|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
21.11.2008 21:34:35   
sunny24
Jst sem prej že večerjo jedla (okoli 19h), sam zdej se mi je prov neki sladkega zaluštalo, tako, da sm si malo prvoščla. Ma drugače jem tako kot pred nosečnostjo in se nič kaj dosti ne pazim (oz minimalno) in jem kar mi paše takrat ko zapaše oz ko sem lačna in nič več...user posted image

Zdej rihtam naš seznamček-sem ga prov lepega nardila, tako tabelco v vijola barvi...In sm ugotovila, da sm itak full sklerozna, k sem kar neki trebuškarc vn spustila in jim bom zdej ZS poslala...user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
21.11.2008 21:38:26   
brkn83
deja - čestitam za sobico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da bo kmalu popolnoma pripravljena za vašo user posted image .

sunny - ti si pa res pridna.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
21.11.2008 21:39:42   
sunny24
Deja, ti pošlem ZS, sam da te malo pokomentiram...user posted image

Super za sobico. Sej šele pol k sprazneš in pobeliš, vidiš, da v bistvu "mala" sobica rata kar velika! Pa super za poslikave. Če ti pride kaj prav... http://www.coloring-book.info/coloring/coloring_page.php?id=48 

A si tudi ti ena odvisnica od pršuta? user posted image  Jst bi ga včasih kar non stop jedla...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
21.11.2008 21:42:25   
brkn83
sunny- tole ja pa res dober link. A poznaš mogoče kakšnega, kjer bi našla slike miklavža, božička in dedka mraza.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
21.11.2008 21:45:04   
Ajvy
OJ...končno je malo dežja...da se da lažje živet....

Majchy...super za cartanje...ti kar izkoristi....user posted image
Škoda za odnos s setro..samo nimaš kej..tako navrže življenje...uapm ,pa da bosta porihtali stvari...da vam bo vnaprej lažje.....user posted image user posted image user posted image
Super za idejo....to bo vesel.....user posted image user posted image

KOlumbo...jst mam tudi rada legice...sem kot otrok....
ti pa res vse na easy jemlješ..te je prav lepo brat....
Ve ste se pa res imele fino user posted image user posted image  mini frizeraj.....

BAlonchy....če se nobena ne bo javla...lahko jst pomagam Sunny....če me seveda če za partnerkouser posted image user posted image
Super za varovanje...fajn se nacartaj user posted image user posted image

petrap...tudi tebi lep vikend user posted image user posted image user posted image pa mirno vožnjo domov....
aha....sm prebrala...ni bilo gužve---superca....

Diamantina,...lepo  da se še kaj javiš...le pij magnezij, da te bodo malo manj pestile težave....

mala*...kake predloge pa imasta??Glede imen mislim....
Seveda ,d ane boš nikamor pobegnila...ti si naša trebuškarca user posted image user posted image user posted image

Akvalina....čestitke za super rezultate user posted image user posted image user posted image

Vesnozaver...še kar se krajša....??pol pa lepo počivat in počivat in počivat....

Cita...fajn se imej...uživaj s sestro.user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
21.11.2008 21:48:43   
sunny24
brkn, kar na tega klikni, pol maš gor na vrhu levo coloring  in tam ti vrže vse možne kategorije vn, tudi christmas-maš full!

ajvy, itak da te vzamem za partnerko! Lihkar rihtam seznamček!user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
21.11.2008 21:51:50   
Ajvy
Claud...ja...v Mullerju imajo najboljše sladkarijeuser posted image user posted image user posted image in tale prednovoletni čas..prav zboliš tma med onimi policami user posted image

Brkn...ti lenoritis??ne verjamem...to je samo prehodnega značaja.....
Uživaj v dopustu in pusti se razvajati user posted image user posted image uf..kaj ni nič posebnega...toplice...kaj češ lepšega v tem vremenu user posted image user posted image user posted image

Deja...to bo pa huda sobicauser posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
21.11.2008 21:52:18   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

ajvy, itak da te vzamem za partnerko! Lihkar rihtam seznamček!user posted image

super.....dej roko user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
21.11.2008 22:00:01   
Deja
sunny24- ja sobica se mi zdi ogromna, pa najbolj smešno mi je, zdaj ko je prazna - da full odmeva v njej. Noro dober link... že printam, pol pa še samo na steno počim pa bo.... No pol pa lahko ustanovmo klub odvisnikov/ljubiteljev pršuta.... se javim za uradnega poskuševalcauser posted image user posted image user posted image

Brkn83-ja tudi jaz upam da v naslednjem tednu skompletiram sobico. pa da se končno znebim nočnih mor na to temo. Zadnjič sem namreč sanjala, da sem prišla z otročkom domov in da ni bilo še nič pripravljeno - še posteljice revež ni imel... v sanjah sem se full kregala, jokala... v glavnem zbudila sem se čisto potna....

