Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 21.11.2008 21:11:22
|
|
|
|
meta21
|
Kolk se še pokrije, če je v spalni vreči?? Lovro je doma oblečen v majčko, bodi in žabice do pasu (zadnje dni mu dam čez še ene hlače). Zvečer mu oblečem pa še en plišast pulovrček in spalno vrečo brez rokavov. Pokrivam ga pa pol nič, ker po mojem je spalna vreča namest kovtra.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 21.11.2008 21:14:56
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Srček mali.... Meta, zakaj ima pa rokavičke? To je slikano, ko je bil 1 mesec star. Preden sem mu prvič nohte postrigla, se je ful popraskal po obrazu, če sem ga samo eno uro pustila brez rokavičk. In prvič sem mu jih strigla po 1 mesecu, ker mi patronažna prej ni pustila.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 21.11.2008 21:15:39
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ....................si naredila štrudelj??? seveda , ...... mi je uspelo, ker je bil mali pikec priden in me je lepo iz ležalnička ven gledal ...enega sem dala pečt (ga že pol fali ), 1 pa v skrinjo, ...imam sedaj 4 zmrznjene.... ...pa pride obisk in je pecivo že tu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 21.11.2008 21:23:56
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz bi tud nabavla ta ležalnik,pa ne vem,če se mi sploh splača po moje ne..., če imaš koga naj ti ga posodi..... Jaz tudi imam sposojenega, pa ni čisto tak kot bi ga jaz imela, pa sem ugotovila, da je brezveze za par mesecev novega kupovat, pol bojo pa itak že sedeli in bodo kje drugje.... No razen, če imaš namen še kakega imet....jaz ne.... zato bom kar s tem sposojenim zadovoljna..... Drugače pa mislim, da ima zdaj BC enega v akciji, talega ličnega..mislim da stane manj kot 30€,taki zelen je v katalogu...... sem ga skoraj nabavila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 21.11.2008 21:28:00
|
|
|
|
meta21
|
Joj, zdaj sem pri Ptujčankah/Ormožankah brala kak vse doma polnournat pa ržen pa... kruh pečejo in sem se že vtapljala v slinah pol pa pridem sem in še ti gold fish
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 21.11.2008 21:28:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Srček mali.... Meta, zakaj ima pa rokavičke? sem tud jaz mislila vprašat ...pa sem že vmes prečitala....
< Sporočilo je popravil gold fish -- 21.11.2008 21:30:01 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 21.11.2008 21:29:47
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Joj, zdaj sem pri Ptujčankah/Ormožankah brala kak vse doma polnournat pa ržen pa... kruh pečejo in sem se že vtapljala v slinah pol pa pridem sem in še ti gold fish ja samo jaz kupim testo - listnato ...hokus....ostalo pa sama naredim...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 21.11.2008 21:33:42
|
|
|
|
meta21
|
Ja, mam tud jest take male skrivnosti (velikih mojstrov) . Štrudl tud jest delam iz kupljenga testa, ampak sem kar s tuševim zadovoljna. Ko bi ti vedla, kako dobre rogljičke jaz spečem in žepke. 3 x hura za Pečjaka!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 21.11.2008 21:33:51
|
|
|
|
bibica1
|
Jest pa ga imam ležalnik , ampak zala ,kar naprej joka, če je na njem, nevem kaj ji je.Zdele sva se skopale, zelo je uživala, v vodico se je pokakala pol se je pa tok uglašala prav smešna je bila. Mi gremo ponavadi spat okoli osmih, zbudimo se ob devetih, samo danes ni uspelo. Zala je tak požrešna celo joško mi je popila ti ti ti požeruhinja mala
< Sporočilo je popravil bibica1 -- 21.11.2008 21:35:49 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 21.11.2008 21:35:14
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Kolk se še pokrije, če je v spalni vreči?? Lovro je doma oblečen v majčko, bodi in žabice do pasu (zadnje dni mu dam čez še ene hlače). Zvečer mu oblečem pa še en plišast pulovrček in spalno vrečo brez rokavov. Pokrivam ga pa pol nič, ker po mojem je spalna vreča namest kovtra. naš pa ima doma samo body oblečen, pa spodaj ene tanjše žabe (hlače) do pasu, pa spodaj ima tanke zoknčke in preko štrikane copatke..... Ponoči isto, pa pokrit je do pod ram..... Če je pa slučajno kak dan bolj mrzlo v hiši, mu pa zgoraj oblečem še eno majčko čez.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 21.11.2008 21:38:47
|
|
|
|
meta21
|
Kolk mate pa temperaturo? Pr nas je okrog 21 stopin pa se mi zdi bodi premal. Skoz gledam da ma 2 plasti na sebi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 21.11.2008 21:39:10
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Ja, mam tud jest take male skrivnosti (velikih mojstrov) . Štrudl tud jest delam iz kupljenga testa, ampak sem kar s tuševim zadovoljna. Ko bi ti vedla, kako dobre rogljičke jaz spečem in žepke. 3 x hura za Pečjaka!!! jaz tud v Tušu kupujem, mi je najbližji in edini tu v okolici , pa bom probala....... Ima pa sedaj Hokus znižana testa in sem jih zato kar nekaj nabavla, jabolke imam doma oz. pri sosedih, ki jih sploh ne pobirajo , pol pa naredim malo več in dam v skrinjo...seveda, če imam čas in če imam not prostor..v bistvu so samo 3 predali ....tiste rogljičke, pa ladjice, pa žepke ....pa tud jaz pečem...pa vsem so vedno ful dobri
