Blacky30
|
Ko sem bila majhna, sva z bratom vedno dobila darila od dedka mraza in miklavža, ko pa sem moža spoznala, pa smo začeli s pravimi praznovanji na božič, pa miklavž še vedno prinese kako malenkost. Z božično večerjo, z božičnim kosilom, obdarovanjem s pravim božičkom itd. Očitno sem v pravo familijo prišla, ker sem ful otročja in komaj čakam božička. Jutri že začnem sezname delat, kaj bo komu božiček prinesel, naslednji vikend pa grem v šoping in ne pridem domov, dokler ne kupim za vse. Imam pa nekje 35 ljudi za obdarit. Sicer majhna darila, a pozorna. Pretežno bo Leclerc letos naš božiček, ker imajo vse, od oblačil, igrač, do kuhinjskih pripomočkov itd. Lex, kaj Alina še vedno ponoči je flaško? Ob kateri uri? Majuska, maja24 (drugič večje fotke, prosim, zgleduj se pri Majuski ), Almera, zimska, krasne fotkice naših julijčkov! Levinja, ja, še ena pupika nam manjka za izenačenje s fantki. Morda pa jo ima MišaPK, ki nas bere že celo leto, pa noče nič napisat. Škoda..... Kopel - preveč zamudna stvar zame, za katero nikol nimam časa. Imava pa veliko kotno banjo, pa ne vem, če sem ležala 3x v njej v 4 letih. Smotka, ne? Rebeca, a savno imaš v tušu al kak? Jaz bi to tud imela......vau, kakšna slikica dobrodošla! Berem vaše nočne podvige z zbujanjem in nočnim dojenjem. Pa kaj, ko kar tak zaspijo na zizi, nič ne rabite kupčka podret??? Ker mojo ful moti. Ga sicer vedno podreva, da rigne kot vlka, samo malo prej recimo se je po eni uri spanja zbudila in začela javkat. Sem takoj vedla, da je verjetno kupček, ker ona se sicer ne zbudi kar tak. In je res bil. Sva ga podrli in zdaj spi že 2 uri kot top in bo upam, da tak spala do 6h, ko bo prvič jedla. Vsaj tak je ponavadi. Samo kupčki pa so pri nas težava, jih mora obvezno podret. Nimate teh težav? Babe, Majuska in 3jeMi, men se je tud sfuzlalo. Sem tudi naredila obhajilo in birmo pred cerkveno poroko. Samo čisto po lastni želji, sem hotela sanjsko poroko in to je za mene predstavljalo tudi cerkveno poroko. In res sem jo imela. S tem, da sem jaz zakramente opravila en teden pred poroko, da smo lahko imeli še eno praznovanje. Mi je dragi iz zajebancije naročil torto z napisom Sandri za Sv. Birmo. Smo skoraj crknili od smeha, samo dobra pa je bila. Pa še rd sem istočasno praznovala. Zimska, čestitke za krst!!!! Pa če si vzela trojčka, ti čestitam tudi za pridobitev novega prenosnika, ne? In hvala za šopek - prečudovit je! Lunica, čestitke za novi zobek!!! Majuska, ti Aleksandra tud dost na flaško hraniš s svojim mlekom, ne? Mislim, da bi lahko to bil razlog, da se več noče dojit. Tako sva namreč midve zaključili z dojenjem, je začela zavračat, ker se je navadila na flaško. Upam, da vama rata lepo dalje papat. Juno, sem zapisala vse podatke, bom Črta dodala na seznam. Samo, je sigurno prav tole napisano: pri 3m: 6500g pri 4,5m: 6410g????? Maja24, kje si Eli kupila bundico?? Mirjam, pri House misliš na tisto tragedijo z Wilsonom (saj mu je tak ime, ne?) Sva z lunico zadnjič že iz Mojcek vlekle info in je morala popustit. Zimska in Dzanika, čestitke za novi avto!!! Metuljcek, nič dajat slikic, kjer je treba klikat. Ne klikam, ker me mine, tolk časa mi to vzame. Evo, Dzanika, zdaj sem povedala že 101-tič. Lepo greš na slikomat.si in izbereš slikico "za spletne strani" in je to to. Ok, zaključujem na str. 18, mater, nikol ne bom prišla za vami. Še dobro, da sproti sledim sveži debati in sem na tekočem, ko imam čas, pa berem za nazaj. Nočko.
|