metuljcek321
|
Vau! Grem na gmail in me pozdravi pogled na gore. Majo 30 novih tem, ki si jih lahko nastimas ... sem probala planete - pretemno, pol sem si dala pa ocean ... lepo, lepo, me spominja na brezskrbne poletne dni - in letos jih bomo prvic prezivele v druzbi nasih sonckov. Jep, zna bit, da Tinky res zato vceraj ni mogla preko gmaila posiljati, ker so updatal stran. A pol ti je ratal? In kva je tole z napo? Pa, da znoris, no! Juno, C U next time, a prav? liju, a vrat z oljckom namazes? In ti, kamilija? Aha, Majuska, Bepanthen, ja. Ma, sem glih klicala P, pa pravi, da naj najprej se mal opazujem & se potem pridem pokazat, ce ne bo boljs. Tko da bom vidla, kaj in kako. In ja, rovarka, dlani ma nasa se kar precej casa skupaj. Ne vem, mogoce pa zasvica?! Karamela, lepe slikice s srecanja & pridna, k si jih prilepila. Se vidi, da smo se zabavale & uzivale. Zimska, a ti si jih ze dala dol? Populis nice pics!!!! Majuska - ja, ljudje so se kar nasmihali. Saj mora bit res zabavno videt toliko mamic in malckov na kupu. Ena gospa se je kar ustavila in malo povprasala, koliko so stari. Fletno! A naslednjic pa spodaj pod Emporiumom, a ne? dzanika, res so mi vsec voscilnice. Koliko casa si pa rabila, da si naredila tisto z dvema zvonckoma? Se spomnim, k smo imeli v soli eno leto delavnice (podobno kot je omenila zimska - se mi zdi, da je bila ona), kjer smo izdelovali novoletne okraske, delali vencke, pa iz gline, potem iz voska svece itd - bilo je enkratno in si zelim, da bi se ponovili. Pridruzili so se nam tudi ucenci, nekateri starsi in cas je prehitro minil! Ja, voscilnice s ta malimi kot Bozicki ipd. - to je meni tko simpaticno. Ze nekaj let je to prava moda med frendicami, ki imajo mal starejse otrocke kot me --- se vsako leto prav narezim, kake dobre ideje imajo - ena je recimo malega namotirala v veliko skatlo z masnjo in je kukal ven kot darilo. Ma, cukrasto, res. Jaz se razmisljam, kaj bi uspicili z naso malo. Morda pa nekaj v stilu Blacky & tistega kozuscka. Moram cekirat stran & se mal poigrat. Blacky, za torto za sv. birmo - dobra fora Majuska, lepe slikice. Pa kaksna avenija. Vau! levinja, thanks za pohvale - it means a lot:-)