|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
21.11.2008 15:26:01   
sunny24
Ku ste vi punce pridne...Ste pa res hitre!

Claud, ti mi pa imena nisi zaupala...user posted image   Drugače si pa se res lepo znajdla z unmi slikicami-malo si kradla ideje...user posted image user posted image user posted image

Grem zdej jst neki popapcat, k se že oglaša, pa pridem pol spet sem v akcijo! user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
21.11.2008 15:27:08   
Čebel@
jaz sem mojmu rekla da mu majic ne bom likala ker da itak pulover čez in je brez veze......so pa stvari ki pa se morajo zlikati in mi pač ne uide.....midva sva samo 2 pa se nama ogomno cunj nabere-je pa res da pereva 1x na 14 dni razen če je res nujno potem 1x na teden

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
21.11.2008 15:27:15   
diamantina
Živjo!!! user posted image

Kako ste sonosečke? Kako se držite v službah z vašimi trebuščki - so zdaj že kar v napoto kajne? Mene že mučijo težave zadnjega trimesečja - bolečine v nogah, bolečine v križu, rahlo zatekanje ... kje je še februar. Me je pa včeraj kar panika zgrabila, ker sem čutila krče v hrbtenici na 10 minut - je G rekla, da moram počivat in pit magnezij, pa si še zdaj nisem šla ponj, packa, če se bo nadaljevalo, pa poklicat, ampak je danes na srečo bolje. Mali tudi veselo miga.

Danes pa ne vem, al se sam jaz tako počutim, sem kot ožeta cunja, tako grozno zaspana in utrujena, kot bi tri dni sekala drva user posted image

Glede igrač pa - niso samo mali nori na njih, res je, moj ima tudi včasih prav hecne želje, če prideva v kakšno trgovino z igračami user posted image  user posted image  Saj jaz tudi - ampa jaz imam rada kakšne puzzle ipd.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
21.11.2008 15:27:35   
Maksi1
Jaz sem danes dopoldan likala, popoldan pa puzle skladam in vas berem. user posted image  No pa prej sem spet dekoracije gledala, ampak jajmene, še nisem nič zbrala.
No čez kako uro me čaka še da zrihtam večerjo in to je to.

Pa še info: če katera posluša radio HIT, v reviji Moj malček št. 10 je intervju z Pikcem iz Budilke.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
21.11.2008 15:30:41   
Čebel@
diamantina sem te že pogrešala.......ja madoniš ne ga srat s špikanjem na 10 minut.......počivej dekle!!sem jaz tudi taka kot cunja pa se kar prisilim da še kej naredim-je pa res da ne hodim v službo ker pol bi pa po moje kar dušo spustila......sej februar bo tko hitro tuki in bojo tud nosečniške težave zginileuser posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
21.11.2008 15:45:19   
sunny24
O diamantina! Sam res ej, ne ga srat s tem špikanjem, k ni še ta pravi cajt! Sem ti poslala ZS.  Pomojem da vreme vpliva na tvoje počutje, k je res smotano!

Majchy, a tako malo perete? Sej jst tudi večino perem sam med vikendi, razn srajce za službo operem tudi kdaj vmes-odvisno od potrebe!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
21.11.2008 15:48:42   
Čebel@
sunny........ja niti ni potrebe pa bi več prala-prej ko sem še v službo hodila je bilo več cunj in sva tud bolj pogosto prala zdaj pa ne ker niti nimam tok cunj ki jih lahko nosim(so mi preoske)

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
21.11.2008 15:50:47   
mala*
Sunny mene si pozabila...user posted image

No kako ste drugače kej? Res toliko ste natipkale da vas zdajle ne bom podrobno komentirala ker je preveč...user posted image user posted image user posted image
Ja nekaj je bilo govora od dudi-jaz jo bom tudi mela kar s sabo., mam že 2doma k men so tok luštkane..user posted image Pleničke bomo imeli 100% za enkratno uporabo..ja madoniš vse že naštimujete in perete, je treba to že počasi začeti zgleda...No meni je G rekel da glede na to da bo CR, bomo po vsej berjetnosti lahko rodili že kar konec januarja..Ampak ne glede na vse ostajam pri vas!!
Sem se pa ravno najedla pice in grem zdaj malo vodoravno...Aja, imeli bomo pa punčko, tako da za kakšne predoge o imenih sem odprta, ker midva z mojim ne prideva skupaj niakkor...user posted image

Lepo se mejte...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
21.11.2008 15:53:26   
Katjusa
mala zakaj CR? 

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
21.11.2008 15:55:57   
Čebel@
mala......ola......jaz še ne perem mini cunjicuser posted image definitivno moraš ostati trebuškarca tud če greš januarja rodituser posted image imen je pa tok da....midva imava že izbrano tko da se tud druzga ne spomnim

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
21.11.2008 15:57:26   
sunny24
mala, oprosti! Ja, sm dala skozi enih 20 strani, ma te ni blo...zdej dobiš ZS!user posted image   A pol ste se (so se) že 100% odločli za CR? Ja no, če ne gre drugače, je pač tako! Sej bo lih tko vse OK. Ni važno, kako pridejo na svet naše user posted image , važno da pridejo in da bo vse OK! PA itak da ostaneš pr nas, tudi če boš že konec januarja rodila!user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
21.11.2008 15:57:41   
Pupka
dude... Jih ne dovolijo! Sploh ne v porodnišnici! No vsaj na Ptuju ne! Tak da edino če bi skrivala full- to pa tudi ne moreš... Ker nikoli ne veš kdaj bo kdo prišel.

