Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 23:05:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw **** ali mogoče veš kolikšna razlika(količinsko) je med izčrpanim mlekom in obrokom, ko se otrok sam podoji? Po mojem je to cist odvisno kok mleka imas...Moj je vedno pojedel vse kar sem spumpala, pa sem pumpala do nule..pa se mal je bilo treba dat zraven ponavadi... Meni se včasih naredijo prav zatrdline od mleka. Mi pa ne gre v nulo spraznit. Danes sem izčrpala 165 ml pa še bi šlo, ampak se mi ne da, če ne teče fejst. Moja pa ne poje vsega. Očitno ima GH dovolj, da je višek, ki ga na žalost mečem stran. Sem že zadnjič napisala kako bi bil kakšen otrok vesel.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 23:06:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pa res ni več nobene... Grem nekaj pojest. To si pa lahko samo ti in Anitka privoščita.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 23:07:01
|
|
|
|
špelin@
|
O barbaw, še nisi šla spat??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 23:08:08
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz sem si vzela čas za škrata prej in sva se stiskala v njegovi postelji in sva zaspala. Odkar imamo Majo se hoče vedno nekaj stiskat in objemat in govori kako me ima rad, ko pa je bil še mlajši pa ni imel časa, da bi se ustavil za objem. Samo ko sem ga v vrtcu pustila sem mu dala lubčka. On mi ga je začel dajat kasnej, prej pa ni bilo časa za to.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 23:08:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ O barbaw, še nisi šla spat?? Ne še. Se pa zdaj vidi, kdo drži majčice gor.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 23:08:37
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pa res ni več nobene... Grem nekaj pojest. To si pa lahko samo ti in Anitka privoščita. Da te potolažim: jem samo porcijo motovilca.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 23:09:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Pa res ni več nobene... Grem nekaj pojest. To si pa lahko samo ti in Anitka privoščita. Da te potolažim: jem samo porcijo motovilca. Jaz ga pa obožujem. S krompirjem ali jajčko. mmmmm
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 23:09:44
|
|
|
|
špelin@
|
Ni bilo časa in prilike kuhat krompir in jajca Čeprav bi fajn pasalo, ja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 23:10:08
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem si vzela čas za škrata prej in sva se stiskala v njegovi postelji in sva zaspala. Odkar imamo Majo se hoče vedno nekaj stiskat in objemat in govori kako me ima rad, ko pa je bil še mlajši pa ni imel časa, da bi se ustavil za objem. Samo ko sem ga v vrtcu pustila sem mu dala lubčka. On mi ga je začel dajat kasnej, prej pa ni bilo časa za to.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 23:11:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ni bilo časa in prilike kuhat krompir in jajca Čeprav bi fajn pasalo, ja Jaz pa sem danes dobila domača jajčka s kmetije. Bi šle fajn gor. Joj pa regrata nisem jedla že x let. Ga imam tudi rada. Mi smo ga pripravljali s krompirjem in zaseko. Meni je to dobro za dol past. jaz pa sem danes preživela še en dan brez sladkarij. Edino žeja me hudo muči, pa nisem jedla nič takega. Pa še apetit se mi je zamjšal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 23:12:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem si vzela čas za škrata prej in sva se stiskala v njegovi postelji in sva zaspala. Odkar imamo Majo se hoče vedno nekaj stiskat in objemat in govori kako me ima rad, ko pa je bil še mlajši pa ni imel časa, da bi se ustavil za objem. Samo ko sem ga v vrtcu pustila sem mu dala lubčka. On mi ga je začel dajat kasnej, prej pa ni bilo časa za to. Meni se tudi fajn zdi, da se hoče toliko crkljati, ker vem da tole hitro mine. Pri Maji mi je pa fajn, ker se je že pri 4m znala naslonit in stisnit in še danes je tako. Glavo zarine noter v tebe in gruli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 23:13:18
|
|
|
|
barbaw
|
Počakam mojega, da pride iz kopalnice pa grem nazaj v horizontalo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 23:14:40
|
|
|
|
barbaw
|
