|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
21.11.2008 21:42:34   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

barbaw jst sem prebrala uno knjigo, ko si mi priporočila, ampak Nejc še vedno ne zaspi drugače kot na rokah...no 2x mu je uspelo zaspat sam od sebe zraven naju na kavču, v posteljici pa ni šans.

Jaz sem se striktno držala navodil in mi je uspelo. Sicer sem rabila kakšen mesec pa je šlo.
Jaz sem škrata vedno nosila na rokah in potem sem začela, kot je v knjigi napisano dajat v posteljico ko še ni trdno spal. Valda se je zbunil prvič ko sem ga odložila, pa sem to ponvaljala xxxx. Nisem odnehala. Naslednja stopnja je bila ta, da sem ga odložila v posteljico in mu položila roko za hrbet in ga tako tresla, na koncu pa je bilo tako, da sem dala roko skozi ograjico in ga malo pobožala pa je zaspal. Potem pa je šlo brez vsega. Ko sem ga dala v posteljo je zaspal.
Ko je bil malo večji sem mu brala pravljice in je zaspal še preden sem prebrala prvo stran.
Je pa tako, da pri spanju nastopajo različna obdobja in lahko otrok že sam zbudi pa potem neha, in spet pride obdobje ko sam zaspi, pa spet tako ko rabi več časa, ....

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
21.11.2008 21:43:19   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

barbaw, sej ponavadi lepo zaspi brez joka, ali le malo pojokca. kaj ji je blo danes nevem. jok je bil pol ure in takrat je bila še vedno v posteljici, potem je to prišlo že do histerije, pa smo jo vzela ven. je blo že malo too much. drugače se popolnoma strinjam kar si napisala. 

Jaz jo tudi vzamem ven, če je histerija jo potolažim pa dam nazaj.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
21.11.2008 21:43:25   
sesil

barbaw jst sem prebrala uno knjigo, ko si mi priporočila, ampak Nejc še vedno ne zaspi drugače kot na rokah...no 2x mu je uspelo zaspat sam od sebe zraven naju na kavču, v posteljici pa ni šans.

a noben ukrep ne pomaga?
pa se splača vsaj prebrat knjigo? me zanima, zato ker bi jo nekako navadila spat čez noč (sanja svinja kukuruz), ne da se  mi vsake 2 uri pride malo pocartat na zizo. tle so uni ki se ne dojijo v prednostiuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
21.11.2008 21:44:20   
barbaw
Čez dan pa je meni prej spala v vozičku, potem pa na rokah. Zdaj pa jo že drugi dan uspešno navajam na to da tudi sama zaspi v posteljici. Saj se buni, ampak na koncu vseeno sama zaspi. Ji pa dam vedno otroške pesmice za poslušat.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
21.11.2008 21:45:17   
barbaw

a noben ukrep ne pomaga?
pa se splača vsaj prebrat knjigo? me zanima, zato ker bi jo nekako navadila spat čez noč (sanja svinja kukuruz), ne da se  mi vsake 2 uri pride malo pocartat na zizo. tle so uni ki se ne dojijo v prednostiuser posted image

To ni čisto res. Moj se ni dojil pa se je zbujal xx na noč. Mala pa mi spi večino noči. Če čez dan premalo poje, se dojive ponoči drugače pa ne.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
21.11.2008 21:49:56   
Anonimen

a noben ukrep ne pomaga?

Aja user posted image  Men se zdi veliko lazje samo zizo ven potegnit kot pa vsake 2 ure v kuhni mlek stimat ...al pa vsaj gret ce si ga ze v naprej pristimas...pa potem flaske pomivat pa sterilizirat...

