|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
21.11.2008 10:44:37   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: san

ma, ja jaz sem mislila, da bo ful cenej, k so januarčice naročale, pa so cenej dobile. no včeraj sm pa zvedela, da je potem tista ki je naročala na vse razdelila poštnino in carino enako, ne samo na dva paketa, katera so ocarinili. se prav ocarinil so ji 16 copat, razdelila je pa potem stroške na okoli 40 parov in zato je bilo ceneje. in ker je ta chenyan zdej tolk in in vse na forumih naročamo copate od njega, cariniki zdej že vejo, da to niso darila

ma dej ne govori, s temi carinami je tako sruser posted image  zmeraj. Nikoli ne moreš zagotovo vedeti koliko ti bodo zaračunali. tako, da je to bolj loterija.  

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
21.11.2008 10:48:24   
Dinki

joj, dinki, to si pa res lepo napisalauser posted image

ja, lucalu odpira sezono rojstnih dnevov mamic... zdej jih bo kar nekaj praznovalo

user posted image user posted image
ja, res je kar nekaj RD-jev bo zdaj. Samo mamice, dejte napisat kdaj bo imela katera, ker če ne bomo katero nehote spustile. jaz vem edino, da ima zdaj kmalu še tina50 in pa, da sta NČK in Terida prav tako strelke kot jaz user posted image .

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
21.11.2008 10:57:13   
Azzurra
Hvala za čestitke ob obmesečnici user posted image user posted image user posted image

Čestitke tudi Baniju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
21.11.2008 10:58:20   
Azzurra
In vse najboljše Lucalu !!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
21.11.2008 11:03:05   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

zoran.marijanovic@triera.net

tuka je e-mail od nji-nje za copatke!?
pišeš jim za copatke, pa velikost katero bi imel, potem ti pa ona pošlje katere copatke imajo na zalogi, ti jih pa takoj pošljejo, jaz sem jih že naslednji dan dobila!

aha, sem bila malo prehitra, hvala Tina50. Jaz sem mu ravnokar poslala mail.

pa tole glede hrane....nič se ne sekiraj. Iz tvojega pisanja je razvidno, da je Lan bolj zbirčna metka in to nimaš kaj. mu pač ne kuhaj posebej in mu dajaj tisto kar jesta vidva. in to glede dojenja te čisto zastopim, ampak ti povem, da so teli naši user posted image  tko brihtni. Lahko, da bo tvoj dragi veliko bolj uspešen z uspavanjem če tebe dejansko ne bo doma. Jaz sem Tita že poskušala uspavati v njegovi posteljici brez dojenja. Ma ni šans! Tašči je pa uspelo user posted image . Ti kar pojdi v gledališče in se orng sprosti in nasmej... tvoja dva fanta bosta pa čist OK, boš videla user posted image .

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
21.11.2008 12:32:04   
Zofy
Mislim, daje mumuprilepila slikico od roza pediped čeveljčkov. No, da ne bo kasirala še dodatne carine, je bolje, da jih kupi v SLO. Tukaj jih lahko kupi, neja je kar ugodna: http://www.malamasa.si/catalog.php?c_id=1&p_id=114

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
21.11.2008 12:36:28   
mumu
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Mislim, daje mumuprilepila slikico od roza pediped čeveljčkov. No, da ne bo kasirala še dodatne carine, je bolje, da jih kupi v SLO. Tukaj jih lahko kupi, neja je kar ugodna: http://www.malamasa.si/catalog.php?c_id=1&p_id=114

Tut jst sem jih kupila tukej, prevelika kolobocija če prek ebaja naročaš, carina pa te zadeva... sej sem od tuki hotla čevelče prlepet, pa jih včeraj ni blo več goruser posted image  očitno je bil samo en par.

Več pa pozneje, se gremo probat uspavat z mlekom, ker drzga spet ne je. Dinki mogoče pa ona zarad mojga imena noče jest, ker ga imam po ultra suhicuser posted image user posted image .  Pa sej či bla lačna bi po mojem jedla, al neuser posted image user posted image , sicer si je pa že dost zaloge nabrala, se je v 14 dneh zredila za pol kile user posted image .

