|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
20.11.2008 19:21:42   
Anonimen
pridne ste punce, ko tako razmišljate o telovadbi. jaz sem že drugače zelo len tip kar se telovadbe tiče in se komaj spravim karkoli potelovadit, tudi ko nisem noseča, kaj šele, da bi sedaj o tem razmišljala.user posted image

(odgovor članu Janci F)
  Neposredna povezava do sporočila: 1551
20.11.2008 19:24:11   
Anonimen
Danes sem šla pa na samoplačniški UZ, saj mi je 6 tednov do naslednjega pregleda predolgo.

koliko pa si plačala uz? jaz imam sedaj ns in potem verjeno lep čas ne bom več imela uz, ker mi je v prvi nosečnosti ene štirikrat delala uz. ali pa še manjuser posted image

(odgovor članu Janci F)
  Neposredna povezava do sporočila: 1552
20.11.2008 20:04:52   
bačko
Jaz sem v prvi nosečnosti imela en sam UZ pri G.Drugače pa sem imela še morfologijo in potem sem šla še na 3D UZ.No lahko noč!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
20.11.2008 22:58:04   
lajla
Pozdravljene, danes sem imela NS (rok 1.6.) in rezultat je bil  1:6680, oz. 1,9 zanima me kaj menite  o  rezultatu... ker ginek me je namreć poslala dat kri za nadaljne preiskave...a je to res tako zelo slab rezultat......ima katera kakšne informacije?
Kar se pa dotika nosečnosti, mi je pa tak zelo slabo vsaki dan. Shujšala sem 3 kg, upam da ne bo nič narobe v ponedeljek na pregledu, urin, ki sem ga danes dala naj bi bil ok.
Upam, da mi bo lahko katera pomagala z informacijami.
NS mi je delala dr.Strah

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
21.11.2008 6:41:35   
bačko
Jutro!
No midve sva že pokonci naša mala danes nekaj noče spati.Sva že od 6 ure pokonci.Bo pa potem prej zaspala.

(odgovor članu lajla)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
21.11.2008 6:50:44   
maycha
Pri plodu med 11. in 14. tednom nosečnosti je nuhalna svetlina povprečno velika 1-2,5 mm. Vrednosti višje od 3,0 mm veljajo za povišane, nad 6,0 mm pa močno povišane.
Statistično je kromosomska mutacija prisotna pri 2 od 10 otrok z nuhalno svetlino večjo od 3,0 mm. Nekateri zdravniki svetujejo analizo kromosomov pri svetlini, večji od 2,5 mmm, zlasti zato, ker gre za preiskavo, ki lahko pokaže tudi lažne negativne izide.

mislim, da ti ni treba skrbeti.....

(odgovor članu lajla)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
21.11.2008 7:39:50   
metimenka
IZVIRNO SPOROČILO: *alina*

Junija bo pa gneča v porodnišnici. Ali bo katera hodila na telovadbo za nosečnice v Ljubljani?

Jaz bi z veseljem, pa ne vem kje poteka...?

Tole sem našla, če te zanima.
http://213.172.226.70/kc/admin/organigram/00016f-0001ce.pdf

Nisem pa se še nič pozanimala - ali katera ve, če je brezplačno?

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
21.11.2008 7:46:58   
July08
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Evo mene nazaj. Na UZ je bilo vse OK, dobila pa sem Buskopan in čim več mirovanja.

Super Lenika!! user posted image  Sedaj pa počivat in čuvat svojo pikico!
In vse ostale souser posted image  - pobožajte svoje trebušče in povejte kaj lepega svojim pikicam!

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
21.11.2008 7:49:43   
July08

Ja to pa so nihanja - zgleda da povsod user posted image  - v 1.nos. sem tud vse delala,..... sedaj pa sem skoz nekaj utrujena, trenutno mi je spet slabo user posted image user posted image user posted image , pa še v službi moram sedet za računalnikom, danes se moram na polno učit za jutrišnji izpit....

