|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
21.11.2008 13:13:24   
claud
user posted image user posted image dons pa očitno vse mal na pol beremouser posted image user posted image user posted image sam tok da strani nabijate...barabceuser posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
21.11.2008 13:15:37   
brkn83
claud - ja v bc sem jih naročala. imam pa ono borduro, ki je sicer pralna in zavečkratno uporabo, ter tudi potem en paketek takšnih nalepk - navadnih, jih je v paketu 45 kom.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
21.11.2008 13:16:57   
Ajvy
Najbolj sem bila hvaležna za mrežaste hlače---k sem si jih kupila prej...ker sem si iz njih modrc naredila...pa notr une blazinice...ker modrca tazga dojiljnega nisem mogla gor navlečt..ko me je vse tolk bolelo....
In za vatirance....ker jih tam ne dobiš dodatno...in za lastne natikače...in za mobitel ter polnilec...da sem vsaj malo preganjala dolgčas tam.....
pa dudo......

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
21.11.2008 13:17:21   
Urša08
Uf ste pridne....samo kosilo sem šla prpravit pa mam spet cel kup za prebratuser posted image user posted image user posted image se vidi da je mal vreme krivo, da smo več notriuser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
21.11.2008 13:18:02   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

claud - ja v bc sem jih naročala. imam pa ono borduro, ki je sicer pralna in zavečkratno uporabo, ter tudi potem en paketek takšnih nalepk - navadnih, jih je v paketu 45 kom.

ja superuser posted image user posted image user posted image
A so ble drage?
Jst sm gledala  te za večkratno uporabo , pa so ble okol 50 eu....

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
21.11.2008 13:18:50   
Urša08
Ajvy a mrežaste hlače si mogla sama kupituser posted image Mi smo jih dobol kokr smo hotl - govorim za Kranj. So pa tele hlače res zakon, sem jih še doma kak teden nosila.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
21.11.2008 13:20:10   
claud
Ajvy- a ti si mela dudo že v porodnišnici s sabo.....jst bi pa ful rada ne navadla na dudo, pa ne vem al bo šlo al so to sam    moje sanje....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
21.11.2008 13:20:38   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Ajvy a mrežaste hlače si mogla sama kupituser posted image Mi smo jih dobol kokr smo hotl - govorim za Kranj. So pa tele hlače res zakon, sem jih še doma kak teden nosila.

ja..nam je prinesla enkrat na dan...pa še to je bila ena dobra sestra pa je dala mogoče dvoje....jst sem si iz enih modrc naredila...pol pa če je še kaj čez pršlo...
JSt sem jih tudi doma še nosila...je bilo carsko....user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
21.11.2008 13:23:02   
Balonchy
Pol je vse zmenjeno kar se seznamčkov tiče!!! user posted image user posted image user posted image

Sunny - sporoča na "Rodili smo!"... Še prej pa nam pošlje svojo št., me pa njej našo... Tuki bi lahko tut ble v duetu, ker bo treba sunnyko zamenjat, ko bo šla rodit!!! Kera ji bo pomagala???

Ajvy in brkn - urejata seznamček tule in potem, ko se preselimo na "Starši čvekamo"...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
21.11.2008 13:23:13   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Ajvy- a ti si mela dudo že v porodnišnici s sabo.....jst bi pa ful rada ne navadla na dudo, pa ne vem al bo šlo al so to sam    moje sanje....

ja...jst sem za dudo....sicer sem jo mogla skrivat pred sestrami...sploh podnevi...ampak ni je čez tolažilko dudo....sploh zato, ker se je lahko odvadimo...če pa začne prst sesat , pa je odvajanje malce težje....
Sicer pa ...sem brala da mamicam uspeva tudi brez....tak da ...probat ni greh....

Doma bom imela tudi že kupljen umetn mlek, pa ne zato ker  ne zaupam v svoj jošk...ampak zato ,da bom prpravljena na vse...da nau treba možu letat naokol če slučajno mlekarne odpovejo.....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
21.11.2008 13:24:30   
brkn83
claud -ona bordura je bila 10 eur, on paket nalepk pa 17 evrov, pa sem dobila še 25% popusta. Kupila sem dve borduri 5mx10,6 cm, in paket nalepk 45 kom, pa sem dala 27 eur

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
21.11.2008 13:25:47   
Balonchy
Kje je pa VESNOZAVER danes??? A se še ni vrnila iz pregleda???

