Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Majuska, maja24 (drugič večje fotke, prosim, zgleduj se pri Majuski ), Ja samo najbrž nimajo vse možnosti imeti domači server ... shrani.si pa se ne spomnim, kakšne opcije ima. Sicer pa uporabljam programček Picasa od Googla in fotke eksportiram na velikost 400. Kopel - preveč zamudna stvar zame, za katero nikol nimam časa. Imava pa veliko kotno banjo, pa ne vem, če sem ležala 3x v njej v 4 letih. Smotka, ne? Ma cajt za sprostitev si je treba vzet ... no, vsaj pri enem otroku to gre. Meni mož kar reče, bom pazil malega ti pa pejt mal uživat ... Babe, Majuska in 3jeMi, men se je tud sfuzlalo. Sem tudi naredila obhajilo in birmo pred cerkveno poroko. Samo čisto po lastni želji, sem hotela sanjsko poroko in to je za mene predstavljalo tudi cerkveno poroko. In res sem jo imela. S tem, da sem jaz zakramente opravila en teden pred poroko, da smo lahko imeli še eno praznovanje. Mi je dragi iz zajebancije naročil torto z napisom Sandri za Sv. Birmo. Smo skoraj crknili od smeha, samo dobra pa je bila. Pa še rd sem istočasno praznovala. Čaki no, eno je narediti zakramente za poroke, drugo pa narediti jih zato, ker si se zagledal v župnika, recimo Majuska, ti Aleksandra tud dost na flaško hraniš s svojim mlekom, ne? Mislim, da bi lahko to bil razlog, da se več noče dojit. Tako sva namreč midve zaključili z dojenjem, je začela zavračat, ker se je navadila na flaško. Upam, da vama rata lepo dalje papat. Ja flaško dobi zjutraj in včasih zvečer, če ugotovim da je po dojenju še lačen, tudi dodatek pride po flaški. Ja sem pogruntala, da bi znale biti flaške problem, ampak zadnje dneve se je kar lepo sprijaznil, da bo hrana iz joške ... že trkam na les ...