|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
21.11.2008 15:53:13   
Estrella*
Saj je človek vesel, da je vse OK, ampak je očitno fasal trdovraten virus, ki ga mora izločit samuser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
21.11.2008 15:56:31   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
A veste kam jaz zdaj gremuser posted image user posted image user posted image ?? Na tajsko masažo z aromatičnimi olji.user posted image  

user posted image  Uživaj user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
21.11.2008 15:57:19   
špelin@
hijenca user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
21.11.2008 15:58:18   
hijenca
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Saj je človek vesel, da je vse OK, ampak je očitno fasal trdovraten virus, ki ga mora izločit samuser posted image

Po moje je fasal nek črevesni virus, ker ga mučijo vetrovi, pa včasih čisto tekoče kaka, ampak samo enkrat do največ dvakrat na dan. Je pa danes pojedo 2 flaški mlekeca po 180 ml in eno sadno kašico s keksom (celo 190 g), po mojem gre počasi na boljše.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
21.11.2008 16:02:35   
jana81
tako se pa ne govoriuser posted image user posted image user posted image

ok mal čudn sem se izrazla, hotla sem povedat da ne bom užaljena če se nobena ne spomni na obmesečnico.user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 1755
21.11.2008 16:19:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Katina

Mal se moram pohvalit. Včeraj sem končno imela zagovor.user posted image
user posted image se je ful potrudil in naredil transparent, ki sta ga z user posted image držala in navijala zame. Nasmejala sta vse prisotne user posted image . Dobila sem tudi krasen šopek in bon za masažo 1x dnevno do 1.1.2009 user posted image (sem ga že včeraj izkoristila user posted image .

Katina iskrene cstitke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se veselim s teboj in tudi tvoja dva sta zlata, da sta se tako potrudila....user posted image

(odgovor članu Katina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1756
21.11.2008 16:19:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Katina

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Barbaw:

Da ne bos mislila mi smo zaradi tega problema da Samia poje cist vse in moras biti res skoz na prezi bili tudi pri psihologu vecih zdravnikih...

Vsi so brez moci in pravijo da moramo potrpeti in da bo minilo...

Jaz pa cakam.... stara  je 2 in pol in morem se vedno skoz gledat pod prste in kaj nese v usta...Poleg tega pa saj na eni sliki se vidi ogrizen jabuk... no poleg tega pa naredim tako da je povsod kaj dobrega za jest... sadje. cips...kaka cokoladica....tako da ce ze cuti potrebo da tlaci neki v usta in zveci zagrabi sadje ali pa cokoladico ali kaj podobnega...

Je pa to res za znoret....cist skoz jo moram imet na oku..in posteno pazit da so vse nevarne stvari pospravljene...

Vem, da si jo peljala k zdravniku se še spomnim od prej. Ima pa kolega hčerko, ki je še pri 4-ih letih pojedla kar je dobila. Si je iz mize odšraufala vijake in jih pojedla. Na veliko srečo ji niti eden ni ničesar predrl. Bi pa bilo hudo, da bi tako malo punčko operirali zaradi tega. Je imel kolega veliko srečo, da je takoj opazil, da je mala pojedla vijake in jo takoj odpeljal v bolnico.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a tud to obstaja?

Ja obstaja. Če ga ne bi poznala ne bi verjela.

Ja obstaja... baje za to obstaja prav izraz, ampak se ga sedaj ne spomnim...

Jaz komaj cakam, da bi znala zvecit cigumi potem bo morda nehala glodat vse kar pride pod roke...
Tudi moja je pojedla med drugim tudi nek kovinski delcek, kar smo ugotovili cisto slucajno ker je imela ravno takrat eno rentgensko preiskavo...in se je lepo videlo kako potuje po crevesju...

Seveda so najprej pucali rentgenska stekla ker so mislil da je packa na aparatu potem pa so me le vprasali ce je kaka moznost da bi otrok pojedel kaj takega...

