Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 15:53:13
|
|
|
|
Estrella*
|
Saj je človek vesel, da je vse OK, ampak je očitno fasal trdovraten virus, ki ga mora izločit sam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 15:56:31
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A veste kam jaz zdaj grem ?? Na tajsko masažo z aromatičnimi olji. Uživaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 15:57:19
|
|
|
|
špelin@
|
hijenca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 15:58:18
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Saj je človek vesel, da je vse OK, ampak je očitno fasal trdovraten virus, ki ga mora izločit sam Po moje je fasal nek črevesni virus, ker ga mučijo vetrovi, pa včasih čisto tekoče kaka, ampak samo enkrat do največ dvakrat na dan. Je pa danes pojedo 2 flaški mlekeca po 180 ml in eno sadno kašico s keksom (celo 190 g), po mojem gre počasi na boljše.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 16:02:35
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tako se pa ne govori ok mal čudn sem se izrazla, hotla sem povedat da ne bom užaljena če se nobena ne spomni na obmesečnico.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 16:19:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina Mal se moram pohvalit. Včeraj sem končno imela zagovor. se je ful potrudil in naredil transparent, ki sta ga z držala in navijala zame. Nasmejala sta vse prisotne . Dobila sem tudi krasen šopek in bon za masažo 1x dnevno do 1.1.2009 (sem ga že včeraj izkoristila . Katina iskrene cstitke. Se veselim s teboj in tudi tvoja dva sta zlata, da sta se tako potrudila....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 16:19:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Katina IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Barbaw: Da ne bos mislila mi smo zaradi tega problema da Samia poje cist vse in moras biti res skoz na prezi bili tudi pri psihologu vecih zdravnikih... Vsi so brez moci in pravijo da moramo potrpeti in da bo minilo... Jaz pa cakam.... stara je 2 in pol in morem se vedno skoz gledat pod prste in kaj nese v usta...Poleg tega pa saj na eni sliki se vidi ogrizen jabuk... no poleg tega pa naredim tako da je povsod kaj dobrega za jest... sadje. cips...kaka cokoladica....tako da ce ze cuti potrebo da tlaci neki v usta in zveci zagrabi sadje ali pa cokoladico ali kaj podobnega... Je pa to res za znoret....cist skoz jo moram imet na oku..in posteno pazit da so vse nevarne stvari pospravljene... Vem, da si jo peljala k zdravniku se še spomnim od prej. Ima pa kolega hčerko, ki je še pri 4-ih letih pojedla kar je dobila. Si je iz mize odšraufala vijake in jih pojedla. Na veliko srečo ji niti eden ni ničesar predrl. Bi pa bilo hudo, da bi tako malo punčko operirali zaradi tega. Je imel kolega veliko srečo, da je takoj opazil, da je mala pojedla vijake in jo takoj odpeljal v bolnico. a tud to obstaja? Ja obstaja. Če ga ne bi poznala ne bi verjela. Ja obstaja... baje za to obstaja prav izraz, ampak se ga sedaj ne spomnim... Jaz komaj cakam, da bi znala zvecit cigumi potem bo morda nehala glodat vse kar pride pod roke... Tudi moja je pojedla med drugim tudi nek kovinski delcek, kar smo ugotovili cisto slucajno ker je imela ravno takrat eno rentgensko preiskavo...in se je lepo videlo kako potuje po crevesju... Seveda so najprej pucali rentgenska stekla ker so mislil da je packa na aparatu potem pa so me le vprasali ce je kaka moznost da bi otrok pojedel kaj takega... Jaz vem da tako zelo se nikoli nismo pazili kot sedaj... vsako igraco moram 10x obrnit da ni kak nevaren delcek, ki bi se ga dalo odgriznit,da o tem da ne more imeti ne plastelina ne krede ne flumastrov..nic, samo boge barvice pa se te pod nadzorom... vsa oblacila moram predelat..Ker tukaj tako radi nasijejo blescice in bunkice in ne vem kaj se vse, vse to moram odsit... Ne smem ji dajat ne copkov - gumic ne spangic, vse samo pod kontrolo..... Pazit na vse gumbe in ..sesati moram po 2x na dan, da ne poje kakih smeti...Papirnate robcke in casopis moram imeti na visokem, da ne more do njih...in tako naprej da ne nastevam, ker to res nosi za seboj ogromno dela in skoz moras misliti, pa se ti seveda uide in kaj takega pomalica kar ni za malicat... Skratka ja tudi to obstaja in ni enostavno z takim otrokom... Ampak saj bo inshallah zrasla in bo vse o.k.