Mimogrede - nocoj ponoči sem se zbudila, si obrisala nos, nakar se mi je iz nosu vlila kri kot nora. Šibala sem v kopalnico, ker sem si jo zaustavljala cca 30 minut. A se je to že zgodilo kateri? Meni se je to dogajalo če sem si kaj štorala po nosu, al pa da sem se udarila... nikoli pa se mi ni to zgodilo ponoči iz ljubega miru...

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
   [Brisano sporočilo]
21.11.2008 22:00:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2260
21.11.2008 22:04:41   
brkn83
kolumbo - to bi bilo pa res super, da bi zbudili v belem. Že kr nekako nestrpno pričakujem sneg. Sem tak kot malo otroci, ko komaj čakajo. Sanke pa že tudi imam pripravljene.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
21.11.2008 22:06:35   
Deja
kolumbo- ne kliči hudiča.... mislim snega.... če zapade to pomeni da sem peška. Ker jaz v snegu v avto ne grem. Pravijo da gre osel samo enkrat na led - jaz pa tudi. Sem imela prometno nesrečo ko je bila cesta zaledenela in takoj ko pade sneg in je nevarnost poledice - se jaz pustim šofirat. Zato upam da bo vsaj do 23. ali 24.12. mir s snegom.... Za božič pa je fajn če je...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2262
21.11.2008 22:09:37   
Ajvy
punce...lahko noč...grem spat...jutri sem dežurna...pa še vse me tiščiuser posted image user posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
21.11.2008 22:10:13   
Balonchy

