|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
21.11.2008 11:55:17   
Maja T.
Matejchi moji podatki: 01.05.1974

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
21.11.2008 12:13:42   
anita goitan
user posted image končno si je gmail izmislil in mal poživil barvno podlogo!

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
21.11.2008 12:16:34   
matejchi
in naj ugibam kaj si si izbrala? user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
21.11.2008 12:22:17   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

user posted image ne, desk sm izbrala

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
21.11.2008 12:24:54   
matejchi
Zoja Miša v trgoavto pejt pogledat za gume, imaš jih tudi v Mengšu nasproti Pavovca, ko greš proti Kranju takoj na levi iz smeri Trzina pa če imaš Mercator piko boš fuul pik dobila.

< Sporočilo je popravil matejchi -- 21.11.2008 12:28:58 >

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1705
21.11.2008 12:27:54   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Me je user posted image  včeraj obsodil, da sem odvisna od foruma.user posted image  No, saj najbrž je resuser posted image . Danes pa mi je rekel, da bom otroka bacilov nalezla, ker grem v Supernovouser posted image . To je rekel sicer zato, ker ne more it zraven in je jezen, jaz sem se pa res zamislilauser posted image user posted image . Saj ni tako, a ne?!

Saj smo kar vse obsedene... HB, kje pa bi drugače delile mnenja, izkušnje, informacije. Če nebi bilo foruma tudi jaz 1001 stvari nebi vedela.

Bacile lahko dobi mala kjerkoli- lahko jih tudi on iz službe prinese, ali pa ko se sreča s prijateljem - si dasta roke, ta je pa ravno pred tem veselo smrkal v dlan. Otroci se pa ponavadi nalezejo od bližnjih -saj se ničesar takega ne dotikajo... Ti mu kar povej...brezveze da te tako straši. 100% zavarovat otroka ne moreš nikoli - niti doma.

sayuri - kje imaš odvečne kg?? En dan si jamrala da jih imaš...Jaz jih nikjer ne vidimuser posted image Prav manekensko postavco maš... kr pssssst... jaz sem še vedno ko nasedli kit.... če grem mimo, moja rit pride šele pol ure za menoj...user posted image

sandra - nov sušilec že laufa?

Maja T. in ostale - kako naredite tunino omako za testenine...?user posted image

buhtlčk - sem te pogrešalauser posted image Pa upam da se vam krči, napenjanje,... umirijo. Si mogoče poskusila s tem da bi kakšno stvar poskusila izločiti iz prehrane da vidiš kaj je vzrok? Naš ima fleke po obrazu in že 3 dan ne pijem mleka za primer če je to krivo. Paočitno ni saj se nič ne izboljša. Bomo poskusili še z ostalo hrano...papa čokolada...user posted image user posted image user posted image ---> mislim da je ravno ta glavni KRIVECuser posted image user posted image user posted image
Pa če smem..bi ti že sedaj zaželela VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker ne vem koliko bom jutri kaj tukaj oz če slučajno pozabim... Naj se ti izpolnijo vse skrite želje, sanje in upi..a le v tolikšni meri da boš SREČNA! Ostalo si pa prišparaj za druga leta user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
21.11.2008 12:31:10   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

sayuri, ne bit huda name noooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jest te mam toooooooook radauser posted image

Ma saj veš, da sem mogla malce zaigrat tole užaljenost user posted image user posted image user posted image

Ti ti lumpa user posted image

Aja Erin glede smradu opranih oblačil. A to ti smrdijo takoj, ko jih iz pralnega stroja vzameš al kasneje, ko se sušijo? Jaz sem imela skoz problem z vonjem po vlagi na oblačilih. Sploh takle jesenski in zimski cajt. Odkar imam sušilca, ni več teg.

Ma majo en tak čuden vonj  (nekatere, res ne vse) že ko jih iz pralnega vzamem, pa jih posušim in  pospravim (likamo  ne ker je itak vse ravno user posted image ) no potem pa ko dam "sveže" gor res smrdi...bljak... sem že premišljevala da mogoče mojemu tako noge smrdijo in je tak trdovraten vonj da še na ostale zlezeuser posted image user posted image user posted image He he...hec... Ma rs ne vem kaj je. Ampak od tamalga nič ne smrdijo...samo moje in od G.user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
21.11.2008 12:38:36   
Erin

Erin poglej pod gumo v pralnem stroju in jo obriši pa vsakič po pranju jo tudi, če je sicer ne..
Meni se pa dogaja da samo kakšna majica pri ovratniku smrdi.. ostalo pa ne v celem stroju, al pa kake gate, ko se pa posušijo so pa brez vonja... bo treba Anito vprašat če je pri njej voda OK.