< Sporočilo je popravil mumu -- 21.11.2008 12:39:54 >

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
21.11.2008 12:41:25   
pomlad08
vau, končno - uspel mi je vse prebrat! user posted image
ste bile par dni nazaj tok klepetave, da sem bila vsakič, ko sem prišla gor, ene 10 strani v zaostanku ...
no zdej sem pa na tekočem, ampak sem seveda že vse pozabila vmes, aja edin čudim se vašim izvirnim jedilnikom, jaz sem bolj dolgočasna, bom mogla kakšno novo jed uvest. sicer pa job podobno kot lan bolj slabo je že kakšen teden, čeprav že ful goljufam in mu dodajam mleko in smetano in sol, pa nič ne pomaga ...

no zdele mu bom nardila porovo juho, to je mel načeloma zelo rad, upam da bo kej pojedu.

me že kliče...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
21.11.2008 12:45:46   
meryy

user posted image
pozdravček vsem tudi od meneuser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
21.11.2008 13:12:17   
pomlad08
aja, pozabila sem pa na najpomembnejše:

ČESTITKE BANIJU ZA 8 MESECEV IN DAŠI ZA 9 (to je pa že čist tu mač, btw)!!!

(odgovor članu meryy)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
21.11.2008 13:38:40   
Azzurra
IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

ja pismo, tako hitro je šlo, da me je sezulo od brzine...

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
21.11.2008 13:51:40   
Zofy

DANES PA PRAZNUJEJO LUCALU, URBANČEK IN DAŠA. user posted image user posted image

VSEuser posted image NAJBOLJŠE VSEM TREM!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
21.11.2008 14:04:04   
mumu
No pa je končno tut Tia omagala, ja sej kdo pa ne bi, k pa že od šestih zjutrej zjale prodaja user posted image user posted image .

Zlo lepe copatke ste si naročle user posted image , sami šminkerčki so tile naši marčki.

Mogoče bi pa rojstne dneve mamic pripisale k seznamu rojstev?

Lona 76: Sej tvoj sinko bi bil mogoče še bol primeren, bi se blo za zmentuser posted image .
No ja zdej se takole hecamo in potem čez toliko in toliko let mi bo Tia rekla mami k lahko prpelem fanta domov ..... in na koncu bo kaken fantič iz tele naše druščine, to bi blo smeha.

Ursi2 ti si pa res 1A, vse imaš pod kontrolouser posted image , jst o darilih še nč ne razmišlam, joj lažem, razmišlam kaj vse bi lahko jst dobila user posted image user posted image .

Terida bravouser posted image user posted image , pravo gimnastičarko imaš doma, glej da jo boš upisala k bo dost stara.

Tit in Anja bi bla pa glih za skupaj, on pravi dečko, ona pa drobna miška user posted image user posted image user posted image .

Srečanje, glede na vremensko napoved, mislim da no bo šlo, je pa CE še dlje kot PO. Bi blo pa fajn da se mal tut vremenu prilagodimo, če bo sneg seveda, dž me ne moti.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
21.11.2008 14:27:38   
lucalu
Pozdravljene mamice! Kaj bo dobrega?
Joj, koliko ve čvekate zadnje čase... spet mi ni jasno kako bom vse prebrala... user posted image
No, pa začnimo... dokler je še mir v hiši. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: marita
Imam en problem z Maksom in sicer, ko je zaspan, se čoha za ušeskom in posledično si ga tolk opraska, da je vse krvavo in opraskano. Pediatrinja mi je dala eno kremo za celjenje, pa nč ne nuca k si on to vsako noč praska. Zanč sem popenla, pa sem mu kr sred noči flajšter čez ušes napopala, da ne more z rokam tam zadaj šarit, ker se ranica sploh ne utegne zacelit. No, seveda kokoš kot sem, drugi dan nisem vedela, kako naj mu zdj to lepo dol potegnem. Sem lepo dol flajštr vlekla, mali je tulil, brcal in v tistem mu je flajšter dol posnel nekaj laskov, tko da je tm zdj kr plešast.user posted image user posted image user posted image  Katastrofa vam rečem. Sem bla tolk jezna sama nase. Pol sem pustla par dni na miru, sam sem kr živčna k ga vidim, da z rokami spet tm za ušesom šari. No dons sem šla v lekarno, pa se oborožila z gazicami, razkužilom za rane in tisti bel trak sem kupla. Tko da zdj sem mu to lepo gor namontirala, pa mu bom na 2 dneva menjala gazice, sej zaceli se hitro, sam ne sme tm ružit z rokami. Falotek majhen. Čez 3 tedne imava pa pregled pri pediatrinji, pa bom videla kaj mi bo povedala. Ne vem to dela z rokico tako kukr da bi si hotel uček mencati, se pa namesto tega grabi za ušesek. Sam zdj tolk smotan zgleda s tisto gazico in me pol vsak vpraša kaj mu je in kaj je narober. Jao.

