Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Ja punce, bo treba kdaj kakšen sendvič pojest. Ne resno, kaj pa jeste čez dan? Piškote, čokolado, čokolešnik, jabolko, tudi kakšen sendvič kdaj pade Cebrca, jaz ji tudi zvečer včasih, ko zmanjka mojih zalog dam AM, Hipp, pa zaenkrat trkem je vse kul in celo bolje spi. Ampak to delam res le, če zmanjka, ni moj namen dlje spati. Spala bom, ko bom stara Tako da Ivanu mogoče ne paše ta AM, ki mu ga daješ, poznam kolegico, ki jih je morala probati 5, potem je pa bilo o.k. Upam, da bo Ivan se pozdravil, čim prej. Vožnje iz Lj do Celja po avtocesti 30 minut pa si že v Tušu ali Cytyparku Matejchi 45 minut nimaš kaj delati Glede avtosedeža, sva zaenkrat dala nekaj plenic ven in mogoče je malo bolje. Tejkaz, Majči je pa tako, da mora imeti otrok samo glavo tam vmes, ko je tako stišano, jaz sem do sedaj narobe delala, ker sem ji tam vmes tišala ramena . Eh, sam vseen se mi zdi, da čudno sedi . Ne vem, ali bomo kupili novega ali pa ga bo kolegica posodila Chiccotovega, pač ne bo šel na ogrodje . Prodajala je pa ne bova, kvečjemu potem cel voziček. Eh, sej ne vem... IZVIRNO SPOROČILO: Neža7 IZVIRNO SPOROČILO: anaya To more bit pa nekaj najhujšega kar se ti lahko zgodi....jaz odkrito povedano se verjetno nikol ne bi pobrala, kaj šele da bi imela pogum spet poskusit. Kapo dol za take punce, ki so tako močne da dajo to skozi.... Mene je bilo zelo strah v te . Ko sem šla v porodnišnico pri 30.t z popadke sem se tako da bom spet svojo pupiko izgubila. HB je bila notri še en mesec in sedaj jo imam v svojih rokah Saj me je zelo strah ponovno zanosit vendar si želiva še enega en dan. Hvala enako, le da je bilo pri meni v 28 tednu, zdržala potem do 37-tega Tinka za voščilnice Neža za slikice Matejchi, sem te že skoraj odpisala, potem pa... sam saj verjetno je včasih res In glede smuč - ti si taprava, ti nikoli ne zmanjka Anaya, mi imamo še prve baterije in zvezdica dela na polno! Poglej kako močne imaš, verjetno so prešvoh Gajka, kakšna je rezlika Baby dry in Fit??? Joj, toliko je že ura. Tuš... Nočka