podarim ker jaz ga ne rabim

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
22.11.2008 14:56:36   
Čebel@

a ti mal nas hecaš??

user posted image user posted image user posted image ne ne-sej zdej je že nehal prej se je pa kar usulo

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
22.11.2008 14:59:21   
boma2

za Sunny, brkn in Ajvy , ki bodo urejale in skrbele za seznamčke o rojstvu in obveščanje na "Rodili smo"!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res čestitke

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
22.11.2008 14:59:51   
boma2

a ti mal nas hecaš??

user posted image user posted image user posted image ne ne-sej zdej je že nehal prej se je pa kar usulo

je bilo pa lepo, če je res... :)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
22.11.2008 15:00:27   
boma2

drage moje!

ne ne eno nosečiško revijo sem kupila in je bil notri in če ga takera rabi -a bo kupila tam voziček ji ga z veseljem podarim ker jaz ga ne rabim

a si že kupila voziček??

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
22.11.2008 15:03:00   
sunny24
pupka, 100% ve za ta sejem, k se dogaja vsako leto že od pamtiveka....So stojnice, ringišpili, pa razne igre z nagradami (loviš račke, žabe, streljaš na tarče in pol dobiš kakega pliškota)..Drugače se pa po "domače" reče "KARWČKE".  Pa fajn je tudi za ta male. Je pa letos zadnji vikend v novembru.

majchy, ja upam, da bo užitno...K jst in kuhanje...Ah ja...user posted image   Se bom mogla navadit še kej, za pole, ko bo naša začela z GH...mi je mama kupla knjigico "Paparica" in so sami recepti za ta male, ko začneš uvajat GH in tako naprej. Sam je res fajn knjigica.

Jst mam tudi en ta bon, k sm ga dobila v reviji nosečnost al kje že...Bom itak vidla, če ga bom rabla. Ko gremo v ITA šnofat za voziček, bom pogledala dol ceno in pol še na sonču kolko bi me pršlo s tem popustom 20 evrov. Če ga pa ne bom rabla, ga bom pa tudi jst dala komu, k ga bo rabu!

Aja, eno vprašanje za jogi za user posted image -kaj to more bit bolj trd, mehek oz kake boste mele?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
22.11.2008 15:03:09   
Pupka

za Sunny, brkn in Ajvy , ki bodo urejale in skrbele za seznamčke o rojstvu in obveščanje na "Rodili smo"!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res čestitke

Se podpišem  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
22.11.2008 15:03:11   
boma2
user posted image !!

jaz se še kr borim z imeni za mojega sinčka.. sploh nevem kaj bi mu dala.. )

vse kar mi je všeč že vsi imajo...

npr.. rok, luka, jaka, žiga, maj, vid, nik, nejc, ...

zdej pa nevem več kaj naj,... a ima kakšna kakšen dobr predlog...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
22.11.2008 15:05:07   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Aja, eno vprašanje za jogi za user posted image -kaj to more bit bolj trd, mehek oz kake boste mele?

ja moj sinček bo imel kr od hčerke jogi.. je bolj mekeh kot trd.. Itaq pa mislim, da nimajo dosti za izbirati, kjati vsaj takrat ni bilo... Razen če boš dormeo naročila....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
22.11.2008 15:05:57   
boma2
sunny24..........

ko boš šla šnofat v italijo.. .povej kam, da če boš res našla kej hudga, da gremo še me pogledat...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
22.11.2008 15:08:35   
sunny24
boma, jst ti lahko sam povem tista imena,  k so meni za fantka všeč, vprašanje pa je, če bojo tudi vam... Torej Tian, Tai, Lucas, Evan, in sem že pozabla ostale...user posted image

Drugače pa malo pobrskaj tuki na SURS http://www.stat.si/imena.asp

Poglej tam pri najredkejših imenih v SLO...maš res full imen na razpolago, neki vam bo pa že všeč in da ne bojo meli vsi ostali!

Upam, da sm ti kej pomagala!

pupka in boma, hvala za čestitke...user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
22.11.2008 15:08:57   
Pupka
Je težko z imeni ja... Jaz sem sinu skombinirala ime (ma dve imeni), ker če greš iskat nekaj kar je zeloooooo redko ali da še ni, bo mel neko čudno ime!

No, če bi mela sina, mam tudi že kombinacijo pripravljeno user posted image

Če bo pupa, pa ne vem...

