Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 21:34:49
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey MP si dobila zs?? evo za faks sem nardila...sem mislila da bo dalj trajlo, zdaj pa še pojem in grem spat, moram jutri ob 7ih na pot ej bejba, če si ti tako hitro seminarsko nakracala, bi si lahko kak dan vzela čas in meni diplomo spesnila? Jaz pa čuvam Jakca sej ni bla prava seminarska, ampak neko sranje za pisat o mladem človeku ki živi kakovostno trezno življenje...ma ja ki te najdeš takega ki ne pije'? si to napisala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 21:35:22
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey MP si dobila zs?? evo za faks sem nardila...sem mislila da bo dalj trajlo, zdaj pa še pojem in grem spat, moram jutri ob 7ih na pot ej bejba, če si ti tako hitro seminarsko nakracala, bi si lahko kak dan vzela čas in meni diplomo spesnila? Jaz pa čuvam Jakca sej ni bla prava seminarska, ampak neko sranje za pisat o mladem človeku ki živi kakovostno trezno življenje...ma ja ki te najdeš takega ki ne pije'? Jaz, ker se še Lana ni odklopila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 21:36:35
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey MP si dobila zs?? evo za faks sem nardila...sem mislila da bo dalj trajlo, zdaj pa še pojem in grem spat, moram jutri ob 7ih na pot ej bejba, če si ti tako hitro seminarsko nakracala, bi si lahko kak dan vzela čas in meni diplomo spesnila? Jaz pa čuvam Jakca sej ni bla prava seminarska, ampak neko sranje za pisat o mladem človeku ki živi kakovostno trezno življenje...ma ja ki te najdeš takega ki ne pije'? Jaz, ker se še Lana ni odklopila tudi piva nisi spila poleti
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 21:37:00
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey MP si dobila zs?? evo za faks sem nardila...sem mislila da bo dalj trajlo, zdaj pa še pojem in grem spat, moram jutri ob 7ih na pot ej bejba, če si ti tako hitro seminarsko nakracala, bi si lahko kak dan vzela čas in meni diplomo spesnila? Jaz pa čuvam Jakca sej ni bla prava seminarska, ampak neko sranje za pisat o mladem človeku ki živi kakovostno trezno življenje...ma ja ki te najdeš takega ki ne pije'? Jaz, ker se še Lana ni odklopila SN ti ne pašeš več sem...o mladem človeku govorimo do 28 let imamo mejo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 21:37:42
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Še nekaj če katero zanima, koliko mleka potrebujejo naši škratje: http://med.over.net/forum5/read.php?46,5108311 Jaz sem bila prepričana, da zraven različnih mlečnih stvari (jogurt, skuta, kašica, ...) še rabi 500ml mleka dnevno. Jaz sem pa še vedno Sej je čist odvisno kaka količina je tega mlečnega obroka
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 21:38:38
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey MP si dobila zs?? evo za faks sem nardila...sem mislila da bo dalj trajlo, zdaj pa še pojem in grem spat, moram jutri ob 7ih na pot ej bejba, če si ti tako hitro seminarsko nakracala, bi si lahko kak dan vzela čas in meni diplomo spesnila? Jaz pa čuvam Jakca sej ni bla prava seminarska, ampak neko sranje za pisat o mladem človeku ki živi kakovostno trezno življenje...ma ja ki te najdeš takega ki ne pije'? Jaz, ker se še Lana ni odklopila SN ti ne pašeš več sem...o mladem človeku govorimo do 28 let imamo mejo PEČEEEEEE
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 21:40:24
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey MP si dobila zs?? evo za faks sem nardila...sem mislila da bo dalj trajlo, zdaj pa še pojem in grem spat, moram jutri ob 7ih na pot ej bejba, če si ti tako hitro seminarsko nakracala, bi si lahko kak dan vzela čas in meni diplomo spesnila? Jaz pa čuvam Jakca sej ni bla prava seminarska, ampak neko sranje za pisat o mladem človeku ki živi kakovostno trezno življenje...ma ja ki te najdeš takega ki ne pije'? Jaz, ker se še Lana ni odklopila tudi piva nisi spila poleti spila, spila , ampak jaz bi takooooo konkretno se napila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 21:40:25
|
|
|
|
Janey
|
ej sn sej veš da je joke....zamene si ti sej sem ti že povedala...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 21:40:56
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey MP si dobila zs?? evo za faks sem nardila...sem mislila da bo dalj trajlo, zdaj pa še pojem in grem spat, moram jutri ob 7ih na pot ej bejba, če si ti tako hitro seminarsko nakracala, bi si lahko kak dan vzela čas in meni diplomo spesnila? Jaz pa čuvam Jakca sej ni bla prava seminarska, ampak neko sranje za pisat o mladem človeku ki živi kakovostno trezno življenje...ma ja ki te najdeš takega ki ne pije'? Jaz, ker se še Lana ni odklopila SN ti ne pašeš več sem...o mladem človeku govorimo do 28 let imamo mejo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 21:41:18
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey MP si dobila zs?? evo za faks sem nardila...sem mislila da bo dalj trajlo, zdaj pa še pojem in grem spat, moram jutri ob 7ih na pot ej bejba, če si ti tako hitro seminarsko nakracala, bi si lahko kak dan vzela čas in meni diplomo spesnila? Jaz pa čuvam Jakca sej ni bla prava seminarska, ampak neko sranje za pisat o mladem človeku ki živi kakovostno trezno življenje...ma ja ki te najdeš takega ki ne pije'? Jaz, ker se še Lana ni odklopila tudi piva nisi spila poleti spila, spila , ampak jaz bi takooooo konkretno se napila jaz tudi, pa še hitr in pocen bi bilo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 21:43:11
