|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
20.11.2008 19:27:42   
Tamy30
pozdravljene, pa sem le staknila prehlad, tudi Martin ga je dobil. Bogi ponoci je tak tezko spal, pa se je ponoci spet tak polulalm, da sem mu zamenjala dve pizami, pa se jogi rjuho.Pamperske taksne in drugacne nic vec ne zdrzijo. user posted image
hehe sem vidla da radi otroci gledajo tv, ja moj je tud cist zaljubljen vanjouser posted image ko hodim mimo se kar obrne tolko da si vrata ne zlomiuser posted image sej vem pravijo da ni dobro za oci, ker slika migeta, samo imamo v hisi same 100 hz, aja pa prej je bil na mobiolah, zdaj pa mi sedi v narocju ko tipkam in je cist miren, prej pa bil jokav in ne vem kaj se vseuser posted image user posted image
na netu sem nasla od romane kranjcar stran, in koncnio nasla njeno pesem o prstkih. punce vredno je ogleda.sem martinu ze zapela pa se je tako smejaluser posted image  
grem piti caja

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
20.11.2008 19:29:37   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

tinka jaz vse preberem, samo kake tejke pa sayuri pa Zoje pa res ne, ker ful nakladajo....

..ej babe joke no, upam da ste malo debelo pogledale... 

Ti je uspelo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Ja tak se pa kava šverca... v venčkih.. jaz bi pa tole mel... a katera ve kaj moraš vse dat razen kave in vode jasno... user posted image

Denar?

To bi tudi jaz. oboje. Denar in mašino.

Češnjica, jaz grem tudi jutri pokazat jaša v službo. Naty, na žalost jutri odpade.

Bambi, a boš obroč, ali ne?

Tinka, super zadeve delaš.

Martin, pozdravi se.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
20.11.2008 19:29:40   
matejchi
AB a bodo jutri na štajerskem plohe ob večernih urah?? No pa bo šel zmajček počasi domov, al si ga že spakirala?

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
20.11.2008 19:31:22   
Neža7

gajka in neža ni drag.. ne preveč..
Danes sem celo doživela, da me je Maruša poiulala, sem pol stopila narazen in je zgledalo kot da od mene teče in to direktno pri dr. v ordinaciji... se zgodi.

Če tako praviš user posted image  

HOW CUTE user posted image  Fantke moraš ful pazit, ker kar naprej bi človeka polulali user posted image user posted image  Moj prijateljica se je morala naučit pokrivat svojega fantka, ko je bil nag user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
20.11.2008 19:32:10   
gajka

tinka jaz vse preberem, samo kake tejke pa sayuri pa Zoje pa res ne, ker ful nakladajo....

..ej babe joke no, upam da ste malo debelo pogledale... 

Pa tebe itak že nekaj časa ne jemljemo več resno... user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
20.11.2008 19:35:03   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Danes sem celo doživela, da me je Maruša poiulala, sem pol stopila narazen in je zgledalo kot da od mene teče in to direktno pri dr. v ordinaciji... se zgodi.

HOW CUTE user posted image  Fantke moraš ful pazit, ker kar naprej bi človeka polulali user posted image user posted image  Moj prijateljica se je morala naučit pokrivat svojega fantka, ko je bil nag user posted image

Sem bila že pokakana in polulana. Zdaj je postal user posted image Rokova najljubša tarča. user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
20.11.2008 19:37:45   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Ja tak se pa kava šverca... v venčkih.. jaz bi pa tole mel... a katera ve kaj moraš vse dat razen kave in vode jasno... user posted image

Denar?

Jaz bi pa samo denar. Kave ne pijem. user posted image Tule na RR samo blefiram s kofetom... user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
20.11.2008 19:42:36   
Neža7
Evo! moji sosedi cel dan kavice pojejo in sedaj bojo začeli delat v stanovanju user posted image  (samo večer delajo)Jaz bi 10x cež dala če bi jaz delala.
Z user posted image  sva celo stanovanje stene zbrusila (sama), vso pohištvo gor v 5. nad nosila sama user posted image  Ne govor kako je bilo težko škatle od kuhinjo gor nosit user posted image  laminat gor nosit in polagat in mnogo več v 2 tednih, ker samo toliko časa je imel moj dopust čez poletje (lani) Delala sva od zjutri do večer. Te pa že več kot cel mesec samo laminat polagajo user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
20.11.2008 19:43:24   
Neža7

Sem bila že pokakana in polulana. Zdaj je postal user posted image Rokova najljubša tarča. user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
20.11.2008 19:43:55   
Neža7

Denar?

Jaz bi pa samo denar. Kave ne pijem. user posted image Tule na RR samo blefiram s kofetom... user posted image

si faca user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
20.11.2008 19:44:57   
gajka

. In v Müllerju v Velenju imajo od danes do konca vikenda 10% popust user posted image , ne vem pa, če to velja za vse trgovine. user posted image

Na vse izdelkov je 10% popusta, ker sem bila na shopping user posted image  Vse njihove planice so bile prodane samo pampers so bile.
Sem sadnjo kašico semNeži kupila.... mmmm kako je imela rada par žlič.