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
22.11.2008 15:13:49   
sunny24
boma, v ITA so vozički bolj poceni kot pri nas, pa zdej decembra bojo sigurno kake akcije. Jst bom šla tle v Cervignano, drugače je pa še Prenatal v Stari Gorici in v Monfalconu imaš trgovino http://www.tuttoperilbambino.it/Home%20Page.html  Sodelavka je tukaj kupla voziček Jane slalom pro strata 3v1 in je dala 633 evrov. Pri nas je na sončku 700 evrov.

TA voziček, k ga mi2 gledava PP P3 tri fix modularni sistem je v ITA lih tko za 70 evrov bolj poceni kot pri nas.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
22.11.2008 15:14:58   
boma2
sunny24... pupka...

Hvaa za hitr odgovore.... ja bom probala nekaj najti... je pa res, če ni običajno pa čudno zveni.. :)

in kako ste kaj??

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
22.11.2008 15:15:24   
Pupka
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Poglej tam pri najredkejših imenih v SLO...maš res full imen na razpolago, neki vam bo pa že všeč in da ne bojo meli vsi ostali!

Jaz če vpišem ime svojega sina, mi napiše da jih je v sloveniji manj kot 5 ali pa jih sploh ni user posted image

če vpišem drugo kombinacijo- spet napiše isto...  user posted image

Sem pa men se zdi ravno med temi redkejšimi našla ime za punčko: Deklica user posted image

To je tak kot bi sinčku dali ime Fant ali celo Fantek  user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
22.11.2008 15:18:29   
boma2
lep dan mejte se,... grem likat

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
22.11.2008 15:18:40   
sunny24
Al pa se ime prov fajn obnese, tko, kot se je pr meni...Sem lepo prefurala skozi!user posted image  

Mam tudi jst neki imen na zalogi, gledam pa tudi na to, da jih ni preveč. Full mi je všeč Lana, ampak to verjetno ne bo, ker zdej je vsaka ta druga punčka k se rodi Lana...To mi pa ni fajn!

Ma jst sem danes OK, sem si učeri pretegnla mišico na hrbtu pr lopatici in me je full bolelo, danes je pa že OK in lahko normalno diham. Naša pupa miga 100/h in mi je prov fajn!user posted image

Grem zdej mojga budit!

Ti, kako si? Vaš user posted image ?

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
22.11.2008 15:24:25   
Pupka
Jaz pa gledam isto od PP sam onega na tri kola... Sem mela prvega na taka majhna kolca... Zdaj sem si pa zaželela velika kola... In nisem še našla luštnega vozička z velikimi štirimi kolami, tile na tri kolca pa mi niso preveč všeč z izjemo tega PP, pamislim da sem še enga nekje zasledila.... Ampak je sranje to, da je sam v rdeči in črni barv- če bo pupka okej... če bo pa fantek, pa mi glih ni da bi mel rdečega- še manj pa da bi mel črnegauser posted image

Bomo vidli- še je čas user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
22.11.2008 15:32:32   
Čebel@
no sem pomedla stopnišče........zdej pa počivam pred računalnikom ker me res že križ boli k user posted image
boma....jaz sem voziček dubila tko da ga ne bomo kupovali

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
22.11.2008 15:42:36   
sunny24
pupka, pa sej če je rdeč voziček za fantka ni grdo. No, mi2 bova v vsakem primeru uzela unega k je sivo-črn, k nam une barve niso všeč. Gledamo pa tudi mi2 tega od PP na 3 kolesa, ja. Edino moti me, k nima košare posebi, tudi, če se ga da poležt prov do konca-mi je lep tko kot športn voziček, ne pa za novorojenčka. Je pa tudi odvisno, kje misliš vozičkat. Mi tle nimamo nekih hudih poti, da bi rabla ta velike gume. bomo itak sam po asfaltu. Pa folk full hvali ta PP, še naša tanci ma takega, kot ga mi2 gledava in mi je vse razložila in je res super!user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
22.11.2008 15:46:17   
Pupka
Drugače mi je tudi ta všeč...

http://soncek.si/si/concord-fusion-neon-potovalni-sistem-i12257.shtml

No, kar se pa košare tiče- one nakupovalne, je pa moj rekel, da mora bit tolko velika da gre plato bire noter user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?