|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
21.11.2008 17:13:48   
Februarka08
Aja, neki sem še pozabla... naš jedilnikuser posted image (sej je tko bolj standard, no zajtrk in večerjauser posted image )

Z: keksolino
M: malinov jogurt in malo banane
K: špinača, krompir, malo rumenjaka
M: kuhana hruška + sveže, naribano jabolko
V: kruh in sirni namaz

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
21.11.2008 17:18:39   
dolenjka
Ja Buči, brzinsko gre user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
21.11.2008 17:56:22   
jencili
čer,

Pina, ravnokar sem iz Kranja in nimajo unih žličkuser posted image user posted image .
V nobeni štacuni tle pri nas, je preverila. Zdej, če jih majo slučajno res v lj, drugače pa preko neta.
Matr, sam so kekci, najboljše žličke, pa jih nimajo. Pa res so edine tko z ukrivljenim ročajemuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
21.11.2008 18:03:11   
jencili
aja, še to, Taj spi trenutno že 3. rundo donsuser posted image . Ne vem kaj ga je tok zmatralo, res pa je, da mi že dva dni spi runde samo po pol urceuser posted image user posted image . Sej ne, da je pol kej siten, sam vseeno...

Se mi pa zadnja dva dneva neki zmrduje nad zelenjavouser posted image ...sadne kašice je pa pojedu za kosilo 350guser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
21.11.2008 18:26:03   
pina-1
jencili, meni o rekli, da jih niti po netu ne bom dobila, ker so baje zaloge narobe knjižliuser posted image  . majo pa pri nas v kompletu eno žličko in posodico za jest. Mogoče bom tole kupla, pa bo...

mi smo še vedno sitni. Spali smo malo, tudi jedla je danes bolj švoh... Zdej se mantava z keksolinotom in polozrnatimi kosmiči..

Mia bi pa zdej, da ji pečem perutnike in pomfriuser posted image . No se je zadovoljila tudi z skuticami in actimelom. em pa dobila idejo za kosilo za jutriuser posted image user posted image user posted image

gremos e futrat naprej

< Sporočilo je popravil pina-1 -- 21.11.2008 18:27:04 >

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
21.11.2008 18:45:32   
dolenjka
Čer user posted image

Naša se spet baše. Sem kopirala od Februarke večerjo - kruh in sirni namaz. Februarka, katerega ji daješ user posted image
Aja, prej je pa cel tavelik taglobok krožnik pirine kaše z zelenjavo in mesom pojedla user posted image  user posted image

Nč, tole zmalca pa se gremo skopat in spat, mi2 pa dokonca pokidava, ker domibo ju3 popoldan 1 amerigosa na obisk user posted image  Se mi ne da user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
21.11.2008 19:15:49   
Blacky*
Čer,

jaz pa uživam v tišini doma :))... Val spi že od pol sedmih, ker se mu je popoldan preveč dogajalo in ni mogle zapreti oči... da ne bi kaj zamudil... po peti ga je pa že odnašalo. Možek mrožek je pa zunaj s frendi.

Naš jedilnik v celoti (danes sem že 1 x napisala kaj bomo imeli za kosilo user posted image ):
Z: mlečna kašica
M: skuta s sadjem
K: brokoli, korenček, krompirček, govedina,
M: sadje pa še pri nas je jedel govejo juho z rezanci
V: mleko 210 ml

Sem pa tudi jaz opazila da poje več kosila, če mu zmiksam s paličnim mikserjem. Ne čisto do konca, a vsaj malo. Samo koščke sicer je, a ne tako rad.

Zdaj si grem pa privoščit eno aroma kopel. user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
21.11.2008 19:25:45   
Janey
čer
nisem vas uspela brat ker sem še vedno sama za vse. lubi je bil že bolše pa je dobil spet ful vročino pa vneto grlo ma in komaj govori. jakca se itak izogiba, da bi kaj nardil pa nima moči. plus tega mi še mici dela sranje (dobesednouser posted image user posted image ) vske drugo gre na wcuser posted image pol se pa še gor vsedeuser posted image user posted image ampak ok, to je en teden pa bo že večja in bolj spretna.
jaka je ful priden res moram rečt. cel dan se smeji in igra. celo knjigice je začel listat tak da sem prav vesela. lubk me vsake tolko spravi ob živce, ampak ni neke panike. ma so težki ko so bolani. da bi bil tak skoz ga niti gledat nebi mogla. ma ok, sej delno razumem se slabo počutiš, ampak ko sem bla jaz nazadnje bolana, sem bla tak boga da sem jakca komaj dvignila, sem bla 2 dni sama in sem vse mogla nardit, pa nisem mela komu jamrat. ovi mi je pa še reko če mu večerjo nardim (standard, neglede na moje počutjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