user posted image
user posted image

user posted image

PDPIme (starost)(št.user posted image , št.user posted image )Spol-imePreglediPorod.
user posted image  1.2. rebeka84           (1,0)  user posted image                 17.12.  LJ
user posted image   2.2. smokvica72      (3,0)   user posted image                 ?     LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)     (2,0)   user posted image                  ?      
user posted image   3.2. mamutka          (3,2)   user posted image                ?
user posted image   3.2. bara10             (2,0)   user posted image                 ?
user posted image   3.2. LaraS               (x,x)    user posted image                ?
user posted image   5.2. Ajvy                  (2,1)   user posted image               26.11.  LJ
user posted image   5.2. nina 166           (2,1)   user posted image                ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)     (2,1)   user posted image                 ?
user posted image    5.2. petrap (24)      (1,0)    user posted image               17.12.  PO
user posted image  5.2. claud (22)          (1,0)   user posted image - Larissa    1.12.
user posted image   6.2. kk85                  (2,1)   user posted image                 ?
user posted image   6.2. RAISA (35)         (2,1)   user posted image                  ?       LJ
user posted image    7.2. witto (29)         (1,0)   user posted image                 3.12.  IZ 
user posted image   7.2. carmar               (2,1)   user posted image                 ?
user posted image  7.2. suzyto                 (2,1)   user posted image - Lora         ?
user posted image   8.2. reckova (24)      (1,0)   user posted image               15.12.  MB 
user posted image   8.2. timy (28)            (1,0)   user posted image                2.12.  CE
user posted image   8.2. Nea                    (4,2)  user posted image                 ?
user posted image   8.2. diamantina (23) (1,0)  user posted image               9
.12. MB
user posted image  8.2. Pupka (24)          (2,1)  user posted image               12.12.  PT
user posted image  10.2. cati (28)            (3,0)   user posted image               2.12.  MB
user posted image 10.2. kolumbo             (x,1)   user posted image              3.12.
user posted image 10.2. Shuka                 (3,0)  user posted image              26.11.
user posted image 10.2. Katjusa (27)       (2,1)  user posted image                 8.12. CE
user posted image  10.2. orto2 (28)          (1,0)  user posted image                5.12. LJ
user posted image  10.2. barbyka (32)      (3,1)  user posted image                     ?    LJ
user posted image  13.2. izidora                (5,2)  user posted image                    ?
user posted image  14.2. Kranjcanka         (x,x)  user posted image                    ?
user posted image  14.2. Maša29              (1,0)  user posted image                    ?   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)         (1,0)  user posted image                     ?   CE
user posted image  15.2. micamuca           (1,0)  user posted image                     ?
user posted image  15.2. SALT (23)            (2,0)   user posted image                     CE 
user posted image  16.2. birdy                   (2,1)  user posted image                     ?
user posted image  16.2. kayica24 (24)     (1,0)  user posted image  - Marinela  10.12. PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27) (1,0)  user posted image - Aljaž           ?    MB
user posted image  16.2. mala* (23)          (1,0)  user posted image                    10.12. KR
user posted image  17.2. julija 30 (30)       (1,0)  user posted image                      ?    PT
user posted image  17.2. tanci29 (31)        (2,1)  user posted image                  2.12.
user posted image  18.2. naia (25)             (1,0)  user posted image                       ?    LJ
user posted image  18.2. Želva                   (2,1)   user posted image                     ?
user posted image  18.2. *Nelly* (27)         (1,0)  user posted image                     ?
user posted image  19.2. zorica (30)           (1,0)  user posted image                      ?   MS
user posted image  20.2. maja83 (24)         (2,1)  user posted image                      ?   SG
user posted image  20.2. mrka                     (x,x)  user posted image                      ?
user posted image  20.2. macka27 (25)       (1,0)  user posted image                     ?  KR/LJ
user posted image  20.2. brkn83 (25)           (1,0)  user posted image                  23.12. CE
user posted image  21.2. Cvetka13              (2,1)  user posted image               24.11./12.12.
user posted image  21.2. Maksi1                  (1,0)  user posted image                  5.12.
user posted image  21.2. Alter_ego              (2,1)  user posted image                    ? 
user posted image  22.2. Pikica5 (21)           (2,0)  user posted image user posted image               ?   MB
user posted image  22.2. glen (28)               (5,1)  user posted image - Val         10.12. IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)          (4,1)  user posted image                   ?
user posted image  22.2. Deja (25)               (1,0)  user posted image                4.12.  CE
user posted image  23.2. antonia (32)          (3,0)  user posted image                      ?      PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)      (1,0)  user posted image - Hana        2.12.  LJ
user posted image  23.2. Anonimen              (x,x)  user posted image                    ?
user posted image  24.2. sunny24 (27)         (2,0)  user posted image                    8.12.  PO
user posted image  24.2. Luca (29)               (1,0)   user posted image                      ?   LJ
user posted image  25.2. delfinkica                (x,x)   user posted image                      ?
user posted image  25.2. boma2 (31)            (2,1)   user posted image                    19.12.  LJ
user posted image  25.2. lilcha (28)               (1,0)   user posted image - Maša         1.12.  LJ
user posted image  26.2. sazi (32)                (2,1)   user posted image                  24.11.  LJ
user posted image  26.2. piskot (33)             (2,1)   user posted image                          KR
user posted image  26.2. akvalina (27)          (3,1)  user posted image - Lea             8.12.  LJ
user posted image  26.2. BarbaraGS (28)      (1,0)  user posted image - Elizabeta       ?
user posted image  26.2. Miša99                   (1,0)  user posted image                        ?   NM
user posted image  28.2. dita7                      (x,x)   user posted image                        ?

user posted image user posted image user posted image    VSEH TREBUŠČKARC = 72   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 19
user posted image  = 14
 user posted image  = 40

Z nami so pot začele:   
kalaxy, nicnic, anonimna, loveforever - junija pričakuje user posted image   user posted image user posted image , fortun, mariana, Rubin, Fargesia, Katyy26, lea88

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
21.11.2008 22:10:22   
brkn83
nič, js se bom na žalost morala posloviti od vas za en teden. Me zdele čaka še hitro pakiranje, ker imam vse cunje na postli zložene, pa če hočeva iti spat jih je potrebno pospravit.

Potem pa skočim še pod tuš, nato pa mi moj obljublja eno masažo.