Pa čestitke za službo!!!

Hmmmm...bom preverila še to. Sem že naredila to da sem prazen pralni stroj zalaufala in na 90 stopinj da se malo spuca...pa je bilo mogoče mal bolje... bom še znanstveno fantastiko iz tega naredilauser posted image

Skoraj 99% službo po porodniški ja user posted image user posted image user posted image user posted image HVALA.. Se odleže da bom končno finančno stabilna...Uf... je šlo živcev za to...

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
21.11.2008 12:40:11   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

user posted image ne, desk sm izbrala

Men so pa vsi tako čudni... kamenčki pa valovi so mi še najboljši...

Neposredna povezava do sporočila: 1709
21.11.2008 12:46:18   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

neža7 - v Müllerju imajo novo zalogo plenic! Pa še danes in jutri velja 10% popust na vse izdelke. user posted image

Zdaj pa šibam ven! Nekaj sicer piha, ampak sem sigurno dovolj ''obtežena'', da me ne bo kar tako odneslo! user posted image

Sem danes bila in videla user posted image  Neži sem kupila sadnje kašice, ker ji ful obožuje user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
21.11.2008 12:47:38   
Maja T.
Erin simpl:

za 2 osebi:

narežeš čebulo, prepražiš
daš konzervo pelatov
soliš
2-3 stroke česna
bazilika
origano
2 mali konzervi tune (jaz dam Rio Mare)
vse skupaj malo prevre
nato dam noter narezane olive

To je to, fertik si v 30 min z rezanjem vred

Skuhaš testenine, svedrce,... po želji, poliješ tunino omako, gor parmezan, zraven solata, mnjami user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
21.11.2008 12:52:59   
Erin
U Maja, hvala...bom skuhala v bližnji prihodnosti user posted image user posted image user posted image Ampak samo zase...moj ne mara ribuser posted image in čebuleuser posted image in česnauser posted image in oliv user posted image in... ah, je tega preveč... jaz pa tak gurman user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
21.11.2008 12:56:32   
sayuri
Kaj je gmail popestril????? Pr men je vse isto, kot je blo user posted image user posted image

bambi, jaz ne bi dala takoj z okusom kašice. Kaj pa vem user posted image  Jaz sem vzela od Milupe riževo kašico.

Sem pa danes poskusila malce korenčka dat in sta kar mahala z rokcami, tko jima je blo všeč. user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
21.11.2008 12:59:44   
majči22

Kaj je gmail popestril????? Pr men je vse isto, kot je blo user posted image user posted image

bambi, jaz ne bi dala takoj z okusom kašice. Kaj pa vem user posted image  Jaz sem vzela od Milupe riževo kašico.

Sem pa danes poskusila malce korenčka dat in sta kar mahala z rokcami, tko jima je blo všeč. user posted image

Ozadje si lahko spremeniš. Greš pod moje nastavitve (v zgornjem desnem kotu) in potem pod teme (na sredini piše) in tam si lahko izbereš kakšno ozadje bi želela imeti.
user posted image user posted image   za probanje korenčka.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
21.11.2008 13:02:18   
Erin
Punce naj naredim malo reklamce za našo soforumko, ki je izdala eno zelo luštno knjigico.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Knjiga za otroke v prednaročilu - 10%

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

V otroškem svetu so stvari drugačne kot v svetu odraslih. Zakaj vendar ne smejo otroci na cesto, ko pa je tako široka, da se lahko na njej krasno igraš? In zakaj se ne sme v jezici strgati knjige, čeprav se potem bolje počutiš? Zakaj je treba k zobozdravniku, če pa tam boli?
user posted image
Zbirka bo otrokom na prijazen način ponudila nešteto odgovorov skozi navihanega junačka Luko, ki se s pomočjo ljudi, ki ga imajo radi, tudi sam trudi krmariti skozi nori svet odraslih, poln prepovedi, zapovedi in pravil.Prva slikanica v zbirki predstavi malega umetnika v okolju, ki je vsem otrokom blizu. Kaj je lepšega kot mizica, polna barvnih listov, barvic, ki rišejo čudovite risbice, radirke, ki zbriše, ko se mali prstki zmotijo, na koncu pa risbica, ki bo spravljena na varnem za vse večne čase?Knjigi je dodana tudi barvica, barvni list in kuverta, kamor lahko otrok shrani svojo risbico, da ga bo tako kot Luko počakala, da mali umetnik zraste in ohrani spomin na najlepša leta v življenju.Naslednje slikanice v zbirki bodo obravnavale teme, s katerimi se malčki vsakodnevno srečujejo, starši pa ne znamo vedno poiskati pravega načina, kako določeno stvar otroku približati. Nič ni bolj primerno kot slikanica s čudovitimi ilustracijami, polnimi živih barv, in junakom, s katerim se lahko otroci poistovetijo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Popust na prednaročilo 10%