jaka je zdaj malo doli pr babici, da sem lahko perilo obesla, ker je že malo siten. zdaj grem pa ponj in se gremo kopat. potem moram pa napisat neko seminarskouser posted image sem pozabila da moram jutri oddat, upam da mi uspe spacat nekaj, ker je eden izmed pogojev. si nisem še niti navodil prebrala. user posted image user posted image

upam da bo jaka lepo zaspal in vse...me malo skrbi, ker vm da flaše nebo htel, ker je pred uro in pol pojedel celo banano (ja spet jih obožuje). in potem ne zaspi 2-3 ure, neglede na to kako je utrujen. jaz bi imela to flašo do puberteteuser posted image user posted image user posted image user posted image

res grem

papa

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
21.11.2008 19:39:42   
nizy
pina -  če rabiš te ukrivljene žličke , ki so s posodo,....... lahko jaz pri nas pogledam  samo žličke, mogoče mamo pa več zaloge  user posted image ,.......... dej samo še enkrat link  gor , lahko pogledam u BC in dm , mislim , da  sem jih enkrat nekje vidla user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
21.11.2008 19:55:33   
blaža
Ojoj Janey, pol pa ne prideš pohajat na obalouser posted image .

Mi smo bli pri ortodontu in pol smo šli še v Sežano po materjal za novoletne čestitke. So že narejene, ki Matija ni zdržaluser posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
21.11.2008 20:00:24   
MetiLu
Čer!
Nimam še časa klepetat, ker moj mali mojster hlasta za  računalnikom... pa imam slabe izkušnje s tem njegovim zbijanjem, mi zmeraj kakšno skrito funkcijo vklopi, pol se pa dva dni zajebavam, da pogrintam, kako nazaj naštimat user posted image  user posted image

Pina, imaš ZS user posted image

Se oglasim mal kasnej, ko gre tamal spat... je popoldan sept spa dve ure in se zbudil ob 19 ih user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
21.11.2008 20:31:24   
blaža
U, pa kje ste zdej vse?! Aja dolenjka pakira, Janey carta moža,....user posted image

No pol pa nič, pa grem še jaz malo mojega.user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
21.11.2008 21:06:05   
mala_pikica
Punce dober večer!

Sem mogla zdaj 10 strani na hitro prebrati, tako, da nisem čisto z vsem na tekočem.
Berem, da ste se na srečanju imele lepo, no saj, ko bo naslednje pa pridem tudi jaz.

Mesečnica za refluks že tako vse veš, za stenozo ledvičke pa težko kaj napišem, ker to pa mi ni poznano. A ima Luna stenozo ledvičke, verjetno si mislila ledvične arterije. Lahko pa ti povem, da stenoza ali obstrukcija pomeni zapora, zožitev. Kaj pa so rekli, kako bodo to zdravili? Upam, da tudi to čimprej pozdravite. Res je Luna pogumna punca in mi je žal, da je nisem spoznala. Upam, da se res kdaj srečamo!

Janey a ti imaš še mucouser posted image user posted image , mi smo jo tudi imeli obljubljeno, ker si jo Lana želi, pa je potem niso dali vstran, ker so se preveč na njo navezali, no njihova vnukinja. Jo bomo pa sigurno pomladi nekje na prosili. Pa upam, da se lubek čimprej pozdravi.

Mi smo drugače vredu, razen Luka je ful prehlajen. Noče se dojiti, pa tudi dudice ne more imeti, ker ne more dihati skozi nosek, revež ravno smrči. Sem mu pa dala Operil v nosek pa upam, da bo šlo na bolje, da se ne bo še kaj druga razvilo.

To glede jajca in beljaka je pa takole, če v družini ni alergij, ne bo nič narobe, če otrok poje malo testenin ali pa kaj drugega, kjer je dodano jajce. Važno je, da mu ne date zdaj ravno celega jajca( rumenjak + beljak) za pojesti. Sicer pa je največji problem beljak. Jaz sem domače stvari npr. palačinke in podobne delala brez beljaka, samo z rumenjakom.

Dolenjka jaz Lukcu dajem samo probiotike, ki sem jih dobila v Rogaški in so popolnoma naravna stvar. Lana pa že od njenega dobrega 1 leta starosti popije čisto vsako jutro na tešče actimel in je resnično bila do zdaj zelo malo bolna. Jaz  sem samo za probiotike!!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
21.11.2008 21:11:28   
dolenjka
MP, a to si dobila tam, kjer hodiš na bioresonanco user posted image  V kaki obliki user posted image  Aktimel pa mi2 oba redno pijeva že 5 let in lahko rečem, da je moje zdravje občutno boljše od takrat user posted image

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
21.11.2008 21:14:48   
srečka nosečka
mala pikica - oz. drugače zdravstvena svetovalka februarčkov 08 user posted image  user posted image  user posted image
Ti toliko vprašanj postavljamo, da ne boš česa pozabila, ko boš šla nazaj v službo. user posted image

