Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 14:53:12
|
|
|
|
Pupka
|
hmmm.... Kdaj pa je to... Ker vprašanje če moj sploh ve za to... Je bolj bike scena pa to...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 14:53:59
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny....jaz žal nimam pomivalca in sem vso posodo kar na roke pomila.....bom šla za pol ure ležat da me neha bolet potem greva pa s kolegico v ljublano za eno drugo kolegico kupit darilo.....mmmmmmm boste mela pa full dober kosilo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 14:54:07
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 drage moje! imam bon za spletno trgovino sonček za 20evrov za nakup kateregakoli otroškega vozička! če bi katera imela naj mi sporoči a si preko spleta naročila vožiček?? kakšnega pa??
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 14:55:34
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 pri nas je začelo snežit! a ti mal nas hecaš??
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 14:55:52
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 drage moje! imam bon za spletno trgovino sonček za 20evrov za nakup kateregakoli otroškega vozička! če bi katera imela naj mi sporoči a si preko spleta naročila vožiček?? kakšnega pa?? ne ne eno nosečiško revijo sem kupila in je bil notri in če ga takera rabi -a bo kupila tam voziček ji ga z veseljem podarim ker jaz ga ne rabim
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 14:56:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 pri nas je začelo snežit! a ti mal nas hecaš?? ne ne-sej zdej je že nehal prej se je pa kar usulo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 14:59:21
|
|
|
|
boma2
|
za Sunny, brkn in Ajvy , ki bodo urejale in skrbele za seznamčke o rojstvu in obveščanje na "Rodili smo"!!! res čestitke
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 14:59:51
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 pri nas je začelo snežit! a ti mal nas hecaš?? ne ne-sej zdej je že nehal prej se je pa kar usulo je bilo pa lepo, če je res... :)
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 15:00:27
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 drage moje! imam bon za spletno trgovino sonček za 20evrov za nakup kateregakoli otroškega vozička! če bi katera imela naj mi sporoči a si preko spleta naročila vožiček?? kakšnega pa?? ne ne eno nosečiško revijo sem kupila in je bil notri in če ga takera rabi -a bo kupila tam voziček ji ga z veseljem podarim ker jaz ga ne rabim a si že kupila voziček??
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 15:03:00
|
|
|
|
sunny24
|
pupka, 100% ve za ta sejem, k se dogaja vsako leto že od pamtiveka....So stojnice, ringišpili, pa razne igre z nagradami (loviš račke, žabe, streljaš na tarče in pol dobiš kakega pliškota)..Drugače se pa po "domače" reče "KARWČKE". Pa fajn je tudi za ta male. Je pa letos zadnji vikend v novembru. majchy, ja upam, da bo užitno...K jst in kuhanje...Ah ja... Se bom mogla navadit še kej, za pole, ko bo naša začela z GH...mi je mama kupla knjigico "Paparica" in so sami recepti za ta male, ko začneš uvajat GH in tako naprej. Sam je res fajn knjigica. Jst mam tudi en ta bon, k sm ga dobila v reviji nosečnost al kje že...Bom itak vidla, če ga bom rabla. Ko gremo v ITA šnofat za voziček, bom pogledala dol ceno in pol še na sonču kolko bi me pršlo s tem popustom 20 evrov. Če ga pa ne bom rabla, ga bom pa tudi jst dala komu, k ga bo rabu! Aja, eno vprašanje za jogi za -kaj to more bit bolj trd, mehek oz kake boste mele?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 15:03:09
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 za Sunny, brkn in Ajvy , ki bodo urejale in skrbele za seznamčke o rojstvu in obveščanje na "Rodili smo"!!! res čestitke Se podpišem
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 15:03:11
|
|
|
|
boma2
|
!! jaz se še kr borim z imeni za mojega sinčka.. sploh nevem kaj bi mu dala.. ) vse kar mi je všeč že vsi imajo... npr.. rok, luka, jaka, žiga, maj, vid, nik, nejc, ... zdej pa nevem več kaj naj,... a ima kakšna kakšen dobr predlog...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 15:05:07
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Aja, eno vprašanje za jogi za -kaj to more bit bolj trd, mehek oz kake boste mele? ja moj sinček bo imel kr od hčerke jogi.. je bolj mekeh kot trd.. Itaq pa mislim, da nimajo dosti za izbirati, kjati vsaj takrat ni bilo... Razen če boš dormeo naročila....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 15:05:57
