|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
20.11.2008 22:17:58   
Pupka
No, moj "lahko noč post" je mal viši... tak da tokrat sam: nočko

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
20.11.2008 22:18:29   
brkn83
balonchy - ne se obremenjevat z drugimi. Verjetno se nimajo kaj druga za pogovarjat, pa potem nas obrekujejo. Sej kdo jim je pa rekel, da morajo nas hodit brat. Raje naj na svojem berejo in mu sledijo.

Vsem, ki ste že šle spat pa želim lahko noč.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
20.11.2008 22:18:55   
Pupka
in evo človk ne more verjet... Polek vseh vas hudih čvek mi uspe nova stran! Zdaj bom spala kot user posted image  

user posted image user posted image user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
20.11.2008 22:20:29   
brkn83
aja majchy - bravo za nakup, pa čeprav nisi nič  zase našla, si pa vsaj nekaj za user posted image  kupila. Ravno zaradi tega jaz raje ne hodim po trgovinah, ker potem bi vedno neki kupla. Ampak jutri bom pa res mogla iti. Ker moram še stvari za soboto nakupit, ampak upam, da me ne bo nič zamikalo kupit.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
20.11.2008 22:21:01   
Balonchy
Trebuščkarce moje - tut jaz vas zapuščam... Seznamček imate 2 strani nazaj... ko si ga bote zaželele vidt mi sporočte, da ga nalimam... Jutri zjutraj pa se povabite k Januarčicam kavo pit, ker tu je ne bo!!! user posted image user posted image user posted image

A nism jst uradno januarčica??? user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 20.11.2008 22:22:20 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
20.11.2008 22:24:27   
brkn83
balonchy- ne bit zdej slabe volje zaradi tega. Sej se boš kmalu naspala pa boš potem kr bolje, boš videla.

No tudi js grem zdej lepo spat, sem pošteno utrujena. Jutri me zopet čaka kr naporen dan.Ampak tako mi vsaj dan prej mine.

Lahko noč želim vsem.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
20.11.2008 22:56:38   
Balonchy