Tudi jaz v službi ves čas za računalnikom, "prilepljena" na stol user posted image ,  pa slaaaaabo user posted image  mi je.
Jaz imam pa še nalogo za naredit, ker imam jutri tečaj iz ruščine. Včasih sem jo delala zvečer, sedaj pa ob osmih že sladko spim.

našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
21.11.2008 7:58:01   
July08
Jaz sem se odločila, da na telovadbo ne bom hodila, ker je popoldne in sem raje doma s fantoma. Bom pa hodila na doooooooolge sprehode. Se mi zdi, da to zelo koristi. Vsak dan vsaj eno uro, pa obvezno v naravo.

Naša G pa dela UZ vsakič, ko pridem na pregled (na prbl. 5 tednov). Priznam, da me kar pomiri, ko vidim svojo pikico...

Sem pa razmišljala, da bi šla na 3D UZ. Je bila katera v Postojni na 3D UZ? Pravijo, da se splača iti na ta UZ. Vaše izkušnje?

Lep dan!!!

našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
21.11.2008 8:09:53   
*alina*

Metimenka, hvala za link, se bom pozanimala kako je s to telovadbo.

Drugače pa tudi moja G dela UZ na 4-5 tednov. Zato mislim, da ne bom hodila na dodatne. Prijateljica je sicer šla samoplačniško tudi na 3D, samo je bilo kar drago - mislim da je govorila o 100 EUR, je pa zraven dobila še slikce in filmčke.

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
21.11.2008 8:16:37   
bačko
July grem pa potem kar k tvoji G.user posted image Hecam se!Ampak tako dobrih G kot je tvoja je malo.Upam,da bodo slabosti kmalu minile.Moje so.Tudi jaz skoraj cel šiht presedim za računalnikom.
Jaz sem bila na 3D in sem bila zelo zadovoljna.Upam da bom tudi tokrat šla.

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
21.11.2008 8:28:56   
lenika
Dobro jutro!

Deja777 nisi edina, tudi jaz se ne spravim telovadit niti takrat, ko nisem noseča, tako, da se daj ne razmišljam o tem.

Lajla rezultat nuhalne svetline je veliko odvisen tudi od tega koliko si stara. Jaz sem imela v prvi nosečnosti 1,4 ozirona 1: 4500 pa je bilo baje super, stara sem bila pa 27 let. Koliko si pa ti stara? Ker to se mi zdi super rezultat.

Bačko sem vesela, da imam doma malega zaspančka, vsaj kar se spanja ponoči tiče. Podnevi pa že 3 vikende ne more zaspat čez dan in po 1 uri ležanja vstane, v vrtcu pa spi brez problema.user posted image

July08, jaz sem bila tudi v prvi nosečnosti polna energije, delala sem skoraj do konca in to v razredu z malčki, z njimi telovadila, skakala... Sedaj pa že na začetku takšni problemi in kljub temu, da sem že od prejšnjega torka doma sem zvečer tako utrujena kot da bi ne vem kaj delala.

Ultrazvok pa dela moja ginekologinja tudi vsakič, ko pridem na pregled, vsaj tako malo na hitro, da vidi, da je dovolj velik, da bije srček, da pogleda posteljico.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
21.11.2008 8:58:38   
bačko
Lenika saj drugače spi samo danes jo je zgleda nekaj mučilo in se je prej zbudila.No smo imeli pa zelo velike probleme z njo ponoči ko je bila manjša.Ko je bila stara ene 7 mesecev pa se je malo umirilo in je začela lepo spati ponoči.Je bolj po očiju.Ne rabi veliko spanca.Čeprav ko jo dam pa opoldne spat pa tudi spi do 3 ure.Jaz pa sem bolj polhek!user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
21.11.2008 9:00:22   
lenika
Ja potem pa naj z očkom vstajata, ti pa spi.user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
21.11.2008 9:57:39   
bačko
Očka gre v službo!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
21.11.2008 9:59:23   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Očka gre v službo!