Redna cena 13 Eur z DDV

Trda vezava

Naročila: knjigaluka@gmail.com

poleg pa količino, naslov in nick

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
21.11.2008 13:06:10   
košuta

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Planet tuš v zgornji etaži od 11.00 ure..

Gajka + Rok
Zoja Miša + Kaja Lina
Andrejaboris + Enej
Kaja02 + Leja

Matejchi + Maruša
Tamy30 + Martin
Neža7 + Neža
Tinka14 + Nejc
Anaya + Neli

Pablo + Otmar
Nejka23 + Jaka
K_a_t_j_a + Jan

Aradej + Lucija
Mishel + David

Pokukajte na plan.. katera še gre z našim vlakom?

Oj!
Po dooooooolgem času spet jaz. In bi bi vas res rada videla, pa ne bo šlo, ker imava s Teodorjem posvetovalnico, pa še pikico dobimo.user posted image user posted image
Ste pa res neverjetne čveke - mi ne uspe sledit sproti...user posted image
Danes je naš mali ful siten - kar nekaj pojokava in se zvija. Lačen ni, previt je. A mislite, da bi bili lahko krivi zobki? Včeraj sva kupila griziko, ker si hoče prste zgrizt, pa moje tudi, če so v bližini. Aja, pa ponavadi sva tak čas zunaj (se je navadil, da takrat v kenguruju spi user posted image ), danes pa ne moreva ven, ker takooooo piha, pa še ne upam ga ven vlečt, če bi bil slučajno kaj bolan... user posted image user posted image

No, bo bolje... Mimo grede - lepe slikce...

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
21.11.2008 13:12:39   
anita goitan
košutauser posted image dobrodošla, sm te pogrešala

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
21.11.2008 13:16:14   
sayuri
Na mojih Nastavitvah na Gmailu ni nobene Teme user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1718
21.11.2008 13:17:29   
anita goitan

ma bodi potrpežljivauser posted image , te bo že stric gmail povabu, mogoče te glih n marauser posted image , hecam se..že uvodna stran tam kjer se logiraš je nova ..boš že vidla

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
21.11.2008 13:20:28   
sayuri

ma bodi potrpežljivauser posted image , te bo že stric gmail povabu, mogoče te glih n marauser posted image , hecam se..že uvodna stran tam kjer se logiraš je nova ..boš že vidla

Aha, pol zgleda, da tole k men še pride user posted image . Se vid, da smo bogu za hrbtom doma user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1720
21.11.2008 13:21:34   
daja28
IZVIRNO SPOROČILO: nyna84

Hm, a pol morem pogledat poreklo, al kako? Kao da so nemške boljše? Kake fore! Ma sej Lana nima nič vnete ritke po pamperskah, ne glede na to, kakšne so, samo me zanima, če obstajajo take, ki imajo v pasu elastiko, da ne lezejo dol in ne gre mimo, ko se polula.

.

Jaz sem zadovoljna z DM plenicami Babylove. So mal podaljšane (pridejo bolj po hrbtu gor, ker pamperske so res kratke), majo raztegljive trakove, pa še cena je fajn (50 kosov 8 evrov pa pol).

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
21.11.2008 13:23:07   
bambi14

Aha, pol zgleda, da tole k men še pride user posted image . Se vid, da smo bogu za hrbtom doma user posted image user posted image user posted image

...maš po moje še prastarega naštimanega.user posted image
http://www.google.com/ig

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
21.11.2008 13:27:49   
košuta
Oj, Anita. Lepo, da se me še spomniš...

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
21.11.2008 13:28:52   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: košuta

...jaz sem te tudi pogrešala,....mojo sorodnco kopitarko.user posted image

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
21.11.2008 13:30:14   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: košuta

ja kako da ne, halo, veš kolikokrat sem bla na tvojem vrhuuser posted image

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?