san
|
joj dinki, kolk sta s titkom luštna na tej fotki , pa že skoz ti hočm povedat, da ma tamali čist tvoj nasmeh!! pa teridi, da ji paše nova frizurca, ful! marry, kolk ste lepiiiii mumu, tvoja tia je verjetno naspidirana po tebi, sklepam iz postov, so taki energični. no, sej glavno da vsaj neki poje, tud če sam čokolino. moja izabela je na čokolinu gor zrasla , pa ravno tako ga je marala samo z alpskim mlekom pit tina, ne se sekirat. sej moj bani bo od zdej tud našo hrano jedu, oz. bom mal manj solila in bomo še mi bolj zdravi. glede uspavanja morš pa sam verjet, da jima bo s tvojim dragim čist fajn, ker drugač tebi ne bo fajn v gledališču. pomlad, jst tud že goljufam mal, pa sm rekla, da ne bom, ampak zdej pa. IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08 aja, pozabila sem pa na najpomembnejše: ČESTITKE BANIJU ZA 8 MESECEV IN DAŠI ZA 9 (to je pa že čist tu mač, btw)!!! ja pismo, tako hitro je šlo, da me je sezulo od brzine... no, danes sem imela leteče. zdej mam pa mal miru. pa verjetno ne za dolgo... no, na naš 8 mesec je pokukala ven prva zgornja enka, predvidevam, da bo do večera še dvojka, vsaj zgleda tako in točno en mesec nazaj je bilo tako s spodnjima enkama . zgleda dobivamo zobe na obmesečnice srečanje, mene verjetno ne bo, no skor sigurno. ob četrtkih ima namreč izabela kosilo doma in to takoj po pouku, potem pa jo morm pelat na zbor in potem ima še teorijo, tko da se mi ne splača za eno uro tko daleč vozit, pa še skuhano ne bo, ko pride. upam, da mi uspe priti na naslednje, ki bo. glede copat, pa jih jaz komot dostavim kakšni ljubljančanki, ki se bo udeležila in potem dasta njej denar, pa se bova midve potem zmenle. al pa kej. no, lahko tudi kako drugače. povejta vidve, koko bi najraj. zajtrk: mlečni riž - no bolj vodni z malček mleka, stisnjena pomaranča kosilo: piščančje meso, kuskus z zelenjavo ostalo še ne vem naš bani se zadnje dni veliko več pogovarja in kar vriska, pa kaj zagleda in šiba in pol si kar nekaj brblja pa, ko kdo pride domov ful k vratom šiba, ko sliši ključ in odpiranje vrat zdej morm pa mal prebrat, ker mi ni jasno kaj ste napisale, sm pozabila.
|