Lepo se imejte, pa prosim ne preveč čvekat, ker če ne bom potem potrebovala en teden, da vas bom prebrala.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
21.11.2008 22:10:33   
sunny24
No, pa sem tudi vam dvem malo pomagala z unim linkom! Bravo jst! user posted image user posted image user posted image

Deja, se kar strinjam za ustanovitev kluba...sam jst bi tudi probavala pršut...Bom tvoj namestnik!user posted image
To si mela pa kar smotano s tem nosom, ej. Meni ne teče tako ampak sam ko si obrišem nosr pride mal krvi ven...To je pa res zoprno... Pa kake sanje maš ti to? Boš vidla, da bo do februarja vse zrihtano. Jst mojga prosim že neki časa (cel mesec) da začnemo malo rihtat sobico, ma nismo še pršli do tja...user posted image user posted image user posted image

kolumbo, ti pa kar lego kocke? Lepo to, pa še miklavž jih bo prnesu! Super!user posted image

Aja, Ajvy in jst smo torej tiste dve, k jim bo GSM februarja pregorel! Bomo zbirale prispevke za nakup novega!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2266
21.11.2008 22:10:52   
Balonchy

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
21.11.2008 22:18:51   
Balonchy
Babe zmešane... user posted image user posted image user posted image  Pa ne men govort, če mi je OK, da ta pa ta pa ta ureja seznam in sporoča kako in kaj o rojstvih... Sam predlagala sem, da se zmente, ker meni vsega ne bi uspelo!!! user posted image  To mormo bit ponosne na vas, k bote mele full dela februarja... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image  za Sunny, brkn in Ajvy user posted image user posted image user posted image , ki bodo urejale in skrbele za seznamčke o rojstvu in obveščanje na "Rodili smo"!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunny, pol pošlji še brkn in ajvyci seznam naših št. (ko ga v celoti dopolneš) in to je to... Ayvy in brkn nam pa tut pol lahk št. zaupata, če nam sunnyka prej pobegne v P (ena drugi izmenjajte št. pol naj pa sam ena za obe pošlje nam na ZS). 

Bom šla prav lažje spat, ker smo se tko fajn zmenli...

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 21.11.2008 22:19:08 >

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
21.11.2008 22:19:27   
sunny24
brkn, a si najdla božička? No, pol se pa fajn mej pa lahko nočko!
Pa recimo da ne bomo preveč pisale ta teden...Obljubit ne mormo nč, ker nas poznaš, sam potrudle se bomo...Al pa ti bomo nardile en mini povzetek, da boš na tekočem!user posted image

Ajvy, nočko in lepe sanje!user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
21.11.2008 22:23:02   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

nič, js se bom na žalost morala posloviti od vas za en teden. Me zdele čaka še hitro pakiranje, ker imam vse cunje na postli zložene, pa če hočeva iti spat jih je potrebno pospravit.

Potem pa skočim še pod tuš, nato pa mi moj obljublja eno masažo.

Lepo se imejte, pa prosim ne preveč čvekat, ker če ne bom potem potrebovala en teden, da vas bom prebrala.user posted image user posted image user posted image user posted image

brkn83 - pazi nase, uživaj še za nas in takoj, ko se vrneš se oglasi... Pa Ajvyci pošlji tvoj gsm, da nas pol ona obvesti naprej...

UŽIVAAAAAAAAJJJJJJJJJ!!!  user posted image   user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
21.11.2008 22:24:17   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

punce...lahko noč...grem spat...jutri sem dežurna...pa še vse me tiščiuser posted image user posted image

Nočko super mami!!! user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
21.11.2008 22:25:33   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Deja

kolumbo- ne kliči hudiča.... mislim snega.... če zapade to pomeni da sem peška. Ker jaz v snegu v avto ne grem. Pravijo da gre osel samo enkrat na led - jaz pa tudi. Sem imela prometno nesrečo ko je bila cesta zaledenela in takoj ko pade sneg in je nevarnost poledice - se jaz pustim šofirat. Zato upam da bo vsaj do 23. ali 24.12. mir s snegom.... Za božič pa je fajn če je...user posted image

Deja - boljš, da pol res ne greš za volan, če ti ni za vozit! Sam sej, če maš šoferja tut ni neke panike, ne!?!? user posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
21.11.2008 22:26:33   
sunny24
balonchy, neki ne vem...full jih je na našem seznamu, k se sploh ne javljajo več tu na rr...Kaj počakam, da kiro kje ulovim in ji pošlem ZS al kaj naj?

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
21.11.2008 22:29:39   
Deja
sunny24-  samo preverjam če si dobila moje ZS? če ne bom ponovila...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
21.11.2008 22:31:03   
sunny24
Sem dobila in si že na seznamčku! user posted image  Sej vem, da sm smotana, sam nisem nič nazaj odpisala, k mi bo roka odpadla!

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?