Jaz vem da tako zelo se nikoli nismo pazili kot sedaj... vsako igraco moram 10x obrnit da ni kak nevaren delcek, ki bi se ga dalo odgriznit,da o tem da ne more imeti ne plastelina ne krede ne flumastrov..nic, samo boge barvice pa se te pod nadzorom... vsa oblacila moram predelat..Ker tukaj tako radi nasijejo blescice in bunkice in ne vem kaj se vse, vse to moram odsit... Ne smem ji dajat ne copkov - gumic ne spangic, vse samo pod kontrolo.....
Pazit na vse gumbe in ..sesati moram po 2x na dan, da ne poje kakih smeti...Papirnate robcke in casopis moram imeti na visokem, da ne more do njih...in tako naprej da ne nastevam, ker to res nosi za seboj ogromno dela in skoz moras misliti, pa se ti seveda uide in kaj takega pomalica kar ni za malicat...

Skratka ja tudi to obstaja in ni enostavno z takim otrokom...user posted image  Ampak saj bo inshallah zrasla in bo vse o.k.

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 1757
21.11.2008 16:21:07   
Anonimen
Seveda sem spet sele na 65 strani  vi pa ste ze na 71... ma nimam pojma ce mi bo ratalo pregledat vse... zato se opravicujem ze vnaprej ce kaj spregledam...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1758
21.11.2008 16:21:30   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Po moje je fasal nek črevesni virus, ker ga mučijo vetrovi, pa včasih čisto tekoče kaka, ampak samo enkrat do največ dvakrat na dan. Je pa danes pojedo 2 flaški mlekeca po 180 ml in eno sadno kašico s keksom (celo 190 g), po mojem gre počasi na boljše.

user posted image user posted image user posted image

Pri nas je bilo vedno tako, da ko je čel jesti je il že na pol zdravuser posted image . Vedno sem vedela kdaj bo zbolel, ker je začel občutno manj jestiuser posted image Sem imela pa srečo, da je bil prvič bolan okoli 1 leta z rota virusom, pol so se pa domine sprožile in diagnoze so padale ena za drugouser posted image

jana: sem že mislila, da si stavek kopirala od ****user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
21.11.2008 16:28:22   
Estrella*
Naša protestantka danes spet ni hotla kosila. Sicer z muko pojedla 130g. Sem ugotovila v čem je problem, ko odpre usta jih premalo in jaz ji ne morem z žličko not nesti hrane. Ko pa kaj drugega nese v sta, jih pa odpre, da so velika kot Postonjska jamauser posted image Prej jih ni tako na drobn odpirala, sedaj pa taka štala.
Pa očitno so se ji priskutila kosila "alla dojnček" ko smo jo imeli za mizo pri kosilu se je vrgla v naš "pire"Špelin@, ring a bell??user posted image Ko bi bila vsaj kake 2m starejša, da bi ji začela dajat od naše hraneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1760
21.11.2008 16:29:20   
jana81

??????????????

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 1761
21.11.2008 16:33:17   
hijenca
Tako, danes imam pa res srečo. Videk me je že drugič danes pokakal. Ob nepravem času, sem mu ponovno odprla plenico in bum vse po mami.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
21.11.2008 16:35:38   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

??????????????

**** je napisala 2 dni nazaj, da je njej vseeno, če Omarju ne čestitamo za obmesečnice, ker njej ne pomenijo nič-

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
21.11.2008 16:37:51   
Estrella*
Tako punce, za danes se poslavljam, se grem pedenat za većeruser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1764
21.11.2008 16:40:08   
hijenca

Tako punce, za danes se poslavljam, se grem pedenat za većeruser posted image user posted image user posted image

UŽIVAJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1765
21.11.2008 16:41:21   
Estrella*
Od sedaj naprej MERCATOR ni več najboljši sosed, boljši ponudnik je POLICIJA - in sicer, ker nudi:

številne AKCIJE,
v plačilnem roku nudijo 50% popusta,
pa tudi tam lahko zbiraš PIKE.