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 16:21:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Seveda sem spet sele na 65 strani vi pa ste ze na 71... ma nimam pojma ce mi bo ratalo pregledat vse... zato se opravicujem ze vnaprej ce kaj spregledam...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 16:21:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Saj je človek vesel, da je vse OK, ampak je očitno fasal trdovraten virus, ki ga mora izločit sam Po moje je fasal nek črevesni virus, ker ga mučijo vetrovi, pa včasih čisto tekoče kaka, ampak samo enkrat do največ dvakrat na dan. Je pa danes pojedo 2 flaški mlekeca po 180 ml in eno sadno kašico s keksom (celo 190 g), po mojem gre počasi na boljše. Pri nas je bilo vedno tako, da ko je čel jesti je il že na pol zdrav . Vedno sem vedela kdaj bo zbolel, ker je začel občutno manj jesti Sem imela pa srečo, da je bil prvič bolan okoli 1 leta z rota virusom, pol so se pa domine sprožile in diagnoze so padale ena za drugo jana: sem že mislila, da si stavek kopirala od ****
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 16:28:22
|
|
|
|
Estrella*
|
Naša protestantka danes spet ni hotla kosila. Sicer z muko pojedla 130g. Sem ugotovila v čem je problem, ko odpre usta jih premalo in jaz ji ne morem z žličko not nesti hrane. Ko pa kaj drugega nese v sta, jih pa odpre, da so velika kot Postonjska jama Prej jih ni tako na drobn odpirala, sedaj pa taka štala. Pa očitno so se ji priskutila kosila "alla dojnček" ko smo jo imeli za mizo pri kosilu se je vrgla v naš "pire"Špelin@, ring a bell?? Ko bi bila vsaj kake 2m starejša, da bi ji začela dajat od naše hrane
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 16:29:20
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* jana: sem že mislila, da si stavek kopirala od **** ??????????????
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 16:33:17
|
|
|
|
hijenca
|
Tako, danes imam pa res srečo. Videk me je že drugič danes pokakal. Ob nepravem času, sem mu ponovno odprla plenico in bum vse po mami.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 16:35:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* jana: sem že mislila, da si stavek kopirala od **** ?????????????? **** je napisala 2 dni nazaj, da je njej vseeno, če Omarju ne čestitamo za obmesečnice, ker njej ne pomenijo nič-
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 16:37:51
|
|
|
|
Estrella*
|
Tako punce, za danes se poslavljam, se grem pedenat za većer
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 16:40:08
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tako punce, za danes se poslavljam, se grem pedenat za većer UŽIVAJ
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 16:41:21
|
|
|
|
Estrella*
|
Od sedaj naprej MERCATOR ni več najboljši sosed, boljši ponudnik je POLICIJA - in sicer, ker nudi: številne AKCIJE, v plačilnem roku nudijo 50% popusta, pa tudi tam lahko zbiraš PIKE.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 16:45:41
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Bi pa najprej zastavila eno vprašanje tistim, ki že imate . Jaz sem prvo že imela v oktobru in glede na cikluse pred zanositvijo bi se tudi druga že morala prikazati. Ali imate ve že urejene cikluse?Oz. kako dolgo traja, da imaš spet vse urejeno? Moj me že zafrkava, da bo Gal dobil sestrico Jaz pa upam, da še ne. Sicer, če bi se zgodilo bi vsekakor obdržali, sem pa raje, da do tega še ne pride jaz sem jo dobila začetek oktobra, pol pa sem čakala 45 da se je nazaj prikazala. pred zanositvijo sem jo imela pa na 26 dni . tako da kar mirno, ni sigurno da bo sestrica.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 16:49:34