|
|
|
|
boma2
|
sunny24.......... ko boš šla šnofat v italijo.. .povej kam, da če boš res našla kej hudga, da gremo še me pogledat...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 15:08:35
|
|
|
|
sunny24
|
boma, jst ti lahko sam povem tista imena, k so meni za fantka všeč, vprašanje pa je, če bojo tudi vam... Torej Tian, Tai, Lucas, Evan, in sem že pozabla ostale... Drugače pa malo pobrskaj tuki na SURS http://www.stat.si/imena.asp Poglej tam pri najredkejših imenih v SLO...maš res full imen na razpolago, neki vam bo pa že všeč in da ne bojo meli vsi ostali! Upam, da sm ti kej pomagala! pupka in boma, hvala za čestitke...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 15:08:57
|
|
|
|
Pupka
|
Je težko z imeni ja... Jaz sem sinu skombinirala ime (ma dve imeni), ker če greš iskat nekaj kar je zeloooooo redko ali da še ni, bo mel neko čudno ime! No, če bi mela sina, mam tudi že kombinacijo pripravljeno Če bo pupa, pa ne vem...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 15:13:49
|
|
|
|
sunny24
|
boma, v ITA so vozički bolj poceni kot pri nas, pa zdej decembra bojo sigurno kake akcije. Jst bom šla tle v Cervignano, drugače je pa še Prenatal v Stari Gorici in v Monfalconu imaš trgovino http://www.tuttoperilbambino.it/Home%20Page.html Sodelavka je tukaj kupla voziček Jane slalom pro strata 3v1 in je dala 633 evrov. Pri nas je na sončku 700 evrov. TA voziček, k ga mi2 gledava PP P3 tri fix modularni sistem je v ITA lih tko za 70 evrov bolj poceni kot pri nas.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 15:14:58
|
|
|
|
boma2
|
sunny24... pupka... Hvaa za hitr odgovore.... ja bom probala nekaj najti... je pa res, če ni običajno pa čudno zveni.. :) in kako ste kaj??
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 15:15:24
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Poglej tam pri najredkejših imenih v SLO...maš res full imen na razpolago, neki vam bo pa že všeč in da ne bojo meli vsi ostali! Jaz če vpišem ime svojega sina, mi napiše da jih je v sloveniji manj kot 5 ali pa jih sploh ni če vpišem drugo kombinacijo- spet napiše isto... Sem pa men se zdi ravno med temi redkejšimi našla ime za punčko: Deklica To je tak kot bi sinčku dali ime Fant ali celo Fantek
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 15:18:29
|
|
|
|
boma2
|
lep dan mejte se,... grem likat
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 15:18:40
|
|
|
|
sunny24
|
Al pa se ime prov fajn obnese, tko, kot se je pr meni...Sem lepo prefurala skozi! Mam tudi jst neki imen na zalogi, gledam pa tudi na to, da jih ni preveč. Full mi je všeč Lana, ampak to verjetno ne bo, ker zdej je vsaka ta druga punčka k se rodi Lana...To mi pa ni fajn! Ma jst sem danes OK, sem si učeri pretegnla mišico na hrbtu pr lopatici in me je full bolelo, danes je pa že OK in lahko normalno diham. Naša pupa miga 100/h in mi je prov fajn! Grem zdej mojga budit! Ti, kako si? Vaš ?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 15:24:25
|
|
|
|
Pupka
|
Jaz pa gledam isto od PP sam onega na tri kola... Sem mela prvega na taka majhna kolca... Zdaj sem si pa zaželela velika kola... In nisem še našla luštnega vozička z velikimi štirimi kolami, tile na tri kolca pa mi niso preveč všeč z izjemo tega PP, pamislim da sem še enga nekje zasledila.... Ampak je sranje to, da je sam v rdeči in črni barv- če bo pupka okej... če bo pa fantek, pa mi glih ni da bi mel rdečega- še manj pa da bi mel črnega Bomo vidli- še je čas
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 15:32:32
|
|
|
|
Čebel@
|
no sem pomedla stopnišče........zdej pa počivam pred računalnikom ker me res že križ boli k boma....jaz sem voziček dubila tko da ga ne bomo kupovali
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 3.del... 22.11.2008 15:42:36
|
|
|
|
sunny24
|
pupka, pa sej če je rdeč voziček za fantka ni grdo. No, mi2 bova v vsakem primeru uzela unega k je sivo-črn, k nam une barve niso všeč. Gledamo pa tudi mi2 tega od PP na 3 kolesa, ja. Edino moti me, k nima košare posebi, tudi, če se ga da poležt prov do konca-mi je lep tko kot športn voziček, ne pa za novorojenčka. Je pa tudi odvisno, kje misliš vozičkat. Mi tle nimamo nekih hudih poti, da bi rabla ta velike gume. bomo itak sam po asfaltu. Pa folk full hvali ta PP, še naša tanci ma takega, kot ga mi2 gledava in mi je vse razložila in je res super!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?