Ja vem, saj se hecam.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
21.11.2008 10:02:59   
Janci F
Na UZ sem šla v domžale, k moji bivši ginekologinji - Kaliste in sem plačala 50€.
Moram pa povedati, da je bilo noro dober, saj mi je vse točno pokazala - popolnoma drugačno doživetje in vredno vsakega eura.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
21.11.2008 10:08:38   
smrketa24
živjo vse junijke 2009!
tudi jaz spadam med njih user posted image PDP imam pa 4.6.09
vsem želim lepo nosečnost še naprej.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
21.11.2008 10:40:43   
July08
Pozdravljena, Smrketa! Lepo nosečnost tudi tebi. Je to tvoja prva user posted image ? Imaš že kaj otrok?

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
21.11.2008 10:43:35   
smrketa24
Prvič sem noseča, tako da je to nekaj čisto novega zame, sem pa zelo zelo zelo vesela user posted image

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
21.11.2008 10:49:31   
bačko
Dobrodošla Smrketa!user posted image user posted image user posted image
A ste danes kaj utrujene?Tale vreme bo mene danes čisto uničil.Tako sem zaspana.Komaj čakam da dam tamalo spat da grem še jaz!Komaj gledam!

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
21.11.2008 11:08:06   
Mala_princeska
Pozdravljene souser posted image ,

počutje-zjutraj po sprehodu s psom (bila sem cca.1 h zunaj) se mi je začelo dvigovat - taka čudna nenadna slabost, ne upam se pit, jest. sem se tolažila z banano, mandarino, jabolkom. user posted image Sem se pri sosedi basala z vročo čokolado, je prav pasalo user posted image , pa še nosečniške hlače mi je posodila, tko da za neki časa mir s hlačami. Grem pa danes po eno nosečniško majčko v Popka.

Glede moževe babice, ki je še v bolnici; kap jo ni hvala bogu, gre za krvno bolezen, ki jo utrudi, če se preveč napreza. Gre za starostno bolezen. Tko da upamo, da bo kmalu doma.

Danes pa prosim mislite name, ker imam ob 17.30 izpit na faksu. Se še šibam kaj naučit. user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
21.11.2008 11:09:12   
fragola
Souser posted image  jaz imam en problem, že več kot teden dni imam rumeno zelen izcedek in si moram večkrat na dan menjet dnevne vložke, nič ne srbi in tudi smrdi ne, ginekolg mi je rekel naj se ne sekiram, da ni nič, samo se mi zdi, da ga je vsak dan več.

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu lajla)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
21.11.2008 11:53:26   
*alina*

user posted image    user posted image    user posted image

NOSEČKE
                          user posted image

PDP           IME                      (št. ,št. )         PREGLED    NS

XX.06.

user posted image  frčafelca                  (1user posted image , user posted image 0 )     
user posted image  mery15031981      (?user posted image , user posted image ?)                    ?
user posted image lajla                           (2user posted image , user posted image 1)                ?

user posted image bozza                         (?user posted image , user posted image ?)      

user posted image mucica                      (2user posted image , user posted image 1)                
user posted image *alina*                      (1user posted image , user posted image 0)    24.11                 24.11
user posted image *blu*                         (3user posted image , user posted image 1)                             21.11
user posted image borisina                      (?user posted image user posted image ?)
user posted image anonimna                 (?user posted image , user posted image   ? )     
user posted image  Vera*                         (?user posted image , user posted image   ?)       
user posted image princ_princeska         (1user posted image , user posted image  0)       
user posted image ronja1a                       (?user posted image , user posted image ?)
user posted image nina16                         (?user posted image , user posted image ? )     

user posted image bambinca                     (2user posted image user posted image 1 )        21.11.   
user posted image nenah83                      (1user posted image , user posted image 0 )                    12.12
user posted image Goldy                            (? . ? )
user posted image Cesarica 13                  (2user posted image0user posted image )              4.12. NS 
user posted image Tej_a                             (? . ?)              
user posted image salcka                            (? . ?)             

user posted image  Liam                                  (? user posted image , user posted image  ?)     

user posted image  Meti21                              (3 user posted image , 1 user posted image )

01.06.

user posted image  deja777                      (2user posted image , user posted image  1)                        24.11
user posted image pinkiponki                   (3user posted image , user posted image  2)                         20.11

02.06.

user posted image kakteja                        (?user posted image , user posted image  ?)       