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
21.11.2008 13:26:16   
claud
Jst bom probala brez dude...če bo pa začela prst vlečt jo bom šla pa kr kupit....
Kar se mlekaren tiče, pa ne bom prej nč kupla...če bo treba bo šel očka iskat...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
21.11.2008 13:28:07   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

claud -ona bordura je bila 10 eur, on paket nalepk pa 17 evrov, pa sem dobila še 25% popusta. Kupila sem dve borduri 5mx10,6 cm, in paket nalepk 45 kom, pa sem dala 27 eur

ma to je pa super....v pikapolonci dobiš pa celo 5% popusta če si članuser posted image

pol se boš kmal spravla na limanje?user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
21.11.2008 13:30:10   
Pupka
Evo, to je pa posledica tega, ker ste/smo take čveke...Mi hiter kaj pobegne...

Torej sunny bo sporočala... Sunny kam ti pa sporočimo št.?

Sicer pa ste res neverjetne... Ob 14.00 začnem z delom... Tak da ne vem če bom danes tako razpoložena kot včeraj... Ker danes bom čvekala za dnar user posted image user posted image

Brala vas pa bom, ker je prav zanimivo! Čas mine full prej!

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
21.11.2008 13:32:29   
claud
pupka-Ja fino- da morš brat za dnaruser posted image user posted image user posted image

Pa upam da ti čim prej mine....

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
21.11.2008 13:33:40   
claud
No zdj pa jst grem...hranjenje je na vrstiuser posted image

se tipkamo pol...
Lepo čvekajte...
čao

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
21.11.2008 13:38:17   
Pupka
IZVIRNO SPOROČILO: claud

pupka-Ja fino- da morš brat za dnaruser posted image user posted image user posted image

Pa upam da ti čim prej mine....

Brat za dnar bi blo še bolje... No ja... saj berem kar večinoma... sam na glas moram user posted image

Je pa res fajn!

Bo minlo, bo... Le če boste pridno čvekale... user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
21.11.2008 13:46:15   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

Torej sunny bo sporočala... Sunny kam ti pa sporočimo št.?

Sunny nam po poslala na ZS njeno št.
Me ji bomo na ZS tudi poslale svojo št. + nick + "ta pravo" ime...

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
   [Brisano sporočilo]
21.11.2008 13:47:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pupka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2145
21.11.2008 13:59:29   
Ajvy
Claud....vsaj po svoje user posted image user posted image user posted image  upam ,da ti uspe....

Kolumbo...a ti pa tolk wanted...da te še menjajo s kom user posted image user posted image

grem ležat---me migrena daje....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
21.11.2008 14:01:50   
Pupka
balonchy hvala...

jaz sem štartala z delom, tak da glede na to da sem sama- rabim družbo user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
21.11.2008 14:02:35   
Pupka

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

aJVI, JST MAM POROČNI LIST VEDNO V DENARNICI, DA ME SLUČAJNO S KOM NE ZAMENJAJOuser posted image user posted image user posted image

he he- kaj pa če nisem poročena user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
21.11.2008 14:12:58   
Čebel@
res ste čist divjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image me ni eno uro pa sta takoj 2 strani za prebratuser posted image user posted image user posted image user posted image
no jaz bom mela dudo s sabo za vsak slučaj da bi jo rabili....bom pa najprej probala brez

jaz pa cunje zlagam.....jih imam celo goro......moj se je pa dobu z zidarjem in mu nesel plačilo kar je naredil(celo premoženje) potem bom šla pav kamnik do mami ker je do jutri varuška(mojga nečaka merka)in grem malija malo cartati -tamala ne pusti da se ga crkla in bom malo izkoristila priliko ko je niuser posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
21.11.2008 14:17:48   
Čebel@
aja......sem probala katjušino foro in rekla mojmu da ne ve kaj bo dobu za božička in je takoj reku a bo vlakec al avijončekuser posted image user posted image user posted image user posted image mu bom za miklavža kupila vlakec da ga bo lahko pod smrekco pustail,za božička pa avijonček........komi čakam njegov obraz k bo tok vesel-ni nikol dobival igrač ki bi jih hotu imet in mu bo to otroško željo izpilnila.....pa še kakšno pižamo mu moram kupit ker mu jaz vse poberem ker so mi moje preoskeuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?