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 21.11.2008 21:39:16
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ....................si naredila štrudelj??? seveda , ...... mi je uspelo, ker je bil mali pikec priden in me je lepo iz ležalnička ven gledal ...enega sem dala pečt (ga že pol fali ), 1 pa v skrinjo, ...imam sedaj 4 zmrznjene.... ...pa pride obisk in je pecivo že tu Ti ti ti, kaj pa najin dogovor?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 21.11.2008 21:41:42
|
|
|
|
*bubi*
|
bubika pa je rada v ležalničku. Tudi zaspi not, jo rahlo na bok obrnem. Eh, bubika je povsod rada - v zibiki, košari od vozička, ležalničku, na sedežni, na rokah,...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 21.11.2008 21:42:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Kolk mate pa temperaturo? Pr nas je okrog 21 stopin pa se mi zdi bodi premal. Skoz gledam da ma 2 plasti na sebi. 21 je maximalno v spalnici, drugače pa tam v dnevni kaže termometer od 21,7 do 22,6...odvisno....... pa tud zračim ful..... Zdaj mali spi v spalnici in je nekje okrog 20, še malo manj...nikoli nimam odprega radiatorja tam,pa še okno imam na v cel dan odprto, plus parkrat na stežaj, da se prezrači.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 21.11.2008 21:45:06
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ....................si naredila štrudelj??? seveda , ...... mi je uspelo, ker je bil mali pikec priden in me je lepo iz ležalnička ven gledal ...enega sem dala pečt (ga že pol fali ), 1 pa v skrinjo, ...imam sedaj 4 zmrznjene.... ...pa pride obisk in je pecivo že tu Ti ti ti, kaj pa najin dogovor? nič me ne spodbujaš...tak kot jaz tebe tam na oni drugi temi...zato pa grešim, grešim, grešim..... ....pa ta cuker mi tud nonstop pade ...sploh, zdaj ko je prišlo k hiši toliko sladkarij.....saj veš za r.d. vsak nekaj prinese ....pol pa naj samo gledam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 21.11.2008 21:52:04
|
|
|
|
gold fish
|
aja,bubi.....od prejšnjega petka vem za eno gospo, ki peče ful dobre gibanice...... velikost družinske pice...pa stane 13€, pa joj.....da si prste poližeš...sem že skoraj možeka nasrala, da naj jo ta vikend spet naroči (preko sodelavca), pol sem si pa premislila... .... bi bla pol taka.... namesto..... ....................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 21.11.2008 21:53:20
|
|
|
|
gold fish
|
...resnica je pa tu vmes nekje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 21.11.2008 21:54:50
|
|
|
|
gold fish
|
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 21.11.2008 21:54:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Saraya našo revico pa danes cel dan šraufa.Pa samo bruha in poliva . Ma boga pupika... Saraya... čakamo fotkeeee. res se že sto let spravljam.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 21.11.2008 21:58:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Meni je res fajn.... ga dam notri in sesam, delam zajtrk, kosilo, pospravljam posodo v pomivalca... kupi kakega rabljenega.... Ni pa na ravnem.... Pa ko bo začela kej jest in ne bo še za v stolček, bo tudi prišel prav.... Pa imam čisto enega simpl...rabljenega, nek star model in nefirmato.... jaz imam namest tega eno lupinico od nanie,tako full veliko.Je že Aneja bila vedno not čez dan,pa je uživala.Marisa pa kar ven sili .Ležalnik pa je glih zato vredu,ker ne more ven lezt
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 21.11.2008 22:01:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kolk se še pokrije, če je v spalni vreči?? Mi Aneje nismo nič.Samo spalka in je to to
< Sporočilo je popravil Saraya -- 21.11.2008 22:02:05 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 21.11.2008 22:04:06
|
|
|
|
bibica1
|
lahko noč, grem spat, tamala pa tako ali tako že spi lenuhinja ne sej ni ,je pridna..... no tko umes
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 21.11.2008 22:08:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Ob 10h ga grem rihtat-najprej ga previjem in pol skoraj v temi (lučka od angel care) nahranim, malo se crklja na joški pol pa še flaša. Ko podreva kupčka, ga mam še par minut v rokah, da se umiri, pol ga pa položim v postlco, dam lupčka, po potrebi mu dam še dudo, vklopim vrtiljak in grem ven. V najslabšem primeru grem še enkrat mu dudo dat. Medtem se grem stuširat in ko pridem izpod tuša mu grem še vgasnit lučko in spat. To je ponavadi okoli 11h ali pol polnoči. Sem že prej tak hodila spat, tak da mi odgovarja. saj tu je vse lepo in prav.Jaz se tako tud pri Aneji delala,pa pri Marisi na začetku.Pol pa sem od velike večine bila "kregana",da prepozno hodi spat.Zdaj pa jo po osmi že grem vedno rihtat
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 21.11.2008 22:10:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Joj, zdaj sem pri Ptujčankah/Ormožankah brala kak vse doma polnournat pa ržen pa... kruh pečejo in sem se že vtapljala v slinah pol pa pridem sem in še ti gold fish pol moraš malo k nam "mariborčankam"prit na "obisk"
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?