user posted image
user posted image

user posted image

PDPIme (starost)(št.user posted image , št.user posted image )Spol-imePreglediPorod.
user posted image  1.2. rebeka84           (1,0)  user posted image                 17.12.  LJ
user posted image   2.2. smokvica72      (3,0)   user posted image                 ?     LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)     (2,0)   user posted image                  ?      
user posted image   3.2. mamutka          (3,2)   user posted image                ?
user posted image   3.2. bara10             (2,0)   user posted image                 ?
user posted image   3.2. LaraS               (x,x)    user posted image                ?
user posted image   5.2. Ajvy                  (2,1)   user posted image               26.11.  LJ
user posted image   5.2. nina 166           (2,1)   user posted image                ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)     (2,1)   user posted image                 ?
user posted image    5.2. petrap (24)      (1,0)    user posted image               17.12.  PO
user posted image  5.2. claud (22)          (1,0)   user posted image - Larissa    1.12.
user posted image   6.2. kk85                  (2,1)   user posted image                 ?
user posted image   6.2. RAISA (35)         (2,1)   user posted image                  ?       LJ
user posted image    7.2. witto (29)         (1,0)   user posted image                 3.12.  IZ 
user posted image   7.2. carmar               (2,1)   user posted image                 ?
user posted image  7.2. suzyto                 (2,1)   user posted image - Lora         ?
user posted image   8.2. reckova (24)      (1,0)   user posted image               15.12.  MB 
user posted image   8.2. timy (28)            (1,0)   user posted image                2.12.  CE
user posted image   8.2. Nea                    (4,2)  user posted image                 ?
user posted image   8.2. diamantina (23) (1,0)  user posted image               9
.12. MB
user posted image  8.2. Pupka (24)          (2,1)  user posted image               12.12.  PT
user posted image  10.2. cati (28)            (3,0)   user posted image               2.12.  MB
user posted image 10.2. kolumbo             (x,1)   user posted image              3.12.
user posted image 10.2. Shuka                 (3,0)  user posted image              26.11.
user posted image 10.2. Katjusa (27)       (2,1)  user posted image                 8.12. CE
user posted image  10.2. orto2 (28)          (1,0)  user posted image                5.12. LJ
user posted image  10.2. barbyka (32)      (3,1)  user posted image                     ?    LJ
user posted image  13.2. izidora                (5,2)  user posted image                    ?
user posted image  14.2. Kranjcanka         (x,x)  user posted image                    ?
user posted image  14.2. Maša29              (1,0)  user posted image                    ?   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)         (1,0)  user posted image                     ?   CE
user posted image  15.2. micamuca           (1,0)  user posted image                     ?
user posted image  15.2. SALT (23)            (2,0)   user posted image                     CE 
user posted image  16.2. birdy                   (2,1)  user posted image                     ?
user posted image  16.2. kayica24 (24)     (1,0)  user posted image  - Marinela  10.12. PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27) (1,0)  user posted image - Aljaž        21.11. MB
user posted image  16.2. mala* (23)          (1,0)  user posted image                   10.12. KR
user posted image  17.2. julija 30 (30)       (1,0)  user posted image                      ?    PT
user posted image  17.2. tanci29 (31)        (2,1)  user posted image                  2.12.
user posted image  18.2. naia (25)             (1,0)  user posted image                       ?    LJ
user posted image  18.2. Želva                   (2,1)   user posted image                     ?
user posted image  18.2. *Nelly* (27)         (1,0)  user posted image                     ?
user posted image  19.2. zorica (30)           (1,0)  user posted image                      ?   MS
user posted image  20.2. maja83 (24)         (2,1)  user posted image                      ?   SG
user posted image  20.2. mrka                     (x,x)  user posted image                      ?
user posted image  20.2. macka27 (25)       (1,0)  user posted image                     ?  KR/LJ
user posted image  20.2. brkn83 (25)           (1,0)  user posted image                  23.12. CE
user posted image  21.2. Cvetka13              (2,1)  user posted image               24.11./12.12.
user posted image  21.2. Maksi1                  (1,0)  user posted image                  5.12.
user posted image  21.2. Alter_ego              (2,1)  user posted image                    ? 
user posted image  22.2. Pikica5 (21)           (2,0)  user posted image user posted image               ?   MB
user posted image  22.2. glen (28)               (5,1)  user posted image - Val         10.12. IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)          (4,1)  user posted image                   ?
user posted image  22.2. Deja (25)               (1,0)  user posted image                4.12.  CE
user posted image  23.2. antonia (32)          (3,0)  user posted image                      ?      PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)      (1,0)  user posted image - Hana        2.12.  LJ
user posted image  23.2. Anonimen              (x,x)  user posted image                    ?
user posted image  24.2. sunny24 (27)         (2,0)  user posted image                    8.12.  PO
user posted image  24.2. Luca (29)               (1,0)   user posted image                      ?   LJ
user posted image  25.2. delfinkica                (x,x)   user posted image                      ?
user posted image  25.2. boma2 (31)            (2,1)   user posted image                    19.12.  LJ
user posted image  25.2. lilcha (28)               (1,0)   user posted image - Maša         1.12.  LJ
user posted image  26.2. sazi (32)                (2,1)   user posted image                  24.11.  LJ
user posted image  26.2. piskot (33)             (2,1)   user posted image                          KR
user posted image  26.2. akvalina (27)          (3,1)  user posted image - Lea             8.12.  LJ
user posted image  26.2. BarbaraGS (28)      (1,0)  user posted image - Elizabeta       ?
user posted image  26.2. Miša99                   (1,0)  user posted image                        ?   NM
user posted image  28.2. dita7                      (x,x)   user posted image                        ?

user posted image user posted image user posted image    VSEH TREBUŠČKARC = 72   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 18
user posted image  = 14
 user posted image  = 41

Z nami so pot začele:   
kalaxy, nicnic, anonimna, loveforever - junija pričakuje user posted image   user posted image user posted image , fortun, mariana, Rubin, Fargesia, Katyy26, lea88

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 20.11.2008 22:58:59 >

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
20.11.2008 22:57:30   
Balonchy

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
21.11.2008 8:04:07   
Balonchy
Jutro moje trebuščkarce...