Neposredna povezava do sporočila: 1766
21.11.2008 16:45:41   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Bi pa najprej zastavila eno vprašanje tistim, ki že imate user posted image . Jaz sem prvo že imela v oktobru in glede na cikluse pred zanositvijo bi se tudi druga že morala prikazati. Ali imate ve že urejene cikluse?Oz. kako dolgo traja, da imaš spet vse urejeno? Moj me že zafrkava, da bo Gal dobil sestricouser posted image user posted image Jaz pa upam, da še ne. Sicer, če bi se zgodilo bi user posted image vsekakor obdržali, sem pa raje, da do tega še ne prideuser posted image user posted image

jaz sem jo dobila začetek oktobra, pol pa sem čakala 45 da se je nazaj prikazala. pred zanositvijo sem jo imela pa na 26 dniuser posted image . tako da kar mirno, ni sigurno da bo sestrica.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
21.11.2008 16:49:34   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Pomoč,prosim:

Kako naj iz preproge spravim ven vonj po bruhanju?

jaz imam tudi take probleme. jaz sem vzela vodni sesalec+ čistilo. za vonj neki pomaga, madež pa ostane.
jaz imam tudi probleme s tistimi črnimi lisami z majic spravit dol od sline in mleka.kakšen namig?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
21.11.2008 17:12:55   
sesil
katina čestitke za magisterij in user posted image user posted image za tvojega dragega in izvirno navijanje. res se je potrudil.
Anitka uživaj na masaži.
Zdej moram pa v shoping, nimam nič za jesti. aha, pa še ena dobra stran hujšanja - manj zapravim.user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
21.11.2008 17:17:41   
hijenca
Rabim pomoč!!!

Bratranec od mojega user posted image  je hudo bolan. Star je 7 let in ne vedo, zakaj izgublja zavest. Njegovi ostali bratranci in sestrične so sedaj naredili akcijo in bi naj vsak poslal v bolnišnico eno kartico, kot spodbudo. In seveda mi smo na vrsti v ponedeljek, jaz pa seveda izvem vse zadnja, sedaj pa nimam pojma kaj naj napišem. Kak predlog, kaj napisat 7 letnemu otroku v spodbudo!!!!!!

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
21.11.2008 17:27:18   
Anonimen

??????????????

**** je napisala 2 dni nazaj, da je njej vseeno, če Omarju ne čestitamo za obmesečnice, ker njej ne pomenijo nič-

Ja res je men je cist ravno do Pakistana za obmesecnice...user posted image user posted image user posted image

NEJCU PA VSE NAJ NAJ user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1771
21.11.2008 18:24:49   
tilči
Dober večer!

Pralni stroj končno počiva, sušilec pa še kar laufauser posted image .Preprogo sem tudi spucala s kisom in sedaj ni nobenih vonjav več.user posted image
Špelin@..pojma nimam a je perzijska ali je indijska, vglavnem ne smeš uporabljati čistil,sesalca s turbo krtačo, pozimi ga moraš enkrat dati na sneg, da se vlakna napnejo in to je vse.Imam drugače prav ene posebne krpice za madeže, ampak jih nisem nikoli uporabila, saj gre vse s hojo ven.

Tilen že spi, saj mi je danes v celem dnevu spal od 11-13.30.Ob 18. je pa čisto omagal.Očitno ne rabi več toliko dnevnega spanca, ampak samo eno konkretno dozo,ali pa je bila to danes kakšna muha.No, včeraj je spal 3x, pa je ravno tako nabral za 2,5 ure spanca.

user posted image  je šel user posted image ,še Nejc user posted image  in gre v user posted image .Jaz pa user posted image  in user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
21.11.2008 18:31:50   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: ****

??????????????

Ja res je men je cist ravno do Pakistana za obmesecnice...user posted image user posted image user posted image

NEJCU PA VSE NAJ NAJ user posted image user posted image user posted image user posted image

kolikor razumem, jani ni, ji je le ravno, če se kdo spomni

jaz sem torto končala....in sem malo žalostna, ker nimam mere za packanje, dokler lepe torte ne še spackam....jojuser posted image ...tolažim se le s tem, da bo najbrž dobrauser posted image

moja frčafela pa gleda parlament in se smeji v ležalniku. Prejle pa je sedela celih pet minut, seveda obložena s povštri...ampšak vaja dela mojstra, a ne user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
21.11.2008 18:52:38   
kasso
hijenca, žal ti ne znam pomagat, ker če jaz kaj napišem, napišem preprosto in iz srca...moram pa osebo poznati...tako da ti svetujem, da malemu napišeš kaj lepega in preprostega

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
21.11.2008 19:25:46   
valentina2006

Ne vem al že al še ne... skratka   U Ž I V A J  user posted image

< Sporočilo je popravil valentina2006 -- 21.11.2008 19:26:15 >

Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?