04.06.

user posted image   Janci F                       (1user posted image ,user posted image 0)                         NS: 9.12

user posted image  Lajan                           (2user posted image , user posted image 1)

user posted image frutela                         ( ,   )       

user posted image smrketa24                 (1 user posted image , user posted image 0)

06.06.

user posted image kim09                          (2user posted image , user posted image  1)      
user posted image bačko                           (2user posted image , user posted image  1)                    28.11.
user posted image  emelly                      (2user posted image user posted image 1)                        28.11       

07.06.

user posted image  Ribička                         (1user posted image , user posted image 0)    

08.06

user posted image manna                          (1user posted image , user posted image 0 )                         NS:25.11

user posted image tadejluka                     (3user posted image ,   2 user posted image )                    NS 25.11.

user posted image Nastyaa                         (1user posted image , 0 user posted image )                         24.11

09.06.

user posted image Metimenka                   (1user posted imageuser posted image 0)       

10.06.

user posted image   bibi                             (2 ,  1)       02.12. (2)          01.12.
user posted image   Mala_ princeska       (2user posted image , user posted image 1 )  19.12(2)    (05.12.)

user posted image    Hanuši                      (2user posted image , user posted image  1 )       9.12. (2)       1.12.  

11.06.

user posted image lenika                         (2user posted image , user posted image 1)                                28.11.

13.06.

user posted image Julyo8
                      (3 , 2 )                                           8.12.

user posted image princ_princeska         (1 ,  0)     

14.06.

user posted image miškamaška08             (2user posted image , user posted image 1 )        

15.06.

user posted image Mojjaka                          (1user posted imageuser posted image  0)          

16.06.

user posted image  Mateja***                      (2user posted image , user posted image  1 )

user posted image pika1977                         (2user posted image , 1 user posted image )                         5.12.

17.06.
user posted image loveforever                   (3user posted image
, user posted image 1 )                            11.12 

user posted image amaya                         (2user posted image , 1user posted image )                                5.12.

user posted image  Majana79                    (1user posted image , 0 user posted image )                               9.12.

18.06.

user posted image tincaminca                    (2user posted image , user posted image 1 )        
user posted image   natasa28                     (2user posted image user posted image 0 )         

19.06.

user posted image Anonimna                      (?user posted image ,  ? user posted image )          25.11

20.06.  

user posted image
 Dodi                            ( 8user posted image , 10 user posted image )       3.12.

21.06.  

user posted image ulsi25                           (1user posted image , user posted image 0)            

23.06.  

user posted image fragola                           (?user posted image , 0user posted image )            

user posted image Anonimnauser posted image              (1user posted image , user posted image 0 )          1.12.

user posted image  maycha                        (1user posted image , user posted image 0)          11.12.          

24.06.

user posted image 22zlatolaska19             (3user posted image ,2user posted image )
user posted image  Gantar                          (2 user posted imageuser posted image   0)     11.12.      

25.06.  

user posted image anjaPH                          (2 user posted image , user posted image 1 )        
user posted image m2ip                             (2 user posted image , user posted image  2 )            15.11.         
user posted image emmi                            (2 user posted image , user posted image  1 )              

27.6.

user posted image  Bjondi                           (2 user posted image , user posted image  1)            13.11

28.06.

user posted image   Naja*                            (2 user posted image , user posted image  1)         

29.06

user posted image Banči06                             (2user posted image  , user posted image 1)

30.06.

user posted image  Farmacevtka81             (2 user posted image , user posted image  1)        

user posted image  
Banananjam                    (?user posted image , user posted image  ? )       

SKUPAJ JUNIJSKIH   2009  = 64

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu maycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?