Vsakodnevna kavica je kuhana...
Vabljene... user posted image user posted image user posted image  + (za zapolnitev odvečnega prostora in tiste, ki kave ne pijete vam ponujam čaj)...
Drgač pa s ponedeljkom odpiram "Bar Balonchyka"... user posted image  Danes ga grem registrirat, da ne bo to vsak dan "na črno"...  user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 21.11.2008 8:06:13 >

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
21.11.2008 9:09:16   
petrap
JUTRO...

balonchy me veseli, da nisi izpolnila obljube od včeraj zvečer user posted image user posted image user posted image ..ne obremenjuj se z ostalimi...z nami se itak ne more nihče primerjat...user posted image user posted image user posted image ..glede službe se pa popolnoma strinjam s tabo..jaz tud razmišljam kako bi se vsaj za kak dan rešila službe naslednji teden...sam bom nekak mogla kar zdržat...sam še 15x...

no drugače sem pa danes začela 30. teden user posted image user posted image user posted image ..zdaj se pa res bližamo koncu oziroma novemu začetku user posted image user posted image

veste kaj sem vas mislna vprašat, pa ne vem če smo to konkretno že kaj govorile...vem, da je kar nekaj seznamov s tem kaj naj bi bodoča mami vzela sabo v porodnišnico, ampak če bi napisala kera od vas izkušenih, bi bla velik bolj vesela...tko da..kaj mormo nujno imet sabo, poleg dokumentov?

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
21.11.2008 9:57:33   
boma2
balonchy.....

hvala za kavico... inčajčka.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vedno nas na vsezgodaj razveseliš user posted image

boma2 :)

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
21.11.2008 9:58:29   
BarbaraGS
balonchy res se ne sekirat, razen to, da vas res vcasih ne dohajam, imam raje taksen razmigan forum, kot pa puscavo

to pa tudi mene zanima kaj imet v porodnisnici, ker se mi tisti spiski zdijo mal pretirani...

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
21.11.2008 10:03:01   
boma2
ajvy,pupka...

Ja hvala za pomoč... bom potrpela.. upam...

Upam, da vama gre bolje od rok.-.. :)user posted image user posted image

boma2 :)

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
21.11.2008 10:09:33   
Katjusa
Dobro jutro čvekice mojeuser posted image user posted image user posted image user posted image

na hitro sem preletela zadnjih nekaj postov.... torej šinfanje februarčic.... no ja nekaj se pač morejo menit če kej drugaga nimajo in ne vejo s čim nej svoje strani zapolnijo to da nam pa niso kos in da se izgovarjajo na sezname.... ja sej one tud lahko majo na vsaki strani seznam če jim gre tok v nos meni osebno je prav všeč da mi ni treba daleč nazaj iskat ko me zanima kdaj ma katera rok al pa kak drug podatek tak da balonchyuser posted image user posted image user posted image user posted image pridna si in pomembno je samo mnenje februarčic..... pa kljub temu da si uradno januarčica upam da ostaneš tle in da rodiš magari 1.2 ob 00:01 sam da boš februarčicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrap men je blo nujno met svoje copate ker tisti tam so z eno besedo katastrofauser posted image user posted image user posted image user posted image polek tega pa rabiš zobno ščetko in pasto in seveda najbolj važno telefon polnilec zanj in fotoaparatuser posted image user posted image user posted image , kakšen glavnik, če želiš lahko imaš tud svoje spalne srajce in ogrinjalo, obvezno kaki zoknčki k rado v noge zebe jt sem hotla met ša pri porodu zoknčke pa me je pol babica prepričala da ne rabim.... aja pa kak ščipalec za nohte jst sem mela katastrofalne nohte in brez ščipalca možu sme pa tud vedno pozabla rečt da ga prinese....(za celje vem da ne potrebuješ) vložkov, brisač, tuš gela (imajo tam takega nežnega in je bojda primeren za po porodu tak da jst sem tistega uporabljala)
za dojenčka v štartu ne potrebuješ nič tisto kar mu boš oblekla za domov bo tvoj prnesu k bo prišel po vaju.... edino kar je fino met je kake rokavičke pa poišči takšne ki se v zapestju zevežejo ne take na gumico mi smo mel z gumico pa so ble premočne tak da sem mogla počakat da je mor prnesu take za zavezat (potreboval smo jih pa zato k se je nenormalno praskal po obrazu in je mel res ostre nohteke), jst sem mela v prvo s sabo tudi doma pletene copatke tak da je bil moj dojenček obutuser posted image user posted image user posted image user posted image ..... če se še kej spomnim pa še sporočim sicer pa če bodo še druge napisala bodo tak al tak dopolnile tisto kar sem jst pozabla napisat...... aja pa v drugo bom s  sabo vzela tudi dudouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa zajtrk delat zame in za Florjana

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
21.11.2008 10:26:41   
Urša08
Jutro trebuškarce