A misliš, da so naši škratje še premajhni za actimel? user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
21.11.2008 21:22:25   
dolenjka
Dr. Mala pikica user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
21.11.2008 21:23:37   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Dr. Mala pikica user posted image

user posted image user posted image user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
21.11.2008 21:25:17   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Sem našla odgovor - morda še kateri pride prav user posted image

Glede na dejstvo, da je Actimel fermentiran mlečni izdelek, ni nobenih kontraindikacij, ki bi omejevale uživanje Actimela pri ljudeh vseh starosti. Vendar pa se v Franciji in državah z enakimi omejitvenimi uredbami, Actimel zaenkrat ne prodaja kot živilo, ki bi bilo namenjeno otrokom, mlajšim od 3 let, saj mora tako živilo izpolnjevati določene zahteve, ki jih ureja zakonodaja o »posebnih živilih«. V takem primeru nosijo izdelki oznako »primerno za otroke, mlajše od 3 let«. Kljub temu velja omeniti, da dosedanji podatki/rezultati kažejo ugodne učinke Actimela tudi pri otrocih, posebno v obdobju prehoda na mešano prehrano. Poleg tega, v nobeni od 12-ih kliničnih študij z Actimelom niso opazili škodljivih učinkov, tržne raziskave pa so pokazale, da ga porabniki dobro prenašajo. Še več, za laktobacile velja, da nikoli niso bili povezavi z alergijskimi reakcijami. Poleg tega tudi ni objav, ki bi opisovale kakršnekoli alergijske reakcije na mlečnokislinske bakterije, kar velja tudi za klinične študije, v katere so bile vključene osebe, nagnjene k alergijam.

Vir: http://www.actimel.si user posted image

< Sporočilo je popravil srečka nosečka -- 21.11.2008 21:26:24 >

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 1693
21.11.2008 21:28:51   
Janey
MP si dobila zs??

evo za faks sem nardila...sem mislila da bo dalj trajlo, zdaj pa še pojem in grem spat, moram jutri ob 7ih na pot

Neposredna povezava do sporočila: 1694
21.11.2008 21:30:03   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

MP si dobila zs??

evo za faks sem nardila...sem mislila da bo dalj trajlo, zdaj pa še pojem in grem spat, moram jutri ob 7ih na pot

ej bejba, če si ti tako hitro seminarsko nakracala, bi si lahko kak dan vzela čas in meni diplomo spesnila? user posted image  Jaz pa čuvam Jakca user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
21.11.2008 21:33:07   
dolenjka

MP si dobila zs??

ej bejba, če si ti tako hitro seminarsko nakracala, bi si lahko kak dan vzela čas in meni diplomo spesnila? user posted image  Jaz pa čuvam Jakca user posted image

Jaz ti dam za mojo cel teden časa user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1696
21.11.2008 21:33:21   
Janey

MP si dobila zs??

sej ni bla prava seminarska, ampak neko sranje za pisat o mladem človeku ki živi kakovostno trezno življenje...ma ja ki te najdeš takega ki ne pije'?user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1697
21.11.2008 21:34:01   
srečka nosečka
Še nekaj če katero zanima, koliko mleka potrebujejo naši škratje:
http://med.over.net/forum5/read.php?46,5108311

Jaz sem bila prepričana, da zraven različnih mlečnih stvari (jogurt, skuta, kašica, ...) še rabi 500ml mleka dnevno. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 1698
21.11.2008 21:34:01   
dolenjka

Sem našla odgovor - morda še kateri pride prav user posted image

Glede na dejstvo, da je Actimel fermentiran mlečni izdelek, ni nobenih kontraindikacij, ki bi omejevale uživanje Actimela pri ljudeh vseh starosti. Vendar pa se v Franciji in državah z enakimi omejitvenimi uredbami, Actimel zaenkrat ne prodaja kot živilo, ki bi bilo namenjeno otrokom, mlajšim od 3 let, saj mora tako živilo izpolnjevati določene zahteve, ki jih ureja zakonodaja o »posebnih živilih«. V takem primeru nosijo izdelki oznako »primerno za otroke, mlajše od 3 let«. Kljub temu velja omeniti, da dosedanji podatki/rezultati kažejo ugodne učinke Actimela tudi pri otrocih, posebno v obdobju prehoda na mešano prehrano. Poleg tega, v nobeni od 12-ih kliničnih študij z Actimelom niso opazili škodljivih učinkov, tržne raziskave pa so pokazale, da ga porabniki dobro prenašajo. Še več, za laktobacile velja, da nikoli niso bili povezavi z alergijskimi reakcijami. Poleg tega tudi ni objav, ki bi opisovale kakršnekoli alergijske reakcije na mlečnokislinske bakterije, kar velja tudi za klinične študije, v katere so bile vključene osebe, nagnjene k alergijam.

Vir: http://www.actimel.si user posted image

zanimivo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1699
21.11.2008 21:34:28   
srečka nosečka
dolenjka - poglej najin tajming user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......