Že dopoldan niso imeli plenic svoje znamke (samo nekaj paketov št. 1 in 3), samo ostale. user posted image Jaz sem št.4 iskala. Sem vprašala, kdaj jih dobijo, pa so rekli, da popoldan dobijo pošiljko. user posted image Sempa vseeno kar pamperske vzela - eno škatlo Baby Dry in eno Active Fit.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
20.11.2008 19:49:54   
Neža7

. In v Müllerju v Velenju imajo od danes do konca vikenda 10% popust user posted image , ne vem pa, če to velja za vse trgovine. user posted image

Na vse izdelkov je 10% popusta, ker sem bila na shopping user posted image  Vse njihove planice so bile prodane samo pampers so bile.
Sem sadnjo kašico semNeži kupila.... mmmm kako je imela rada par žlič.

Že dopoldan niso imeli plenic svoje znamke (samo nekaj paketov št. 1 in 3), samo ostale. user posted image Jaz sem št.4 iskala. Sem vprašala, kdaj jih dobijo, pa so rekli, da popoldan dobijo pošiljko. user posted image Sempa vseeno kar pamperske vzela - eno škatlo Baby Dry in eno Active Fit.

4 ure nazaj so imeli samo st.1 in Pampers....

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
20.11.2008 19:58:29   
Neža7
Jaz bom res morala malo nehat s tem računalnikom, ker se mi kar vrti, če sem preveč pred ikran. Imam očala za sčito in vedno pozabim user posted image  Sedaj ji imam gor, ampak prepozno...

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
20.11.2008 20:23:46   
matejchi

Jaz bom res morala malo nehat s tem računalnikom, ker se mi kar vrti, če sem preveč pred ikran. Imam očala za sčito in vedno pozabim user posted image  Sedaj ji imam gor, ampak prepozno...

Kot kondom po sexu a ne?

gajka hvala, hvala...

< Sporočilo je popravil matejchi -- 20.11.2008 20:24:05 >

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
20.11.2008 20:28:19   
Neža7

Kot kondom po sexu a ne?

NEKAJ TAKEGA, ČEPRAV JIH NE UPORABIM Z user posted image  NIČ NE ČUTIŠ user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
20.11.2008 20:39:22   
matejchi
neža no pa nima tok majhnegaaa..

RD RR

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
20.11.2008 20:43:43   
anaya
IZVIRNO SPOROČILO: Tamy30

pozdravljene, pa sem le staknila prehlad, tudi Martin ga je dobil. Bogi ponoci je tak tezko spal, pa se je ponoci spet tak polulalm, da sem mu zamenjala dve pizami, pa se jogi rjuho.Pamperske taksne in drugacne nic vec ne zdrzijo. user posted image
hehe sem vidla da radi otroci gledajo tv, ja moj je tud cist zaljubljen vanjouser posted image ko hodim mimo se kar obrne tolko da si vrata ne zlomiuser posted image sej vem pravijo da ni dobro za oci, ker slika migeta, samo imamo v hisi same 100 hz, aja pa prej je bil na mobiolah, zdaj pa mi sedi v narocju ko tipkam in je cist miren, prej pa bil jokav in ne vem kaj se vseuser posted image user posted image
na netu sem nasla od romane kranjcar stran, in koncnio nasla njeno pesem o prstkih. punce vredno je ogleda.sem martinu ze zapela pa se je tako smejaluser posted image  
grem piti caja

Jaz mam ogromno njenih pesmi, pa vse so luštne, jih znam čist vse na pamet(vrtijo se cele dneve), pa zmeraj plešema na katero, take res fajn so....

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
20.11.2008 20:46:27   
Neža7

neža no pa nima tok majhnegaaa..

Tako mi je sram... kako si vedela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pravkar gledala slike in ne moram verjet kako je bila Neža micana user posted image  Sedaj pa vem zakaj so jo tako gledali na morju, ker je bila 3 teden stara

user posted image

user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
20.11.2008 20:51:21   
anaya
Za vse tiste, ki imate Zvezdico zaspanko: kaj pri vas tut tako hitro baterije grejo, mi jih imamo manj kot teden dni..... pa smo probali vseh firm, pa se mi zdi da so še najdlje držale one navadne ko jih je ogromno pakiranih skupaj ( mogoče zato ker jih je tolk)user posted image user posted image user posted image . 20€ na začetku se mi ni zdelo veliko, zdaj pa smo že 3x tolko za baterije pokurliuser posted image , res pa je da se vrti vsak večer dok ne zaspi , pa čez dan ko gre spat. Sploh ne vem če bi hotla brez nje zaspat....?!

