špelin@
|
Se vidi, da je šla Estrella* žurat Samo dve diobri strani ste naklofale, odkar me ni bilo gor Torej nimam težkega dela. IZVIRNO SPOROČILO: **** Ja obstaja... baje za to obstaja prav izraz, ampak se ga sedaj ne spomnim... Jaz komaj cakam, da bi znala zvecit cigumi potem bo morda nehala glodat vse kar pride pod roke... Tudi moja je pojedla med drugim tudi nek kovinski delcek, kar smo ugotovili cisto slucajno ker je imela ravno takrat eno rentgensko preiskavo...in se je lepo videlo kako potuje po crevesju... Seveda so najprej pucali rentgenska stekla ker so mislil da je packa na aparatu potem pa so me le vprasali ce je kaka moznost da bi otrok pojedel kaj takega... Jaz vem da tako zelo se nikoli nismo pazili kot sedaj... vsako igraco moram 10x obrnit da ni kak nevaren delcek, ki bi se ga dalo odgriznit,da o tem da ne more imeti ne plastelina ne krede ne flumastrov..nic, samo boge barvice pa se te pod nadzorom... vsa oblacila moram predelat..Ker tukaj tako radi nasijejo blescice in bunkice in ne vem kaj se vse, vse to moram odsit... Ne smem ji dajat ne copkov - gumic ne spangic, vse samo pod kontrolo..... Pazit na vse gumbe in ..sesati moram po 2x na dan, da ne poje kakih smeti...Papirnate robcke in casopis moram imeti na visokem, da ne more do njih...in tako naprej da ne nastevam, ker to res nosi za seboj ogromno dela in skoz moras misliti, pa se ti seveda uide in kaj takega pomalica kar ni za malicat... Skratka ja tudi to obstaja in ni enostavno z takim otrokom... Ampak saj bo inshallah zrasla in bo vse o.k. Joj, nisem vedala, da je tako hudo... Potem moraš biti res skrajno pozorna... IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pa očitno so se ji priskutila kosila "alla dojnček" ko smo jo imeli za mizo pri kosilu se je vrgla v naš "pire"Špelin@, ring a bell?? Ko bi bila vsaj kake 2m starejša, da bi ji začela dajat od naše hrane Jaz pa našemu dajem kar od naše hrane Recimo pire kropmpir in špinačo je isto kot ostali. Pač manj solim. IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Tako, danes imam pa res srečo. Videk me je že drugič danes pokakal. Ob nepravem času, sem mu ponovno odprla plenico in bum vse po mami. No, krasno IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Od sedaj naprej MERCATOR ni več najboljši sosed, boljši ponudnik je POLICIJA - in sicer, ker nudi: številne AKCIJE, v plačilnem roku nudijo 50% popusta, pa tudi tam lahko zbiraš PIKE. O šit No, saj mi ne bi bilo do smeha, če bi jih že kaj zbrala... IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Rabim pomoč!!! Bratranec od mojega je hudo bolan. Star je 7 let in ne vedo, zakaj izgublja zavest. Njegovi ostali bratranci in sestrične so sedaj naredili akcijo in bi naj vsak poslal v bolnišnico eno kartico, kot spodbudo. In seveda mi smo na vrsti v ponedeljek, jaz pa seveda izvem vse zadnja, sedaj pa nimam pojma kaj naj napišem. Kak predlog, kaj napisat 7 letnemu otroku v spodbudo!!!!!! Če je še bolj otroška, nežna dušica, mu napišita kaj čustvenega, mogoče, kako rada ga imata in da mu bosta ob strani, da se bo pozdravil, da bo svet zanj še lepši. Če je bolj fantolinski, pa mu napišita, da naj hitro pride iz bolnice zdrav, da bo zganjal lumparije. Ne vem, težko kaj konkretnega svetujem, ker ga ne poznam. Je pa največ vredno, da napišeš iskreno tisto, kar čutiš, da nič ne slepomišiš, ampak otroku res daš vedeti, da ni sam, da ima podporo, da ima ljudi s pozitivno energjo, ki verjamejo vanj in v njegovo ozdravitev. tilči, imaš pa en čisto specialen tepih Verjetno tudi ni bil ravno poceni. IZVIRNO SPOROČILO: kasso moja frčafela pa gleda parlament in se smeji v ležalniku. No, zgodaj je začela Katina, za fenomenalno obnovo, prihajaš v stare tirnice Za magistreij pa resnično kapo dol pred tabo in še na tak poseben datum Mislim, da res nekdo bdi nad tabo IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce a ima katera SIOL TV ? Če ma katera nej mi pove če ji dela POP TV, mi sliko imamo , zvoka pa ne, in to samo na tem programu. Je nagajalo vmes, ja, se je med Kmetijo pritožil Srčekgirll, ti si čisto poetično naravnana Ostale bom pa samo pozdravila, ste se že med seboj pokomentirale, meni ni treba A bejžte, no, zdaj ko sem jaz gor, pa vse kar spat...
|