Ne vem no ce sem glih v prednosti...user posted image

(odgovor članu sesil)
  Neposredna povezava do sporočila: 1806
21.11.2008 21:50:52   
barbaw
Je pa tako, da se ti prvi otrok, če nisi kakšen ekstra karakter, ful smili in popuščaš na celi črti. Če je živahen te totalno izmozga in pri drugem čisto drugače ravnaš, ker veš, da te drugače uniči.
Jaz sem imela velike težave, ker sem ga navadila na rokah spat in smo se kregali, pa še k tašči sem mogla iti živet za 4 mesece in smo bili na koncu na bojni nogi. Se zelo dolgo nismo pogovarjali pa se je vse pošlihtalo na koncu. V glavnem čisto sem se uničila, psihično in fizično. Zdaj pa sem rekla, da še enkrat ne mislim dati tega čez in jo pustim malo jokat. Morate se zavedat, da se bodo vedno jokali, če so navajeni tako spat. Ali zdaj ali pa čez 1 leto. Jok bo prej ali slej. Je pa samo od izbire in otroka odvisno ali se po malo joka in ga vmes tolažite ali pa naredite bolj kruto varianto (ki je meni nesprejemljiva) da pustite otroka (starejšega od 10m) se dret dokler ne zaspi. Meni se zdi to preveč kruto, ker si verjetno taka mala glavica misli, da ga nihče nima rad. user posted image  Lahko samo povem, da pri tej kruti varianti je bolje, da mam ni doma, ker bi podlegle. Poznam mame, ki so morale iti na drug konec pa še partner jih je moral nazaj držat, da niso podlegle.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
21.11.2008 21:52:03   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: ****

a noben ukrep ne pomaga?

Aja user posted image  Men se zdi veliko lazje samo zizo ven potegnit kot pa vsake 2 ure v kuhni mlek stimat ...al pa vsaj gret ce si ga ze v naprej pristimas...pa potem flaske pomivat pa sterilizirat...

Ni nobene prednosti. Ker se ravno tako prebujajo otroci, ki niso dojeni in imaš z njimi še več dela.
S takimi, ki spijo celo noč je lažje, dojen ali ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
21.11.2008 21:53:16   
barbaw
**** ali mogoče veš kolikšna razlika(količinsko) je med izčrpanim mlekom in obrokom, ko se otrok sam podoji?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
21.11.2008 21:54:38   
Srčekgirll
Jst sm vam pršla voščit sam lahko noč, saj Vid že zdavnaj zapančkal, jst pa bom šla tud kmal, še mal TV pogledam, pol grem pa pojstlo likat - spat.

Glejte jo, luno,kako veselo se smeji...
bodite faca in nasmehni te se ji še vi...
z odejo se pokrijte in hitro zaspite,
naj vam sladke sanje preženejo vse skrbi.user posted image

NOČKO

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 21.11.2008 21:58:46 >

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
21.11.2008 21:57:06   
Anitka

To pa tudi mene zelooooooooo zanima - kako ga odvaditi tega nočnega bujenja, ko se včasih res le pocarta na zizi.
Sesil hvala glede odgovora okrog user posted image . Sem malce pomirjena.user posted image

Punce masaža je pa prav pasala. Pa tudi sicer sem nad Čatežem zelo navdušena. Ta zimska termalna riviera je res user posted image , prva liga za otroke.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
21.11.2008 21:57:53   
Anitka
Punce lepo pančajte in še lepše sanjajteuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
21.11.2008 21:58:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

a noben ukrep ne pomaga?

Ni nobene prednosti. Ker se ravno tako prebujajo otroci, ki niso dojeni in imaš z njimi še več dela.
S takimi, ki spijo celo noč je lažje, dojen ali ne.

No to se pa strinjam....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 1813
21.11.2008 22:00:09   
sesil
sej nisem mislila dobesedno da so v prednosti. to itak da niso. je pa res, da je adaptirano mleko bolj nasitno in posledično tudi več spijo. namesto da se ti zbudi na 2 uri, se ti na tri.
preverjeno, sem sprovala na moji pupi, sam še vedno vztrajam na zizi, kljub nespanju.sem ji tudi pred spanjem provala dati mlečni riž za user posted image , pa ha hudiček mali noče.
danes sem kupila keksolino. mogoče ji bo to všečuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
21.11.2008 22:01:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

**** ali mogoče veš kolikšna razlika(količinsko) je med izčrpanim mlekom in obrokom, ko se otrok sam podoji?

Po mojem je to cist odvisno kok mleka imas...Moj je vedno pojedel vse kar sem spumpala, pa sem pumpala do nule..pa se mal je bilo treba dat zraven ponavadi...user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 1815
21.11.2008 22:01:07   
jana81
no jst grem tud še en sendvič napast, pol pa počivat, ker sem bla dans cel dan sama z mojim neverjetno aktivni otrokom, sem se mu sicer nasmejala do solz, ampak sem ožeta...