Balonchy hvala za super kavico in čajčka. Kar tako naprej nas razvajaj user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede seznama je že Katjuša vse napisala. Res je da potrebuješ zelo malo stvari. Priporočam pa tud jaz tiste rokavičke za otročka, da se ne popraska, pa kake copatke, ker jih rado v nogice zebe. Kar potrebuješ zase je kozmetična torbica - v Kranjski porodnišnici ni mila na razpolago, dobiš pa 3 pakete vložkov, pa neomejeno mrežastih hlačk, brisače, halje, spalne srajce so tam. Copate sem pa jaz tud svoje vzela. Pod nujno pa telefon + polnilec pa fotoaparat. Doma pa možekom naštimajte vrečko s stvarmi za dojenčka v katerih bo šel domov, zase sem imela pa jaz že sabo.

Ima katera kakšen predlog kaj naj danes skuham?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
21.11.2008 10:29:21   
Čebel@
jutro!
balonchy.......hvala za čaj-ne pijem kaviceuser posted image user posted image user posted image
petra.......mi smo v MŠ dobili seznam za porodnišnico........vzemi še otroški šlauf za v vodo da lahko sediš ko si šivan(samo to sem se spomnila da piše gor).....bravo za 30t(joj kok cajt leti) in 15x v službouser posted image user posted image user posted image
katjuša....kako si?si čisto padla v delo-pogrešamo tvoje čvekanje.....no najprej delo potem pa čvekuser posted image

mene dones tko neki trebuh boli,upam da bo kmal popustil

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
21.11.2008 10:29:47   
kayica24
Dobro jutro punce!!!

Tudi mene zanima kaj se rabi za novorojenčka? Katjuša ti praviš, da v bolnišnici ne rabi nič za oblečt, sam tisto, ko bo šel domov, ali kako? Jaz nimam pojmauser posted image Kaj pa pleničke?

No zanima pa me še ena stvar...Upam da mi boste lahko pomagale tiste, ki imate doma že kakšnega korenjaka/injouser posted image

Kaj nujno potrebuješ, pri oblačilih, za novorojenčka, do 1 mesec? Katera oblačila?
Ker namreč ponekod berem majčke na preklop, pa bodiji, pa žabice, pa...... Pa niti nevem za vse kako izgledauser posted image user posted image
Prosim vas, če mi lahko katera napiše kolko vsega rabiš, po koliko kosov, pa če lahko še kako slikico prilimate od oblačilc...

Hvala, hvala, hvala...

Pa še eno vprašanje glede trebuščka...Ne otrdeva mi, je pa včasih, še posebaj če stojim, ko se najem, zvečer, oz.kadarkoli  neprestano trd...Vem da to niso otrdevanja, ker me ne prime kot nek "krč", ampak čutim trdoto trebuha, pa kot da mi hoče user posted image skozi popek ven prit..počutim se kot balon in kot da me bo razneslo...naj omenim, da ta neprestano trd trebuh ne boli in da nič ne pritiska navzdol...Je pa trd...Tudi ob straneh...
Je možno, da se naša user posted image postavi v tak položaj in s telesom potiska navzven? Ali ima katera kak drug odgovor?

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
21.11.2008 10:31:04   
piskot
dan.

kaj nas kdo po zobeh vlaci? se mi ne da za nazaj brat. naj se grejo solit. ne jih upostevat! ce komu kaj ni vsec, naj pa ne bere.

petrap po mojem je ful odvisno od porodnisnice. v KR ne rabis nic posebnega. No copate (razen ce ti je fajn tiste opanke rjave nosit), pa kaj za tusirat, kot je rekla katjusa obvezno polnilec za telefon user posted image . Pa enkrat so nas prosili, ce si lahko zrihtamo svoje brisace, ker jim je pralnica strajkala a kako. Vem pa da je morala kolegica v LJ tudi vlozke s sabo prinest. Mi smo vse dobile, pa meni je bilo za razliko od Katjuse ful vroce.

Aja, mami mi je nosila hrano, ker tisto kar sem tam dobila mi je bilo cisto premalo user posted image . Obleke za tamalega je pa potem moz prinesel, ampak sem mu jih prej doma nastimala. Copatke za dojencka je pa fajn imet s sabo ja.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
21.11.2008 10:38:45   
Čebel@
kayica.........meni če se zdi da se je user posted image  samo naslonil name mal buši pobožam pa se premakne,če pa ne popusti pa jaz uzamem pol tablete magnezija-no samo meni večino časa otrdeva trebuh

drgač pa lahko prilimamo seznamček ki je objavljen na "kaj potrebujemo za user posted image " res bo spet seznamček več ampak bo vsaj vse na kupu

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
21.11.2008 10:41:01   
Urša08
Kayica 24 jaz sem pri prvem nakupila vsaj za 3 do 4 mesece. Priporočam ti, da ne kupuješ preveč številk 56 (razen če pričakujete res micenega otročka) ampak po večini št.62. Tudi kakšen kompletek v 56 - za iz porodnišnice.