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Pomoč,prosim: Kako naj iz preproge spravim ven vonj po bruhanju? jaz imam tudi take probleme. jaz sem vzela vodni sesalec+ čistilo. za vonj neki pomaga, madež pa ostane. jaz imam tudi probleme s tistimi črnimi lisami z majic spravit dol od sline in mleka.kakšen namig?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 17:12:55
|
|
|
|
sesil
|
katina čestitke za magisterij in za tvojega dragega in izvirno navijanje. res se je potrudil. Anitka uživaj na masaži. Zdej moram pa v shoping, nimam nič za jesti. aha, pa še ena dobra stran hujšanja - manj zapravim.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 17:17:41
|
|
|
|
hijenca
|
Rabim pomoč!!! Bratranec od mojega je hudo bolan. Star je 7 let in ne vedo, zakaj izgublja zavest. Njegovi ostali bratranci in sestrične so sedaj naredili akcijo in bi naj vsak poslal v bolnišnico eno kartico, kot spodbudo. In seveda mi smo na vrsti v ponedeljek, jaz pa seveda izvem vse zadnja, sedaj pa nimam pojma kaj naj napišem. Kak predlog, kaj napisat 7 letnemu otroku v spodbudo!!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 17:27:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* jana: sem že mislila, da si stavek kopirala od **** ?????????????? **** je napisala 2 dni nazaj, da je njej vseeno, če Omarju ne čestitamo za obmesečnice, ker njej ne pomenijo nič- Ja res je men je cist ravno do Pakistana za obmesecnice... NEJCU PA VSE NAJ NAJ
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 18:24:49
|
|
|
|
tilči
|
Dober večer! Pralni stroj končno počiva, sušilec pa še kar laufa .Preprogo sem tudi spucala s kisom in sedaj ni nobenih vonjav več. Špelin@..pojma nimam a je perzijska ali je indijska, vglavnem ne smeš uporabljati čistil,sesalca s turbo krtačo, pozimi ga moraš enkrat dati na sneg, da se vlakna napnejo in to je vse.Imam drugače prav ene posebne krpice za madeže, ampak jih nisem nikoli uporabila, saj gre vse s hojo ven. Tilen že spi, saj mi je danes v celem dnevu spal od 11-13.30.Ob 18. je pa čisto omagal.Očitno ne rabi več toliko dnevnega spanca, ampak samo eno konkretno dozo,ali pa je bila to danes kakšna muha.No, včeraj je spal 3x, pa je ravno tako nabral za 2,5 ure spanca. je šel ,še Nejc in gre v .Jaz pa in
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 18:31:50
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* jana: sem že mislila, da si stavek kopirala od **** ?????????????? **** je napisala 2 dni nazaj, da je njej vseeno, če Omarju ne čestitamo za obmesečnice, ker njej ne pomenijo nič- Ja res je men je cist ravno do Pakistana za obmesecnice... NEJCU PA VSE NAJ NAJ kolikor razumem, jani ni, ji je le ravno, če se kdo spomni jaz sem torto končala....in sem malo žalostna, ker nimam mere za packanje, dokler lepe torte ne še spackam....joj ...tolažim se le s tem, da bo najbrž dobra moja frčafela pa gleda parlament in se smeji v ležalniku. Prejle pa je sedela celih pet minut, seveda obložena s povštri...ampšak vaja dela mojstra, a ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 18:52:38
|
|
|
|
kasso
|
hijenca, žal ti ne znam pomagat, ker če jaz kaj napišem, napišem preprosto in iz srca...moram pa osebo poznati...tako da ti svetujem, da malemu napišeš kaj lepega in preprostega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 21.11.2008 19:25:46
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tako punce, za danes se poslavljam, se grem pedenat za većer Ne vem al že al še ne... skratka U Ž I V A J
< Sporočilo je popravil valentina2006 -- 21.11.2008 19:26:15 >
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?