Ne vem- jaz je prvič nisem mela... tudi zdaj ne bom... Prvič niso dovolili niti da bi svoje mleko kolko ga je nakapljalo dala user posted image Sem si mogla pumpat, ker zizat user posted image ni mogel... Je mel uroinfekt in je samo spal... So ugotovili šele četrti dan!

Tak da, po moje bi duda, če bi jo mela s sabo kar čez okno letela user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
21.11.2008 15:57:44   
mala*
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

mala zakaj CR? 

Ker imam posteljico čez maternični vrat na žalost..

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
21.11.2008 16:01:15   
sunny24
Aja, imena...mal pošnofi tuki na RR, pa tu je tudi kar dosti idej http://www.top-babynamen.de/beliebte-schoensten-babynamen/  pa tudi tuki  http://www.stat.si/imena.asp

Upam, da boš dobila kako ime, k bo obem všeč!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
   [Brisano sporočilo]
21.11.2008 16:03:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2190
21.11.2008 16:04:15   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mala*

mala zakaj CR? 

Ker imam posteljico čez maternični vrat na žalost..

ja to pa res na žalost..... ma važno da se dete rodi in da bosta oba vredu in čim prej doma v objemu svojih najbližjih.... moja soseda je tud to mela in je tud mela Cr bojda je v takih primerih obvezen....

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
   [Brisano sporočilo]
21.11.2008 16:05:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2192
21.11.2008 16:07:28   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

dude... Jih ne dovolijo! Sploh ne v porodnišnici! No vsaj na Ptuju ne! Tak da edino če bi skrivala full- to pa tudi ne moreš... Ker nikoli ne veš kdaj bo kdo prišel.

Ne vem- jaz je prvič nisem mela... tudi zdaj ne bom... Prvič niso dovolili niti da bi svoje mleko kolko ga je nakapljalo dala user posted image Sem si mogla pumpat, ker zizat user posted image ni mogel... Je mel uroinfekt in je samo spal... So ugotovili šele četrti dan!

Tak da, po moje bi duda, če bi jo mela s sabo kar čez okno letela user posted image

sej za celje s eje tud govoril da ne sam jst v 1. je nisem mela in so zato moje brdavice zelo trpele v drugo pa če se vse sestre na glavo postavijo jo bom mela in če bo potreba jo bom dojenčku tud dala.... pa ne mislim nič skrivat sej otrok je moj in kaka razlika je če mu dam tam al pa pol k pridema domov.... men je celo partonažna rekla (ko je prišla na dom) da mu nej dudo nabavmo da ima izrazit sesalni refleks tak da sme pol hitro mamo in ata poslala v trgovino po dudo....

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
   [Brisano sporočilo]
21.11.2008 16:08:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2194
21.11.2008 16:09:27   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Mala* ne sekeri se, za CR, jst takoj zamenjam..,,men je blo carsko in se morm z doharjem zment, če je varjanta da mi ga nardijo tudi drugo rundo brez predhodnega matranja.... 

a res.... joj jst se ga pa bojim..... in upam da ne bo potreben....

Neposredna povezava do sporočila: 2195
   [Brisano sporočilo]
21.11.2008 16:10:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2196
   [Brisano sporočilo]
21.11.2008 16:13:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2197
21.11.2008 16:17:25   
Pupka
No zanimivo... Meni pa umetnega mleka sploh niso hotli dat in kot sem napisala niti tistih par kapljic (kar sem si napumpala) po flaški ne. So ga mislim da takoj po porodu in pol še enkrat dali raje na infuzijo user posted image Mislim pa da je ta ptujska porodnišnica v neki kao zvezi al kaj jaz vem... Ko so proti uporabi dud al nekaj...

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
21.11.2008 16:19:38   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Za moje pojme je CR glih tok riskanten k porod...zmeri se loh zakomplicira...to itak ne moreš vedet....si pa veeeeelik manj zmatran predvsem pa zadet še 3 dni od unih tablet in čustev, d je lahko prou fletno.
Mi smo ble 3 u sobi in smo mele k frizersko kozmetični salonuser posted image user posted image user posted image : jst fen za lase, ena komplet make up kovček in ena celo trafiko trač revij....sestre so nas mal postran gledale, sam mi smo ble pa u nulo spedenaneuser posted image user posted image user posted image

ne vem jst se najbolj bojim šivov... pa tega uspavanja.... čeprav nimam pojma kak je to.... in glede na to da je pr men porod potekal super in sem bla takoj prpravlena tud vstat in hodit (sam ne smeš) tak da upam da CR ne bo iz nobenega razloga potreben če pa bo pa da se bo vse srečno končalo in da se mi bodo šivi lepo celili... user posted image user posted image user posted image user posted image drgač si je pa pomoje brezveze delat neke skrbi traba je zaupat zdravnikom in babicam čeprav smo vsi samo ljudje sam bolj k se poglabljaš in sikiraš slabše je...

Neposredna povezava do sporočila: 2199
21.11.2008 16:23:59   
Čebel@

drgač si je pa pomoje brezveze delat neke skrbi traba je zaupat zdravnikom in babicam čeprav smo vsi samo ljudje sam bolj k se poglabljaš in sikiraš slabše je...

user posted image user posted image user posted image user posted image se strinjam.......brez veze se že v naprej sikerat in strašit ker še nobeden ni noter ustal

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?