|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 3.del...
21.11.2008 12:41:26   
Čebel@
tudi jaz sem antitalentuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
   [Brisano sporočilo]
21.11.2008 12:42:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2102
21.11.2008 12:43:06   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

IZVIRNO SPOROČILO: claud

boma2- v HM-u majo ful luštne kombinezončke za dojenčke.....če si to mislila.... 

claud ti si zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image hvala

mislim da se nam za tole splača počakat na januar ko bodo razprodajeuser posted image user posted image user posted image jst ga sploh nimam namena kupit bomo vidli kako bo kej vreme ko grem rodit če bo fejst mraz ga lahko gre tud možek iskat drgač se bomo pa kr toplo pbleki in v oddejo zavili pa bouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
21.11.2008 12:43:44   
claud
kolumbo-user posted image ne da  v HM-u nimajo cajta, ampak majo tako načelo.....s stranko se ne ukvarji, če ne pride ravno do tebe pa te kj upraša...vem  k sm delala tmuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2104
21.11.2008 12:45:26   
claud
katjuša- tist kombinezonček mislm da je 18 al 20 eurou....skor zihr no....user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
21.11.2008 12:47:03   
BarbaraGS
obleke za nosecnice - groza. Vcasih pomislim zakaj nisem poletna, ko jim je res tolko lazje. Sicer imajo v H&M avstrija vec izbire (veliko vec) ampak jaz sem vecino majic nasla kar na normalnem oddelku, ker so itak moderne dolge. Hlace sem si kupila dvojne in eno trenirko (H&M), pa se to me vse neki zuli in moti in se poceni ni bilo (80€ za vse troje). Zares pa me skrbi plasc - kaj boste ve nosile, kje kupile...kaj naredile ?????? :)

Za tamalo pa sva kupila sam en taksen zakeljcek kombinezoncek, ker upam, da bo kmalu toplo in da ne bo rabila prevec nekih bundic. No, sicer pa imam se do popustov cas...
Ce imam body-je rabim vseeno mako, tetra majcke...al so body-ji dovolj?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
   [Brisano sporočilo]
21.11.2008 12:47:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu claud)
  Neposredna povezava do sporočila: 2107
21.11.2008 12:47:34   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: boma2

boma2- v HM-u majo ful luštne kombinezončke za dojenčke.....če si to mislila.... 

claud ti si zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image hvala

mislim da se nam za tole splača počakat na januar ko bodo razprodajeuser posted image user posted image user posted image jst ga sploh nimam namena kupit bomo vidli kako bo kej vreme ko grem rodit če bo fejst mraz ga lahko gre tud možek iskat drgač se bomo pa kr toplo pbleki in v oddejo zavili pa bouser posted image user posted image user posted image

tudi jaz ne bom kupovala kombizončka(čeprov mi je tok lušten) ampak bom dala user posted image  v eno tako flisovo vrečo ki ima luknjico za pas za v lupinico in če bo treba bom pokrila še z dekico ki jo bo moja mami naštrikala-v avtu bo pa itak topla ker bo mož zakuru 100 na urouser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
21.11.2008 12:52:16   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

obleke za nosecnice - groza. Vcasih pomislim zakaj nisem poletna, ko jim je res tolko lazje. Sicer imajo v H&M avstrija vec izbire (veliko vec) ampak jaz sem vecino majic nasla kar na normalnem oddelku, ker so itak moderne dolge. Hlace sem si kupila dvojne in eno trenirko (H&M), pa se to me vse neki zuli in moti in se poceni ni bilo (80€ za vse troje). Zares pa me skrbi plasc - kaj boste ve nosile, kje kupile...kaj naredile ?????? :)

Tudj jst ne vem kaj bom nosila?!user posted image user posted image učeri sm hodila okrog v smučarski bundi-je edina ki jo še lahko zapnem (komi, komi)- pa mi čez 1 teden pomoje ne bo več prav tko da nimam blage veze kako bom....kakšnih ful prevelkih sposojenih pa tud ne bom nosila, ker se ne počutm pol dobr in sm pol rajš notr...se počutm k en šotor pol....user posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
21.11.2008 12:54:58   
Ajvy
oj...tale vreme je za znoret...glavo mi bo razneslo.....