Bošček Maks... upam, da se ranica po hitrem postopku zaceli!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka
Sori za citiranje ... se mi je zbrisalo po pomoti, pa me tolk lenoritis grabi v križu, pa potem čez celo telooo, da se mi ni dal še 1x klikat

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aleži
Zadnjič sem spraševala (zgleda,da nobena ni vidla ali pa nisem zasledila) kako naredite mango, avokado, ... otrokom, ker nisem še nikoli kupila in jedla?

Mango še mi nismo jedli, avokado pa sem pretlačila skupaj z banano.

Zofy, seveda moraš zdaj povedati kaj je to quona ... sliši se albansko user posted image  in ali se POCENI kupi v DM? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mumu
No moram pa še slikico Tiinih novih škorenčkov prlimat

mumu škorenjčki so mi NORO dobri! user posted image  Škoda, da nimajo takih za fantke... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: terida
Mi smo pa danes naredili en nov napredek (upam, da je ta eden tistih, ki bo potegnil še par drugih zraven user posted image ): prvič se je sama postavila iz ležečega v sedeči položaj. In to na en tak čuden način: ležala je na trebuhu, dala noge fejst narazen (naredila moško špago) in se potem z rokicami porinila do sedečega položaja. user posted image user posted image user posted image

Bravo Erika!!! user posted image user posted image user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: terida
Uf, pa še to: zna bit, da tudi jaz pridem v Celje na srečanje.

Bravo mami!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

user posted image

Titek in njegova mami vam vsem skupaj želiva lahko nočko user posted image .

Krasna sta... in Tit in mami!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, toliko mi je uspelo, ostalo pa kasneje... dete kliče...

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
21.11.2008 15:08:45   
san
joj dinki, kolk sta s titkom luštna na tej fotkiuser posted image user posted image , pa že skoz ti hočm povedat, da ma tamali čist tvoj nasmeh!!

pa teridi, da ji paše nova frizurca, ful!

marry, kolk ste lepiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

mumu, tvoja tia je verjetno naspidirana po tebi, sklepam iz postov, so taki energični. no, sej glavno da vsaj neki poje, tud če sam čokolino. moja izabela je na čokolinu gor zraslauser posted image , pa ravno tako ga je marala samo z alpskim mlekom pituser posted image

tina, ne se sekirat. sej moj bani bo od zdej tud našo hrano jedu, oz. bom mal manj solila in bomo še mi bolj zdravi. glede uspavanja morš pa sam verjet, da jima bo s tvojim dragim čist fajn, ker drugač tebi ne bo fajn v gledališču.

pomlad, jst tud že goljufam mal, pa sm rekla, da ne bom, ampak zdej pa.

IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

ja pismo, tako hitro je šlo, da me je sezulo od brzine...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, danes sem imela leteče. zdej mam pa mal miru. pa verjetno ne za dolgo... no, na naš 8 mesec je pokukala ven prva zgornja enka, predvidevam, da bo do večera še dvojka, vsaj zgleda tako in točno en mesec nazaj je bilo tako s spodnjima enkamauser posted image . zgleda dobivamo zobe na obmesečniceuser posted image

srečanje, mene verjetno ne bo, no skor sigurno. ob četrtkih ima namreč izabela kosilo doma in to takoj po pouku, potem pa jo morm pelat na zbor in potem ima še teorijo, tko da se mi ne splača za eno uro tko daleč vozit, pa še skuhano ne bo, ko pride. upam, da mi uspe priti na naslednje, ki bo. glede copat, pa jih jaz komot dostavim kakšni ljubljančanki, ki se bo udeležila in potem dasta njej denar, pa se bova midve potem zmenle. al pa kej. no, lahko tudi kako drugače. povejta vidve, koko bi najraj.

zajtrk: mlečni riž - no bolj vodni z malček mleka, stisnjena pomaranča
kosilo: piščančje meso, kuskus z zelenjavo
ostalo še ne vemuser posted image

naš bani se zadnje dni veliko več pogovarja in kar vriska, pa kaj zagleda in šiba in pol si kar nekaj brbljauser posted image

pa, ko kdo pride domov ful k vratom šiba, ko sliši ključ in odpiranje vratuser posted image

zdej morm pa mal prebrat, ker mi ni jasno kaj ste napisale, sm pozabila.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
21.11.2008 15:10:12   
san
nč ne bo z branjem, ker se ja bani zbuduuser posted image , tko da... hvala vsem še enkrat za čestitkeuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
21.11.2008 15:27:04   
Dinki

zofy, sem gledala zdej tudi na eBayu in je začetna cena 20$ + poštnina za Slo 11$. Če jih probaš zbidat za 21$ te pridejo malce ceneje kot tu (25 €), carine pa ne plačaš ker je znesek prenizek. No, če slučajno katero zanima, ni pa res bistvene razlike.

