|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
21.11.2008 14:23:31   
Pupka
MEni je pa to tok luštno, če si "odrasli moški" zaželijo kakšnih igrač...
al pa ko čist noter padejo ko se igrajo z svojimi otroci! 

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
21.11.2008 14:25:49   
brkn83
claud - ne bom še tk kmalu lepila teh nalepk, verejtn nekje konec januarja. Še nimava pripravljene sobe za najinega user posted image . Ampak še imava čas.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
21.11.2008 14:25:55   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

MEni je pa to tok luštno, če si "odrasli moški" zaželijo kakšnih igrač...
al pa ko čist noter padejo ko se igrajo z svojimi otroci! 
ja odkar pričakujeva user posted image  samo igrače gleda....za te zadeve mu pa res ni škoda denarja.....tud svojmu nečaku(10 let)izpolni čisto vsako željo........mu je pa lažje za user posted image  kupovat kot pa za user posted image -nečakinji nikoli ne zna izbrat darila......midva naj bi imela user posted image  pa bo sigurno same fantovske igrače dobivalauser posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
21.11.2008 14:28:13   
claud
brkn- no sj mate še čas....ste bolj proti koncu februarja.....
jst sm pa rekla da bi blo fajn met po novem letu več al manj že kr vse naštiman, če pride kakšen teden prej slučajno....

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
21.11.2008 14:29:20   
Balonchy
Pol je vse zmenjeno kar se seznamčkov tiče!!! user posted image user posted image user posted image

Sunny - sporoča na "Rodili smo!"... Še prej pa nam pošlje svojo št., me pa njej našo... Tuki bi lahko tut ble v duetu, ker bo treba sunnyko zamenjat, ko bo šla rodit!!!

KATERA JI BO POMAGALA???

Ajvy in brkn - urejata seznamček tule in potem, ko se preselimo na "Starši čvekamo"...

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
21.11.2008 14:30:56   
claud
majchy- moj je tud najprej reku da ne bo nobenih batbik pa teh punčkastih reči.... no zdj je pa že tok delč da reče da bo mela bunčke, pa roza kolo s traksi....user posted image se bo že ulaufuuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
   [Brisano sporočilo]
21.11.2008 14:31:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2157
21.11.2008 14:34:31   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

-tamala ne pusti da se ga crkla in bom malo izkoristila priliko ko je ni

Bejba d ne boš pol ti besna, k bojo s tvojim user posted image  delal, kar ti ne boš pustilauser posted image user posted image user posted image
mali je star 9 mesecev in je itak skos na tleh ker kobaca in ga itak ne moraš po rokah vlačit......fora je v tem da se s sestro zadnje čase ne razumeva najboljše in malija res vidimsamo 1x na mesec zato se bom lahko danes malo več igrala z njim

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
21.11.2008 14:36:22   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

majchy- moj je tud najprej reku da ne bo nobenih batbik pa teh punčkastih reči.... no zdj je pa že tok delč da reče da bo mela bunčke, pa roza kolo s traksi....user posted image se bo že ulaufuuser posted image
no upam da se bo moj tud ulavfovuser posted image sploh ima pa še čas ker najprej bojo itak ropotuljice zakon in tudi moj si ne more upret da jih nebi kupoval......me sploh ne skrbi ker vem da bo ali bo fantek ali pa punčka otroka razvajal 100 na urouser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
   [Brisano sporočilo]
21.11.2008 14:40:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2160
   [Brisano sporočilo]
21.11.2008 14:41:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2161
21.11.2008 14:45:19   
Čebel@
kolumbo......zgleda da so svi moški istiuser posted image user posted image ja glede tamalga mi je pa žal ker ga ne vidim večkrat ker je moj prvi nečak in ga imam res rada samo se pa ne mislim kregat s sestro-sem tudi od moje mami zvedela ko je začel kobacat......pa tudi botra sem temu smrkcu in sem zmetala juhu denarja zanga zdej mi pa tamala tko vračauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2162
21.11.2008 14:55:04   
petrap
majchy ne bit žalostna...saj ga boš danes mal pocrtala...je pa bedno...