Balonchy...ti si uradno in neuradno naša trebuškarca user posted image user posted image user posted image  in me te ne damo.....
iiiiiiiiiiiiiiii-kako fino piše februar user posted image user posted image
Hvala za čajček.....

Jst bi rade volje delala seznam...sam ne znam...tak da se raje ne bom javla.....

Petrap.....čestitke za vstop v 30 teden user posted image user posted image user posted image
Jst mam en seznam....ga bom kasneje ko pokomentiram nalepla....

Boma...veš kako je ...kak dan gre dobro , kak dan pa je poden....nimaš kej....user posted image user posted image user posted image  bomo že...samo popustit ne smemo user posted image user posted image

Kayica...meni se tudi user posted image  tak postavi...pol me pa boli...pa trdo je tam ko strela..nimaš kej...jst se takrat uležem.....pa je bolje.....

KAtjuša...jst sem imela otroški šlaufek za na morje....ne vem če je bil 2 Evra in brez njega ne grem nikamor,....
Super za nov sistem.....

Claud...super za vstop v 30. teden user posted image user posted image user posted image user posted image
Božansko lepo izgleda...bravo...umetnica

naia....če te skrbi...skoči do G ......

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
21.11.2008 12:59:27   
claud
Ajvy....zakaj naj skočim do G?!user posted image a si mogoče mal zamenjala?user posted image pa hvala za pohvale..... A tebe spet glavobol matra? To je vreme krivo.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
21.11.2008 13:00:23   
claud
ups----sm spregledala da piše naia...pozabi tisto prejuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
21.11.2008 13:03:30   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Baloncy, ej res bi eno kavo, sm tok napislala d rabm  mal kofeinauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ti jo skuham prec al takoj????

Neposredna povezava do sporočila: 2113
21.11.2008 13:05:10   
claud
punce baje da bo drug tedn epa res že sneg.... http://24ur.com/novice/slovenija/jutri-snezne-plohe-ponedeljek-sneg-sreda-sneg.html

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
21.11.2008 13:07:13   
Ajvy
SEZNAM STVARI ZA V PORODNIŠNICO

zobna ščetka in krema
vazelin za ustnice
vložki (Always, Cathrine- NE- so pregrobi, Vir 80, raje vir extra) Najboljši so vatiranci iz Tosame – ti so podobni Vir vložkom, samo da so večji. Dobiš jih v porodni, pol pa nič več.
šampon - 3 dni že zdržiš z umazano glavo ( jst nisem imela časa da bi si jo sušila- vsaj jst sem se nahitro stuširala in že poslušala če se  joka) - se strinjam
gel za tuširanje -imajo tam
deodorant
Bepanthen mazilo + Bepanthen Plus( samo kremo za bradavice- to pa nujno , kakršnokoli) LANOLIN-MULTIMAM
obroč za plavanje (da sediš na njem zaradi šivov) 
ROKAVIČKE ZA OTROKA  in DUDO ( za vsak slučaj)
če imate vdrte prsne bradavice vzemite s sabo še nastavke za dojenje - sicer ponavadi to ugotoviš šele kasneje, ko je čas za dojenje 
natikači (taki za na plažo, za v kopalnico) - ni nujno, greš noter pač bos, copate pa pustiš pred vrati
blazinice za dojenje in nedrček za dojenje (vsaj 2)
škarjice in pilica za nohte - narediš že doma, če si notri več kot 3 dni ti pa že mož prinese

denar (za avtomat) - kave ti res ne dajo, vsega drugega je pa dovolj
nogavice
halja - ni nujno - dobiš v porodnišnici - bog ne daj, rabiš potem celo potovalko s sabo, ki pa je nimaš kam dati
svoje spodnje hlačke (2-3) - jaz sem potrebovala le ene za domov, drugače raje uporabljala tiste iz porodnišnice