Še link:
http://cgi.ebay.com/PediPed-Shoes-HANNAH-PINK-BOOT-6-12-Mo-New-in-Box_W0QQitemZ220316004055QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item220316004055&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
21.11.2008 15:43:54   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: meryy

user posted image

A takole se eni že potikate po novoletnih nakupih? user posted image  Krasen fantiček user posted image

Tit in Anja bi bla pa glih za skupaj, on pravi dečko, ona pa drobna miška user posted image user posted image user posted image .

user posted image  sem vesela, da se vsem mamicam dopade moj Tit in bi ga kar poparčkale s svojimi hčerami. So pa res tole malce računi brez krčmarja user posted image

Dinki mogoče pa ona zarad mojga imena noče jest, ker ga imam po ultra suhicuser posted image user posted image .  Pa sej či bla lačna bi po mojem jedla, al neuser posted image user posted image , sicer si je pa že dost zaloge nabrala, se je v 14 dneh zredila za pol kile user posted image .

Mumu, dej mi pomagaj, bolj kot napenjam svoje možgančke, bolj se ne morem spomniti tvojega imena. OK, vem na kaj ciljaš ko praviš ultra suhica in tak ime imaš tudi pri mailu, ampak saj ti ni tako pravo ime, a ne? user posted image
in bravo za pridobljene pol kile user posted image  user posted image

Lucalu, hvala user posted image .

joj dinki, kolk sta s titkom luštna na tej fotkiuser posted image user posted image , pa že skoz ti hočm povedat, da ma tamali čist tvoj nasmeh!!

ej to, da ima moj nasmeh me je pa čist ganilo. Hvala San user posted image . Ne vem zakaj sem tako vesela ko mi nekdo reče, da ima kaj mojega....verjetno zato ker se to zgodi tako malokrat user posted image , od vseh samo poslušam kako je Tit isti očka.

naš bani se zadnje dni veliko več pogovarja in kar vriska, pa kaj zagleda in šiba in pol si kar nekaj brbljauser posted image

pa, ko kdo pride domov ful k vratom šiba, ko sliši ključ in odpiranje vratuser posted image

Bravo Bani, kar tako naprej user posted image user posted image user posted image

Joj, pri nas je pa tako vreme, da to ni za nikamor user posted image . Zunaj tako piha, da kar vse žvižga, tako da najin današnji sprehod definitivno odpade. Titek zdaj počiva, jaz grem pa še kaj pametnega narest.

Aja, še današnji jedilnik:

dojenje
zajtrk: masleni piškoti s sadno kašico
dojenje
kosilo: krompirček z bučkami, zeleno, cvetačko, korenčkom in malce rdeče paprike ( je zmazal 230 ml user posted image , mu je bilo ful dobro. Tit ima res mnogo, mnogo raje zelenjavo oz. je tak hvaležen dojenček, ima raje to kar mu skuha mami kot pa kaj kupljenega že narejenega user posted image .
dojenje
večerja: kašica s korenčkom in jabukom
dojenje

jaz pa mojemu Titku še zmeraj nisem dala nič mlečnega, komaj čakam, da mu dam skuto, se mi zdi, da bo takoj ena ideja več za kak obrok. Bom pa še počakala do njegovega 8. meseca.

(odgovor članu meryy)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
21.11.2008 16:04:44   
mumu

Dinki mogoče pa ona zarad mojga imena noče jest, ker ga imam po ultra suhicuser posted image user posted image .  Pa sej či bla lačna bi po mojem jedla, al neuser posted image user posted image , sicer si je pa že dost zaloge nabrala, se je v 14 dneh zredila za pol kile user posted image .