Če bom jutri zgovorna oz. imela čas za pisanje postov bi lahko naklepala do 3000. Pa da vidimo, če bo jutri kaj bolj veselo tukaj. Bi mogla pogledat, če je kakšna lutkovna predstava jutri pa se mi ne da več. Bom to zjutraj pogledala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 23:15:26
|
|
|
|
barbaw
|
Grem, da ne bom težila brez veze. NOČKO!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 23:17:33
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw jaz pa sem danes preživela še en dan brez sladkarij. Edino žeja me hudo muči, pa nisem jedla nič takega. Pa še apetit se mi je zamjšal. IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Meni se tudi fajn zdi, da se hoče toliko crkljati, ker vem da tole hitro mine. Pri Maji mi je pa fajn, ker se je že pri 4m znala naslonit in stisnit in še danes je tako. Glavo zarine noter v tebe in gruli. Tudi Gregi se tako crklja Grem tudi jaz dol, ker mi že kar oči skup lezejo Mirno nočko ti želim In vsem ostalim, ki so že mrknile...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 23:45:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ O barbaw, še nisi šla spat?? Tud jaz ne spim.... tarokiram...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 7:35:27
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 22.11.2008 7:36:17 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 7:40:19
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Dobro jutro, Ste dobr spale? Mi2 z Vidkom sva kr dobr, čeprou bi jst še, sam on pa ne. PULJENJE Zakonski par sedi v zobozdravstveni čakalnici. Ko vstopita v ordinacijo, vpraša mož: "Koliko stane puljenje zoba?" "Pet tisoč tolarjev z injekcijo in dva tisoč brez injekcije." "Kar brez injekcije. Draga, usedi se na stol."
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 7:42:33
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Jutro špelin@ Mmmmmmmmm same dobrote. Čeprou sm že jedla, ma to spodaj bi pa še spravla vase. Kofe pa še pride na vrsto, sam de se taščici zbudite.J
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 22.11.2008 7:43:09 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 7:48:47
|
|
|
|
Svojeglava
|
Dobro jutro, Špelin@! Hvala za kavico in dobrotke... mljask, om šla zdele res v pekarnico po rogljičke... kako ste kaj majčice, men se ne da po 50 strani brat, ko pridem gor... dajte mi povedat, a obstaja na RR tema z recepti za prva kosilca ipd... jaz nimam več idej, kaj pripravit... mogoče ste o tem že razpravljale ampak res ne sledim...sorry! pozdrav vsem klepetuljam, bodite pridne še naprej! lpsvojeglava
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 9:14:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava Dobro jutro, Špelin@! Hvala za kavico in dobrotke... mljask, om šla zdele res v pekarnico po rogljičke... kako ste kaj majčice, men se ne da po 50 strani brat, ko pridem gor... dajte mi povedat, a obstaja na RR tema z recepti za prva kosilca ipd... jaz nimam več idej, kaj pripravit... mogoče ste o tem že razpravljale ampak res ne sledim...sorry! pozdrav vsem klepetuljam, bodite pridne še naprej! lpsvojeglava Ja, je na RR nekaj novega o receptih. Vsak dan tudi izberejo recept dneva.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 9:14:41
|
|
|
|
barbaw
|
Pa dobro jutro!!! Hvala za samopostrežni zajtrk Špelin@.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 9:57:51
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dobro jutro oziroma dober dan! Se vidi da je sobota, da ste bolj ležerno razpoložene . ŠPELIN: hvala za kavico, čajček in vse ostale dobrote. Zdej pa grem mal nazaj prebrat babje čveke
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 10:25:25
|
|
|
|
Anonimen
|
SPELIN@: tole pa je futer....lahko si privoscim zdravi zajterk - sadje...ampak bom raje cokoladen krof.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 22.11.2008 10:41:48
|
|
|
|
Estrella*
|
Jutro! Jojojoj, včeraj ste bile pa lene kot fux Saj nisem imela nič za brat. Imela sem se superrrrrr. Sploh nisem mogla verjet, da se še znam zabavat Za začetek smo šle na večerjo(sem se pregrešila po sli razmer ) škampi buzaro, lignji na se načine, manjamiiiiOb 00.00 so nas vrgli na cesto, po smo šel pa še po lokalih v stari LJ. Domov sem prišla malo pred 5h in ob 7h auf Grem kuhat
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?