spalna srajca- dobiš v porodnišnici 
oblačila za domov - naj ti jih mož prinese ko greš domov ( pa pripravi mu preden greš v porodnišnico!!!!)
(mrežaste) spodnje hlačke za enkratno uporabo (kupiš v lekarni Sanolabor ali Tosami) - mi smo jih dobili v porodnišnici (LJ)

piškoti, če slučajno ostaneš brez večerje
sadje- po porodu raje ne- gre v mleko in  zvija (edino kakšna banana lahko - pa še to ne pretiravat, ker sta lahko potem oba zaprta) 
voda v plastenki

poročni list
potrjena zdravstvena kartica
napotnica ginekologinje
materinska knjižica
blokec + pisalo (za vsa vprašanja, ki jih na viziti zagotovo pozabiš)
mobitel + polnilec
fotoaparat

OPREMA, KI JO POTREBUJE NOVOROJENČEK ZA ODHOD IZ PORODNIŠNICE

newborn plenice
1 povijalna plenica 
4 tetra plenice ( pravijo v MŠ)
1 žabice ali pajac z naramnicami
1 tetra/mako majčka ali 2 majčki brez bodya
1 clar body
1 kapica, pozimi 1 bombažna in 1 topla (flis ali volna) razen če bo 20 stopinj zunaj
1 nogavičke ( tople za pozimi) 
1 (volnena) odejica
1 rokavičke
1 topel kombinezon/pajacek
avtosedež - lupinica

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
21.11.2008 13:07:34   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Jst bi rade volje delala seznam...sam ne znam...tak da se raje ne bom javla.....

Pa saj to ne bo tak seznam, ki bi ga kopirale pa popravljale... To bi pač bil sam en post v katerem bi se dopolnjevalo rojstva in frišne mamice... Dejte si pogledat kako npr. delajo pri novemberčicah...

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 21.11.2008 13:08:04 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
21.11.2008 13:08:13   
Ajvy
punce to je okvirni seznam ki je potoval po RR...seveda ga dopolnite s svojimi željami....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
   [Brisano sporočilo]
21.11.2008 13:08:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2118
21.11.2008 13:08:33   
brkn83
claud - tole ti je pa res dobro majčko prinesuuser posted image user posted image

balonchy - lahko jaz delam ta seznaček, če pa se katera bolj pridna javi ji pa tudi prepustim.

Danes sem pa js dobila nalepkice za otroško sobo od medvekda puja. So mi res ful hitro poslali. So res prav srčkane.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
21.11.2008 13:08:57   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Pa saj to ne bo tak seznam, ki bi ga kopirale pa popravljale... To bi pač bil sam en post v katerem bi se dopolnjevalo rojstva in frišne mamice... Dejte si pogledat kako npr. delajo pri novemberčicah...

pol bom pa jst....ampak da naute hude če ne bo v prvo glih tipi topi....

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
   [Brisano sporočilo]
21.11.2008 13:09:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2121
21.11.2008 13:09:51   
Ajvy

Ajvy....zakaj naj skočim do G?!user posted image a si mogoče mal zamenjala?user posted image pa hvala za pohvale..... A tebe spet glavobol matra? To je vreme krivo.....

pupa... si ti prebrala kaj piše pred tem....user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
21.11.2008 13:10:24   
Ajvy

ups----sm spregledala da piše naia...pozabi tisto prejuser posted image

jst tudi....sproti berem in odgovarjam.....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
21.11.2008 13:11:35   
claud
brkn83- je dobra majčka ja.....še ravno prav širokouser posted image

kakšne nalepke pa maš...peno al nalepke navadne? a si jih v BC naročila?

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
21.11.2008 13:11:54   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

poročni list

TO PA PRVIČ SLIŠM...A TUT ČE MAVA ŽE ENGA OTROKAuser posted image

še napisala sem posebej post...da je to okvirni seznam !!!!!!!!!!!!!!!
Lumpa.....

Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?