Mumu, dej mi pomagaj, bolj kot napenjam svoje možgančke, bolj se ne morem spomniti tvojega imena. OK, vem na kaj ciljaš ko praviš ultra suhica in tak ime imaš tudi pri mailu, ampak saj ti ni tako pravo ime, a ne? user posted image
in bravo za pridobljene pol kile user posted image  user posted image

Dinki zdele sem se pa po dolgem času spet na račun svojga imena nasmejalauser posted image user posted image user posted image , žal mi je res ime Tvigy (tolk da veste tut druge o čem se pogovarjava). Mojemu očetu je blo to ime všeč pa glih takrat je bla popularna pa sem ga dobila še jaz. Razlika je samo v tem da njeno ime se napiše Twiggy jst mam pa mal drugač.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
21.11.2008 16:10:10   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13
Na hitro sem vas prišla amlo pozdravit, potem grem pa spat, ker ne vem kakšna bo noč, ker ima Taja Vročino. dobila jo je včeraj in ima jo tudi danes. Dragi jo je peljal k zdravniku in ni ničesar videla. jutri gre še na odvzem krvi in urina. Upam na najbolje. Sama sem sicer ciljala na zobke (enega je dobila v ponedeljek, enega danes), vendar je dr. Tanč iz medover.ner rekla, da vročina ni zaradi zobenja ampak je ravno obratno.

Upam, da je Taja že brez vročine!!! user posted image user posted image user posted image

Jutri me ne bo na čvek, morda tudi ne čez vikend ... pa ne bi rada zamudila, zato zdaj pišem:
LUCALU:
Vse najboljše za jutrišnji rojstni dan!
Da bi še naprej uživala v svežih jutrih,
nas spodbujala s smajliji
in predvsem da bi bila zdrava
ti in tvoj zakladek Tai !
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
(to so samo tortice-kanapejčki, 
sm jih sama spekla ... zato ... 
če jih namočiš v kakav, se jih da celo pojestuser posted image ) 

user posted image NČK najlepša ti hvala... krasna pesmica!!!

lucalu, bravo taiu za plazenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala lepa!!! user posted image

mi smo dans bolj sitnaril ves dan. ne vem, jaz sem mal nahodna, pa je še urban mal smrkav in še zobki grejo ven, pa ni razpoložen.

Pikapokice za Urbančka in zate!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

uspelo je!

lahko nočko vam želita nčk in anja

Krasotička zvezdica zaspanka!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma res tako hitro rastejo naši malčki. Julija se je danes kar spustila in stala naslonjena na steno. Jaz sem jo samo debelo gledala.

Bravo Julija!!! user posted image

En recept za papice sem v MAMA Paparica vidla z mascarpone sirom. A ga je katera že uporabljala?

Mi ga še nismo...

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

LUCALU, VSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJ NAAAAAAAAJJJJJJJJBOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLJJJJJJŠŠŠŠŠEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image  

LUCALU, čestitke za kr fajn prespano noč!!!!!!!user posted image user posted image

Hvala!!! user posted image

sREČANJE: Samo razmišljala sem, če bi mogoče prestavili rsečanje na torek 25 ali petek 28.11. Sicer meni je vseeno, kdaj je, samo zato sem mislila, ker Timoty v Čet ne more, pa sem mislila, če je drugim vseeno. Če ne bomo pa naslednjo srečanje hiter v njenih konch naredle!!!!!!

Meni je vseeno... zmenite se, pa pridem!!! user posted image

Evo, še en moj mali intermezzo... dete ne da mira... user posted image pridem nazaj!

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
21.11.2008 16:12:22   
Dinki

Dinki zdele sem se pa po dolgem času spet na račun svojga imena nasmejalauser posted image user posted image user posted image , žal mi je res ime Tvigy (tolk da veste tut druge o čem se pogovarjava). Mojemu očetu je blo to ime všeč pa glih takrat je bla popularna pa sem ga dobila še jaz. Razlika je samo v tem da njeno ime se napiše Twiggy jst mam pa mal drugač.

ma tvoj očka je pa res faca user posted image user posted image user posted image
to pa res še nisem slišala za tako ime user posted image .
Pol pa normalno, da tvoja Tia noče nič jesti, hoče biti kot njena mami user posted image .

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
21.11.2008 16:46:39   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

sREČANJE: Samo razmišljala sem, če bi mogoče prestavili rsečanje na torek 25 ali petek 28.11. Sicer meni je vseeno, kdaj je, samo zato sem mislila, ker Timoty v Čet ne more, pa sem mislila, če je drugim vseeno. Če ne bomo pa naslednjo srečanje hiter v njenih konch naredle!!!!!!