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey MP si dobila zs?? evo za faks sem nardila...sem mislila da bo dalj trajlo, zdaj pa še pojem in grem spat, moram jutri ob 7ih na pot ej bejba, če si ti tako hitro seminarsko nakracala, bi si lahko kak dan vzela čas in meni diplomo spesnila? Jaz pa čuvam Jakca sej ni bla prava seminarska, ampak neko sranje za pisat o mladem človeku ki živi kakovostno trezno življenje...ma ja ki te najdeš takega ki ne pije'? Jaz, ker se še Lana ni odklopila tudi piva nisi spila poleti spila, spila , ampak jaz bi takooooo konkretno se napila jaz tudi, pa še hitr in pocen bi bilo misli si...sem zadnjič spila 5 jeger kol, ok sej sem čutla,nisembla pa pijana
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 21:43:24
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Še nekaj če katero zanima, koliko mleka potrebujejo naši škratje: http://med.over.net/forum5/read.php?46,5108311 Jaz sem bila prepričana, da zraven različnih mlečnih stvari (jogurt, skuta, kašica, ...) še rabi 500ml mleka dnevno. Jaz sem pa še vedno Sej je čist odvisno kaka količina je tega mlečnega obroka Jaz pa menim, da dobi z ostalo prehrano dovolj. No, saj dojiva se še. Zjutraj kdaj pa kdaj izpustiva, ker ne kaže interesa. Zvečer vedno. Čez dan pa včasih, da lažje zaspi. Ampak koliko pa to v ml nanese , verjetno bolj malo, ker so moje mlekarne precej skupaj padle.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 21:44:30
|
|
|
|
srečka nosečka
|
dolenjka - res bi malo potrebovala, da bi bila koma Janey- 5 jeger kol, mene odnesejo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 21:46:55
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka dolenjka - res bi malo potrebovala, da bi bila koma Janey- 5 jeger kol, mene odnesejo so ble res bol švoh, ampak sem jaz tut mislila da me bodo, pa me ni niti zanašalo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 21:47:45
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey MP si dobila zs?? evo za faks sem nardila...sem mislila da bo dalj trajlo, zdaj pa še pojem in grem spat, moram jutri ob 7ih na pot ej bejba, če si ti tako hitro seminarsko nakracala, bi si lahko kak dan vzela čas in meni diplomo spesnila? Jaz pa čuvam Jakca sej ni bla prava seminarska, ampak neko sranje za pisat o mladem človeku ki živi kakovostno trezno življenje...ma ja ki te najdeš takega ki ne pije'? Jaz, ker se še Lana ni odklopila tudi piva nisi spila poleti spila, spila , ampak jaz bi takooooo konkretno se napila jaz tudi, pa še hitr in pocen bi bilo misli si...sem zadnjič spila 5 jeger kol, ok sej sem čutla,nisembla pa pijana ti, ti, k stalno neki treniraš
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 21:48:22
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka dolenjka - res bi malo potrebovala, da bi bila koma Janey- 5 jeger kol, mene odnesejo so ble res bol švoh, ampak sem jaz tut mislila da me bodo, pa me ni niti zanašalo a povem kaj bi meni zdaj zapasalo ? Kozarček srebrne penine, ravno prav ohlajene Mi dogaja, ni kaj
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 21:49:25
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka dolenjka - res bi malo potrebovala, da bi bila koma Janey- 5 jeger kol, mene odnesejo so ble res bol švoh, ampak sem jaz tut mislila da me bodo, pa me ni niti zanašalo a povem kaj bi meni zdaj zapasalo ? Kozarček srebrne penine, ravno prav ohlajene Mi dogaja, ni kaj jaz bi pa Desire od Isteniča
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 21:51:47
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka dolenjka - res bi malo potrebovala, da bi bila koma Janey- 5 jeger kol, mene odnesejo so ble res bol švoh, ampak sem jaz tut mislila da me bodo, pa me ni niti zanašalo a povem kaj bi meni zdaj zapasalo ? Kozarček srebrne penine, ravno prav ohlajene Mi dogaja, ni kaj jaz bi pa Desire od Isteniča še nisem poskusila Če je vsaj za odtenek boljši kot Dom Perignon je OK
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 21:54:20
|
|
|
|
dolenjka
|
MMMM z okusom po breskvi - nežnim
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 21:54:28
|
|
|
|
ella79
|
čer je ravno moja najljubša debata mene bi tudi z petimi rum kolami v riti sam odnesli bi mi šmel do konca jaz bi pa ne koktejlček
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 21:55:58
|
|
|
|
Janey
|
jaz bi en baylis mmmm z ledom pa v dobri družbi
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 21:56:46
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 čer je ravno moja najljubša debata mene bi tudi z petimi rum kolami v riti sam odnesli bi mi šmel do konca jaz bi pa ne koktejlček si ga pa res želiš, da si se tako zatipkala No, kdaj gremo pol na enega oz. Janey na najmanj 5
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 21:56:53
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey jaz bi en baylis mmmm z ledom pa v dobri družbi mmm tudi to bi bilo ok a me bi bile dovolj dobre
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 21:57:25
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey jaz bi en baylis mmmm z ledom pa v dobri družbi jaz pa raje domač šnops nisem za neke sladke varjante Drugače smo pa res pravo temo najdle mamice
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 21.11.2008 21:57:48
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 čer je ravno moja najljubša debata mene bi tudi z petimi rum kolami v riti sam odnesli bi mi šmel do konca jaz bi pa ne koktejlček si ga pa res želiš, da si se tako zatipkala No, kdaj gremo pol na enega oz. Janey na najmanj 5 men se pa očitno vedno ob nepravem času zatipka kdaj ob svetem nikoli
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......