men pa ni treba direktorja nikamor pelat, tko da grem lahko počasi domou...jupi...danes vem, da se bom vozila vsaj uro pa pol, če bom mela srečo, ker ob petkih je katastrofa...

no grem...se bom probala tud med vikendom kaj oglasit, ker drugače vas ne bom mogla dohajat....pridne bodte, pa lep vikend vam želim user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
21.11.2008 14:56:12   
sunny24
Evo, jst sem nazaj s pijačke in je zuni svinsko mraz. Sem se grela s čajčkom!user posted image   Sam ste spet tolko strani načvekale, da sem spet vse pozabla, ma se bom provala spomnt in kej pokomentirat!

igrače...moj je tud inor na te igrače in smo se že zmenla, da ko bo malo bolj velika ta naša miss, da bo dobila avto (smo zadnjič vidla enga hrošča in je bil full dobr) al pa motor. Da niti ne začnem z ostalimi igračkami primernimi za prov ta male...to bi moj vse pokupu! Ga morm še malo nazaj držat, to bomo decembra nabavla!user posted image

Zdej se bom spravla vam pošiljat mojo cifro, čeprav vem, da bi blo manj dela, če bi jo kar tuki objavla, ampak vseeno, ne bo lih tko javna! Če bom pa kiro pozabla, naj mi sporoči...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
21.11.2008 14:59:02   
Čebel@
petra.....bom vse notr prnesla.....super da gre lahko že domov........varno vožnjo in oglasi se kej med vikendom........drgač pa počivej

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
21.11.2008 15:01:16   
Čebel@
sunny.....sem ti svojo že poslalauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
21.11.2008 15:02:10   
Balonchy
sunny - sprintej si seznam pa po njemu pošiljaj...

Bejbe... Jaz vas tut zapuščam... grem počas proti domu...
Od 17h naprej sem pa varuška... Sam ne user posted image ... Mam psičko od prjatlov čez. user posted image   Ostane pr nas na počitnicah do jutri zvečer... Komi čakam... Je taka mazika - se rada mečka... Nemška boxerka drgač... Spet bo vse slinasto... JUPIIIIII.... user posted image

Aja... Pa prosim, da se ena javi k bo sunnyki pomagala pri sporočanju in urejanju!!!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
21.11.2008 15:06:06   
Čebel@
balonchy.......fajn se cartita s user posted image ........uživej v slinjenjuuser posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
21.11.2008 15:07:26   
brkn83
balonchy -če se ne bo javila nobena druga, bom pa js obema pomagala, mal ajvy in mal sunny. Če ti je kt prav, lahk pa je tudi kako drugače, sej ne bom užaljena če ima katera večje veselje.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
21.11.2008 15:14:30   
sunny24
OK, zdej sem poslala, ampak pomojem sem tudi kako spustila, tko, da se opravičujem! Me pa spomnte in vam pošlem! Bi si sprintala seznam, ampak nimam prinetrja na tem PC.
Katjusa in Cita že masta mojo cifro in jst njihovo, tako, da vam dvem nisem pošiljala!

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
21.11.2008 15:16:13   
brkn83
sunny- sem ti že nazaj svojo poslala.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
21.11.2008 15:18:20   
Čebel@
predlagam da da še katera cifro ki ima rok v začetku meseca saj bo enkrat šla tudi sunny rodit in midve s sunnyiko imava zelo blizu datume.......samo predloguser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
21.11.2008 15:20:12   
Pupka
tudi jaz user posted image

Kaj sicer počnete danes...
Nam grozijo s snegom... DO GLEŽNJEV user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
21.11.2008 15:22:06   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

tudi jaz user posted image

Kaj sicer počnete danes...
Nam grozijo s snegom... DO GLEŽNJEV user posted image

pri nas grozijo s snegom za v ponedeljek......drgač pa pospravljam cunje

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
21.11.2008 15:24:47   
Pupka
Saj ponedeljek je pa že skor pred vrati user posted image Danes ga tudi mi še ne bomo imeli!

Ohjej te cunje... Jaz sem vse zložla in zlikala včeraj in danes so spet tri košare suhih! user posted image Sicer nas je dost pri hiši, ampak vseeno... Se zdi kot da se trikrat dnevno preoblačimo in da vse takoj damo v pranje! Pa je daleč od tega!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?