LAHKO NOČ

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
20.11.2008 21:05:26   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: anaya

Za vse tiste, ki imate Zvezdico zaspanko: kaj pri vas tut tako hitro baterije grejo, mi jih imamo manj kot teden dni..... pa smo probali vseh firm, pa se mi zdi da so še najdlje držale one navadne ko jih je ogromno pakiranih skupaj ( mogoče zato ker jih je tolk)user posted image user posted image user posted image . 20€ na začetku se mi ni zdelo veliko, zdaj pa smo že 3x tolko za baterije pokurliuser posted image , res pa je da se vrti vsak večer dok ne zaspi , pa čez dan ko gre spat. Sploh ne vem če bi hotla brez nje zaspat....?!

LAHKO NOČ

Jaz imam baterije, ki jih lahko sama napolniš, ampak potem elektrika gre user posted image

Evo naju po sprehodu..... Ni bila vesela domov pridit, ker uživa zunaj :)

user posted image

Lahko noč punce user posted image

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
20.11.2008 21:08:20   
bambi14

Bambi, a boš obroč, ali ne?

že cel dan se spravlam poiskat, kera je ponujala obroč pa ni bilo cajta.

Ja prosim, kaj mi ga boš poslala,....ti pošljem ZSuser posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
20.11.2008 21:13:26   
matejchi
Sem dala na bolho smučke in pancarje od tamalega za 60€, pa mi piše en model, da mi ponuja 25€ za smuči in sem mu seveda odpisala: "za levega ali desnega?", čudno ni odpisal...

Lahko noč tudi jaz grem danes bolj zgodaj a brez petelina. 

RD RR

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
20.11.2008 21:15:42   
matejchi
bambi a ti jaz obroč prinesem??user posted image

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
20.11.2008 21:24:58   
bambi14

bambi a ti jaz obroč prinesem??user posted image

a 9.12?user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
20.11.2008 21:53:09   
Zoja Miša
Ja punce, bo treba kdaj kakšen sendvič pojest. Ne resno, kaj pa jeste čez dan?

Piškote, čokolado, čokolešnik, jabolko, tudi kakšen sendvič kdaj padeuser posted image

Cebrca, jaz ji tudi zvečer včasih, ko zmanjka mojih zaloguser posted image  dam AM, Hipp, pa zaenkrat trkem je vse kul in celo bolje spi. Ampak to delam res le, če zmanjka, ni moj namen dlje spati. Spala bom, ko bom starauser posted image  Tako da Ivanu mogoče ne paše ta AM, ki mu ga daješ, poznam kolegico, ki jih je morala probati 5, potem je pa bilo o.k.
Upam, da bo Ivan se pozdravil, čim prej.
Vožnje iz Lj do Celja po avtocesti 30 minut pa si že v Tušu ali Cytyparkuuser posted image  Matejchi 45 minut nimaš kaj delati

Glede avtosedeža, sva zaenkrat dala nekaj plenic ven in mogoče je malo bolje. Tejkaz, Majči je pa tako, da mora imeti otrok samo glavo tam vmes, ko je tako stišano, jaz sem do sedaj narobe delala, ker sem ji tam vmes tišala ramenauser posted image . Eh, sam vseen se mi zdi, da čudno sediuser posted image . Ne vem, ali bomo kupili novega ali pa ga bo kolegica posodila Chiccotovega, pač ne bo šel na ogrodjeuser posted image . Prodajala je pa ne bova, kvečjemu potem cel voziček. Eh, sej ne vem...user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: anaya

To more bit pa nekaj najhujšega kar se ti lahko zgodi....jaz odkrito povedano se verjetno nikol ne bi pobrala, kaj šele da bi imela pogum spet poskusit. Kapo dol za take punce, ki so tako močne da dajo to skozi....

Mene je bilo zelo strah v te user posted image . Ko sem šla v porodnišnico pri 30.t z popadke sem se tako user posted image user posted image  da bom spet svojo pupiko izgubila. HB je bila notri še en mesec in sedaj jo imam v svojih rokah user posted image user posted image
Saj me je zelo strah ponovno zanosit user posted image  vendar si želiva še enega user posted image  en dan.

Hvala enako, le da je bilo pri meni v 28 tednu, zdržala potem do 37-tegauser posted image

Tinkauser posted image  za voščilnice
Neža user posted image  za slikice
Matejchi, sem te že skoraj odpisala, potem pa...user posted image  sam saj verjetno je včasih resuser posted image  In glede smuč - ti si taprava, ti nikoli ne zmanjkauser posted image

Anaya, mi imamo še prve baterije in zvezdica dela na polno!user posted image Poglej kako močne imaš, verjetno so prešvohuser posted image

Gajka, kakšna je rezlika Baby dry in Fit???

Joj, toliko je že ura.user posted image Tuš...
Nočka

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
OTROKE POZIMI KOPAJTE enkrat na TRI DNI
Otrok ni treba kopati vsak dan, še posebej ne pozimi, dovolj je enkrat na tri dni. Edino higiena genitalij je vsakodnevn...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?