mala_pikica
|
Punce dober večer! Sem mogla zdaj 10 strani na hitro prebrati, tako, da nisem čisto z vsem na tekočem. Berem, da ste se na srečanju imele lepo, no saj, ko bo naslednje pa pridem tudi jaz. Mesečnica za refluks že tako vse veš, za stenozo ledvičke pa težko kaj napišem, ker to pa mi ni poznano. A ima Luna stenozo ledvičke, verjetno si mislila ledvične arterije. Lahko pa ti povem, da stenoza ali obstrukcija pomeni zapora, zožitev. Kaj pa so rekli, kako bodo to zdravili? Upam, da tudi to čimprej pozdravite. Res je Luna pogumna punca in mi je žal, da je nisem spoznala. Upam, da se res kdaj srečamo! Janey a ti imaš še muco , mi smo jo tudi imeli obljubljeno, ker si jo Lana želi, pa je potem niso dali vstran, ker so se preveč na njo navezali, no njihova vnukinja. Jo bomo pa sigurno pomladi nekje na prosili. Pa upam, da se lubek čimprej pozdravi. Mi smo drugače vredu, razen Luka je ful prehlajen. Noče se dojiti, pa tudi dudice ne more imeti, ker ne more dihati skozi nosek, revež ravno smrči. Sem mu pa dala Operil v nosek pa upam, da bo šlo na bolje, da se ne bo še kaj druga razvilo. To glede jajca in beljaka je pa takole, če v družini ni alergij, ne bo nič narobe, če otrok poje malo testenin ali pa kaj drugega, kjer je dodano jajce. Važno je, da mu ne date zdaj ravno celega jajca( rumenjak + beljak) za pojesti. Sicer pa je največji problem beljak. Jaz sem domače stvari npr. palačinke in podobne delala brez beljaka, samo z rumenjakom. Dolenjka jaz Lukcu dajem samo probiotike, ki sem jih dobila v Rogaški in so popolnoma naravna stvar. Lana pa že od njenega dobrega 1 leta starosti popije čisto vsako jutro na tešče actimel in je resnično bila do zdaj zelo malo bolna. Jaz sem samo za probiotike!!
|