NOČKO

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
21.11.2008 22:05:07   
Anonimen

sej nisem mislila dobesedno da so v prednosti. to itak da niso. je pa res, da je adaptirano mleko bolj nasitno in posledično tudi več spijo. namesto da se ti zbudi na 2 uri, se ti na tri.
preverjeno, sem sprovala na moji pupi, sam še vedno vztrajam na zizi, kljub nespanju.sem ji tudi pred spanjem provala dati mlečni riž za user posted image , pa ha hudiček mali noče.

No jaz ti pa preverjeno povem, da se moj zbuja ali poje AM ali pa moje... In to vcasih na 1 uro vcasih pa na 3....vse pa se je zacelo ko mi je zacelo zmanjkovati mleka, dokler je bil samo na mojemu mleku je spal celo noc.

Moja pika pa je bila na AM pa ni spala itak ne podnevi ne ponoci...

Recepta za spanje ni... eni spijo eni ne...

Ta starejsi je spal iz porodnisnice celo noc in ko je bil dojen in ko je zacel z AM...

(odgovor članu sesil)
  Neposredna povezava do sporočila: 1817
21.11.2008 22:06:44   
Anonimen
srcekgirll, Anitka in Jana....lahko noc pa mirna naj bo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1818
21.11.2008 22:16:57   
Anonimen
Pa kaj zdej barbaw in sesil a sta vedve tud kidnile spat user posted image user posted image  Jah zdej grem pa res tarokirat, se oglasim kasneje...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1819
21.11.2008 22:17:15   
sesil
jaz tudi grem v horizontalo
nočko 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
21.11.2008 22:18:44   
sesil
endomy, vmes sem si pa zobe umivala, pa ostale deleuser posted image

zdej pa res grem

nočko

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
21.11.2008 22:37:16   
špelin@
Se vidi, da je šla Estrella* žurat user posted image  Samo dve diobri strani ste naklofale, odkar me ni bilo gor user posted image  Torej nimam težkega dela.

Ja obstaja... baje za to obstaja prav izraz, ampak se ga sedaj ne spomnim...

Jaz komaj cakam, da bi znala zvecit cigumi potem bo morda nehala glodat vse kar pride pod roke...
Tudi moja je pojedla med drugim tudi nek kovinski delcek, kar smo ugotovili cisto slucajno ker je imela ravno takrat eno rentgensko preiskavo...in se je lepo videlo kako potuje po crevesju...

Seveda so najprej pucali rentgenska stekla ker so mislil da je packa na aparatu potem pa so me le vprasali ce je kaka moznost da bi otrok pojedel kaj takega...

Jaz vem da tako zelo se nikoli nismo pazili kot sedaj... vsako igraco moram 10x obrnit da ni kak nevaren delcek, ki bi se ga dalo odgriznit,da o tem da ne more imeti ne plastelina ne krede ne flumastrov..nic, samo boge barvice pa se te pod nadzorom... vsa oblacila moram predelat..Ker tukaj tako radi nasijejo blescice in bunkice in ne vem kaj se vse, vse to moram odsit... Ne smem ji dajat ne copkov - gumic ne spangic, vse samo pod kontrolo.....
Pazit na vse gumbe in ..sesati moram po 2x na dan, da ne poje kakih smeti...Papirnate robcke in casopis moram imeti na visokem, da ne more do njih...in tako naprej da ne nastevam, ker to res nosi za seboj ogromno dela in skoz moras misliti, pa se ti seveda uide in kaj takega pomalica kar ni za malicat...

Skratka ja tudi to obstaja in ni enostavno z takim otrokom...user posted image  Ampak saj bo inshallah zrasla in bo vse o.k.

Joj, nisem vedala, da je tako hudo... user posted image  Potem moraš biti res skrajno pozorna...