Jaz sem uporabljala body-je - tam med 5 in 10 (zelo fini so ti na preklop, da dojenčku ne vlečeš čez glavico), potem potrebuješ kakšne žabice - tanke (ene ali dvoje za vn), par kompletkov, kaj pa vem kolk - odvisno kako pogosto boš prala - recimo med 5 in 10, to so lahko razni pajacki, al pa dvo delni kompletki majčka + žabice, potrebuješ en kombinezonček, kakšno dekico, copatke, tanko kapico + debelejšo kapico, pa tetra plenice(pridejo prav pri dojenju, podiranju kupčkov, za v zibko, voziček,...). Nej dopolni še katera ta moj seznamček.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
21.11.2008 11:02:16   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

jutro!
balonchy.......hvala za čaj-ne pijem kaviceuser posted image user posted image user posted image
petra.......mi smo v MŠ dobili seznam za porodnišnico........vzemi še otroški šlauf za v vodo da lahko sediš ko si šivan(samo to sem se spomnila da piše gor).....

namesto šlavfa sem si jst kr brisačo lepo zvila in jo tak v krog postavla pa je blo čist vreduuser posted image user posted image user posted image tud v drugo ne bom kupovala šlavfa... pa verjetno se jih zdej tak tažko dobi.... tak da tud če pozabite se spomnite name in na brisačouser posted image user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23
katjuša....kako si?si čisto padla v delo-pogrešamo tvoje čvekanje.....no najprej delo potem pa čvekuser posted image

mene dones tko neki trebuh boli,upam da bo kmal popustil

ja res sem čist not padla zdej smo pogruntal še eno vrsto izdelave koledarjev tak da smo malo povečali ponudbo pa še cenejši souser posted image user posted image user posted image user posted image dons mam res bolj malo dela tak da bom lahko mal več tle....

drgač sem pa prehlajena in grlo me peče.... upam da se za vikend pozdravim.....

je pa lepo slišat da sem med pogrešanimiuser posted image user posted image user posted image tak da hvala vsem k me pogrešateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
21.11.2008 11:10:55   
Čebel@
katjuša.......jaz bom šla šlauf iskat v atlantis-se bomo šlikdaj kopat pa ga bom spotoma kupila
dej uzemi magar en lekadol da res ne boš full zbolela........pa čaj pij

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
21.11.2008 11:16:43   
kayica24
o boga Katjuša...Te prehlad daje....

Jaz pa tud že dober teden pokašljujem, tak suh dražeč kašelj...tu in tam...ni neke sile, ampak je pa moteče, ker non stop nekaj draži v pljučih in grlu..Prehlajena pa nič, samo kašelj....Zanimivo pa je to, da ponoči ne kašljam, samo podneviuser posted image

Zdaj pijem Slezov sirup, ki ga nosečnice lahko, pa bomo vidli če bo kaj pomagalo....Zdravnica mi je pljuča poslušala pa vse bp, krvna slika pa tak čist mimo...Slabokrvnost...user posted image

Tak da od česa ta kašelj...nimam pojma...

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
21.11.2008 11:19:11   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Tak da od česa ta kašelj...nimam pojma...

mogoče imate preveč suh zrak v stanovanju........zdaj ko se kuri imava midva tudi skos suh zrak in moj full pokašuje-enkrat na par dni prižge vlažilec zraka pa je boljše

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
21.11.2008 11:26:34   
claud
Dobro jutro!

Ja sj ne morm verjet kok pozn sm pa dons ustala...user posted image

Balonchy.... hvala za čajčka!!!  Sm se že res ustrašla da dons ne bo ničuser posted image

No tud jst sm dons dobila karto v 30. tedenuser posted image

Dons je sicer mal tak čudn dan...oblačno...pogrešam sonček....a bo res ju3 sneg?

No pa da še mal prostora zapolnim vam pošiljam še 2.del, ki je bil narejen včerajuser posted image user posted image da mal še poživimo naše straniuser posted image

user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?