Meni je vseeno... zmenite se, pa pridem!!! user posted image

Evo, še en moj mali intermezzo... dete ne da mira... user posted image pridem nazaj!

men bolj paše petek, če je vam prav! kaj bomo pa naredile, če bo sneg?
lahko se še tekom tedna zmenimo in prestavmo, če bo slabo vreme!
ste za!?

< Sporočilo je popravil tina50 -- 21.11.2008 16:47:24 >

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
21.11.2008 17:02:06   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: aleži
Lucalu vse najboljše za rojstni dan
user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76
Lucalu vse najboljše za rojstni dan!

Hvala tudi tebi!!! user posted image

lucalu, vse najboljše ti želimuser posted image user posted image user posted image , pesnica je bila pa že nčk, tko da jaz se ne morem kosat z njouser posted image
user posted image  

Tudi tebi se iz srca zahvaljujem!!! user posted image

LUCALU VSE NAJ NAJ...

user posted image

Hvala mumu!!! user posted image

user posted image  

Cukrček Bani... pravi lepotec!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga
Lucalu vse najboljše za rojstni dan

Hvala jagoga!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tina50
LUCALU tebi pa tudi vse najboljše za tvoj praznik, želim ti, zdravja, veselja,........ pošiljam ti šopekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi tebi najlepša hvala!!! user posted image

OK, najprej tole:

Lucalu, se spomnim točno pred enim letom ko smo bile user posted image  in si na ta dan imela pregled - UZ in si nam napisala, da ti je bilo to najlepše darilo do sedaj kar si jih dobila user posted image . leto je naokoli in si mamica krasnemu sinčku user posted image . Midva s Titkom ti želiva vse najboljše, da boš še naprej osrečevala Tai-a, svojega user posted image  in seveda svoja 2user posted image user posted image .....no, pa oni morajo tudi tebe! user posted image  Lepo praznuj. user posted image user posted image user posted image user posted image  

Dinki, tole si pa tako lepo napisala... hvala!!!user posted image  Ja, res je... pred enim letom sem imela na današnji dan pregled (pa ni bilo UZ na sporedu), ampak, ker sem imela RD, mi je G naredila UZ in kot darilo naredila slikico Taievega lulčka. user posted image

tina50 držim pesti, da bi Lan čimprej začel več jesti!!! user posted image user posted image user posted image user posted image   Pa ne se sekirat, še vsi so začeli jesti!!!

IZVIRNO SPOROČILO: TIMOTY
Lucalu : Vse naj naj in da se ti uresničijo vse skrite želje, lepo praznuj

user posted image

En šopek ........

in pika poka za še več sreče....

user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: lucalu
Samo na brzino se javljam, ker potem šibam k frizerju. user posted image

opa, bo kaka orng sprememba? user posted image

Ne, ne... samo pobarvat sem šla narastek (sive laske skrit) in konice porezat... user posted image

Še tole sem "obdelala"... zdaj pa Tai čaka na malico... pridem spet nazaj (upam).

< Sporočilo je popravil lucalu -- 21.11.2008 17:04:06 >

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
21.11.2008 17:05:24   
tina50

pa, da vidim, če mi rata pokazat, kakšno novoletno čestiko bomo poslali mi za praznike!

men pa tako velko sliko naredi, da je ne morem pustituser posted image

zdej gremo pa klobase delat(riževe, če katera pozna)!

< Sporočilo je popravil tina50 -- 21.11.2008 17:15:15 >

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
21.11.2008 18:04:38   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra
In vse najboljše Lucalu !!!!!!!!!!!!

Hvala Azzurra!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: meryy

user posted image

Oooo, kako velik fant je že Job... prelepa slikica!!! user posted image user posted image user posted image

DANES PA PRAZNUJEJO LUCALU, URBANČEK IN DAŠA. user posted image user posted image

VSEuser posted image NAJBOLJŠE VSEM TREM!

Zofy tudi tebi se najlepše zahvaljujem!!! user posted image

no, na naš 8 mesec je pokukala ven prva zgornja enka, predvidevam, da bo do večera še dvojka, vsaj zgleda tako in točno en mesec nazaj je bilo tako s spodnjima enkamauser posted image . zgleda dobivamo zobe na obmesečniceuser posted image

Čestitke Urbančku za nov zobek!!! user posted image

Evo, skoraj do konca sem vas prebrala, zdej me pa kužka čakata za sprehod... Pridne bodite in veliko se cartajte!!!
Pa še enkrat vsem skupaj in vsaki posebej hvala za čestitke!!! user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?