July08
|
Ojla, so . Njaprej naj povem, da tudi pri nac (Cerknica) zelooo sneži. Upam, da se ga bo kaj prijelo, ker naši fantje ful uživajo na snegu! Res se zadnje čas bolj malo javljamo. Jaz se čez vikend ne morem javljati, ker imamo teržave z internetom, torej mi ostane samo služba :-( No, v bližnji prihodnosti bomo doma uštimali internet na novo, in takrat se bom verjetneje večkrat oglašala. Draga Bačko, nikar tako črne misli! Res držim pesti, da bo na pregledu vse OK, in ti bo G delala UZ. No, saj jaz moram priznati, da imam občasno tudi čudne črne misli. Predvsem ponoči, ko se zbudim, ker me tišči na WC, potem pa ne morem takoj nazaj zaspati. Kaj če s tem otrokom ne bo vse OK, kaj če bo imel kakšno neozdravjivo bolezen,...itd. Ravno včeraj se je mož "sprehajal" po TV kanalih in je je prišel do Kanal A, kjer je kazalo nekega dečka, ki je imel nek sindrom, ogromno (nesorazmerno) veliko glavo in oči, pa revček je bil iz operacije na operacijo... Sem lahko gledala samo 5 min, potem pa sva preklopila, ker me je sedaj v prav strah in groza gledati take oddaje. Samo potem si pa mislim, da je to najbrž normalna materinska skrb??? V glavnem vsem nam privoščim zdrave in zadovojne otroke! Vsem, ki imate preglede te dni pa srečno!