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Pa očitno so se ji priskutila kosila "alla dojnček" ko smo jo imeli za mizo pri kosilu se je vrgla v naš "pire"Špelin@, ring a bell??user posted image Ko bi bila vsaj kake 2m starejša, da bi ji začela dajat od naše hraneuser posted image

Jaz pa našemu dajem kar od naše hrane user posted image  Recimo pire kropmpir in špinačo je isto kot ostali. Pač manj solim.

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca
Tako, danes imam pa res srečo. Videk me je že drugič danes pokakal. Ob nepravem času, sem mu ponovno odprla plenico in bum vse po mami.

No, krasno user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Od sedaj naprej MERCATOR ni več najboljši sosed, boljši ponudnik je POLICIJA - in sicer, ker nudi:

številne AKCIJE,
v plačilnem roku nudijo 50% popusta,
pa tudi tam lahko zbiraš PIKE.

O šit user posted image  No, saj mi ne bi bilo do smeha, če bi jih že kaj zbrala...

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca
Rabim pomoč!!!

Bratranec od mojega user posted image  je hudo bolan. Star je 7 let in ne vedo, zakaj izgublja zavest. Njegovi ostali bratranci in sestrične so sedaj naredili akcijo in bi naj vsak poslal v bolnišnico eno kartico, kot spodbudo. In seveda mi smo na vrsti v ponedeljek, jaz pa seveda izvem vse zadnja, sedaj pa nimam pojma kaj naj napišem. Kak predlog, kaj napisat 7 letnemu otroku v spodbudo!!!!!!

Če je še bolj otroška, nežna dušica, mu napišita kaj čustvenega, mogoče, kako rada ga imata in da mu bosta ob strani, da se bo pozdravil, da bo svet zanj še lepši. Če je bolj fantolinski, pa mu napišita, da naj hitro pride iz bolnice zdrav, da bo zganjal lumparije. Ne vem, težko kaj konkretnega svetujem, ker ga ne poznam. Je pa največ vredno, da napišeš iskreno tisto, kar čutiš, da nič ne slepomišiš, ampak otroku res daš vedeti, da ni sam, da ima podporo, da ima ljudi s pozitivno energjo, ki verjamejo vanj in v njegovo ozdravitev.

tilči, imaš pa en čisto specialen tepih user posted image  Verjetno tudi ni bil ravno poceni.

IZVIRNO SPOROČILO: kasso
moja frčafela pa gleda parlament in se smeji v ležalniku.

No, zgodaj je začela user posted image

Katina, user posted image  za fenomenalno obnovo, prihajaš v stare tirnice user posted image  Za magistreij pa resnično kapo dol pred tabo in še na tak poseben datum user posted image  Mislim, da res nekdo bdi nad tabo user posted image

punce a ima katera SIOL TV ?
Če ma katera nej mi pove če ji dela POP TV, mi sliko imamo , zvoka pa ne, in to samo na tem programu.

Je nagajalo vmes, ja, se je user posted image  med Kmetijo pritožil user posted image

Srčekgirll, ti si čisto poetično naravnana user posted image

Ostale bom pa samo pozdravila, ste se že med seboj pokomentirale, meni ni treba user posted image user posted image

A bejžte, no, zdaj ko sem jaz gor, pa vse kar spat... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
21.11.2008 23:02:20   
špelin@
Pa res ni več nobene... user posted image  Grem nekaj pojest.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
21.11.2008 23:05:12   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

To pa tudi mene zelooooooooo zanima - kako ga odvaditi tega nočnega bujenja, ko se včasih res le pocarta na zizi.
Sesil hvala glede odgovora okrog user posted image . Sem malce pomirjena.user posted image

Punce masaža je pa prav pasala. Pa tudi sicer sem nad Čatežem zelo navdušena. Ta zimska termalna riviera je res user posted image , prva liga za otroke.

Če mene kdo vpraša je to nemogoče.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
21.11.2008 23:05:17   
barbaw

Saj vemo kaj si hotela s prednostjo povedat. Moj je jedel GH pa se je zbujal. Še danes se. Mala pa je dojena pa spi celo noč.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?